Zobacz pełną wersję : Spam
pekulski104
03-02-15, 17:55
Dzięki wam za wszystko :)
Nie ma za co ;p
Kiedy wyniki ankiety będą realizowane? ;p
fallenursus
03-02-15, 18:21
Dzięki wam za wszystko :)
A ja tobie ze nie wylaczykes routera jak polazles spać. Fajną pościel niebieską w kwiaty ma gabi.
Nie ma za co ;p
Kiedy wyniki ankiety będą realizowane? ;p
jak najszybciej xD
----
Peku trzeba byc twardym a nie miekkim fiutem ;)
i co zalatwiles tego noopa?
a na mieście same ćpuny i debile łażą ^^
nie wiem jak to skomentowac xD
Peku gdybyś częściej wychodził to znał byś się z większością i nie bał byś się wychylić nosa z domu ;p
Pany teraz coś szukałem i na pewnym portalu aukcyjnym jest ,,legalny metanabol''... nie rusza mnie doping ale z czystej ciekawości jestem ciekawy czy to jakieś gówno czy godny produkt sprytnie omijający legalność ;)
jakis szitowy ph albo gowno jakies ziolkowe co nie zauwazylbys ze brales ;p
nie wiem czy Peku by sobie poradzil nie umie nawiazywac koneksji bez obrazy.
Ale mam rozwiazanie Peku zacznij sie zadawac z kolezankami siostry moze cos zaruchasz ^^
fallenursus
03-02-15, 18:33
Ja bym celowal w ten nielegalny może Peku ci kupi jak mu noopa kupisz. Bo metanabol można w aptece to mama pozwoli
ja wgl w mete bym nie celowal a cos bardziej sensownego i zdrowego czyli tescia :) i w aptece tez jest xD
Dobrze idzie jeszcze na sucho.. ale za rok czy dwa kto wie czy z mietkiem się nie zaprzyjaźnię ;) Ale jeszcze nie myślę o tym i chcę wykorzystać organizm ,,na sucho'' ile się da :)
Co do Peka i jego zakupów to sami wiecie jak jest... ;p
imo glupota mete
w imieniu Fallena Ci napisze ze meta to nie cykl
jakis szitowy ph albo gowno jakies ziolkowe co nie zauwazylbys ze brales ;p
nie wiem czy Peku by sobie poradzil nie umie nawiazywac koneksji bez obrazy.
Ale mam rozwiazanie Peku zacznij sie zadawac z kolezankami siostry moze cos zaruchasz ^^
hehe do rzeszowa mam nie daleko, jakiś nr kom możesz Peku załatwić to poruchamy razem... ;p
kupisz mu 10 g noopa to pomysli ;p
pekulski104
03-02-15, 18:41
A ja tobie ze nie wylaczykes routera jak polazles spać. Fajną pościel niebieską w kwiaty ma gabi.
Pomyliłeś się xd
Pomyliłeś się xd
na tym etapie sledztwa sie nie udziela jeszcze infromacji xD
imo glupota mete
w imieniu Fallena Ci napisze ze meta to nie cykl
W sumie nawet dużo nie czytałem o koksach to i może głupotę napisałem ;p Narazie nie planuję to i nie myślałem o tym ;p
Miałem nawet zakładać temat ale skoro sie zgadaliśmy to zapytam.
Teraz kończę cykl na kreatynie, jakieś 2 miechy odpoczynku i zastanawiam się co wtedy przyłożyć. Co do floty do mogę przeznaczyć 400-600pln.
Tylko tyle jest różnych kombinacji że chuj wie co kupić. Cel: masa. Może ktoś poleci coś?
hehe do rzeszowa mam nie daleko, jakiś nr kom możesz Peku załatwić to poruchamy razem... ;p
przykro mi ale nie zadaje sie z moimi koleżankami
fallenursus
03-02-15, 18:52
Szame organiczna.
szama wiadome, staram się od jakiegoś czasu w miarę możliwości kupować eko ;) ale nawóz też by się przydał ;)
Nie że jestem nie miły ale co wy ku@wa robicie całymi dniami, Peku nie zadaje się z kumplami, Ty z koleżankami.. ;p
a z kim sie zadajesz ? ;)
Marcin a to o suple pytasz?
pekulski104
03-02-15, 19:02
Nie że jestem nie miły ale co wy ku@wa robicie całymi dniami, Peku nie zadaje się z kumplami, Ty z koleżankami.. ;p
Czy ja mówiłem że się nie zadaje ?
no o suple ;) koksy jak mówiłem za jakiś rok czy dwa ;)
Peku no mówiłeś że nie masz nikogo co by Ci te mądrości zamówił ;p
pekulski104
03-02-15, 19:08
no o suple ;) koksy jak mówiłem za jakiś rok czy dwa ;)
Peku no mówiłeś że nie masz nikogo co by Ci te mądrości zamówił ;p
To nie znaczy że nie mam kolegów
To nie znaczy że nie mam kolegów
ok, zwracam honor ;p
Kup agmatyne z cytrulina przed treningowo, po treningu leucyne. Do tego krete i beta alanine. Oczywiscie ze juz masz doswiadczenie z suplami nie bede Cie ostrzegal przed "przyjemnoscia" picia tego xD
Peku za lagodnie podpadl trzeba dac mu w ryj ;p
I co zrobisz Peku olewasz temat noopa czy cos dzialasz ?
a z kim sie zadajesz ? ;)
Marcin a to o suple pytasz?
nie mam koleżanek,ale za to mam przyjaciółki :))
spryciara ;*
Kup agmatyne z cytrulina przed treningowo, po treningu leucyne. Do tego krete i beta alanine. Oczywiscie ze juz masz doswiadczenie z suplami nie bede Cie ostrzegal przed "przyjemnoscia" picia tego xD
Hehe teraz jadę kreatyna z argininą przed treningiem. w sumie piłem beta alaninę z olimpu pomarańczową i jak dla mnie jak oranżada ;p
Myślałem o czymś bardziej gotowym ;p MAm ochotę wypróbować Stack + Mstack. ale różnie o nich piszą...
pekulski104
03-02-15, 19:19
Peku za lagodnie podpadl trzeba dac mu w ryj ;p
I co zrobisz Peku olewasz temat noopa czy cos dzialasz ?
Jutro lece na poczte
Dla mnie czy koleżanka czy przyjaciółka to wielka różnica nie jest ;p
Ja osobiscie jakos fanem gotowcow nie jestem przez zanizone dawki skladnikow.
Chcesz cos przed treningowego to efka, cos latwiej dostepnego do synefryna :twisted:
Jutro lece na poczte
Nie srasz sie ? Gdzie Ci towar przysla ?
Z definicji jest. Nie latwo sie stac moim przyjacielem np :twisted:
ale jednak jest :)
Ja osobiscie jakos fanem gotowcow nie jestem przez zanizone dawki skladnikow.
Chcesz cos przed treningowego to efka, cos latwiej dostepnego do synefryna :twisted:
Wiem że często są zaniżone, ale jestem leniem i nie chce mi się liczyć ile czego kiedy ;p tak siup do ryja i gotowe :d
Ty szyderco ;p Definicja i w ogóle jest różnica. Ale jeśli chodzi jak było mówione o ruchanie to dla mnie nie ma różnicy czy przelecę czyjąś przyjaciółkę czy koleżankę ;p
pekulski104
03-02-15, 19:26
Nie sram się
fallenursus
03-02-15, 19:27
A na poczcie przy odbiorze brygada antyterrorystyczna, lub komandosi zamiast listonosza. Będzie się działo w gminie. Peku narobi fejma przed moim przyjazdem.
pekulski104
03-02-15, 19:28
Pramiracetam by się zdał ale kasy nie ma już na to także ciul narazie samego noopa testne ;d
pekulski104
03-02-15, 19:29
A na poczcie przy odbiorze brygada antyterrorystyczna, lub komandosi zamiast listonosza. Będzie się działo w gminie. Peku narobi fejma przed moim przyjazdem.
Weź nie strasz xDD czasami może być tak tumanów nie brakuje...
Ty szyderco ;p Definicja i w ogóle jest różnica. Ale jeśli chodzi jak było mówione o ruchanie to dla mnie nie ma różnicy czy przelecę czyjąś przyjaciółkę czy koleżankę ;p
przyjaciółek Ci nie dam ! :D a koleżanki to sb bierz i tak są głupie ;p
Peku z doświadczenia wiem że co byś nie powiedział 24 będzie Twoje gdyby coś ;p
haha. no pietnastaka jak nic by dostal o ile by go nie zastrzelili
Nie sram się
Mama znajdzie i Ci zje xD
Haha ale z Ciebie krolik xD
Wiem że często są zaniżone, ale jestem leniem i nie chce mi się liczyć ile czego kiedy ;p tak siup do ryja i gotowe :d
I jeszcze ujowo smakuja przewaznie xD no ale jak chcesz sprawdz Ritual od ANS jak chcesz ;p
Ale musi mnie ktoś zapoznać z nimi choć.. jakaś kawa czy coś ;p
on i tak patrzy tylko zeby ladne byly ;p
pekulski104
03-02-15, 19:35
Ej To noop legalny czy nie ?
Kuwa a Ty dalej swoje.. ;p JPRD
US właśnie w tym mój problem że każdy co innego poleca i chuj wie co wybrać.. ;p
Ej To noop legalny czy nie ?
legalne nie legalne co to za roznica ? ;p
Kuwa a Ty dalej swoje.. ;p JPRD
US właśnie w tym mój problem że każdy co innego poleca i chuj wie co wybrać.. ;p
sluchac sie eksperta czyli mnie xD ;p
a co masz do wyboru?
legalne nie legalne co to za roznica ? ;p
I tak dostanie kulkę znając jego wykreowaną dyplomację.. ;d
sluchac sie eksperta czyli mnie xD ;p
a co masz do wyboru?
Najwięcej ludzi poleca mi tak jak pisałem 1.mstak + stack ( to jest na 3 tyg ) tydzień przerwy i jeszcze raz to samo 2. Storm + Horse power 3. A.Test ( dla mnie widzi się za mocny jak narazie ) 4. Mix taki np jak Ty pisałeś przed treningowo a po cm3 + mono...
pekulski104
03-02-15, 19:47
Dobrze że na kravkę chodzę jak im wjade to pozabijam :p apropo jutro trening ;D
stacki to byly ale kiedys teraz to trzepanie kasy na starym fejmie ;)
A.Test ( dla mnie widzi się za mocny jak narazie ) oO pokerface ;p
po treningowo leucyna i anabolizm bedzie jak sie patrzy ;p
Dobrze że na kravkę chodzę jak im wjade to pozabijam :p apropo jutro trening ;D
no to od razu baw sie dobrze.
Mysle ze by Peku na nas cala wine zwalil xD
A tak powaznie Peku to noop jest legalny nie masz co sie srac ;p
no to od razu baw sie dobrze.
Mysle ze by Peku na nas cala wine zwalil xD
A tak powaznie Peku to noop jest legalny nie masz co sie srac ;p
też tak myślę, zaraz do kompa by leciał żeby pokazać forum;p
To nie lepiej dobre aminki kupić zamiast tej leucyny?
Czemu takie zdziwko na testa?
fallenursus
03-02-15, 19:54
Sam jesteś legalny:) środki farmaceutyczne nie są legalne w pl
też tak myślę, zaraz do kompa by leciał żeby pokazać forum;p
To nie lepiej dobre aminki kupić zamiast tej leucyny?
Czemu takie zdziwko na testa?
Ze za wczesnie chyba ze to w sensie ze za mlody jestes na boostera ;p
leucyne dajesz do bialka posilku ona aktywuwuje szlak metaboliczny mtor i rosniesz
Fal tzn ze paracetamol tez jest na recepte? :*
Ze za wczesnie chyba ze to w sensie ze za mlody jestes na boostera ;p
leucyne dajesz do bialka posilku ona aktywuwuje szlak metaboliczny mtor i rosniesz
Fal tzn ze paracetamol tez jest na recepte? :*
to ile tej leucyny na dzień ma być? bo trochę w prochu trochę w amino jest ;p
Amino jak masz kupowac to lepiej kup bialko. Leucyne dajesz extra bo ona siedzi w bialku.
Fal sprawdzilem noopept w Pl nie ma nawet statusu leku tak jak pisalem wczesniej nie zalicza sie ani tu ani tu
wiem że białko lepsze ;) ile tej leucyny do posiłku?
pekulski104
03-02-15, 20:10
Całkowicie legalny ! z forum o noopie co ile h dawkować nie ma znaczenia ? bo wiem tylko że w połowe dnia trzeba się wyrobić
fallenursus
03-02-15, 20:15
Dziwne ze w suplementach nie ma :) już by dawno zrobił furore
Pewnie nie ma kto go wepchnac. Bedziesz w Pl pomysl o wlasnej firmie noop bedzie na bcaa ;)
Tak Peku zeby odstep byl rowny
Marcin plus 5 - 10g
pekulski104
03-02-15, 20:18
Dowiedziałem się czemu noopa nie ma w aptekach i w odżywkach
pekulski104
03-02-15, 20:20
Pewnie nie ma kto go wepchnac. Bedziesz w Pl pomysl o wlasnej firmie noop bedzie na bcaa ;)
Marcin plus 5 - 10g
O to nie wiem jak bede do szkoly chodził musze jakos ogarnac zeby nie mysleli ze cpie jakos ten proch gdzies nosic czy cos xd
Do ktorej siedzisz w szkole?
pochwal sie co tam Ci nagadali
fallenursus
03-02-15, 20:25
Dowiedziałem się czemu noopa nie ma w aptekach i w odżywkach
Oswiec nas
pekulski104
03-02-15, 20:27
Do ktorej siedzisz w szkole?
pochwal sie co tam Ci nagadali
Różnie przeważnie o 4 wracam do chaty
To samo co z witaminami i mineralami - nie da się opatentowac a więc zarabiać grubą kasę jak na innych lekach. W pl nie robią nootropikow i dopiero to się robi o tym głośno w pl więc kto wie
Marcin plus 5 - 10g
Ok ;)
W szkole Ci wypadnie to na bank po suki zadzwonią bo pomyślą że to feta.. 1g to nie jest taka ilość żeby nie było gdzie schować.. my po 50/100g chowali i było git.
Podzielisz na dwie porcje jedna rano druga od razu po szkole i po problemie.
E to ksiezyca nie odkryli mniej wiecej o tym pisalem wczesniej ;p
Haha by bylo ze Peku nosem kira.
pekulski104
03-02-15, 20:32
Podzielisz na dwie porcje jedna rano druga od razu po szkole i po problemie.
E to ksiezyca nie odkryli mniej wiecej o tym pisalem wczesniej ;p
Haha by bylo ze Peku nosem kira.
a 3 kiedy xD ? potem nie usne znów :D
Na dwie podzielisz nie na 3 nie rozumiesz ? ;p
o 4 jak walniesz druga to usniesz o 19 przeciez spac nie chodzisz ;p
pekulski104
03-02-15, 20:33
Na dwie podzielisz nie na 3 nie rozumiesz ? ;p
o 4 jak walniesz druga to usniesz o 19 przeciez spac nie chodzisz ;p
o 22 chodzę dobra to ciul 2 będe walił ogólnie 30 mg to ciul rano najwyzej te 20 potem 10..
fallenursus
03-02-15, 20:35
Jedną wale to za mało:(
Jedną wale to za mało:(
Zgaduje ze Ty juz teraz podtrzymujesz bo juz tyle lecisz i pamietam jakie dawki zaczynales dobra mniej wiecej pamietam nie dokladnie. Ile teraz ?
o 22 chodzę dobra to ciul 2 będe walił ogólnie 30 mg to ciul rano najwyzej te 20 potem 10..
nom. jedna oralnie druga nochalem xd ;p
Na tym forum tylko tacy oO
takiego prawiczka udaje ;p a w rzeszowie po nocy z kosą chodzi zaciągając dziwnie nosem i ruchając w dupe panny po kątach ;p
takiego prawiczka udaje ;p a w rzeszowie po nocy z kosą chodzi zaciągając dziwnie nosem i ruchając w dupe panny po kątach ;p
Wlasnie tacy tzn Ci ktorzy sie nie chwala/ukrywaja najdluzej sie swiezym powietrzem ciesza ;p
pekulski104
03-02-15, 20:56
cicha woda... brzegi rwie :D
a tutaj tak go poniżają...;p
Hmm Peku chyba że Ty tak lubisz....? ;p
pekulski104
03-02-15, 21:05
Kto mnie poniża ?
Peku jest spokojny do czasu. Nie slowa a czyny. Myslisz ze to przypadek ze odkad Peku jest na forum to kilku izytkownikow zniknelo bez sladu
aaa długo by to Ci tłumaczyć ;)
pekulski104
03-02-15, 21:08
Cicha woda nnananaa śpiewam sobie to :D
pekulski104
03-02-15, 21:09
aaa długo by to Ci tłumaczyć ;)
Chyba że Ty mnie poniżasz cyber przemoc czyżby :) ? chcesz żeby na Twoich głośnikach leciał kryminalny rap ;p ?
ciekawe który z nas pierwszy zniknie ;p
pekulski104
03-02-15, 21:10
"Mogę wszystko nic nie muszę"
Chyba że Ty mnie poniżasz cyber przemoc czyżby :) ? chcesz żeby na Twoich głośnikach leciał kryminalny rap ;p ?
zapodaj coś gangsta ;p
Peku ile miałeś lat jak na forum dołączyłeś? 11? ;p
pekulski104
03-02-15, 21:18
Peku ile miałeś lat jak na forum dołączyłeś? 11? ;p
12 xddd
chyba młodszego nie było tu ;p
pekulski104
03-02-15, 21:27
Też tak myślę :D
ale mam smaka na browar... taki zimny... nie piłem już chyba z 3 tyg ;(
pekulski104
03-02-15, 21:33
Heh od czasu do czasu można :D
Wgl ja tu już jestem starym wyjadaczem :D Ty to już wgl 06 heh jeszcze starszym :D ale ja też już tu przeżyłem trochę i bana miałem i wgl :D
ja byłem w Twoim wieku gdzieś jak się zarejestrowałem ;p ale potem jak w liceum z ziomkami się skumałem to imprezki/chlanie/ćpanie i tak z 5 lat... ;d no i teraz studia skończyłem i postanowiłem się wziąć za siebie. Jako Fizjoterapeuta muszę świecić idealną sylwetką żeby moi pacjenci mieli jakiś wzór i że można ;p
pekulski104
03-02-15, 21:43
ja byłem w Twoim wieku gdzieś jak się zarejestrowałem ;p ale potem jak w liceum z ziomkami się skumałem to imprezki/chlanie/ćpanie i tak z 5 lat... ;d no i teraz studia skończyłem i postanowiłem się wziąć za siebie. Jako Fizjoterapeuta muszę świecić idealną sylwetką żeby moi pacjenci mieli jakiś wzór i że można ;p
Po 18 trochę się u mnie zacznie xD a ziomi jak skończyli :P ? fizjoterapeuta mówisz przydasz mi sie :D
właśnie ja najlepiej skończyłem, 2 siedzi 4 za granicą i z 1 pakuje ;p do tego mam 2x zawiasy wiec na dupie trzeba siedzieć grzecznie ;) No ale tylko licencjat bo na więcej nie mam chajsu ;p Za co miałeś bana? :D
pekulski104
03-02-15, 21:47
Za co zawiasy
Za spam chyba :P trochę się kłóciliśmy nie pamiętam dokładnie xd
raz po dobreej bibie wpadli o 6 rano na mieszkanie i towar znaleźli a drugi raz może słyszałeś bo w TV mówili o nas że wracaliśmy z wieczoru kawalerskiego tak nakurwieni że jakie były znaki drogowe to rozpupczyliśmy ;) do tego grzywna prawie 3 klocki co jeszcze ją spłacam...
jeszcze miałem dzieciaka w drodze ale w sumie dziwka nie wiem co robiła że poroniła.. będzie co wspominać na starość ;)
pekulski104
03-02-15, 21:54
Heh a możliwe że slyszałem z tymi znakami ale to parę lat temu było nie ?
Nie... w sierpniu tego roku. nawet że znalazłem w necie :
http://wiadomosci.onet.pl/krakow/pijani-niszczyli-znaki-wracali-z-kawalerskiego/wjr6s
pekulski104
03-02-15, 22:05
Tyy to słyszałem to chyba :DD nie tego roku tylko tamtego :D
pekulski104
03-02-15, 22:08
Ty to byłeś heh ale ten świat mały xd
Nie wiem czy się cieszyć czy płakać z tego powodu że słyszałeś o tym ;p
To wiesz jakie zdziwko miałem jak chłopaki dzwonili że w Tv o nas mówią.. a rodzinka myślałem że mnie z domu wydziedziczy... :p
pekulski104
03-02-15, 22:11
Nie wiem czy się cieszyć czy płakać z tego powodu że słyszałeś o tym ;p
To wiesz jakie zdziwko miałem jak chłopaki dzwonili że w Tv o nas mówią.. a rodzinka myślałem że mnie z domu wydziedziczy... :p
Oj sobie wyobrażam przypał był ładny ;p
Było minęło ;) Byłem w Twoim wieku to nawet mi się nie śniło że będę miał tak ubarwione życie ;) Wszystko przed Tobą Peku ;p
Pamiętaj jak będziesz kiedyś na psiarni to nie idź na żadne układy ;) nam miodem dupę smarowali że jak to pięknie będzie, wyroków nie będzie, a przyszło co do czego to jeszcze gorzej wyszło ;) Nic nie wiesz i nic nie pamiętasz :d
To tak w razie W gdyby Cię przy odbiorze dojebali ;p
pekulski104
03-02-15, 22:19
Hah nie muszę nic gadać wystarczy że kompa mi obadają wszystkiego się dowiedzą xD
do 3 lat w zawiasie w najgorszym wypadku ;p
pekulski104
03-02-15, 22:22
Nie pierdziel ja nic nielegalnego nie robię :D
żart ;) oglądam pokazy na showupie, fajne dupeczki z tych sióstr bliźniaczek... ;p
pekulski104
03-02-15, 22:26
Oj Marcin święty to Ty nie jesteś :D masz dziewczynę ?
tak w ogóle to Grzesiek mam na imię ;p mam a co? ;)
pekulski104
03-02-15, 22:31
Heh się kryjesz widzę :P a tak pytam ^^
Dziewczyna dziewczyną ;) Nie wiem jak inni ale ja chory jestem jak nie popatrzę na fajne dupeczki, podotykam jędrnych cycuszków. A to uczucie podniety gdy pierwszy raz masz grzmocić laskę, ta burza myśli na temat tego jaką ma cipkę, czy dobrze obciąga, jak się porusza jest nie do opisania ;) pożyjesz to zobaczysz jak to jest ;p
pekulski104
03-02-15, 22:39
Omg edytuj to xD
aaa zapomniałem że Ty 18 lat nie masz ;p zapomnij o tym szybko ;p
pekulski104
03-02-15, 22:43
Usek gdzie żeś był co żeś robił jak na spowiedzi
12 xddd
i pierwszy temat jaki zalozyl to byl. Chce bic deke moge sama ? Odblok jebie mlody jestem sam sie odblokuje xD
Po 18 trochę się u mnie zacznie xD a ziomi jak skończyli :P ? fizjoterapeuta mówisz przydasz mi sie :D
Wez sie tym nie chwal bo wstyd po 18 to sie u mnie konczyc zaczelo.
Marcin to jak jakas kontuzja to do Ciebie mozna tanio tak ^^
raczeek_87
03-02-15, 22:48
Kurde moja Żoneczka widze wygrywa z ankieta , ni huhu zdjeci nie bedzie ;D
lece spac , ciezki tydzien - dzis Radom jutro Poznań w czwartek torun - trzeba sie najeździć w tym tygodniu .
Kurde jeszcze rolnicy strajkuja i trase na Radom zablokowali a wszystko przez dziki :)
pozdro
Demokracja jest nie masz wyboru. Nawet gdyby nie prowadzila to bym wprowadzil dyktature i tez bys nie mial wyboru xD
Rolnika najeb lopata i trzym sie ;)
i pierwszy temat jaki zalozyl to byl. Chce bic deke moge sama ? Odblok jebie mlody jestem sam sie odblokuje xD
Wez sie tym nie chwal bo wstyd po 18 to sie u mnie konczyc zaczelo.
Marcin to jak jakas kontuzja to do Ciebie mozna tanio tak ^^
to żeś dojebał z tym :,, i pierwszy temat jaki zalozyl to byl. Chce bic deke moge sama ? Odblok jebie mlody jestem sam sie odblokuje xD'' :p;p
W ramach eksperymentów za free ;p
pekulski104
03-02-15, 22:54
Oj Usek jak ja tu z Fallenem pisałem to żeś jeszcze nie wiedział co to egym :P
Kurde moja Żoneczka widze wygrywa z ankieta , ni huhu zdjeci nie bedzie ;D
lece spac , ciezki tydzien - dzis Radom jutro Poznań w czwartek torun - trzeba sie najeździć w tym tygodniu .
Kurde jeszcze rolnicy strajkuja i trase na Radom zablokowali a wszystko przez dziki :)
pozdro
Niby katolicy, niby przykazania a żona bliźniego im w głowie ;p
suchar dnia : co robi grubas na dachu z ciężarkami ?
Oj Usek jak ja tu z Fallenem pisałem to żeś jeszcze nie wiedział co to egym :P
To Ci Stary pojechał... ;p hehehe
panie my do kosciola nie chodzimy dobra tylko Peku ale po to zeby drobne z tacy wybierac dla nas xD
Peku wszystko wiem jak bylo xD
zrzuca kg ;p;p
pekulski104
03-02-15, 22:56
panie my do kosciola nie chodzimy dobra tylko Peku ale po to zeby drobne z tacy wybierac dla nas xD
Skąd wiesz jak było niby :D noo ksiądz był u mnie nawet po kolędzie ;p
na tete nootropiki ;p
O Gabrysia to Ty napisalas ja myslalem ze Peku i olalem xD
Skąd wiesz jak było niby :D noo ksiądz był u mnie nawet po kolędzie ;p
no jak wiem Fallen po flaszce mi powiedzial jakie dziury na bani mu zrobiles xD
zrzuca kg ;p;p
O Gabrysia to Ty napisalas ja myslalem ze Peku i olalem xD
heuheu :D
pekulski104
03-02-15, 22:59
no jak wiem Fallen po flaszce mi powiedzial jakie dziury na bani mu zrobiles xD
Fallen nie pije ;p
Fallen nie pije ;p
ale kiedys pil.
zreszta kto Ci nagadal ze nie pije on poprostu nigdy nie trzezwieje
pekulski104
03-02-15, 23:00
Zaraz idę spać jutro poczta jakoś to będzie nauka matmy i krav maga xd aha i jeszcze neta wyłączam zaraz chyba
haha hardcorowy Peku atakuje xD a gdzie Ci przysla ?
Gabi nie sprzedasz Karola? ;p
Zaraz idę spać jutro poczta jakoś to będzie nauka matmy i krav maga xd aha i jeszcze neta wyłączam zaraz chyba
a spróbujesz wyłaczyc to wyleje na cb szklanke zimnej wody ^_^
masz ferie to po ch@ja się uczysz ;p i to bez szprycy ;p
a spróbujesz wyłaczyc to wyleje na cb szklanke zimnej wody ^_^
musimy troche pocwiczyc to bedziesz wiadro na niego wylewac ^^
pekulski104
03-02-15, 23:02
haha hardcorowy Peku atakuje xD a gdzie Ci przysla ?
Gabi nie sprzedasz Karola? ;p
Do chaty przyślą i walić biede
on sie uczyl od razu po wakacjach... xD
Do chaty przyślą i walić biede
haha a jak mama przejmie ? ;p
pekulski104
03-02-15, 23:03
Panie z matmy rady nie daję ledwo na 2 ciągnę wiesz ile ja się ostresuje przez tą matmę waloną matury to chyba wgl nie znam... trza mi noopy noopa mi dajcie lol
musimy troche pocwiczyc to bedziesz wiadro na niego wylewac ^^
no to by miał mokro :D haha
pekulski104
03-02-15, 23:03
haha a jak mama przejmie ? ;p
I ciul
Ty uzalezniony jestes jeszcze przed sprobowaniem xD
Pani jak nei bedziesz trenowal to noop duzo nie da ;p
pekulski104
03-02-15, 23:04
Mokro to ja mam codziennie
jak się w wannie kąpie ;p
plywac umie? bo zeby sie nie utopil ;p
I ciul
Bedzie dupa lana xD
pekulski104
03-02-15, 23:05
Ty uzalezniony jestes jeszcze przed sprobowaniem xD
Pani jak nei bedziesz trenowal to noop duzo nie da ;p
Nie pierdziel noop nie uzależnia :D musi coś dać chociaż lęk zredukować :D
pekulski104
03-02-15, 23:05
Bedzie dupa lana xD
nie będzie xd
na redukcje leku przyjeb testa ;p
nie ale jak zobaczysz ze jest lepiej to co to bedzie ten jeden miesiac ? ;p
znajdź seksowną korepetytorkę i niech Cię uczy ;) jak się nauczysz to Cię przeleci w nagrodę;p
że ja nie miałem w liceum tego rozumu co teraz....
Bedzie dupa lana xD
umie,umie ;p
pekulski104
03-02-15, 23:07
na redukcje leku przyjeb testa ;p
nie ale jak zobaczysz ze jest lepiej to co to bedzie ten jeden miesiac ? ;p
po 2 tyg już podobno coś widać kupie kolejnego grama na next miesiac wtedy xd
umie,umie ;p
a Ty umiesz ? bo wiesz nigdy nie wiadomo czy mscil sie nie bedzie xD
pekulski104
03-02-15, 23:08
znajdź seksowną korepetytorkę i niech Cię uczy ;) jak się nauczysz to Cię przeleci w nagrodę;p
Dodatkowa kasa po co to komu ?
po 2 tyg już podobno coś widać kupie kolejnego grama na next miesiac wtedy xd
no tak a niektorzy np Fallen po pierwszej dawce podobne odczucia jak po fecie ^^ ja tego nie mialem :(
pekulski104
03-02-15, 23:08
a Ty umiesz ? bo wiesz nigdy nie wiadomo czy mscil sie nie bedzie xD
po warszawsku umnie
pekulski104
03-02-15, 23:09
no tak a niektorzy np Fallen po pierwszej dawce podobne odczucia jak po fecie ^^ ja tego nie mialem :(
OMG nie mów tu tego :P poczytam jak to jest po fecie bo nie wiem
po warszawsku umnie
co ty pierdzielisz,ja umiem !
pekulski104
03-02-15, 23:10
Pisz do Fallena co czuł bo ja się boję ;/
co ty pierdzielisz,ja umiem !
Szkoda ze Rzeszow w takim nie wyjsciowym pkt polski mieszka bo bysmy latem mogli na basen sie wybrac ;p
Pisz do Fallena co czuł bo ja się boję ;/
co mam pisac jak wiem jak jest po fecie ;p
hmm fajnie aczkolwiek pierwszy raz mozesz dostac ataku paniki. Pij kawe Peku xD
po ok 20-30 sek od wciągnięcia czujesz pierdolnięcie... taka jasność umysłu, pewność... po ok minucie świat jest Twój, jesteś tak dojebany energią że everesta rozjebiesz jednym strzałem. to tak w skrócie ;p
pekulski104
03-02-15, 23:13
po ok 30 sek czujesz pierdolnięcie... taka jasność umysłu, pewność... po ok minucie świat jest Twój, jesteś tak dojebany energią że everesta rozjebiesz jednym strzałem. to tak w skrócie ;p
omg;xxx everest ?
Szkoda ze Rzeszow w takim nie wyjsciowym pkt polski mieszka bo bysmy latem mogli na basen sie wybrac ;p
żeby sie wybrać na basen to trzeba jakoś wyglądać ^_^
pekulski104
03-02-15, 23:15
Noopa mi odradzają na jednym....
ee no znowu wychudzony ani gruby nie jestem :(
------
No Peku po noopie az tak nie jest ale dostaneisz taka probke. Fajne uczucie tylko mowie pierwszy raz mozesz sie zdziwic. I ogolnie znajdz sobie zajecie jak Cie ta faza znajdzie np silka. Ciezary od razu lepsze ida xD
jak dobrego szczura zjesz to tak jest ;) masz tyle energii że niemożliwe staje się możliwe ;p
Noopa mi odradzają na jednym....
Bo ? pewnie jakies downy xD
------
No Peku po noopie az tak nie jest ale dostaneisz taka probke. Fajne uczucie tylko mowie pierwszy raz mozesz sie zdziwic. I ogolnie znajdz sobie zajecie jak Cie ta faza znajdzie np silka. Ciezary od razu lepsze ida xD
chodziło mi o mnie :DD
pekulski104
03-02-15, 23:18
Bo ? pewnie jakies downy xD
W tym wieku zdecydowanie nie dla Ciebie środek
Daj sobie spokój w tym wieku kolego z takimi wynalazkami
nie brałem tego ale teraz poczytałem o tym więc odradzam
TY cykam sie xd
fallenursus
03-02-15, 23:18
A ja mogę na basen?
nie mówcie że 0.03g tak go porobi ;p wal śmiało, wypij magnez do tego i nic Ci się nie stanie.
pekulski104
03-02-15, 23:19
------
A jak będę chciał skakać gdzieś albo coś lol ?
TY cykam sie xd
hoho czy ja dobrze przeczytałam,ty sie boisz ??
pekulski104
03-02-15, 23:20
nie mówcie że 0.03g tak go porobi ;p wal śmiało, wypij magnez do tego i nic Ci się nie stanie.
Czemu 0,03 ?
chodziło mi o mnie :DD
Nie no przeciez Twoj temat przerabialismy ze jestes jak najbardziej interesujaca. Przeciez inaczej bym basenu nie proponowal ;p
TY cykam sie xd
ale Ci glupoty pisze nie zna tematu cos przeczytal i eksperta gra xD
Ja mowie nie mialem takiej jazdy ;)
A jak będę chciał skakać gdzieś albo coś lol ?
to nie grzybki
Czemu 0,03 ?
bo CI napisal w gramach...
30mg to 0,03g chyba ;) to nie narkotyk... wypijesz 5 kaw to gorzej się czujesz niż po kresce ;) nie stresuj się, bo najgorzej jest sobie wkręcać ;)
no ja tak mialem z synefka ze wolalem dac ja z kofeina niz jakby duze dawki kofeiny bo ujnia byla. Teraz przerwe mialem dluzsza. Ale musze zjesc chyba bo sie data waznosci konczy oO
do rzeszowa ja mam z was najbliżej.... ;p
pekulski104
03-02-15, 23:25
Usek czemu noopa nie bierzesz ?
do rzeszowa ja mam z was najbliżej.... ;p
Ale Toba nie jest zainteresowana ;p oO
Usek czemu noopa nie bierzesz ?
Bo u mnie (z Belgi) jest drogi a tez wydatki wazniejsze mialem. I ogolnie zakupy tych zabawek zrobie wieksze jak bede w PL a nie tylko noopka ;)
Ale Toba nie jest zainteresowana ;p oO
Bo u mnie (z Belgi) jest drogi a tez wydatki wazniejsze mialem. I ogolnie zakupy tych zabawek zrobie wieksze jak bede w PL a nie tylko noopka ;)
nie jest zainteresowana bo mnie nie zna ;p basen to pretekst by poznać się bliżej ;*
pekulski104
03-02-15, 23:33
Ide nara
pekulski104
03-02-15, 23:34
prąd out
prąd out
nie próbuj nawet
trololo Peka noopa tematu nie ma spam padl xD
bo tylko on umie tak pierdolić ;p
haha no temat juz ktorys dzien z kolej wszedl i zrobil kolejne 10 stron xD
jak za te pare miechow bedziesz suple kupowac to Ty tak rozkrecisz xD
Nie no, nie mam takich jazd ;p i problem z rodzicami, przelewem, przesyłką odpada ;p
a to już z 10 str mniej ;p
chyba i ja idę spać bo za 4h muszę wstać.. biedna ta regeneracja ;( ;p
trzeba Ci cos utrudnic na poczte zadzwonie ze do Dabrowy w pusce kreatyny bedzie Herena szla xD
chyba i ja idę spać bo za 4h muszę wstać.. biedna ta regeneracja ;( ;p
przesrane tak szybko wstawac no ale co poradzic. Czego dopiero teraz idziesz ? ;p
a tak jakoś zleciało ;) o 20 już wykąpany i najedzony byłem ;p hehe to ja spadam, nara Byku ;p
nie zglodniales jeszcze ? ;p
no trzym sie Dziku ;p
Wesoły_Grabarz
04-02-15, 02:40
USgorn...a Ty spać nie możesz?
Hah akurat jak napisales to spac poszedlem ;p
a bo Ci mowie ciezkie zycie mlode laski spac nie daja 9338
pekulski104
04-02-15, 14:04
Daje sobie z pokój z noopem mama nie pozwala
Wesoły_Grabarz
04-02-15, 14:51
a bo Ci mowie ciezkie zycie mlode laski spac nie daja
jak sobie nie radzisz to daj znać przyjade - pomogę :D a Ty odpoczniesz sobie spokojnie :)
Widzisz jaki dobry kolega jestem !! :razz:
pekulski104
04-02-15, 15:18
Boze czemu. nigdzie nie ma htc m 7 tylko te nowe huawei ascend p7 polecacie ?
fallenursus
04-02-15, 15:22
Oneplus one.
Google it.
Daje sobie z pokój z noopem mama nie pozwala
Bym cos napisal ale ze masz fajna siostre to sie wstrzymie
jak sobie nie radzisz to daj znać przyjade - pomogę :D a Ty odpoczniesz sobie spokojnie :)
Widzisz jaki dobry kolega jestem !! :razz:
Grabarz do lopaty ;p
PS. Trolami sie przejmujesz co nie maja zycia ? ;p
pekulski104
04-02-15, 15:29
Oneplus one.
Google it.
Nie ma Na mijscu tych chyba kupie ten huawei Co przedtem dalem htc m8 + 2 k htc m7 Na abonameng Co mi się nie oplaca a Normalnie to nie ma wgl omg Co się kurde dzieje
Dziś w robocie przez chwilę myślałem o tym czy Peku załatwi sprawę z prochem, wchodzę teraz i dalej ni chuja ;d omg.. ;d
https://www.youtube.com/watch?v=ZLUl1BKZXwE&src_vid=giMTSnLYcd0&feature=iv&annotation_id=annotation_3248629757
peku to dla cb
https://www.youtube.com/watch?v=ZLUl1BKZXwE&src_vid=giMTSnLYcd0&feature=iv&annotation_id=annotation_3248629757
peku to dla cb
jego na disco nie wpuszczają ;p
pekulski104
04-02-15, 21:35
Dziś w robocie przez chwilę myślałem o tym czy Peku załatwi sprawę z prochem, wchodzę teraz i dalej ni chuja ;d omg.. ;d
A przestan
peku to dla cb
Dzieki Na balety to by poszedl
pekulski104
04-02-15, 22:06
Wy chcecie mnie wykonczyc od takich tych wlasnie się zaczyna... w necie to kazdy może se napisac byle o nawet kazdy ze jest trejerem a tak naprawde jest cpunem zaraz bde ziolo palil witaminy se musze kuoic komplet witamin i mineralow z apteki !,,!!! Opatentowane a nie jakies nootropiki tak kazdy wlasnie zaczyna a potem a okna się skacze w aptece tego nie ma malo popularne to narkotyki napewno sa 30 zl to jest komplet mineralow i witamin a nie magnez Na myslenie witamina b szescv inne zelazo jest i wszystko bo bjrakow nie jem to zelazo bede mial w mineralach i witaminavh w komplekcje kurde a nie tak Jak juz pisalem d tegosie zaczyna amen ciul w dupe .......
fallenursus
04-02-15, 22:08
Jaja ci w końcu opadły?
pekulski104
04-02-15, 22:12
Nie wiem chcesz to mnie zbanuj i tyle wspominajcie mnie milo :O
coś Ci Peku odpierdala ;p
pekulski104
04-02-15, 22:16
Mozliwe wachanie mam
w końcu masz te prochy? :) bo już sam się zamieszałem
w sensie co teraz bierzesz ;p
fallenursus
04-02-15, 22:22
Ma wachsnia bo go źle leczą. Powtarzać nie ma co, przykre bo jeszcze do tego nabiał wpierdala ci jest błędem przy jego chorobie
pekulski104
04-02-15, 22:28
Nie Mam zadnych prochow Co ja pisalem przedtem.Mpze i zle leczy ae Co ja poradzd Jak się postawie nie Mam Jak wspominalem juz w rodzinie o Dominiku fallenie ale Co on może wiedziec a Co lekarzem jest .? Mowilem ze się interesuje takimi sprawami i zd mu nawet ufam no/Le Co zrobic to nie jest rozmowa
pekulski104
04-02-15, 22:36
Mowie babie ze Dobrze się czuje sam nie wiem kazdy mi gada ze dopieram sobie duzo do glowy i kazdy glowa do gory pomalu jakos to bedzie baba się mnie pytala czy duzo spie mowilem ze tak bo to jest masakra z tym snem zeby tak dlugo spać to powiedziala ze zwiekszymy dawke letrox cala tabletke wale chyba juz miesiwc i dalej lubię pospac ale Co pewno len tak ? Pojde znow może do niej powiem zd duzo spie i zovaczymy Co powie najwyzej badania mi mowi ze sa dobre wynik dobre to nie wiem ra tu wstaeialem co mi tam kontroluja teraz niestety nie pamoetam ale. Fakt cos tam ten letrox dziala bo straszne uczucia mialem zanim wyczuli chorobe ale Jak mowicie ze zle to cos nie tak raz mowilia ie mi Co jesg zlelale nie pamietam zreszta Co ja zro ie sam tak jwk mowilem wyskocze do baby po kilku latavh ze mnie zle leczy heh
fallenursus
04-02-15, 22:50
Doedukuj się kurwa chyba że wolisz się męczyć jebie mnie to naprawdę jeśli ktoś ma wyjebane na własne zdrowie. Większość nawet nie potrafi zdiagnozować poprawnie problemu lekarze.
http://www.tarczyca.info/jak-diagnozujemy-tarczyce/
Na fb znaleść można dużo nawet
fallenursus
04-02-15, 22:51
Mentalność Polaka- bo tak musi być.
Peku ni chuja sie dobrze nie czujesz tak Ci sie tylko zdaje przez to ze sie caly czas tak czujesz.
Chujnia zle Cie lecza, zle Cie badaja, rodzice chca dobrze ale tak naprawde maja na Ciebie wyjebane przez brak wiedzy, i do tego ryja CI banie patrzac na wpis o aptece z poprzedniej strony. A Ty jestes zbyt jak to odpowiednio napisac, napisze slaby zeby wziac sprawy w swoje rece.
Tak sie tworza samobojcy niestety Panie i Panowie
fallenursus
04-02-15, 22:57
Od zjebanej tarczycy pada mózg, deprecha, spada mocno testosteron,.
Są leki mieszane t4/t3 w pl niech spróbuję tym, niech szmata zbada antyciala, niech szmata zbada czy konwertujesz 4do3 w ogóle, jaki poziom tarczycy zwrotnej, co to za kurwa diagnoza bez poprawnych wyników. Ślepy robi operację serca, to jest tak samo..
pekulski104
04-02-15, 22:58
Peku ni chuja sie dobrze nie czujesz tak Ci sie tylko zdaje przez to ze sie caly czas tak czujesz.
Chujnia zle Cie lecza, zle Cie badaja, rodzice chca dobrze ale tak naprawde maja na Ciebie wyjebane przez brak wiedzy, i do tego ryja CI banie patrzac na wpis o aptece z poprzedniej strony. A Ty jestes zbyt jak to odpowiednio napisac, napisze slaby zeby wziac sprawy w swoje rece.
Tak sie tworza samobojcy niestety Panie i Panowie
To Co ja Mam robic jestem sam vs kilka ludzi
Zacznij od ksztalcenia sie w tym kierunku ale zacznij od podstaw jesli wbijesz na gleboka wode od razu to nic nie bedziesz rozumial to raz.
Dwa jestes juz wlasciwie dorosly masz 17 lat wiec nie zachowuj sie jak dziecko wystraszone co musi pytac mame o zgode. Chcesz to kupujesz bez jej wiedzy i tyle.
Trzy niedlugo bedziesz mial 18 lat. Spelniasz pierwszy pkt idziesz do lekarza mowisz ze Ci ma zrobic pelne badania te o ktorych Fallen napisal kiedys Ci pisalem ich profesionalne nazwy jak jestes madry to sobie zapisales. Jak Ci dalej bedzie wciskac t 4 to jej mowisz wsadz se w dupe zmieniasz lekarza. Ogolnie musisz wziac sie za siebie bo nikt o Ciebie samego nie zadba lepiej niz Ty sam. Lekarze przewaznie maja wyjebane. Malo jest ambitnych lekarzy. Rodzice chca jak najlepiej dla Ciebie ale gowno wiedza wiec tez Ci nie pomoga.
a cztery to umawiasz mnie ze swoja siostra xD
pekulski104
04-02-15, 23:08
Ja wam napisze jutro np jakie te badania mi robi może gdzies cos bede mial. A Jak nie to poczekam do next wizyty zapisze pokae wam Co mi robi jakie te badania robi wy mi napisecie wtedy fachowe nazwy badan ktore Mam zrobic. I wtedy powiem to babie Co che sobie sprawdzic bo powiem jej ze duzo o tym czytalem o mojej chorobie i zobaczymy Co wtedy powi abh tylko się dwazyc
Co do tego do kuouje nie Mam jeszcze tych 18 lat jakby nie bylo .. ehh
kreche zajebiesz i dasz rade xD
no ale czytac zacznij juz od dzis chociazby z tej str od Fallena w sumie jej nie znam bo nie korzystam z polskich stron ale Fal Cie w chuja raczej nie zrobi ;p
Zapewne i tak bedzie krecic nosem bo przeciez ona specjalista i po co jakies dodatkowe badania tak wiec sie musisz dobrze przygotowac
pekulski104
04-02-15, 23:14
Inni lekarze lecza
kreche zajebiesz i dasz rade xD
no ale czytac zacznij juz od dzis chociazby z tej str od Fallena w sumie jej nie znam bo nie korzystam z polskich stron ale Fal Cie w chuja raczej nie zrobi ;p
Zapewne i tak bedzie krecic nosem bo przeciez ona specjalista i po co jakies dodatkowe badania tak wiec sie musisz dobrze przygotowac
Stary ja nie wiem czy dam tak rade czy Mam glowe do takich rzeczy ehhh jezcze się zestresuje i bedzie lipa trzeba by się dowiedziec Jak inni lekarze leca powiem wam jeszcze Jak mMe leczy inny lekarz ale ona ma znow nadczynnosc ehh
"Co do tego do kuouje nie Mam jeszcze tych 18 lat jakby nie bylo .. ehh" no i chuj ?
"Inni lekarze lecza" - co ?
no niestety Peku nikt tego za Ciebie nie zrobi i nikt nie wie jak Ty sie czujesz naprawde a kolejny fakt to to co juz pisalem duzo lekarzy to konowali albo maja wyjebane na pacjeta ;)
pekulski104
04-02-15, 23:22
"Co do tego do kuouje nie Mam jeszcze tych 18 lat jakby nie bylo .. ehh" no i chuj ?
"Inni lekarze lecza" - co ?
no niestety Peku nikt tego za Ciebie nie zrobi i nikt nie wie jak Ty sie czujesz naprawde a kolejny fakt to to co juz pisalem duzo lekarzy to konowali albo maja wyjebane na pacjeta ;)
No to Co pokloce sie z wszystkimi ?
Sr niera się sra bo Na tablecie siedze bo mnie w chacie nie ma
Dobra zrobimy tak Jak mowilem pierw się dowiem co mi badaja
nie bedziesz musial szukac skutecznego lekarza bo na leczenie sie samemu jeszcze dlugo nie bedziesz gotowy. w koncu powinnes znalezc takiego ktorego bedzie obchodzic tez to jak sie czujesz...chyba xD
no wiem ze Cie nie ma i Twojej sis tez nie ma i sie o nia martwie
pekulski104
04-02-15, 23:28
nie bedziesz musial szukac skutecznego lekarza bo na leczenie sie samemu jeszcze dlugo nie bedziesz gotowy. w koncu powinnes znalezc takiego ktorego bedzie obchodzic tez to jak sie czujesz...chyba xD
no wiem ze Cie nie ma i Twojej sis tez nie ma i sie o nia martwie
Pyta się mnie Jak się ucze Jak w szkole i wgl no i jej te wyniki dbre heh
po pierwsze jest ograniczona umyslowo skoro jej wyniki dobre to ma na Ciebie wyjebane
po drugie zapewne ogranicza sie do badania samego t4 i tsh
po trzecie teskie za Twoja siosta :*
pekulski104
04-02-15, 23:33
po pierwsze jest ograniczona umyslowo skoro jej wyniki dobre to ma na Ciebie wyjebane
po drugie zapewne ogranicza sie do badania samego t4 i tsh
po trzecie teskie za Twoja siosta :*
Dzisiaj mi cos nie do smiechu ogar siostra heh
Dzisiaj mi cos nie do smiechu ogar siostra heh
no to lepiej olejmy temat tarczycy przejdzmy do Twojej sis ^^
Peku masz prace domowa poczytaj i zaproponowac jakie hormony (i nie tylko) powinni Ci zrobic podpowiem Ci ze nie ograniczaj sie tylko i wylacznie do tarczycy. Nie spiesz sie wez pare tygodni a nawet miechow czasu. Co bedzie dodac powiemy ale wazne zebys sam wiedzial co potrzebujesz i umial to obronic bo inaczej to Ci nic nie da bo nie wydukasz i uniej co chcesz albo powiesz ona odpowie na to pierdole a Ty nie bedziesz umial swojego wyboru obronic ;)
Peku nie lam sie jak tam na krwawej ?
pekulski104
05-02-15, 00:09
Normalnie
to chyba chujowo ;p
juz sie znudzila?
fallenursus
05-02-15, 00:09
Pewno wpierdol temu taki nie do tarty dzisiaj :)
pekulski104
05-02-15, 00:11
Nawet Ok tylko pare technik musze jeszcze ogarnac do konca