PDA

Zobacz pełną wersję : Spam

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24]

Wesoły_Grabarz
11-06-16, 18:09
Mam znajomego w NY i za kilka tyg przybywa do PL w związku z tym mam pytanie: Są tam jakieś dobre odżywki lub suple co u nas są ciężkie do ogarnięcia?

jakby co to wez i dla mnie :)

pekulski104
11-06-16, 22:46
Dominik i moze reszta...
Jak wiadomo mowia ze nie spala sie tluszcz niby punktowo. Wiec co z takim faktem jak ja schulem troche szczegolnoe w lapach i na brzuchu a nogi masakra trzesace sie od tluszczu... Teraz tak sobie mysle logicznie to jak bardzo musialy by mi wystawac kosci na brzuchu zeby nogi byly odchudzone? Co jest nie tak ?

marcin001
12-06-16, 10:57
choć co może być... ekspertem od hormonów nie jestem ale kiedyś czytałem że podajże podwyższony estrogen u mężczyzn może powodować między innymi zwiększone odkładanie się tłuszczu w okolicach ud i pośladków ale to Dominik prędzej będzie coś wiedział na ten temat ;p

Często tak jest że ktoś chudnie bo je mało i niby chudnie ale jest takim flakiem. Zacznij biegać, raz że będą Ci pracować mięśnie praktycznie wszystkie a po drugie wstrząsy które występują przy bieganiu działają podobnie do masażu przez co skóra będzie lepiej ujędrniona i trochę cellulitu Ci poleci.

marcin001
12-06-16, 11:00
jakby co to wez i dla mnie :)

nic Grabarzu chyba nie będę takiego brał, ma mi przywieźć białek trochę a to chyba Cię nie zainteresuje ;p

Wesoły_Grabarz
12-06-16, 14:38
Panie Marcinie ;) oczywiście że białeczkiem również jestem zainteresowany :) może jakieś szmaty Under Armor ? Jakieś 5 lat temu koleżanka byłą w USA i przywiozła mi koszulkę w prezencie .......jebana nawet napis się nie sprał przez ten czas .....może delikatnie ale tyci tyci w PL koszt takiej szmaty to około 180zł troszkę sporawo jak na koszulkę ale 5/5 za jakos

marcin001
12-06-16, 23:32
będę coś wiedział to dam znać ;d

Wesoły_Grabarz
13-06-16, 18:28
to podziękował bracie miły ;)

pekulski104
13-06-16, 19:07
Kuwa jutro egzamin trzymajcie kciuki o chuu nie wiem jakie zastanawiam się jakie mixy noopami porobić... ale będzie hardkor... łącznie parę gram rano prochów fajnie mi łeb przestawia :D

marcin001
13-06-16, 20:04
niedługo nie wysrasz się dobrze bez wspomagania umysłu... ;p

pekulski104
13-06-16, 20:07
Nie nie panie to nie na dłuższą mete... egzaminy i przerwa :P

No jakby się wjebało np choliny za duzo to sranie może być :P

Wesoły_Grabarz
14-06-16, 18:22
zdała ? czy poległa ?
;)

fallenursus
14-06-16, 18:25
A mówią że w pl nie ma pracy.

https://www.instagram.com/p/BGoizoSnmMi/

PS.szukam lokaja.

pekulski104
14-06-16, 19:51
Dobra zdałem napewno chodz wyniki chyba na wakacjach były drobne kompikacje a kortyzol mi wyjebało chyba z 300% że aż nauczyciel mówił że mi coś wyjebało czerwonego na karku chyba... pytałem egzaminatora i jak powiedział że dobrze i nauczyciel zadowolony :)

Wesoły_Grabarz
14-06-16, 19:57
gratulacje i oby do przodu :) za trzymanie kciuków i pomoc w przychylności egzaminatorów należą się 2 op Trenu Ace :)
nie ma za co , mam nadzieje ze pomogłem

Pozdrawiam
Wesoły_Grabarz

marcin001
14-06-16, 20:16
kurwa... oddałem wczoraj auto do machera bo mi uszczelka pirdolnęła i olej kapał. dziś odebrałem zapłaciłem i teraz sprawdzam a tu kurwa dalej się leje, co za dziad jebany, jutro przy mnie będzie to robił ;d

pekulski104
14-06-16, 21:05
gratulacje i oby do przodu :) za trzymanie kciuków i pomoc w przychylności egzaminatorów należą się 2 op Trenu Ace :)
nie ma za co , mam nadzieje ze pomogłem

Pozdrawiam
Wesoły_Grabarz

Heh to jeszcze załatw coś na piątek... bo kolejny egzamin :D

Ogólnie co do noopów miałem dzisiaj wytestować w krytycznym stresie to wiadomo cudów nie zdziałają chociaż zarzuciłem proszki o 11 a egzamin o 16 byłzresztą nie kombinowałem jeszcze z teanina jakies pea i takimi rzeczami one chyba bardziej na kortyzol.... nie wiem ... i inne rzeczy... ale ogólnie fajnie coś zaczeło wchodzić to chyba sulubitamina tak działa bo naprawdę z ludzi się lepiej kontaktuje krótko mówiąc no nic odwyk 2 dni a takie rzeczy jak noop suni leci codziennie nie ma odwyku :))

Wesoły_Grabarz
15-06-16, 08:11
kurwa... oddałem wczoraj auto do machera bo mi uszczelka pirdolnęła i olej kapał. dziś odebrałem zapłaciłem i teraz sprawdzam a tu kurwa dalej się leje, co za dziad jebany, jutro przy mnie będzie to robił ;d

są mechanicy i mechanicy hehe , u mnie przy granicy to tylko patrzą jak oskubać człowieka , nauczyli sie skubać niemców to i swoich próbuja, albo podmieniają części albo wały lecą , kiedys miałeś Opla Astre III nie było mnie w kraju to żona pojechałą na wymiane żarnika od ksenonu. Dzwonie do młodej a ona mówi ze gościu ja skasował 250zł za samą wymiane bo żarniki miała swoje , jakis kitów jej nawciskał że zderzak musiał ściągac że pól dnia roboty i żeby sie cieszyła że 250zł a nie 400.....no debil jebany ...w tym modelu nic nie trzeba sciagac zeby wymnienic zarówkę , wystarczy koło skręcic na maska w lewo lub w prawo i jest dobry dostęp. Wrociłem za kilka dni pojechałem do gościa narobiłem zadymy i pajac oddał cały hajs i powiedział że to nie on tylko jego zmiennik a warsztat jednosobowy hehe
Niestety w tych czasach trzeba wszystkiego pilnowac i walczyć o swoje bo tylko patrzać żeby człowieka wydymać ;)

Wesoły_Grabarz
15-06-16, 08:14
Heh to jeszcze załatw coś na piątek... bo kolejny egzamin :D

moge załatwić ale to już bedzie wiecej soków kosztowało :D no ale na biednego nie trafiło :D

pekulski104
15-06-16, 08:23
Heh cos tam Ci sypne xd

pekulski104
15-06-16, 17:07
Jestem weganem

pekulski104
18-06-16, 04:15
Korwa ale sie zajebalem wczoraj 4 piwa troche wody i gotowy..nie wiem przez co czy to slonce? Bo mordka czerwona czy to dluzsza przerwa w alko a moze noopy?

Wesoły_Grabarz
18-06-16, 07:16
Spam......

pekulski104
20-06-16, 09:37
Tyle pytań nie ma z kim pogadać :neutral::neutral:
Temat na dziś glutamina a jelita! clapclap

pekulski104
20-06-16, 09:44
Od maja gdzies 9-10 do 17 czerwca noop jakieś 6 tyg

od 6 czerwca do 17 czerwca "Wjeżdza noopept, cholina, sunifiram, sulbutiamina, pikamilon, 5-htp, taki zestaw ;)"

Zapisuje sobie to tutaj co ile wchodziło bo przerwa od prochów

pekulski104
21-06-16, 21:57
Marcin wiesz co ja chce Ci powiedzieć ?

marcin001
22-06-16, 08:42
czego chcesz ;p

pekulski104
22-06-16, 18:54
Co tam agresywnie :D napiłbym się z Tb :D kiedy lecisz na Rze :D ?

marcin001
22-06-16, 19:59
byłem w poniedziałek przejazdem w RZ bo jechałem na RP ;p blanta możemy zapalić bo pić nie bardzo ze względu że autem muszę jechać ;p

za tydzień we wtorek będę w RZ ;p

pekulski104
22-06-16, 20:01
byłem w poniedziałek przejazdem w RZ bo jechałem na RP ;p blanta możemy zapalić bo pić nie bardzo ze względu że autem muszę jechać ;p

za tydzień we wtorek będę w RZ ;p

OOOOOOO

RP to znaczy bo ja nie w temacie :P kuźwa to lipa trochu bo ja nie pale ;P wolałbym się napić :D :/

marcin001
22-06-16, 20:14
RP to blachy tego zadupia co Wiki mieszka :d :d :d pomyśl kurwa... przyjadę autem do Ciebie 100 km żeby się najebać z Tobą i potem taki mam wrócić? Chyba że mnie u siostry przenocujesz to się zgadzam :d

pekulski104
22-06-16, 20:23
RP to blachy tego zadupia co Wiki mieszka :d :d :d pomyśl kurwa... przyjadę autem do Ciebie 100 km żeby się najebać z Tobą i potem taki mam wrócić? Chyba że mnie u siostry przenocujesz to się zgadzam :d

A no nie bywam w Przemyślu nie mam po co chyba że za dzieciaka jakieś wycieczki heh :P no wiem właśnie trochę lipciocha :d porządziło by na ryneczku.. ale co zrobić.. musiałbyś mieć kierowcę jakiegoś tak to faktycznie nie ma opcji... do siostry nie wiem czy się dostaniesz co słyszę to znów jakiś inny "kolega" heh....

pekulski104
23-06-16, 11:32
Panowie mam zamiar ostro podszkolić angielski samemu w domu da się ? w szkole to chuja uczą... jakieś sposoby ? jestem totalnie zielony...

fallenursus
23-06-16, 12:29
why are you still breathing? die die die die die die die

pekulski104
23-06-16, 12:55
why are you still breathing? die die die die die die die

Because...Nie jestem słabym osobnikiem śledze fanpage i wierzę w zdrowe życie za pomocą chemii :D :D cpam noopy i jem boczek....

hehehhehe

marcin001
23-06-16, 15:16
do siostry nie wiem czy się dostaniesz co słyszę to znów jakiś inny "kolega" heh....

ma dziewczyna branie.... ;d

pekulski104
23-06-16, 17:40
Mam pytanie do Was co myślicie o ludziach w krajach filipiny tajlandia i tak dalej ogólnie azja co jedzą psy, koty? powstają ciągle jakieś kampanie przeciwko tym. Myślicie że chodzi tu bardziej o "spokojną śmierć zwierząt" czy po prostu o to żeby wgl nie jeść tych zwierząt ale świnke chętnie ubić?? bo ja właśnie mam mieszane uczucia... No bo tak z jednej strony kot, pies przypisane są niby jako zwierzęta domowe ale z drugiej strony świnka, krówka też mają miano "domowego" No i tak właśnie nie wiem...

marcin001
23-06-16, 20:18
co kraj to obyczaj... jak zabiją humanitarnie, szybko bez znęcania się to niech jedzą co chcą, co by mnie to obchodziło ;)

są ludzie co wymyślają kampanie i chuj wie co jeszcze żeby tylko hajs na tym zarobić. człowiek jako gatunek jest na szczycie łańcucha pokarmowego i ma ten plus że praktycznie może wszystko zjeść ;p

pekulski104
23-06-16, 20:27
No to ja też po części myślę tak jak Ty dokładnie tak jak napisałem byle szybo bez znęcania.. chociaż faktycznie może u nas sie tak utarło "pies to przyjaciel" Ale faktycznie czytając dzisiaj o psie chociażby skatowanego itp... co za ludzie

pekulski104
23-06-16, 21:17
Dominik opowiadałem kuzynce o Tb teraz robi trenera albo będzie robić trenerka ;d jak będą fundusze to mówiłem jej że wbijemy do Cb na rewizję hehhehe

marcin001
24-06-16, 17:02
hehe to się Dominik ucieszy ;p

pekulski104
24-06-16, 19:46
:)))) :)))) :))))

fallenursus
24-06-16, 22:36
mam tyle ze zapisy na miesiac na przod. foty poka moze da sie przepchac gdzies wyzej w kolejce.

pekulski104
24-06-16, 23:12
Pani Karolina fb zapraszam domyśl się która :P heh

Wesoły_Grabarz
25-06-16, 19:52
foty poka moze da sie przepchac gdzies wyzej w kolejce.

jak bedzie fajna to miejsce sie znajdzie a jak pasztet to sorry nie ma wolnych miejscówek hahah :D

marcin001
26-06-16, 09:31
jak ma takie branie to pewnie taka zła nie jest... ;p

pekulski104
26-06-16, 10:13
Fallen o kuzynce Marcin o siostrze... nie mylcie ;p

marcin001
26-06-16, 10:25
kto by to nie był fotki zawsze można zobaczyć ;p

pekulski104
26-06-16, 10:26
Heh chyba że tak :D

Wesoły_Grabarz
27-06-16, 19:11
kto by to nie był fotki zawsze można zobaczyć ;p

Dobrze gada Sogacz !

pekulski104
27-06-16, 21:59
Chyba zaczynam ćpać noopy od nowa... tylko tak sie zastanawiam bo to tera wakacje czy jak sobię strzelę piwko dwa od czasu do czasu to bardzo zgrzeszę i może mi się we łbie poprzestawiać????

Wesoły_Grabarz
28-06-16, 08:31
bardzo zgrzeszę

Tyle co masz na sumieniu.....to już i tak nic nie zaszkodzi :D

A Belzebubek już o Ciebie pytał ;p

marcin001
28-06-16, 09:01
hehe peku nachlaj się i sam zobaczysz... ;p

jak tam u was z formą? u mnie miała być bomba na lato a wyszło że ćwiczę raz na tydzień albo i rzadziej, w sumie tylko na podtrzymanie jakiejkolwiek siły i masy żeby na jesień nie zaczynać od zera ;p Chlam co weekend praktycznie do spodu i jako tak nie mam spadków siły czy masy więc teoria że jedno piwo to tydzień w plecy ni jak ma się do realiów bo bym kurwa był już na minusie ;d ;d

pekulski104
28-06-16, 11:07
Tyle co masz na sumieniu.....to już i tak nic nie zaszkodzi :D

A Belzebubek już o Ciebie pytał ;p

Jesli chodzi dosłownie o sumienie to fakt xDD do kościoła już tak nie latam... :P

hehe peku nachlaj się i sam zobaczysz... ;p

jak tam u was z formą? u mnie miała być bomba na lato a wyszło że ćwiczę raz na tydzień albo i rzadziej, w sumie tylko na podtrzymanie jakiejkolwiek siły i masy żeby na jesień nie zaczynać od zera ;p Chlam co weekend praktycznie do spodu i jako tak nie mam spadków siły czy masy więc teoria że jedno piwo to tydzień w plecy ni jak ma się do realiów bo bym kurwa był już na minusie ;d ;d

To tak jak jak widzę ja zrobiłem formę łba powróciły czasy formy gdzie to ja kończyłem zabawe na pół trzeźwy :P byłem na ognisku ostatnio wbiłem tam już po 5 piwach a potem jeszcze talerze po tym ognisku znosiłem xDDD Chociaż do siłki ciągnie trochę jakby nie było ale wiem że nie mam aż tyle kasy na mięso ;p
Ciul przyćpałem noopy dzisiaj zresztą zobaczymy jak to będzie codziennie po 10 browarów nie pije... (jeszcze) heh

pekulski104
28-06-16, 14:28
Riki tiki riki tiki wyjebało mi guziki
Wyjebało mnie z napletka,balet rusza jak karetka

https://www.youtube.com/watch?v=aeyOOOJ0pCs

Wujek Penku to jednak wariat nie xDDD

Wesoły_Grabarz
30-06-16, 22:22
i się Portusy przeliczyły ....a jak to ich trener powiedział "Polska to tylko mała przeszkoda w drodze do mistrzostwa" hehe

a póki co wypadamy lepiej nie ma sie czego wstydzić nawet po przegranej wydaje mi się że nasi grali bardzo dobrze :)

pekulski104
01-07-16, 11:00
Nom same gwiazdy w Portugali a prawda taka że nasi faktycznie lepiej grali dłużej te piłke trzymali... no a na karne się mówi że to już loteria :)

pekulski104
01-07-16, 20:06
Wakacje wakacjami czas się brać ostro za naukę :) zdecydowałem się prawko zrobić na tych wakacjach :D

fallenursus
01-07-16, 21:54
na rower prawka nie trzeba

pekulski104
01-07-16, 22:03
Panie karte rowerową trzeba ;) no ale jak ktoś ma 18 to chyba nie ;p pierdziele już rower dość tego!! :) Narazie jestem zmotywowany dzisiaj pojeździłem sobie na motorku :P

pekulski104
02-07-16, 00:10
Ja nigdu autem nie jezdzilem i tak czytam czytam i ludzie roznie mowia pisza ze lepiej nieraz jak sie nic nie umie i idzie sie na prawko to lepiej niz jakby sie wczesniej uczylo bo zs mozna sie zlych nawykow nauczyc.. Ale mysle ze chociazby jak bym sobie potrenowal zmiane biegow na su jo nic by sie nie stalo. :p

Wesoły_Grabarz
02-07-16, 10:58
na rower prawka nie trzeba

buhahqahahaha

pekulski104
03-07-16, 01:23
Ja pierdziele wy mozecie spac jak takie goraco? Ja chyba dzisiaj nie usne zaladowalem pikamilon, 5 htp, nie dosc ze goraco to chyba przez ten pikamilon jeszczs xd

Wesoły_Grabarz
03-07-16, 12:31
Ja pierdziele wy mozecie spac jak takie goraco? Ja chyba dzisiaj nie usne zaladowalem pikamilon, 5 htp, nie dosc ze goraco to chyba przez ten pikamilon jeszczs xd

lolek dobry na wszystko ;)

Jakie macie plany na urlop ?

pekulski104
03-07-16, 21:15
Bieda jak skurwensyn ja chce być bogaty!!! :( mówią że pieniądze szczęścia nie dają gówno prawda... całkowicie nie zgadzam się z tym stwierdzeniem Wy jak myślicie? zresztą wsumie zależy dla kogo bo jak kto nie ma np nogi czy ręki to wiadomo że wolałbym mieć te rękę niż pieniądze... ale jak dla nas.. tylko pieniędzy!!! zresztą masz pieniądze to i zdrowszy człowiek jest nie zawsze no ale jednak...

pekulski104
03-07-16, 21:59
Dominik napisz coś kiedyś o marihuanie :) :D

haha zamiast Dominik napisałem doping na początku... przećpany łeb angry:knockout::knockout:

bololol
03-07-16, 22:01
Jakie macie plany na urlop ?

Ja wlasnie wrocilem z Zakopanego. Teraz czas wrocic do szarej rzeczywistosci i treningow

pekulski104
03-07-16, 22:04
Dlaczego rzeczywistość musi być szara??? nie może być kolorowa :) ? heh

bololol
04-07-16, 08:13
praca - dom - praca - dom i tak na okrągło.... więc jednak szara ta rzeczywistośc

pekulski104
04-07-16, 14:55
Gdzie pracujesz?

pekulski104
04-07-16, 22:59
Dominik gdzie kupić selegiline i inne takie fajne rzeczy skąd to brać bo to na recki są... ???

bololol
05-07-16, 08:40
Jestem inżynierem drogownictwa, więc praca niby jest urozmaicona i ciekawa, ale mimo wszystko codziennie to samo...

pekulski104
06-07-16, 23:18
Interesował się ktoś marketingiem internetowym ?

szycha
07-07-16, 16:39
Wciskanie ludziom badziewia???

pekulski104
07-07-16, 17:54
Tak jakby ale nie do końca :P

pekulski104
08-07-16, 21:42
Marketing internetowy, tokeny promowanie blogi strony www reklamy konkursy kasa sława fb $$$ pożyczki raty, fastlane slowflane i tak dalej... ja pierdziele wybuchne!!! czytam książkę fastlane milionera przeglądam czytam siedze zaraz wybuchnę :DDD

pekulski104
09-07-16, 02:18
Podszylem sie pod osobe na fb dalem jej foto ale imienia i danych nie tylko foto grozi mi cos za to ? Za foto :/

pekulski104
14-07-16, 19:49
Siema jak tam kuledzy forumowi :) ??

Pomału do przodu z $$$$ dobre i to "Nie od razu Kraków zbudowano"

http://iv.pl/images/52745971606356898014_thumb.jpg (http://iv.pl/viewer.php?file=52745971606356898014.png)

Wesoły_Grabarz
17-07-16, 18:53
Podszylem sie pod osobe na fb dalem jej foto ale imienia i danych nie tylko foto grozi mi cos za to ? Za foto :/

Peku....teraz to sobie narobiłeś kłopotu ......jak zapewne juz wiesz zostało złożone doniesienie do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa art.22 ust4 k.k. czyn ten zagrożony jest pozbawieniem wolności do lat 7.....
ale nie martw sie poślemy Ci paczke ;) i miche bedziesz trzymał ( jak bys zobaczył taka mgiełke w zupie .....to ziemniak :)

pekulski104
18-07-16, 16:20
Dzięki dzięki za rady ;)

pekulski104
18-07-16, 22:34
Szukam kogoś kto pożyczy 8 tysięcy bez odsetek oddam za 3 miechy :)

pekulski104
18-07-16, 23:41
Macie ludziska bo to nie tylko odnosi się do marketingu biznesów ale ogólnie do wszystkiego również do codziennego życia poniosło mnie dzisiaj ostro w życiu tak dlugiego postu nie napisałem łapcie :)

Na początku siemano wszystkim!! Siedzę w tym krótko ludziska bo około 2 tyg wogóle w marketingu czaicie? Nie mam nawet konta w banku nie pracuje, nawet w pełni nie potrafie korzystać jeszcze z tych wszystkich środków płatnosci z payzy i tak dalej dużo by wymieniać ile rzeczy jeszcze nie umiem :) dostaje kieszonkowe grosze ale co z tego ?? nie stoję w miejscu! o marketingu uczę się sam online przez neta i od mądrych ludzi do rzeczy co chcę przekazać w tym poście. Powiem Wam jak mnie denerwują ludzie głupim gadaniem...Barany piszą że się nie da przeczytałem właśnie blog pani Oli Żuławińskiej że klikając przez rok bez finansów dziennie 100 reklam da się zarobić po roku czasu około 1500 zł. Denerwuj mnie barany pisze im to każdy jeden z drugim baran ma myśli na poziomie "jakby tak było każdy by to robił" Ja się pytam Ciebie Ciebie i Ciebie czy Ty tak robisz?? Dlaczego nie robicie tego jeden z drugim ? co macie do stracenia Ty Ty ? ryzykowne ? nie finansuj klikaj rok potem zarób "darmowe pieniądze" Jeden z drugim ludkiem potrafią siedzieć na kompie patrzać się w google (nie reklamuje jakby co heh) godzinami że tak powiem to czemu nie mieli by poklikać w "głupie reklamy" ?? przecież nic nie tracą nie każe się im wkładać swojej kasy tysiącami...Dlaczego tak jest? nie chce im sie? nikt ni myśli jakoś samodzielnie i patrzy na "każdy" czemu ja mam zacząć jak jak ten nie klika ten? matko jedyna ręce opadają. Bo najlepiej siedzieć sobie i narzekać jaki ten świat jest zły i czekać na "manne z niebia". Próbowałem kiedyś sił w promowaniu konkursach i dostałem hejt nie będę go szukał dokładnie o co chodzi bo po co mam drugi raz nerwy swoje naruszyć :D ? coś typu "naciągacze z ludzi biednych chcą ostatni grosz wyciagnąć co pracowali na niego ciężko.. być może to ich ostatni grosz na chleb.." Czy naprawdę ludzie są takimi debilami ? Przeczytaj regulamin i się wypowiadaj nie czytasz regulaminu konkursu masz problem proste chyba nie? Ja nie mam kasy powiem szczerze i nie narzekam klikam sobie 100 reklam rozważam dzisiaj wymyśliłem coś typu: Znaleźć dobrego znajomego co działeczkę sprzedał np heh.. zapożyczyć się na parę tysi wpłacić do mxa zainwestować paczki kupić rozkręcić zarobek wypłacić parę miesięcy dobrych parę kwot oddać znajomemu a potem sobie lecieć już na "czysto lub "wyjść na zero" jak zwał tak zwał :) Dlaczego u znajomego? bo ja myślę raz że nie naliczy Ci odsetek i nie będzie Cie ścigał jak mu nie oddasz kasy w 3 mesiące a 5. Naprawdę trzeba zmieniać te mentalność ludzi piepszoną bo jest na poziomie daleko za murzynami nie obrażając murzynków :) Przepraszam za interpunkcję znaki jak zwał tak zwałnie jestem polonistą tylko człowieczkiem amatorkiem. Pozdro ludzie musiałem to napisać przepraszam z góry Was bo już czasami to ja sie gubie czy to ja jestem taki głupi czy Ci ludzie ? bo mnie poniosło dzisiaj szczyt wszystkiego z kilku dni chcecie usuńcie to, nie to nie Pozdrawiam ludziska sukcesów samych :)

bololol
19-07-16, 14:44
nie bierz tego więcej...

pekulski104
19-07-16, 16:00
Co masz jakies inne zdanie na ten temat :)? Chetnie wyslucham heh

marcin001
28-07-16, 18:13
Siemano po długiej przerwie :D jak tam żyjecie :P

pekulski104
28-07-16, 22:43
Gitara siema baluje.. jutro lecę do zakopanego :)

Wesoły_Grabarz
30-07-16, 18:48
Siemano po długiej przerwie :D jak tam żyjecie :P

Gdzieś był jak Cię nie było? Urlop ?

marcin001
31-07-16, 02:25
chorobowe w sumie i narkotyki ;p

raczeek_87
31-07-16, 21:28
968496829683
Moje balkonowe zwierzątko ma już 5 cm .
jak ten czas leci , pamiętam jak go wynosiłem z mieszkania gdy miał cm.
dziś dostał obfitego steka z muchy na obiad. :D

marcin001
01-08-16, 08:42
nie spierdoli Ci? ;p

raczeek_87
01-08-16, 15:07
Oby nie do mieszkania :)

Wesoły_Grabarz
01-08-16, 18:13
teraz to widzisz zwierzaka a potem kolacje :x

pekulski104
01-08-16, 20:21
Wróciłem z zakopca zajebiste wspomienia zostaną :) widoki krajobraz meegaa dolina 5 stawów polecam jak najbardziej :)

mirrek55
10-08-16, 16:39
Jeśli szukacie bardzo dobrych, szybkich chwilówek to koniecznie zaglądnijcie również na http://www.finmarket.pl/finanse/szybkie-pozyczki mają niezłe zestawienia szybkich chwilówek, dzięki nich miałem na prezent dla swojej kobiety, niezła ta porównywarka chwilówek !

pekulski104
14-08-16, 21:30
Tak to jest pany czas zapierdziela trzeba się obudzić bo już koniec wakacji wracam na nootropiki i towar dodatkowy :D na siłke przydałoby się tez na jesien wrócić :D

lolla38
17-08-16, 07:40
No niestety czas wakacji ucieka, pomału trzeba myśleć o zimie i ogrzewaniu w domu, ja w tym roku zastosuje Butla gazowa (http://www.amerigas.pl/pl/gaz-dla-domu/butle/oferta-butle.html) jako ogrzewanie do ciepłej wody, niezła oszczędność, można w niezłych cenach ją zakupić w AmeriGas !

Wesoły_Grabarz
17-08-16, 17:38
ten reklama,

Dobry pomysł na biznes w dzisiejszych czasach to już duży krok od zarobienia niezłych pieniędzy, jeśli już prowadzicie firmę to zastanówcie się nad dobrą formą reklamy bo bez niej w dzisiejszych czasach, ciężko coś osiągnąć. Ciekawym sposobem reklamy jest współczynnik konwersji, testy a/b które pokazują że daje on niesamowite rezultaty, jest obecnie stosowany przez największe firmy na świecie, sami zobaczcie jak on dokładnie działa na portalu firmyConversion.

ten pożyczki

Jeśli szukacie bardzo dobrych, szybkich chwilówek to koniecznie zaglądnijcie również na http://www.finmarket.pl/finanse/szybkie-pozyczki mają niezłe zestawienia szybkich chwilówek, dzięki nich miałem na prezent dla swojej kobiety, niezła ta porównywarka chwilówek !

ta butle gazowe

No niestety czas wakacji ucieka, pomału trzeba myśleć o zimie i ogrzewaniu w domu, ja w tym roku zastosuje Butla gazowa (http://www.amerigas.pl/pl/gaz-dla-domu/butle/oferta-butle.html) jako ogrzewanie do ciepłej wody, niezła oszczędność, można w niezłych cenach ją zakupić w AmeriGas !

co sie tutaj dzieje ;p

pekulski104
17-08-16, 21:09
Cuda tu sie dzieją :D

pekulski104
18-08-16, 22:13
Ja całe życie myślałem dlaczego mnie plecy bolą fakt może mam troche okrągłe plecy łopatki wystające ale duży problem jest z utrzymaniem miednicy szczególnie wiosło przysiad mc klasyk.. czeka mnie ciężka praca i z wyczuciem żeby mi się pozycja miednicy znów w kifoze nie obróciła
:yawn::yawn::yawn:

https://www.youtube.com/watch?v=x5ivy1UMX4w

https://www.youtube.com/watch?v=x5ivy1UMX4w

pekulski104
18-08-16, 23:25
Marcin i inni potrzebuje Waszej pomocy zagadnienie plecy okraglo-wklesle u mnie co robic co i jak jakie cwiczenia akoryguje to jeszcze? Jak z silownia? Kurwa dawno wiedzialem ze cos nie tak jakas lordoza czy cos to ortopeda byl idiota chyba

pekulski104
19-08-16, 22:23
Marcin wejdz w mój dziennik

jacc2ekk
22-08-16, 21:36
Szukacie nowoczesnych rozwiązań do swojego domu czy mieszkania i chcielibyście zastosować ładny kamień budowlany który może przybrać praktycznie każdą formę? Zobaczcie na najnowszą ofertę firmy Fabryki Kamienia Budowlanego która wydobywa cashmere gold (http://fkb.pl/materials/kashmir-gold/) który ma wiele zastosowań, przede wszystkim do ogrodów, ale także idealny kamień na taras czy schody !

pekulski104
22-08-16, 22:13
Szukacie nowoczesnych rozwiązań do swojego domu czy mieszkania i chcielibyście zastosować ładny kamień budowlany który może przybrać praktycznie każdą formę? Zobaczcie na najnowszą ofertę firmy Fabryki Kamienia Budowlanego która wydobywa cashmere gold (http://fkb.pl/materials/kashmir-gold/) który ma wiele zastosowań, przede wszystkim do ogrodów, ale także idealny kamień na taras czy schody !

Nie dzieki mam typka co sprzedaje takie rzeczy i nie tylko możesz mi naskoczyć na schody :) naucz sie lepiej jak promować takie strony...

Wiktor25
23-08-16, 16:49
polecam stronę www.fabrykawiedzy.com (http://www.fabrykawiedzy.com)

Wesoły_Grabarz
23-08-16, 21:11
polecam stronę www.fabrykawiedzy.com (http://www.fabrykawiedzy.com)

polecaj ale nie tutaj idz byc reklamiarzem gdzie indziej :-/ ktoś zrobi tu porzadek ?

pekulski104
24-08-16, 00:00
No wlasnie.....

marcin001
27-10-16, 15:59
siemanko po dłuższej przerwie. ktoś opowie w skrócie co się ciekawego działo przez te parę miesięcy? ;p

Wesoły_Grabarz
09-01-17, 16:33
siemanko po dłuższej przerwie. ktoś opowie w skrócie co się ciekawego działo przez te parę miesięcy? ;p

mnie też troszke nie było , ale widze że nie wiele sie zmieniło :D

marcin001
13-01-17, 18:37
A dej Pan spokój :d Już w sumie tu rzadko zaglądam bo nie ma bardzo co tu robić, a szkoda bo dawniej fajnie się gadało nawet tutaj na spamie, a teraz to tylko jakieś chuje od reklamy piszą jak to ich hmb nie rozpierdala ;d

Powiedz co tam słuchać na Ciebie, jak forma? :p

Wesoły_Grabarz
13-01-17, 18:42
a teraz to tylko jakieś chuje od reklamy piszą jak to ich hmb nie rozpierdala ;d :p

haHAHAHA jebłem leże i kwicze hahaha , jebani reklamiarze hahahahahaha

Powiedz co tam słuchać na Ciebie, jak forma?
A jakoś leci , ostatnio troszkę chorowałem ,ale powolutku ide do przodu wysłałem Ci PW bp tu tak oficjalnie nie za bardzo wypada ...jeszcze mnie reklamiarze i i hmb rozpierdoli :D :)

Martini Bianco
14-01-17, 08:39
Panowie, a podobno HMB ma zdolność inhibicji miostatyny. ;)

marcin001
14-01-17, 09:23
a masz jakieś potwierdzenie naukowe tej teorii? ;p bo może i tak jest ale nie słyszałem o tym hehe

Grabarz odp Ci ;d ;d ;d

Wesoły_Grabarz
03-02-17, 06:55
Panowie, a podobno HMB ma zdolność inhibicji miostatyny. ;)

O proszę Martini :D Panie po HMB to ja 6kg suchego mięsnia łapię w 4 tyg :) :D

Tak tak wiem wiem na wszystko "somatodrol" ;D

marcin001
04-02-17, 08:28
bo miałeś hmb podsypane somatodrolem :P

Wesoły_Grabarz
27-02-17, 14:31
bo miałeś hmb podsypane somatodrolem :P

buhahahah
na rzezbe - somatodrol
na mase - somatodrol
na wszystko somatodrol
P O L E C A M

Martini Bianco
28-02-17, 11:47
Gdzie Somatodrol nie daje rady stosuję Probolan 50. Hahahahahaha!!!

Wesoły_Grabarz
19-03-17, 20:44
forum zyje na maxa :D

marcin001
20-03-17, 16:30
no kurwa nie wiadomo co czytać :P

pekulski104
29-03-17, 16:46
OO ja cie fikam forum żyje :D myślałem że już całkiem padło :D

USgorn
31-03-17, 23:05
Dzien dobry
Ale tematow nowych nie chce mi sie czytac
Dowidzenia

pekulski104
07-04-17, 13:53
Ja jebie przez te stresy.. wsumie już przewlekły stres ciśnienie 160.. myślałem że sudafed kupie (dla kumatych xD) ale ciula nie mogę się tak zapuszczać daleko bo mnie wyniesie na niebiosa.. musze ogarnac stresy i cisnienia..tylko nie wiem jeszcze dokladnie w jakim kierunku uderzyć pewno dział hormono.. :)

marcin001
07-04-17, 22:03
ogarnij się, sudafed Cię nie zrobi dobrze ;)

pekulski104
20-04-17, 16:11
Ktoś coś jakieś mnemotechniki :) ?

Wesoły_Grabarz
22-04-17, 07:43
może somatodrol ?

pekulski104
23-04-17, 11:51
Co to po co ?

Wesoły_Grabarz
25-04-17, 21:16
cisza jak makiem zasiał , cisza jak w grobie :-/

pekulski104
26-04-17, 14:43
Dokladnie :D

pekulski104
26-04-17, 17:21
Wszyscy umarli co zrobić

marcin001
23-08-17, 16:32
Po półrocznej przerwie na ługi bugi wracam do treningów ;p masa trochę spadała bo z 86/87 na 71/72 ale siłowo nawet tragedii nie ma, gorzej z wytrzymałością ale to się zrobi, narazie okres adaptacyjny dla ścięgien, więzadeł i mięśni i od września już myślę jechać normalnym fbw. Pozdro Wariaty ;p

Wesoły_Grabarz
24-08-17, 12:08
Witajcie Pany :D
Tak jest Panie Marcinie , nie ma picia ! Nie ma ćpania ...są ciężary do dzwigania :D no ja też po urlopię troszkę podupadłem :D ale jakoś trzymam fason ;)

marcin001
24-08-17, 17:16
E no u Ciebie to zanim by zleciało to trochę wody w Wiśle by upłynęło :p

pekulski104
29-08-17, 19:28
A ja szukam roboty :P

Wesoły_Grabarz
29-08-17, 20:31
A ja szukam roboty :P
a dokładniej ? ;)

marcin001
30-08-17, 09:59
pewnie takiej żeby się nie orobić a zarobić ;p

Wesoły_Grabarz
30-08-17, 12:42
tez bym taka chciał ;p

pekulski104
11-09-17, 11:27
Ogólnie jakiejś bida jest jestem po technikum i jestem w dupie.. przewaliłem życie mogłem być jakimś dietetykiem albo innym ale teraz weź płać z 5 tyś za semestr :(

Wesoły_Grabarz
12-09-17, 10:18
jak nie masz hajsów żeby się uczyć to rób kurs na szybko np spawacz i dajesz za granice , szukaja właśnie spawaczy , kierowców ....

fallenursus
24-10-17, 19:39
pewnie takiej żeby się nie orobić a zarobić ;p

tez bym taka chciał ;p

kurwa mam taka, wygralem zycie. jezdze po polsce i angli tlumacze betonom jak sie koksowac i rzygajo hajsami grubymi. no chuj jestem najlepszy w pl- mowielm ze tak bedzie ju zlata temu bencfaly :P

pekulski104
11-11-17, 14:22
Lipa jest znów roboty nie ma :(

marcin001
13-12-17, 17:43
Co tam Panowie słychać bo dawno mnie nie było i mam lekkie zaległości :d

Wesoły_Grabarz
18-05-18, 13:36
​ktoś jeszcze tu żyje ? :D

pekulski104
04-06-18, 17:10
Ja wlaśnie teraz przypomnialo mi się o tym forum wogóle :D

Wesoły_Grabarz
17-06-18, 18:27
​lekka pucha :(

Żymnazją
29-07-21, 21:14
Ktoś się jutro zrywa z rańca, żeby obejrzeć Polska-Japonia? Chyba nasza największa nadzieja w tym momencie mimo nawet meczu z Iranem. Nawet sobie budzenie ustawiłem ;-)

https://www.sportowybudzik.pl/