Zobacz pełną wersję : Spam
Hmm pocisk czyli wnioskujqc z tego co Usek napisales to ja jestem raczej piekny xd
nie slyszales ze wyjatek potwierdza regule? xD
pekulski104
26-05-15, 21:13
Tak tak tłumacz się ^^ heeh
pekulski104
26-05-15, 21:29
Dobra a teraz każdy ze spamu wysyła mi w prezencie 10 kg mięcha! :D
hehe przekonaj nas do tego ;p
pekulski104
27-05-15, 15:29
Oj tam po co przekonywać bądźcie koledzy :D niektórzy są koledzy jak stawiają wódkę wy bądźcie i kupcie mi mięcho :DDD
pekulski104
27-05-15, 19:19
Gdzie Ci starzy wyjadacze typu Hermann ? takich ludzi kiedyś mieliśmy :(
Jakbys jedno zdanie do Hermana napisal w swoim stylu to drugiego bys nie zdarzyl dokonczyc a juz bys sobie w worze z kotwica do nog w jeziorze plywal
pekulski104
27-05-15, 20:03
Jakbys jedno zdanie do Hermana napisal w swoim stylu to drugiego bys nie zdarzyl dokonczyc a juz bys sobie w worze z kotwica do nog w jeziorze plywal
Czemu tak nie rozumiem ?
Ogloszenia parafialne. Marcin zaczal krecic z Martinim czy cos z tego bedzie?? Fallen mysli nad adopcja Peka, na przeszkodzi mu zawile polskie prawo. Ciag dalszy nastapi
każdy olał Twoje ogłoszenia ;p ;p
raczek żyje? hehe gość jak wziął się za cykl tak się nie oddzywa ;p
pekulski104
31-05-15, 12:33
Ziomki jesteście ?? musicie mi doradzić co kupić!
kup gumki owocowe, przynajmniej kompot zrobisz ;p
hehe a na serio to wal śmiało co Cię trapi ;)
pekulski104
31-05-15, 13:57
Nie wiem kupować ZMA na początku głównie chodziło mi o niedobory jakie mogę mieć czyli magnez cynk żelazo ZMA zawiera coś specjalnego jakiś srodek czy coś bo jesli chodzi o te 2 witaminki to składem cynku itp wychodza nawet lepiej.
pekulski104
31-05-15, 14:03
O kur sorry zapomniałem że to nie bcaa.... usuniecie tam xDD
pekulski104
31-05-15, 22:15
Rano po jedzeniu mozna brac antybiotyk i witaminki odrazu czy jedno drugiemu bedzie szkodzic? Czy nie przezzkadza i tak samo lykac najlepiej z czystw woda herbata to tak srednio sie nadaje xd ?
każdy olał Twoje ogłoszenia ;p ;p
raczek żyje? hehe gość jak wziął się za cykl tak się nie oddzywa ;p
Kazdy nieprzygotowany wylatuje przez okno po trenie ;p
Nie wiem kupować ZMA na początku głównie chodziło mi o niedobory jakie mogę mieć czyli magnez cynk żelazo ZMA zawiera coś specjalnego jakiś srodek czy coś bo jesli chodzi o te 2 witaminki to składem cynku itp wychodza nawet lepiej.
ZMA nie zawiera zelaza.
"ZMA zawiera coś specjalnego jakiś srodek " - jeblem i sie podniesc nie moge.
Rano po jedzeniu mozna brac antybiotyk i witaminki odrazu czy jedno drugiemu bedzie szkodzic? Czy nie przezzkadza i tak samo lykac najlepiej z czystw woda herbata to tak srednio sie nadaje xd ?
zimna voda tez slabo sie nada. Popijaj woda.
robię tydzień przerwy bo coś zastój się zrobił :) dziś ciepło a zimny browar tak pięknie się przyjmuje... ;P
pekulski104
01-06-15, 19:14
robię tydzień przerwy bo coś zastój się zrobił :) dziś ciepło a zimny browar tak pięknie się przyjmuje... ;P
To zaskocz ciałko innym treningiem zmniejsz wydłuż przerwy zmień ćwiczenia a nie tylko Ci w głowie zimny browar... heheh :D
I chuja Ci da ten odpoczynek jak wiekszosc dni przepijesz ;p
Wesoły_Grabarz
01-06-15, 22:15
Siema Byki :) Co słychować?
Poza tym że w temacie browar i voda
pekulski104
01-06-15, 22:18
Chłopie Ty żyjesz gdzieś Ty się podziewał :D ?
Wesoły_Grabarz
01-06-15, 22:20
doły się same nie wykopią :D hehe a tak na poważnie to jakoś brak czasu ;)
pekulski104
01-06-15, 22:27
No żebyś wiedział też mi czas tak ucieka dosłownie to zapierdala teraz nie wiem co to takiego pędu nabrało :D
Wesoły_Grabarz
01-06-15, 22:27
Co tam peku? Jak Krwawa?
pekulski104
01-06-15, 22:29
U mnie będzie nawet stresów jeszcze troche prawie cały czerwiec bo egzaminy mam praktyczny i teoretyczny :( na krwawa nie chodzę trochę na siłce wariuje teraz ;p
Wesoły_Grabarz
01-06-15, 22:31
Krwawa się znudziła?
pekulski104
01-06-15, 22:33
No trochę nie wiedziałem czego się czepić coś bym spróbował nowego ale nie wiedziałem czego to więc narazie nic tylko domowa siłka :D
No żebyś wiedział też mi czas tak ucieka dosłownie to zapierdala teraz nie wiem co to takiego pędu nabrało :D
czas ucieka Ci przez palce ;p
U mnie będzie nawet stresów jeszcze troche prawie cały czerwiec bo egzaminy mam praktyczny i teoretyczny :( na krwawa nie chodzę trochę na siłce wariuje teraz ;p
to do jakiej Ty szkoly chodzisz ze egzamin praktyczny bedziesz mial?
pewnie do technikum jakiegoś. od razu ma się średnie i zawód...
pekulski104
02-06-15, 08:21
Technik informatyk xd
z człowieka chlamoka robicie.. jedno piwko wygulałem ;p peku i tak nie zdasz to czym się przejmujesz ;p
pekulski104
02-06-15, 15:00
z człowieka chlamoka robicie.. jedno piwko wygulałem ;p peku i tak nie zdasz to czym się przejmujesz ;p]
Dzięki za wsparcie wiedziałem że zawsze mogę na Cb liczyć :)
zrób mi na złość i zdaj ;p
pekulski104
02-06-15, 15:33
Dobra i będę się tego trzymał :P
Wesoły_Grabarz
02-06-15, 22:02
Technik informatyk xd
robiłem studium Technik Informatyk / spec. Grafik Komputerowy
Egzamin do ogarnięcia jeśli się trochę interesujesz nie bedziesz miał problemów ze zdaniem, jeśli szkoła "od tak bo mi sie tak podobało" to coś tam będziesz musiał wykłóć ;)
w kazdym badz razie powodzenia :)
a i tak skonczyłem na cmentarzu z łopatą ale......robię to co lubie.....zakupuje ludzi :lol:
nie ważne co robisz, ważne że hajs się zgadza ;p
ukrywam sie przed Pekiem jakby pytal to mnie tu nie bylo
wie dlatego wlasnie do niego napisal xD
pekulski104
05-06-15, 13:36
Witam ponownie po przerwie swiatecznej forum :)
piatek kurwa jesc oswianke z woda !
Martini Bianco
06-06-15, 21:20
Słuszny obrazek.
Pozycz pincet. ;)
pekulski104
06-06-15, 21:37
Jeszcze mi 50% do miliona pln brakuje, także fuck off, bez obrazy :*
Dasz radę Ty byś nie dał!? :D
pekulski104
06-06-15, 21:45
http://www.iv.pl/images/78517495685014920347_thumb.jpg (http://www.iv.pl/viewer.php?file=78517495685014920347.jpg)
http://www.iv.pl/images/58321254458066257115_thumb.jpg (http://www.iv.pl/viewer.php?file=58321254458066257115.jpg)
http://www.iv.pl/images/45454295143017019941_thumb.jpg (http://www.iv.pl/viewer.php?file=45454295143017019941.jpg)
Ja to sobię chodzę na siłkę chociażby dla endorfiny czyli dobrego samopoczucia :) a co tam je*ać biedę :D
Co tam u reszty naszej ekipy :) ??
Jeszcze mi 50% do miliona pln brakuje, także fuck off, bez obrazy :*
miec pol miliona a nie miec pol miliona to razem milion. tak wiec nie pierdol tylko jutro widze na koncie 10 kola euro
ładna flota :) jak to nie z kredytu to gratuluję głowy do interesu ;)
Wesoły_Grabarz
07-06-15, 21:47
jakbym miał tyle euronów.....to bym sobie zycie na nowo ułożył :D
jakbym miał tyle euronów.....to bym sobie zycie na nowo ułożył :D
to miej kto Ci broni ;p
Jakbyś miał tyle to byś chciał wiecej. Wiem coś o tym :) kto wie ile ponad 100k tam jest? :p
już się tak nie podniecaj ;p a co wyślesz stówkę jak zgadnę? obstawiam ok 120 skoro tam pół bańki jest ;p
pekulski104
08-06-15, 16:45
już się tak nie podniecaj ;p a co wyślesz stówkę jak zgadnę? obstawiam ok 120 skoro tam pół bańki jest ;p
Im się ma więcej tym ciężej się podzielić nie licz nawet na złotówkę :P
pekulski104
08-06-15, 17:03
mi o ojro chodzi ;p
To tym bardziej nie dostaniesz xD
pekulski104
08-06-15, 17:08
No wiesz Marcinie chyba że jakiś sponsoring ale to wiesz musisz się śpieszyć bo za niedługo będziesz za stary o ile już nie jesteś nie wiem czy zmieniła się kategoria wiekowa wujkowi czy nie :)
Wezta sie kurwa za silke a nie walcie do fotki piniedzy. Jak jest fajna dupa na silce to trzeba rekordy silowni w przysiadach bic.
pekulski104
08-06-15, 17:13
Wezta sie kurwa za silke a nie walcie do fotki piniedzy. Jak jest fajna dupa na silce to trzeba rekordy silowni w przysiadach bic.
Jakich przysiadach krew z nóg idzie gdzie indziej i nogi omdlewa chyba rekordy w wyciskaniu kutasem :D
Jakich przysiadach krew z nóg idzie gdzie indziej i nogi omdlewa chyba rekordy w wyciskaniu kutasem :D
I choc wiekszosc pomysli ze to zart to to poprostu jedna z "genialnych" teori Peka xd
pekulski104
08-06-15, 17:18
I choc wiekszosc pomysli ze to zart to to poprostu jedna z "genialnych" teori Peka xd
Żadna to teoria... ja tam nie wiem na siłowni mam tylko swoją dupe i to dosłownie więc mi nic nie omdlewa akurat ;d
Żadna to teoria... ja tam nie wiem na siłowni mam tylko swoją dupe i to dosłownie więc mi nic nie omdlewa akurat ;d
Haha Peku jestes tym akurat zapomnialem co za zwierze sie samo zapladnia ale Ty tym jestes xd
pekulski104
08-06-15, 17:20
Wiedziałem że zaraz będą jakieś podteksty wychodzę.. :P
pekulski104
08-06-15, 17:23
Jutro ostatnia tabletka antybiotyku yeee będzie impreza %% xd
pekulski104
08-06-15, 19:20
Z Polski trzeba wypierdzielać jak najszybciej
kredyt możesz mieć np tam gdzie mieszkasz a tu obracać flotą w dowolnej walucie ;) choć gość już jesteś starszy, pracujesz parę lat, robotę masz dobrą więc przez tyle lat zarobić te 100-200 tyś $ to chyba tak ciężko nie było :) ale jak by nie było trzeba mieć łeb żeby mając w zasięgu tyle kasy dobrze nią obracać :p
mam banknocie 1, 2 i 5 mln zł i się tak nie chwalę ;p ;p
a co do siłki to przerwa dobrze zrobiła, przybyło mnie 3 kg :d
pekulski104
08-06-15, 21:19
Marcin przerwa od siłki odrazu "masy" 3 kg :D ? na grillach :D ?
nie no, jadłem tak samo, nie piłem, nie wiem skąd to w sumie się wzięło :p
pekulski104
08-06-15, 21:37
nie no, jadłem tak samo, nie piłem, nie wiem skąd to w sumie się wzięło :p
xDD a kiedy jakieś piwo pijemy ?
pekulski104
08-06-15, 22:15
Proponuję zmywak w Irlandii
Nom chociazby zmywak przynajmniej kasa godna nie to co u nas 10 zl na godzine smiech.
.
piwo? hmm jak już mam jechać te prawie 100km to żeby się najebać a nie piwo ;p
hehe Peku jedz ;p jakoś nie widzę kasy w ludziach co robią za granicą. z ich gadki wynika że stawka po 20 euro, free hotel i szama, nic nie robią, a jak przyjedzie to fajkę sępi... ;p
w pl jak będziesz pracował głową to lepiej wyjdziesz na tym niż zapierdalać za granicą :) bo polak to tępa dość istota i jak mu zagrasz tak tańczy ;p
hehe Peku jedz ;p jakoś nie widzę kasy w ludziach co robią za granicą. z ich gadki wynika że stawka po 20 euro, free hotel i szama, nic nie robią, a jak przyjedzie to fajkę sępi... ;p
w pl jak będziesz pracował głową to lepiej wyjdziesz na tym niż zapierdalać za granicą :) bo polak to tępa dość istota i jak mu zagrasz tak tańczy ;p
haha o tych co gadasz za granica to buraki co przez biuro robia na sezon. I wstawke nie maja 20 e a troche ponad 5 e. ten "hotel" to mieszkaja po 10e a szame to kupia byle co byle najebac sie bylo czym
pekulski104
09-06-15, 16:28
Noo wiadomo ze to piwo to tylko przenosna heh wiadomo ze najebac xd a co do zagranicy to tez od ludzi zalezy bo ja zauwazam u niektorych ze zagranica robi swoje xd
dokładnie też tak myślę ale przegadać się ich nie da więc ch im w d. niech zarabiają i po 10k na miesiąc byle by ludzi nie wkurwiali głupim gadaniem ;p
I przez takich właśnie mamy potem problem bo wracaja po 15 latach, przebujaja się kilka lat w pl i chcą emerytury bez skladek. Rozumiem kogoś kto wyjeżdża powiedzmy na rok żeby podszkolić język albo zdobyć jakieś doświadczenie. Wraca potem do kraju i wnosi jakaś jakość do gospodarki. ale ludzi którzy wyjeżdżają robić za murzynow za pare euro wiecej nie kumam. I co z tego ze zgrywaja cwaniaków bo sobie kupia 4 letniego golfa jak wiekszych perspektyw nie maja. Lepiej sobie wypracować markę w pl i zarabiać średnio ale wypracowywac przyszłość dla swoich dzieci niz byc czarnuchem na zachodzie.
Widzisz Fallen wydalo sie wrociles do Pl dla emerytury xd ...jeblem xd
Skumalem. tez nie kumam tych co wyjezdzaja na pare lat zeby hajs zbierac zeby w PL byc "bogaczami" gowno zjedza, nic sobie nie kupia ale auto na pokaz se kupia oczywiscie na PL blachach zeby bylo taniej. Brecht jest.
Nie pisalem tu o wszystkich. Chodzilo mi o osoby bez ambicji. Jezeli ktos nie może znalezc pracy w pl i dlatego wyjezdza za granicę to znaczy że jest po prostu slaby - i właśnie o takich osobach byl tamten post.
No Bolek wiemy, moze Peku nie ale on czesto tak ma wiec nie ma co sie przejmowac
Zauważyłem że ma problemy :p to że znalazł e-gym w necie to już chyba jego max :)
żarcik oczywiście
pekulski104
09-06-15, 20:44
Nie mam problemów czuję się świetnie ostatnio
pekulski104
09-06-15, 20:54
???????
???????
O tym mówiłem właśnie :p
co to za pierdolamento tu sie wyprawia?
dziś wpadła argi, beta, kofa, 4,4 kg białka, trochę batoników, 3 kg woła, 800g ryżu i 2 piwka :) jeszcze trening i weekend ;d
800 g ryzu zjadles na raz czy podzielony na porcje co 3h ? Xd
Ps. Agmatyna>arginina
ps2.batoniki ? Serio? :knockout:
a nie wiedziałem nawet, chciałem jeszcze cytrulinę ale nie mieli akurat na stanie :) no batoniki zaproponawali mi z qnt jakieś niby wyjebne na koncentracie więc się pokusiłem o 6 ;p
800 g - 8 porcji na 3-4dni ;d
w ogóle to przypadła mi pewna firma do gustu z racji że mam hurtownie praktycznie za rogiem co jest jedynym dystrybutorem tej marki na PL i cenowo wychodzi zajebiście. tylko nie mogę znaleźć informacji na temat jakości tych produktów ;p
a nie wiedziałem nawet, chciałem jeszcze cytrulinę ale nie mieli akurat na stanie :) no batoniki zaproponawali mi z qnt jakieś niby wyjebne na koncentracie więc się pokusiłem o 6 ;p
800 g - 8 porcji na 3-4dni ;d
nie ma batonika z dobrym skladem ;p
ale z Ciebie ryzozerca xD
w ogóle to przypadła mi pewna firma do gustu z racji że mam hurtownie praktycznie za rogiem co jest jedynym dystrybutorem tej marki na PL i cenowo wychodzi zajebiście. tylko nie mogę znaleźć informacji na temat jakości tych produktów ;p
ale co za firma nie zdradzisz z obaw ze Cie namierzymy i do Ciebie przyjedziemy xD
Qnt izolat nie jest bezlaktozowy
Kłamią chuje. Kupiłem dwa pudła tego gowna. Smak też nie rozpierdala
jak i 99% branzy klamie ;p
może nie ryżożerca ale lubię go ;p
marka qnt, w sumie ja koncentrat pije a izolatu nie próbowałem, w smaku jak Wujek pisał szału nie ma, co do składu niby na papierze jest ok ale się zastanawiałem czy w rzeczywistości też tak jest ;p
przyjechać zawsze możecie ;d
no i co ja mam Ci powiedziec jak Ty tak na wszystko sie zgadzasz. Nie ma za co Cie pocisnac albo co xD
w sumie po co dziadostwo robić na forum, jak ktoś szuka chuja do dupy to wcześniej czy później znajdzie, czy to na forum czy w życiu codziennym ;d nie jestem typem co ma być po mojemu i chuj ze zdaniem innych ;p pokorny zawsze ma lepiej niż taki ktoś wyszczekany ;p
dobra dobra nie wiem czy Peku ma tak lepiej ;p
jak z tym koksem kupiles czy sie zesrales i wzieles mete ? ;p
pekulski104
15-06-15, 11:48
Co znów ja ktoś tu mnie wzywał ? :D dawno tu nie byłem już :D
Przeciez Ty tu codziennie jestes...
pekulski104
15-06-15, 11:53
No może ale mało czasu ;d
Dobra starczy tego chlania marsz do szkolki
pekulski104
15-06-15, 12:34
Po co do szkoły ja już zakończyłem chyba edukację :D
Na gimbazie? xd
Lopate chociaz sile podni3sc masz? ;p
pekulski104
15-06-15, 13:03
To nie gimbaza to już wyższa liga :D
Baa jeszcze bym zakopał kogoś jakby trzeba było.
ps. coś zły masz wpływ na Gabi bo się rozpiła clap
Ja?! To wszystko wina brata alkoholika
pekulski104
15-06-15, 13:21
Ja wiedziałem że tak napiszesz xDD a tam odrazu alkoholika ;p
dobra dobra nie wiem czy Peku ma tak lepiej ;p
jak z tym koksem kupiles czy sie zesrales i wzieles mete ? ;p
na razie nic nie kupiłem i nic nie biorę, w sumie przemyślałem to i chcę zdobyć trochę wiedzy na ten temat zanim się za koks wezmę żeby sobie kuku nie zrobić ;d Ale kusi mnie żeby już coś przywalić żeby szybciej urosło a z drugiej strony wiem że czym później tym lepiej ;p
Dużo ludzi łyka mete, czemu jej tak nie trawicie? :D
pekulski104
15-06-15, 17:59
na razie nic nie kupiłem i nic nie biorę, w sumie przemyślałem to i chcę zdobyć trochę wiedzy na ten temat zanim się za koks wezmę żeby sobie kuku nie zrobić ;d Ale kusi mnie żeby już coś przywalić żeby szybciej urosło a z drugiej strony wiem że czym później tym lepiej ;p
Ja nie ćwicze nie jem a rosnę i powiedz mi jak :D ?
No z tym ze chcesz wiedze w temacie zdobyc dobrze. Denerwuja mnie tacy co gowno wiedza a sie biora i pozniej placz jakie to sterydy zle.
dlaczego meta blee imo bo w ciagu 4 gora 6 tyg nie zrobisz duzo miecha. A po mecie robia duzy kg tylko dlatego ze im estro skacze i sie zalewaja zejdziesz to to zejdzie i bez sensu dla tego tylko watroby obciazac. Bicie to nic strasznego tak sie wydaje tylko a jest to zdrowsza opcja dajaca lepsze efekty
W dupie tluszczem rosniesz jeszcze pare kg i Fallen Cie na bacon przerpbi
w sumie po przemyśleniu chciałem chciałem jakiegoś dłuższego estra żeby co 5 dni lub co 7 przywalić i spokój kilka dni, ale zgłębiajac się bardziej dowiedziałem się że robiąc na krótkich może szybciej zobaczyć reakcję organizmu i szybciej można robić jakieś korekty. Nie wiem czy dobrze to zrozumiałem. Jednak gdyby była taka opcja, wybrał bym coś na oralu ... ;p
Młody i mały siur jesteś i dlatego. Jak Ci łonowce pierwsze wyrosną to już tak pięknie nie będzie ;p
pekulski104
15-06-15, 20:49
Chyba znalazłem fajny sposób jak wzmonić plecki do drążka szeroko coś jakby fazy negatywne ale nie do końca i chyba działa bo plecki czułem a teraz się podciągnać ani podchwytem nie mogę :D mam filmik ale nie chce mi się wstawiać.
tłuszczu myślę że najwięcej na dupie i udach choć przez te pół roku dużo już spadło. ogólnie endo myślę. skoro blokuje to na zdrowy rozum, szkoda się brać za oral.
Nie chodzi mi o kłucie bo to nie problem, tylko o to że jak zobaczy moja familia w lodówce koksy, igły i strzykawki to stwierdzi że mi grubo odjebało ;p
Chyba znalazłem fajny sposób jak wzmonić plecki do drążka szeroko coś jakby fazy negatywne ale nie do końca i chyba działa bo plecki czułem a teraz się podciągnać ani podchwytem nie mogę :D mam filmik ale nie chce mi się wstawiać.
Wstaw, nie pierdol ;p
pekulski104
15-06-15, 21:01
Wstaw, nie pierdol ;p
Nie Fallenowi mogę wysłać na messengera i oceni te moje kombinacje xD
pekulski104
15-06-15, 21:06
Ale zobaczysz czy dobrze czy dalej bicem ciągne
pekulski104
15-06-15, 21:24
What testing ? medica is difficult.
pekulski104
15-06-15, 21:35
Dobra jakieś 2 tygodnie ćpałem D3 4000 iu dziennie teraz pewno zejdę sobie już na 2000 iu chociaż ziomki z excelmale gadają że tak łatwo to nie idzie tego przedawkować :P
You would need to take excessive amounts of Vitamin D to have toxicity symptoms.
Drisdol is ergocalciferol (vitamin D₂) in 50,000 IU pills, usually prescribed by doctors to take once or twice weekly, fortnightly or monthly. This medication has not shown any toxicity at those levels.
ale Peku masz ziomkow xD
najebany mysli ze jest dzik jak spojrzy w lustro...mowilem mu zeby pil tylko akcyzowany alkohol
Marcin najlepiej jak nie chcesz czesto to zebys bil przynajmniej 2 x week zeby stabilny poziom miec. Poza tym HCG tez tak bijesz. Jak polubisz bedziesz mogl czesciej ;p
pytanie mam jeszcze co do bicia, bo słyszałem że są problemy jak się jebnie w żyłę. jak bić żeby nie wbić w żyłę? :p
hehe najebać słabszemu to nie w moim stylu ;d ale taki kozak pewno tu się znajdzie ;d
hehe najebać słabszemu to nie w moim stylu ;d ale taki kozak pewno tu się znajdzie ;d
Dobry system obrony sobie wypracowales zeby lania nie dostac. No bo przeciez wiadomo ze Peku od Ciebie silniejszy ;p
W zyle najlepsze dzialanie stajess przed lustrem bijesz i rosniesz w oczach od razu
hehe wiem że silniejszy przez to nie chciałem go prowokować bo daleko od siebie nie mieszkamy i mi jeszcze oklep zrobi ;p
no nie wiem czy tak w oczach... ;p
pekulski104
16-06-15, 15:28
Oj ziomki ziomki bez podstawy sie nie pije jednak bi poniewiera
dziś czytałem że hgc stosuje się przy dłuższych cyklach, a mój pierwszy będzie trwał nie dłużej niż 5-6 tyg. czytając dużo ludzi stosuje wtedy w pct clomid lub nolvadex i twierdzą że wystarczy. co na to Wy? :p
pekulski104
17-06-15, 20:37
Siema jak tam ziomki Marcin coś kombinuje a reszta jak mam nadzieję że się nie opierdzielacie :D ja działam dieta ogarnięta trening jest niech pompa będzie z nami wszystkimi! :D
Marcin jak masz bombe 5 6 tyg robic to lepiej sie idz najebac ;p
Peku nie klam ;p
Pol godziny w windzie se siedzialem bez pradu wiec na lampce z telefonu nudno jak chuj bo net nie lapie tam
pekulski104
17-06-15, 21:03
Nie kłamie ale też nie chcę się za dużo chwalić ;p
Heh no to nieźle i co dzwoniłeś po pomoc :D?
to ile ma trwać? vold w podwieszonych pisze 6 tyg dla początkujących na masę ;p
Ta zadzwonilem latwo nie bylo bo zasieg chujowy myslalem ze te od windy beda a to strazaki po mnie przyjechaly. Misje mieli nastepnie nie mala sasiadke na drugje pietro wniesc xd
Marcin 10-12 week bedzie dobrze. Lepiej daj dluzej a mniejsze dawki niz na odwrot ;p
pekulski104
17-06-15, 21:49
Pany śledzie są ok bo podobno zawierają duzo sodu co z kolei zatrzymuje wode w organizmie ?
Ta zadzwonilem latwo nie bylo bo zasieg chujowy myslalem ze te od windy beda a to strazaki po mnie przyjechaly. Misje mieli nastepnie nie mala sasiadke na drugje pietro wniesc xd
Marcin 10-12 week bedzie dobrze. Lepiej daj dluzej a mniejsze dawki niz na odwrot ;p
ta sąsiadka fajna chociaż? ;p
kuwa już powoli nie wiem kogo słuchać bo każdy co innego mówi ;p ok to załóżmy 10-12, małe dawki, czyli na jajka wystarczy nolva?
pekulski104
17-06-15, 22:15
kuwa już powoli nie wiem kogo słuchać bo każdy co innego mówi ;p ok to załóżmy 10-12, małe dawki, czyli na jajka wystarczy nolva?
OO nareszcie poczujesz się tak jak ja się nieraz czułem :) xD
nie no nie jestem frustrat, ale zdobywam potrzebne mi informacje które się trochę różnią od siebie ;p
pekulski104
17-06-15, 22:45
Oczywiście kształcić się trzeba cały czas :)
Pany śledzie są ok bo podobno zawierają duzo sodu co z kolei zatrzymuje wode w organizmie ?
w jakiej formie ten sledz to raz. Dwa a natrium czy jak Ty mowisz sod nie jest czasem niezbedny do zycia? No wlasnie. Nadmiar tak nie dobrze, ale jesli wyjebiesz przetworzona zywnosc to nie bedzie z tym problemu
Sympatyczna, ale o to o co Ci chodzi to babcia jest z duza masa ;p
Nie sluchaj piwnicznych koksow z polskich forum to na pewno ;p. Napisz jak te male dawki sobie wyobrazasz to raz. Na cyklu dasz hcg po cyklu zrobisz badania i dasz clom + nolva na podstawie wynikow badan i tyle cala magia proste jak ruchanie ;p
ważne że sympatyczna :P
myślałem nad dawką 250-500mg e5d lub e7d cypio lub enana :) wydaje się być proste, choć jak ktoś nie miał styczności z tym wcześniej to są pewne obawy czy wszytko będzie git ;p
pekulski104
18-06-15, 08:45
Co tam na silce dzisiaj w planie czy regeneracja :)?
pekulski104
18-06-15, 13:51
Us jak wejdziesz na Fb to film na Cb czeka :D bo zaczynam napierdalać ostroo
dziś nogi i bareczki Peku :)
pekulski104
18-06-15, 15:07
Wypierdalać z ławeczki bo robię bareczki :D
pekulski104
18-06-15, 21:53
http://iv.pl/images/32030647066554183710_thumb.jpg (http://iv.pl/viewer.php?file=32030647066554183710.jpg)
Musi być masa no nie ma innej opcji :D ale ja kocham pojeść :D
pekulski104
18-06-15, 22:08
Ma ktoś jakieś wtyki w sklepach z suplementami i jest dobrym ziomkiem :) ? białko by mi trzeba było ogarnąć jak najwięcej dobrej jakości i jak najtaniej :D
nie ma nic dobrego i taniego ;p
a po drugie patrzyłem na bcaa i mają dobre ceny, napisz do Mańka że Peku jesteś to dodatkowo pewnie coś Ci puści z ceny ;p
pekulski104
18-06-15, 22:37
Jest schab za 9,50 za kg :D
to nie lepiej mięso zamiast białka?
pekulski104
18-06-15, 22:41
Widziałem jakieś białka za 20-30 zł za 750 g chyba ciekawe co to warte ale wsumie... jak jeszcze takie promo to lepiej mięsa se pojeść :P
tanie białka mają w sobie albo białka roślinne albo jest to procentowo mało albo w smaku jest tak chujowe że ciężko to wypić :) za 5 zyla na promo masz pół kg mięcha na cały dzień i lepiej Ci wejdzie niż ten tani proch :)
pekulski104
18-06-15, 22:49
Wiesz Marcin bo ja tak wracał na siłkę pomału :) a mięsożerny jestem strasznie i raczej nie wybrzydzam boczki nie boczki łopatki schaby wątróbki
byle by bilans się zgadzał :)
pekulski104
18-06-15, 22:53
Otóż jest problem z kcal teraz jestem w dupie i całkowicie nie wiem jaki poziom kcal utrzymywać ;p wiem tyle by min 1,7 g białka było ;p
tyle jest kalkulatorów na forum.... wstydź się leniu
pekulski104
18-06-15, 22:58
To to wiem chodzi o to że nie wiem nawet ile waże a wogóle kalkulatory to tylko kalkulatory liczysz zapotrzebowanie po tygodniu i tak trzeba dodawać albo odcinać chwilę schodzi :D
nie wiem o czym Ty kuwa do mnie mówisz ;p i tak nie będziesz miał pro diety to wystarczy jak plus minus z lekką nadwyżką będziesz jadł, będzie Cię zalewać to obetniesz węgle, co w tym trudnego?
pekulski104
18-06-15, 23:08
nie wiem o czym Ty kuwa do mnie mówisz ;p i tak nie będziesz miał pro diety to wystarczy jak plus minus z lekką nadwyżką będziesz jadł, będzie Cię zalewać to obetniesz węgle, co w tym trudnego?
A co to kuwa od tłuszczu też nie zalewa xD ?
Jak dieta to raczej wysoko tłuszczowa przynajmniej dłużej trzyma nasyconym 3-4 posiłki dziennie wystarczy ;p
podobno łącząc b + t nie zalewa ;) poszukaj sobie bo pisałem o tym z wujkiem albo uskiem
na wysokotłuszczowej raczej mięśnia nie zbudujesz ;p
pekulski104
18-06-15, 23:17
podobno łącząc b + t nie zalewa ;) poszukaj sobie bo pisałem o tym z wujkiem albo uskiem
Co Ty piedzielisz czemu niby miałbym nie zbudować ? ja nie mówie o trzymaniu węgla na poziomie typu 100g.. tylko tak do 200 g może trochę więcej ;d
a dobra, nie dogadamy się ;) niech Ci kto inny to tłumaczy ;p
pekulski104
18-06-15, 23:23
Przyćpałem 1,5g Gaby tera ;d
pekulski104
18-06-15, 23:46
Jeszcze zma bede testowal chyba
Us jak wejdziesz na Fb to film na Cb czeka :D bo zaczynam napierdalać ostroo
Dobrze ze ostrzegles nie bede wchodzil.
Widziałem jakieś białka za 20-30 zł za 750 g chyba ciekawe co to warte ale wsumie... jak jeszcze takie promo to lepiej mięsa se pojeść :P
Bialko cenowo wychodzi tak samo jak mieso. Jak cos wypadnie to dobrze bialko miec. Ale tak ogolnie to nie jest niezbedne.
Wiesz Marcin bo ja tak wracał na siłkę pomału :) a mięsożerny jestem strasznie i raczej nie wybrzydzam boczki nie boczki łopatki schaby wątróbki
nie wiem o co chodzi z wybrzydzaniem dobre miesa wymieniles. Chyba tylko lopatki nie kojarze albo tylko polskiej nazwy
Dlaczego mialby nie zrobic jak najbardziej zrobi. Ja tylko tak robie.
Co Ty piedzielisz czemu niby miałbym nie zbudować ? ja nie mówie o trzymaniu węgla na poziomie typu 100g.. tylko tak do 200 g może trochę więcej ;d
Wegli nie daje wiecej niz 150 g. Jak bylem na ostrej masie to dalem na poziom 220 g. Ale na mniejszych lepiej sie czuje. Daje ogolnie tyle ile jest organizmowi potrzebne, a nie tyle zeby go zajebywac
Przyćpałem 1,5g Gaby tera ;d
straszne tyle to ja nie czulem nawet. jak dalem 5 g to znowu wgl rozbudzic sie nie moglem w nastepny dzien tak ze Gaby nie polecam
Jeszcze zma bede testowal chyba
Magnez, cynk i b6 osobno taniej raczej wyjda. Tylko patrz w jakich formach bedziesz bral zeby chujowej nie wzial.
O Fallen dobrze ze wrzuciles ten link bo mialem obczaic a zapomnialem.
pekulski104
18-06-15, 23:51
Magnez, cynk i b6 osobno taniej raczej wyjda. Tylko patrz w jakich formach bedziesz bral zeby chujowej nie wzial.
O Fallen dobrze ze wrzuciles ten link bo mialem obczaic a zapomnialem.
A jakie formy najlepsze w przyswajalnosci o to chodzi ? Podziekuj tez mi :)
magnez citraat poszukaj dobra cena w stosunku do jakosci pod zadnym pozorem nie bierz tlenku najbardziej powszechna i zarazem chujowa jak grzyb forma xD
nie Tobie nie mam za co ;p
jedząc sam tłuszcz chyba nie zbuduje się mięśnia, potrzeba białka do tego ;p
jedząc sam tłuszcz chyba nie zbuduje się mięśnia, potrzeba białka do tego ;p
oj Panie Pan i to Pana spaczone poczucie humoru ;p
pekulski104
18-06-15, 23:58
oj Panie Pan i to Pana spaczone poczucie humoru ;p
magnez citraat poszukaj dobra cena w stosunku do jakosci pod zadnym pozorem nie bierz tlenku najbardziej powszechna i zarazem chujowa jak grzyb forma xD
nie Tobie nie mam za co ;p
Ja zaczalwm nawijac o miesie xd a tak wgl patrze na miesa i podgardla w zyciu chyba nie jadlem trzeba by to stestowac xd
Heh Marcin cos tak czulem ze krecisz xd
dobra dziewczynki ja spadam ;p hehe nara :*
dobra dziewczynki ja spadam ;p hehe nara :*
no szkoda pedziu ale nic zobaczymy sie jutro :*
"Niedobor magnezu ma kazdy" dobieraj lepiej slowa bo to chujowo sie czyta ;p wiem o jakich kazdych Ci chodzi ale ogolnie kazdy oznacza to samo co wszyscy...
Pan Jan. Jada duzo produktow bogate w magnez. Pan Jan na noc bierze magznez. Pan Jan nie cpie zadnych speedow. Pan Jan cwiczy rekreacyjnie. Czy Pan Jan ma niedobor magnezu?
o to wlasnie mi chodzi z tym kazdy.
E tam ;p chodzi wlasnie o to mi ze lepszym slowem bylo by wiekszosc ludzi albo duzo ludzi. Rozumiem ze wszyscy/kazdy ma dzialac na wyobraznie odbiorcy bo jak sie powie ze wiekszosc to oczywiscie kazdy do tej wiekszosci nie nalezy no ale jednak jest to klamstwem
Juz nic nie mowie :-(
chociaz w sumie moj ziomek Peku mnie obroni xd
tak ze nie zamilke. Niech zyje wolnosc. Nie podamy sie xd
wy to kurwa macie problemy ;d ja tam codziennie jem 600mg magnezu i czuję się git ;p
a w jakiej formie masz ten magnez bo to wazniejsze niz ilosc ;p
pekulski104
19-06-15, 16:01
Dawno twarogu nie jadłem...
I tak wiemy Fallen ze jesz MgO ;p
Na silke trza isc a nie pierdolkc vlupot6
I tak wiemy Fallen ze jesz MgO ;p
Na silke trza isc a nie pierdolkc vlupot6
olimpowski mg, chela coś tam kuwa coś ;p
dzisiaj plecy i bajcepsy ;p
Dawno twarogu nie jadłem...
jak chcesz świeży nabiał do buzi to powiedz... ;d
pekulski104
19-06-15, 19:49
Poszedłem na siłke odrazu odżyłem teraz potreningowy trzeba zjeść :D
pekulski104
19-06-15, 20:12
TIszcze chronią bialka. Tylko Peku i tak nie wie jakie tłuszcze kiedy jest a kiedy nie więc i tak gowno z tego będzie jak ze śledzia. Z nadmiarem sodu organizm łatwo sobie razi jak ma wystarczajaconwody ale Peku nie wie ile ma pić bo piję jak tylko ma pragnienie a do tego jak dpuszczasz tzn ze nie jest wystarczająco nawodniony. Z niedoborem sodu już gorzej. Niedobór magnezu ma każdy. Z tej okazji kilka fajnych problemów mzona sobie narobić. Może jak dobrze przycpam znowu coś napisze dla akademii kaefde
Dominik przyćpaj coś jeszcze :D
pekulski104
19-06-15, 20:14
jak chcesz świeży nabiał do buzi to powiedz... ;d
Marcinku o czym Ty myślisz :D
zamknij oczy otwórz buzie to Ci pokaże ;p
długo z tym walczyłem, walczyłem z myślami na siłce, ale jednak spadam się najebać :) miłego tam chłopcy i dziewczęta ;d
pekulski104
19-06-15, 21:56
Kurna ale mnie denerwuje że rano przeważnie się brzydzę jedzeniem nie mogę odrazu zjeść po wstaniu bo masakra nie najadam się na noc ani nic staram się jeść coś rano od pewnego czasu i dalej ciula chciałbym mieć kurewski apetyt żeby pierdzielnąć odrazu omleta z 10 jaj
olimpowski mg, chela coś tam kuwa coś ;p
dzisiaj plecy i bajcepsy ;p
nie bierz cherlaka kup citraat ;p
zamknij oczy otwórz buzie to Ci pokaże ;p
długo z tym walczyłem, walczyłem z myślami na siłce, ale jednak spadam się najebać :) miłego tam chłopcy i dziewczęta ;d
jestes slaby dlaczego jestes slaby? bo nie jesz boczku xD
Kurna ale mnie denerwuje że rano przeważnie się brzydzę jedzeniem nie mogę odrazu zjeść po wstaniu bo masakra nie najadam się na noc ani nic staram się jeść coś rano od pewnego czasu i dalej ciula chciałbym mieć kurewski apetyt żeby pierdzielnąć odrazu omleta z 10 jaj
nie tylko Ty tak masz. a co w tym strasznego caly dzien masz na jedzenie ;p
a taki jem bo rodzice mają problemy z pikawą i zamawiają przez neta hurtowo, przez co tanio wychodzi i nie chce mi się kombinować jak jest ok ;p
od dziś jem boczek ;d
kup worek zioła i problem ze zjedzeniem 10 jaj zniknie ;d
pekulski104
20-06-15, 23:18
Marcin jak tam ?
pekulski104
20-06-15, 23:31
Pierdziele ide sie polozyc xd
oj Peku Peku znowu chlales i podloge zarzygales x
pekulski104
21-06-15, 07:26
Chlac to ja moze i chlalem ale rzygac to ja nie rzygam
pekulski104
21-06-15, 12:46
Tak gadaliście kiedyś o tym magnezie chyba sprawdzę stan w organizmie magnezu. Wczoraj mnie taki skurcz jakiś złapał jak wstałem od stołu gdzieś tak w kolanie noga sztywna nie wiedziałem co się dzieje dobrze że już znieczulony byłem bo chyba bym sie zesrał z bólu :D To jak będę robił magnez to przy okazji zrobię żelazo co jeszcze warto by zbadać jak już będą krew ściągać przy okazji ???
pekulski104
21-06-15, 13:06
Dominik dzisiaj nic nie przyćpałeś to widać :D
kup sobie witaminy tylko dobre i organizm sam uzupełni niedobory :)
pekulski104
21-06-15, 14:44
Ćpie witaminy ale tlenki :(
Wesoły_Grabarz
21-06-15, 20:07
Jak tam Byki ?
pekulski104
21-06-15, 20:14
Troche sie cwiczy troche sie chleje i zycie sie kreci heh
Wesoły_Grabarz
21-06-15, 23:26
Czyli wszystko w normie :)
pekulski104
22-06-15, 08:46
Nie narzekam nawet.
Wesoły_Grabarz
22-06-15, 17:17
No jak chlasz i ćpiesz :D to co tu narzekać hahaha
PozdrO
pekulski104
22-06-15, 17:20
Hah widze cos o tym wiesz xd
już widze peka jak chla i ćpie ;p
pekulski104
22-06-15, 19:51
Nie będę się wypowiadał :P
pekulski104
22-06-15, 21:06
Panowie 1 egzamin co był zdałem!!!!!!! nie oficjalnych ale patrzyłem na necie bo wstaili test jaki był i patrzałem co zapamiętałem :D
pekulski104
22-06-15, 21:18
Kuwa ale bym tatara zjadł chodzi już za mną od kilku dni ten tatar :D
pekulski104
22-06-15, 21:24
Thx oby ten praktyczny jeszcze zdać ;d wyniki dopiero w sierpniu :(
pekulski104
22-06-15, 21:55
https://www.youtube.com/watch?v=tGNBBVqWb8s
Dominik!???
9:14 ;p
Wesoły_Grabarz
22-06-15, 22:24
Panowie 1 egzamin co był zdałem!!!!!!!
No to GRATULOWAĆ !!
Teraz to będzie chlanie i ćpanie :D
już widze peka jak chla i ćpie ;p
to tak jakbys widzial ducha xD
Peku ale zes pierdo lamento wrzucil dziwie sie jak minute wytrzymalem to sluchajac
Wesoły_Grabarz
23-06-15, 08:05
już wysyłam SMS o treści "POMAGAM"
:D
pekulski104
23-06-15, 09:36
A na chuj mię ten kaktus. Nic mnie nie oswiecil Roberto
Nie chodzilo mnie o to by Cie oswiecil chodzi mi o to ze nie sadze ze to przypadek xd odrazu o Tb pomyslalem widzac to jak je. :))
pekulski104
23-06-15, 09:39
No to GRATULOWAĆ !!
Teraz to będzie chlanie i ćpanie :D
Dzieki dzieki w piatek tym bardziej chlanie bo koniec roku szkolnego i bawimy grubo heh
najebiecie się jednym piwem w trzech ;p
pekulski104
23-06-15, 14:08
Wątróbka z lubellą pełnoziarnistą bee nie polecam no ale w życiu trzeba prawie wszystkiego spróbować :D
pekulski104
23-06-15, 14:20
Dlatego napisałem prawie wszystkiego. Ty mi tu zaproponuj free sponsoring xd
Proponuje methaphetamine.
A skoro tak poruszyles. My dobrze wiemy do czego Ci ta efka ;p
najebiecie się jednym piwem w trzech ;p
Jeszcze nawet zostanie xd
pekulski104
23-06-15, 14:25
Jeszcze nawet zostanie xd
dokładnie oszczędność musi być :D
pekulski104
23-06-15, 14:30
Dipsy bym porobił a poręcz ze ściany wyszła :( to ciul nie idę na siłke poczekam moze dzisiaj zrobimy :D
pekulski104
23-06-15, 17:21
Fallen Ty liczysz kalorie wgl xd ?
żarcie to ma zajebiste, aż sobie sam jutro takie zrobię ;d
tak sie zastanawiam czy robiąc na klatę 3 ćw po 4 s i na dobitkę 21, wystarczą na trica 2 ćw po 2 serie + 21 francuz. pompa jest git, siły brak :)
pekulski104
23-06-15, 20:57
tak sie zastanawiam czy robiąc na klatę 3 ćw po 4 s i na dobitkę 21, wystarczą na trica 2 ćw po 2 serie + 21 francuz. pompa jest git, siły brak :)
Czemu nie fbw ? A lokcie po francuzu nie bola? Ja jakos kurde nigdy lokcia jakos dogrzac nie moge czy co...
Dipsy bym porobił a poręcz ze ściany wyszła :( to ciul nie idę na siłke poczekam moze dzisiaj zrobimy :D
Nie ma na co czekac trzeba dzialac
Zalezy ile powtorzen jaki ciezar wzgledem Twoich mozliwosci i jak sie czujesz no i jak rosnie ;p
Czemu nie fbw ? A lokcie po francuzu nie bola? Ja jakos kurde nigdy lokcia jakos dogrzac nie moge czy co...
Bo to dla amatorow ;p Czemu mialyby bolec? Jak sie dobrze robi to nic nie boli
odpowiednia rozgrzewka typu pompki i uginanie samym gryfem plus serie przy klacie plus technika powoduje brak takich problemów, a że Ty dokurwisz ciężaru i się z tym szarpiesz żeby pokazać że ciśniesz tam powiedzmy 40 kg na francuza to nie dziwne że łokcie bolą ;p
pekulski104
23-06-15, 22:29
odpowiednia rozgrzewka typu pompki i uginanie samym gryfem plus serie przy klacie plus technika powoduje brak takich problemów, a że Ty dokurwisz ciężaru i się z tym szarpiesz żeby pokazać że ciśniesz tam powiedzmy 40 kg na francuza to nie dziwne że łokcie bolą ;p
odrazu mi cisnienie skacze
I tu się mylisz kolego
praktycznie zawsze robię do załamania francuza więc chyba powinno być ok, a czy rośnie to dziwna sprawa jest bo czasem dokonuję pomiaru łapy ( zawsze rano ) i raz jest tak jakby na pompie ( ale nie jest to dzień po tr) i ma powiedzmy 40 a np za kilka dni czuję że jakoś tak flaki są i robię pomiar a tu np 38,5-39. ale ogólnie na sile delikatny progres z tr na tr :D
I tu się mylisz kolego
powiadasz że technika górą? ;p
I tu się mylisz kolego
Peku sie wkurwil caly czerwony sie zrobil i lbem w sciane wali. Znowu siostra do Manka bedzie pisala co my robimy jej braciszkowi xD
praktycznie zawsze robię do załamania francuza więc chyba powinno być ok, a czy rośnie to dziwna sprawa jest bo czasem dokonuję pomiaru łapy ( zawsze rano ) i raz jest tak jakby na pompie ( ale nie jest to dzień po tr) i ma powiedzmy 40 a np za kilka dni czuję że jakoś tak flaki są i robię pomiar a tu np 38,5-39. ale ogólnie na sile delikatny progres z tr na tr :D
no wiesz moze w jednym pomiarze masz wiekszy odstep od ostatniego treningu a drugim mniej. No i glikogenem mozesz byc akurat bardziej wypelniony. A po chlaniu lapa zawsze mniejsza xD. Jak delikatny progres jest to dobrze no jeszcze zalezy co rozumiesz przez delikatny bo moze taki micro co chlejac i nie jedzac sie robi a moze normalny progres jak powinien byc ;p Co ile mierzysz ta lape codziennie ?
hehe wkurwił się że trafiłem w sedno sprawy ;p ;p poszedł sprawdzić czy przy prawidłowej technice i mniejszym ciężarze będzie ok ;p
nie no nie codziennie ;d tak co tydzień dwa hehe, proges taki że np ostanią serię co tr wcześniej robiłem 6x robię np 7 lub 8 a na następny dokładam np 2 kg i jako ostatnią 6 potem next 7-8 jak się da itd ;p a z tymi obw to dość ciekawa sprawa hehe
pekulski104
23-06-15, 22:50
powiadasz że technika górą? ;p
Staram się jak mogę kontrolować ta technikę nagrywam filmiki patrze co i i jak tempo zmiejszam np w WL
Peku sie wkurwil caly czerwony sie zrobil i lbem w sciane wali. Znowu siostra do Manka bedzie pisala co my robimy jej braciszkowi xD
Nie piernicz nie pisała tak nigdy ;d
no wiesz moze w jednym pomiarze masz wiekszy odstep od ostatniego treningu a drugim mniej. No i glikogenem mozesz byc akurat bardziej wypelniony. A po chlaniu lapa zawsze mniejsza xD. Jak delikatny progres jest to dobrze no jeszcze zalezy co rozumiesz przez delikatny bo moze taki micro co chlejac i nie jedzac sie robi a moze normalny progres jak powinien byc ;p Co ile mierzysz ta lape codziennie ?
co do chlania to jak człowiek odwodniony po dobrej libacji to zarys mięśnia lepszy i żył więcej ;p
hehe wkurwił się że trafiłem w sedno sprawy ;p ;p poszedł sprawdzić czy przy prawidłowej technice i mniejszym ciężarze będzie ok ;p
nie no nie codziennie ;d tak co tydzień dwa hehe, proges taki że np ostanią serię co tr wcześniej robiłem 6x robię np 7 lub 8 a na następny dokładam np 2 kg i jako ostatnią 6 potem next 7-8 jak się da itd ;p a z tymi obw to dość ciekawa sprawa hehe
no to dobrze
co do chlania to jak człowiek odwodniony po dobrej libacji to zarys mięśnia lepszy i żył więcej ;p
widac za malo pijesz. Ja jak pilem to jak kupa xD
pekulski104
23-06-15, 22:57
Nie piernicz nigdy tak do Mańka nie pisała.
pisala zeby Cie zbanowal ale sie zlitowal
pekulski104
23-06-15, 23:04
Prędzej by Was zbanowali :P
no to dobrze
widac za malo pijesz. Ja jak pilem to jak kupa xD
do zgonu w sumie dawno nie potankowałem ;p
idę spać, nara wszystkim ;*
pekulski104
23-06-15, 23:06
Nara geju ;d
do zgonu w sumie dawno nie potankowałem ;p
idę spać, nara wszystkim ;*
Sleeetasnych
pekulski104
24-06-15, 00:02
Oo ciekawa metoda przy wyciagu sprobuje a tak wgl to chujowe troche to fbw slaba pompa chyba zaczne spilita robic co Ty na to Fallen?
pekulski104
24-06-15, 00:08
Nom ale Ty i tak nigdy fbw nie robisz
pekulski104
24-06-15, 00:12
Rozpietki fajne sa ale to bardziej kosmetyka ? Bo nie wiem czy dac wl dipsy skos gora czy rozpietki czy zmieniac raz to raz to ?
pekulski104
24-06-15, 01:18
Jakiej firmy zma polecacie zeby to mialo sens ?
Peku ćwicz i jedz a zma się nie przejmuj :p czym bardziej urozmaicone ćw tym lepszy bodziec do wzrostu
pekulski104
24-06-15, 15:46
Nom olalem to zma ale kupilem dodatkowo cynk i zelazo zawsze jego poziom nie za duzy byl :/ Splitw ukladam potem z Usem jeszcze poprawimy
pekulski104
24-06-15, 17:12
Ja też xd
myślę że Usek liczy na to że zostawisz mu w ramach rewanżu otwartą drogę do siostrzyczki ;p
pekulski104
24-06-15, 18:25
myślę że Usek liczy na to że zostawisz mu w ramach rewanżu otwartą drogę do siostrzyczki ;p
Faktycznie ciągle o niej wspomina :D
pekulski104
24-06-15, 18:49
Uuu wkurzy się że Us rozsyła chociażby do Cb :D Hehe ^^ dzisiaj będą nowe bo na zakupach była xD
hehe a to bieliznę kupowała? ;p
pekulski104
24-06-15, 19:06
mosze tak mosze nie xD
pekulski104
24-06-15, 19:07
Za mięcho kiedyś sprzedawałem to mięcho z Kanady nie doszło to nie wiem o co kaman więc chyba znów na licytację wystawię... :P
pekulski104
24-06-15, 19:51
bieliznę czy zdjęcie?
Ją całą heh :D
Ooo nieee zjadłem dzisiaj 12 jajek umrę na cholesterol!!
pekulski104
24-06-15, 21:02
O proszę doping mózgu art się pojawił u konkurencji :D