Zobacz pełną wersję : co dziś jedliśmy...
Strony :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
8:00
- 2 kanapki z sałatą i pomidorem
11:00
- owsianka z mlekiem
14:00
- 3 udka z kurczaka , ryz , sos meksykanski
17:00
- kromka razowca , jajecznica z 3 jaj ze szczypiorkiem
po wczorajszych baletach, oczywiście bez alkoholowych ;D wstałem o 15 xD
1: kreatyna
2: 3 parówki z chlebem razowym
3: kreatyna
4: jajecznica z 2 jaj + chleb razowy
5: płatki z owsianką i mlekiem 1.5 %
6: właśnie gotuje ryż i po nim gainer olimpu ;)
porównując moją dietę z niektórymi ,, dietami '' to tak jakby porównać moją do cultera
fallenursus
30-05-10, 01:28
te dwie wyzej to jakas pomylka. oni graja w szachy chyba
chyba nigdy nie pisałem co jadam na dniówkach w dni robocze
6:30 50g płatków owsianych luba jakaś kanapka + odżywka (nic innego nie mogę wcisnąć z rana, czasem kurczak z sałatką)
9:30 ok 70g fasolki w sosie pomidorowym, małą kromeczkę chleba sodowego, miska mandarynek, 3-4 jaja sadzone, czasem plaster boczku, kawa z mlekiem
13:20 mięcho z ryżem albo z salad baru kura+ makaron (albo makaron couscous)+ warzywa + ciut sweet chilli sauce + ziarnka słonecznika
16:45 albo kanapka z filetem + odżywka albo jak trening od razu po pracy to kura z warzywami i trochę węgli
jeżeli po pracy mam trening to dopiero ok 21 jem węgle plus tuńczyk/kurczak a jeśli nie mam treningu to ok 20 jakiś obiadek by my love.
na noc klasycznie białeczko z cieplym mleczkiem i ew. łyżką oleju rzepakowego
jak widać nic wykwintnego, nie cuduję, po prostu mam mało węgli, że jak ludzie widzą mój obiad to się dziwują. za to śniadanie zajmuje całą tacę. nawet pakery z roboty na sniadanie jedzą jaką malutką miseczkę pseudo musli.
po wczorajszych baletach, oczywiście bez alkoholowych ;D wstałem o 15 xD
1: kreatyna
2: 3 parówki z chlebem razowym
3: kreatyna
4: jajecznica z 2 jaj + chleb razowy
5: płatki z owsianką i mlekiem 1.5 %
6: właśnie gotuje ryż i po nim gainer olimpu ;)
:(
te 3 parówki z chlebem razowym to twój trening?
???????
http://img168.imageshack.us/img168/9945/acid.gif
koniumielec
30-05-10, 22:36
:(
te 3 parówki z chlebem razowym to twój trening?
hahahahahahhahaahah owned :D
kaabat nie wiesz o co cho?;] kreatyne sie bierze przed treningiem i po treningu w twoim przypadku wyglada na to że treningiem sa 3 parowki i chleb razowy haha :D Patriot SOG za spostrzeżenie :D
kreatyne sie bierze przed treningiem i po treningu
zara chłopaki napiszą, że rano i po treningu
koniumielec
30-05-10, 23:18
http://img340.imageshack.us/img340/5474/orlyk.jpg (http://img340.imageshack.us/i/orlyk.jpg/)
A nie ma takich co sie bierze tez po :P? tak chyba jest z sizeonem :P?
wujek.maciek
31-05-10, 00:24
zara chłopaki napiszą, że rano i po treningu
nie inaczej :)
pozdro
a ja dziś brałem rano, przed basenem i po basenie i co ? :P
wuja, kto to u Ciebie w avatarze ?
wujek.maciek
31-05-10, 00:40
a ja dziś brałem rano, przed basenem i po basenie i co ? :P
wuja, kto to u Ciebie w avatarze ?
i nic, a co ma byc? 2 czy 3 razy - co za roznica. znam chlopakow, co raz dziennie biora i twierdza, ze ok.
kronik kryminalnych nie ogladasz?
pozdro
dawno nie widziałem KK. ale wiesz tak jakoś dziwnie się kojarzy z Tobą heheh. btw wrzucisz kiedyś fotki ? bo chyba jeszcześ tego nie robił
A ja go sprytnie dorwalem na yt, bo pisal komentarz w ktoryms filmiku Jacy :P
hahahahahahhahaahah owned :D
kaabat nie wiesz o co cho?;] kreatyne sie bierze przed treningiem i po treningu w twoim przypadku wyglada na to że treningiem sa 3 parowki i chleb razowy haha :D Patriot SOG za spostrzeżenie :D
yyyyyyyy no wiesz, są też dni nie treningowe ;] ja ćwiczę; pon, śr; pt ;]
sniadanie
kanapki z wędliną i pomidorem
ryż +kotlety wołowe
ryż +kotlety wołowe+jabłko
kasza+warzywa+kotlety wołowe+arbuz
trening teraz będzie :D
Sniadanie-placuszki proteinowe
II-forela ,bulka pelnoziarnista,miska marchwi tartej z selerem
III-koktajl z malin,serka odtluszczonego i jog. naturalnego
IV-serek wiejski 100g,pomidor,
Przed snem bialko,,,
w miedzy czasie,woda,zielona i biala herbata z plastrami imbiru.
poniedziałek/wtorek
1. jajeecznica
2. makaron brąz+grillowany kurczak
3. makaron brąz+gotowany kurczak
4. ryż+pieczona wołowina+brokuły+fasola
5. odżywka białkowa+baton owsiankowy+orzechy
6. makaron+ gotowany kurczak
7. odżywka na sen
@sarencia
trochę mało węgli w tym dniu i mało tłuszczy nienasyconych do nasyconych.
zapomnialam dodac ze do sniadania i obiadu zawsze jem mieszanke orzechow.Wegli troche mniej bo dzis dzien nietreningowy,hmm
Sniadanie:
30g odzywki bialkowej + 5g Nesquika
platki owsiane zwykle 50g + 25g siemie lnianie na wodzie
+ centrum tabletka
II sniadanie:
25g makaronu durum + 150g filetu z indyka + 10g pestek slonecznika + 50g salatki warzywnej
Obiad:
50g makaronu durum + omlet z 10 białek + salatka grecka + kapsulka omegi3
II obiad: 25g makaronu durum + 150g sznycli z indyka + 20g orzechow wloskich
Jeszcze dzisiaj silka zostala i po silce banan + 30g odzywki bialkowej
Sniadanie - parowki zawijane w serze i chleb pelnoziarnisty + kawa
II sniadanie czekolada mleczna + kawa
Obiad Pizza z wielka iloscia sosu czosnkowego
Podwieczorek caly kubel lodow grycan Pistacja
Caly wieczor pepsi
Nie ma sie co chwalic, tylko pisac prawde. Drugi dzien zakowam do egzaminu. I drugi dzien jem co mi wpadnie pod reke...
Jutro egz i powrot na silke i do diety... strasznie sie denerwuje ... Prawda taka ze po 5tyg nawet bez jednego cheatmeat'a i przez dwa dni sram dalej niz widze...
Przy zakuwaniu dobre są węgle ;p
1 odżywka białkowa+Bcca+musli tropikalne 200gram z mlekiem 0,5
2 Jaja gotowane 5 szt 2kromeczki razowca 400mll kefiru
3 połowa kurczaka z rożna bez skory+30dkg surówki
4 Ryż gotowany 100gram 200 gotowanego cyca
5 odżywka białkowo węglowa 100 gr
6 a na kolacje twaróg z rzodkieweczką będzie 200gr
1 odżywka białkowa+Bcca
bcaa i białko w jednej porcji ?
bcaa i białko w jednej porcji ?
zarzucam razem z odżywką bo potem zapominam a co nie można? kolego Adler
wujek.maciek
01-06-10, 22:58
trywializujac, to tak jakbys 2 razy to samo robil... w ogole, to bcaa to naciagani na kase. jesli nie jestes zawodowcem, nie robisz hardkorowej redukcji czy nie spisz na pieniadzach - olej to.
pozdro
k urwa co wy z tym adlerem ?>>>???
nie tyle dwa razy co aminokwasy 'giną' jak z białkiem są wymieszane dlatego brać je min pół godz przez posiłkiem i od razu po treningu a dopiero później białko
Adler to orzeł przedni więc król ptaków a Alder kim jest?
50g wafli ryżowych z 15-20g nutelli + warzywa (czerwona fasolka, sałata, kukurydza, pomidory, ogórek) + 2 jajka całe + 100g sznycli z indyka. Nie ma to jak zjeść indyka na śniadanie :D
mam problem z żoładkiem wiec słabo wczoraj i dzis ale jak na razie
śniadanie o 7:30- olmet z 4jaj + 4łyzki maki przennej+ dżem
10:30 - poł kury za 5zł w jednej knajpie ; )
14:30 - zupa z kawałkami ziemniaków, kapusty i kto to wie co to ; ) + buraki i schabowy
to na raize tyle ; ]
50g wafli ryżowych z 15-20g nutelli + warzywa (czerwona fasolka, sałata, kukurydza, pomidory, ogórek) + 2 jajka całe + 100g sznycli z indyka. Nie ma to jak zjeść indyka na śniadanie :D
11:00 25g makaronu durum + 100g indyka + 2 jajka całe + warzywa 100g + 10g orzechow wloskich
13:30 50g makaronu + omlet z bialek + warzywa (czerwona fasolka, sałata, kukurydza, pomidory, ogórek) + 20g pestek słonecznika
dzis poprawilam dietke z ww za sprawa zawsze dla mnie waznyc hrad forumowiczow,a tym razem zwlaszcza kowala;-)
O poranku platki owsiane na mleku odtluszczonym,do tego wrzucilam garsc rodzynek,pospyalam cynamonem i zagryzlam garstka mieszanki studenckiej(orzechow).
Do tego izolat ale tak z 20g tylko.
II-ryz ,jablko,jogurt naturalny,cynamon,,garstka orzechow i migdaly
III-prawie pol kuraka z grila bez skory,bulka wieloziarnista, i pozostalosci z wczoraj,,marchew tarta i seler tarty.ZAraz wypije zielona herbatke z guarana i pomarancza.
Potem trening a po nim pewnie IV weijski serek dla odmiany z warzywami,lub sobie izolat wypije.
k urwa co wy z tym adlerem ?>>>???
nie tyle dwa razy co aminokwasy 'giną' jak z białkiem są wymieszane dlatego brać je min pół godz przez posiłkiem i od razu po treningu a dopiero później białko
Zwracam honor kolego alder za przejęzyczenie ale jakoś mi to lepiej zabrzmiało ok dzięki za rade bo ja młokos i się nie znam po treningu terz żarłem razem z białkiem już się poprawiam.
trywializujac, to tak jakbys 2 razy to samo robil... w ogole, to bcaa to naciagani na kase. jesli nie jestes zawodowcem, nie robisz hardkorowej redukcji czy nie spisz na pieniadzach - olej to.
pozdro
No to wujek maciek mi teraz klina zapierd.....ł to te bcca to o kant chu...a rozbić to może jakie inne no i zawodowcem nie jestem a redukować nie mam co za bardzo pozdro.
Zwracam honor kolego alder za przejęzyczenie ale jakoś mi to lepiej zabrzmiało ok dzięki za rade bo ja młokos i się nie znam po treningu terz żarłem razem z białkiem już się poprawiam.
spoko, po to tu piszemy by sobie pomagać ;]
fallenursus
02-06-10, 18:33
Real men eat beef
5am plery+poltora miarki PW
szejk
cottage cheese szczypiorekchleb
pita z kura i salata
angus stek papryka polbataty
Angus stek papryka drugie pol bataty
Hamburger z cielecinki na cienkiej bulcepelnoziarnistej +salata
Jogurt+bialko+maslo orzechowe naturalne
No to wujek maciek mi teraz klina zapierd.....ł to te bcca to o kant chu...a rozbić to może jakie inne no i zawodowcem nie jestem a redukować nie mam co za bardzo pozdro.
Nie zgodzę się z wujkiem, że bcaa to gówno. Zawsze mam bcaa, czy to masa, redukcja czy wódka pod śmietnikiem :P
@Fallen
Zdrowo, smacznie i do pelna - czyli tak jak sie powinno jesc
wujek.maciek
02-06-10, 19:34
Nie zgodzę się z wujkiem, że bcaa to gówno. Zawsze mam bcaa, czy to masa, redukcja czy wódka pod śmietnikiem :P
nie jestesmy tu po to zeby sie zgadzac ;>
mozesz voice nawet do szorowania kibla uzywac bcaa. dla zwyklego kilkunastoletniego chlopaka, ktory robi obojetnie co, to drogie dziadostwo jest tak potrzebne, jak polsce jarek jako prezydent ;>
jeszcze nie spotkalem sie z opinia osoby niezwiazanej z przemyslem bb, ktora polecalaby bcaa poczatkujacym. a to z bardzo prostego powodu: bo w zwyklym, sklepowym zarciu jest wszystko czego potrzeba. trzeba tylko umiejetnie wszystko poukladac, a nie dawac koncernom produkujacym suplementy robic z siebie frajera i powiekszac ich bilionowe zyski.
pozdro
Zgadzam się z wujkiem.
Takie same gówno jak przemysł farmaceutyczny.
Wujek co ci sie stalo z twarza !?!?!??!?!?!?!?!
:d:d:d:d:d
Wujku Maćku co sie dzieje? Okulary, zakola, siwe włosy, zmarszczona twarz, jestem zmartwiony. Potężne chłopisko i takie szybkie starzenie? Wracaj do formy Drogi Wujku hehe
wujek.maciek
02-06-10, 20:08
widzisz przyjacielu, jakos mi redukcja nie sluzy :lol:
btw, oddalbym troche masy za wiedze tego pana :)
pozdro
Za wiedze z psychiatrii i psychoterapii bo seksuologie to Wujek ma w małym palcu. /ten mały palec to żadna aluzja hehe/
fallenursus
02-06-10, 20:25
Czas na wizyte u endo i proktologa wujku.Hermann oze polecic obu. :)
Powiem jedno aż tak te rzeczy nie są drogie może macie racje że te bcca to ścierwo ale aż tak się nie znam na produktach zdrowych bo nie każdy musi się znać i może fakt ulegam tym produktom ale wychodzę z założenia że lepiej je zjeść niż nie morze to złe rozumowanie używam geinerów i białka w prochu bo nie zawsze mam czas na siedzenie w kuchni pozdro.
Skoro wujek twierdzi, że bcaa jest do dupy, to albo nie szamał, albo miał lipne i nie czół różnicy. Spox, jak ktoś ćwiczy byle ćwiczyć to takiemu styknie micha. Ale jak już ćwiczysz z pewną intensywnością, to bcaa to jak dla mnie podstawa suplementacji, nawet przy pełnej misce.
Może rozmawiałeś z kimś z bb, nie wnikam i może oni nie polecają bcaa, wbijam w to co inni mówią, pisze z własnego doświadczenia i nie oglądam reklam w kolorowych czasopismach kulturystycznych ;P
wujek.maciek
02-06-10, 21:13
no widzisz, zalezy od punktu widzenia (zsobnosci portfela). ale nie chce zebys odebral to co napisalem jakos ofensywnie. chodzi mi o pewne zjawisko: wmawianie ludziom, szczegolnie mlodym (ktorzy przewaznie nie spia na pieniadzach), ze bez brania czegos nie osiagna dobrych efektow. sam kupuje i testuje rozne wynalazki, ale tylko takie, ktorych branie ma sens (glownie chodzi o kreatyne, bo nie sposob dostarczyc 5g/dzien z miesa). sa suplementy, ktore w zasadzie nic nie daja (a jezeli jakkolwiek dzialaja, to stosunek ceny do efektu posuniety jest do granic absurdu): hmb, bcaa, tribulusy (mowa o b. mlodych ludziach - do 40stki :) , wszelkie karnityny, kwasy linolowe i masa innych, podobnych dziadostw, ktore same za ciebie spala tluszcz i zbuduja sucha mase miesniowa...
tez mam bialko w prochu, ostatnio nawet bralem miarke. mam puszke 2kg od roku i chyba termin waznosci minal... wszystko, na tyle, na ile to mozliwe czerpie z normalnego jedzenia...
pozdro
ps: hermannie, wierz mi, sporo musze sie jeszcze nauczyc. sam dobrze wiesz, ze sa sprawy, rozwiazanie ktorych wymaga olbrzymiej wiedzy i doswiadczenia. takze to, czego nauczylem sie do tej pory wystarcza zaledwie do powierzchownego rozumienia kwestii poruszanych przez ekspertow.
ps2: bralem 4 rozne rodzaje hmb, w tym hmbolon - kompletna pomylka ;>
To nie temat o bcaa czy suplach które działają lub nie, ale nikomu przecież nie mówię, że bez bcaa nie będzie przyrostów. Nie zgadzam się tylko z tym, że bcaa to gówno, bo nie jest ;)
Pieczywo razowe+jajko
Ziemniaki(3szt.)+ wątroba z kuraka
Dużo surówki
0,7 Absoluta+3 browary+kabanos(zagryska)
Jajecznica z 4 jaj
serek wiejski
slim shady
02-06-10, 22:49
popieram Voice, bcaa jest przydatne, szczególnie na redukcji
a jak ktoś myśli że wpierdzieli puche i urośnie mu biceps o 2 cm to http://www.body-factory.pl/images/smilies/o1yw3.gif
czy ja wiem czy bcaa jest tak drogie ? wystarczy że ze dwa razy nie pójdę na imprezę i mam puszkę, ale raczej to kwestia indywidualna
ps. myślę że HMB raczej nie ma za wiele porównania z bcaa
wujek.maciek
02-06-10, 22:51
a no tak, przepraszam :evil:
absolut dobra gorzala, tylko troche droga w pl
ja dzisiaj tak:
1. 5 jaj+papryka+cebula+2 kromki razowca
2. jakies 250-300g piersi indyczej i gdzies tyle samo mieszanki warzyw
3. pierogi ruskie (ile wlazlo) i jablko
4. to co pkt 2
5. puszka tunczyka i kromka razowca (wlasnie skonczylem)
6. wiesniak+pomidor+garsc orzechow wloskich
pozdro
ehhh,porazka.Dzis nie zaliczylam jednak silki,,pojadlam czekolady,,,,co sie te kobitki maja z hormonami:-))))
ale jutro nowy dzien!!!:-)
moze ktos mi poda przepis na dobry sosik meksykanski lub chinski??
Jak czytalam ulotki sosow uncle bens to zdziwilam sie iloscia zawartego w nim cukru,,hmmm.
(glownie chodzi o kreatyne, bo nie sposob dostarczyc 5g/dzien z miesa)
Ciężko,250g tuńczyka + 250g śledzi + 250 g wołowiny + 250g łososia = ok. 5g http://www.otofotki.pl/img13/obrazki/vs6914_pszczola.gif
ehhh,porazka.Dzis nie zaliczylam jednak silki,,pojadlam czekolady,,,,
E tam :)
co sie te kobitki maja z hormonami:-))))
A co my mamy powiedzieć jak u nas ciągle buzują http://www.otofotki.pl/img13/obrazki/kg6118_(2).gif
kowal--dobry znak jak u was ciagle buzuja;-) w pozytywnym tego slowa znaczeniu yhhm:-)
zebym to czekolade zjadla rano,ale nie wieczorem :-//pol biedy,,.Ale szykujac sie w nocne odzianko odrazu sprawdzalam ktore czesci ciala nabraly masy hehe,,jak narazie na szczescie nic nie widze!!!!!!:-)
Lepiej zaśniesz po tej czekoladzie hehe :)
mam nadzieje:-)bo czesto mam z tym problem!!
Dobranoc panowie,,do juterka............
Kowal nie bądź taki teoretyk ;]
hmb przecieź kliedyś wycofali bo tak anaboliczne było. lol kurwa to był chwyt.
bcaa po treningu i już ;] na redukcji myślę że coś daje...... reszta supli to gówna od których wam mózgi uciekną jak ślimaki z muszel.
Ja rozumiem że każdy ma inne podejście do tego co jemy wujku maćku ja nie rzucam się jak głupi na mydło w sklepie z suplami kupuje tylko co mi się wydaje za potrzebne białko aminokwasy i gainerka ale tylko jak gdzieś wyjeżdżam i dłużej bym nie jadł i tak jak napisał Alder jedna impra mniej i pucha jest a lepiej żeżryć bcca niz wypić piwo no nie pozdro dobra koniec o tym bcca bo zara kto się zezłości że nie w tym temacie jesteśmy.
i tak jak napisał Alder jedna impra mniej i pucha jest
wy mnie kochacie ? :>
białko i gainer ??? buuu albo albo
wy mnie kochacie ? :>
białko i gainer ??? buuu albo albo
Czemu buuu kolego razem tego nie mieszam geinera wale 1 dziennie a białko 2 no i micha dobra jest.
wujek.maciek
03-06-10, 14:10
Czemu buuu kolego razem tego nie mieszam geinera wale 1 dziennie a białko 2 no i micha dobra jest.
bez jaj... jak 3\ razy dziennie musisz uzupelniac, to ciezko powiedziec, ze jest micha. szybciej bym powiedzial, ze jest pucha :lol:
pozdro
ps: zaraz sie biore za cezar salad clapclap
Wujku maćku jedni uzupełniają a ja to traktuje jako dodatek do jedzenia od przybytku głowa nie boli spożywam więcej białka niż potrzebuje morze ktoś to skrytykuje ale wole więcej jak za mało pozdro
1 białko z puchy musli 200gr + 200gr mleka chudego
2 bcca 5 jaj na twardo 2 kromeczki razowca +kefir
3 100gr ryżu+150g karkuweczki z grilla nie mogłem się oprzeć
4 geinner 100gr
5 500g Halibuta na parze dopiero będę jadł
6 na kolacje będzie 200gr twarogu z warzywami
7 no i przed snem białaczko z puchy
wujek.maciek
03-06-10, 14:28
Wujku maćku jedni uzupełniają a ja to traktuje jako dodatek do jedzenia od przybytku głowa nie boli spożywam więcej białka niż potrzebuje morze ktoś to skrytykuje ale wole więcej jak za mało pozdro
1. w zasadzie to powinno byc tyle ile trzeba (w zal. od celu, a nie wiecej czy mniej wg wlasnego "widzimisie")
2. jesli robisz nadwyzke bialkiem to ok, ale spozywaj miedzy posilkami, a nie razem z nimi
3. jesli chodzi o gejnery, to **** i do **** dla ****** co ***** pieniedzmi, ***** mac ;>
4. od przybytku glowa nie boli, fakt... ale jak ci denta urosnie taka, ze buty ci ciezko bedzie wiazac, to wtedy dojdziesz do wniosku, ze jednak gejnery m.in. patrz pkt 3
5. morze jest glebokie i szerokie :)
6. a moze rzeczywiscie bedzie ci to sluzyc i nie powinienes sie przejmowac tym co tu napisalem
pozdro
ps: dzisiaj off, wiec bedzie za 2 godzinki ryba z ziemniakami i fasola na parze. palce lizac :smile:
jakby była dobra micha, kolego, to byś nie potrzebował proszku a już na pewno nie gainera. białko w proszku możesz jeść do każdego posiłku tak długo jak to jest tylko jako uzupełnienie. jak mój posiłek ma 30g białka to dorzucam tyle proszku by mieć dodatkowe 10g. a jak 25 to 15. ale staram się z posiłku mucić max
fallenursus
03-06-10, 14:32
Najlepsi sa ci co nigdy nic nie przybili a wypowiadaja sie na temat ile bialka potrzeba wbijaczom.
jak się wbija to nie trzeba białka - mięśnie same rosną
jakby była dobra micha, kolego, to byś nie potrzebował proszku a już na pewno nie gainera. białko w proszku możesz jeść do każdego posiłku tak długo jak to jest tylko jako uzupełnienie. jak mój posiłek ma 30g białka to dorzucam tyle proszku by mieć dodatkowe 10g. a jak 25 to 15. ale staram się z posiłku mucić max
Alder proszek to dodatek a nie podstawa w mojej diecie lubię suple fakt wiem że mogę tego nie przerobić ale co mi tam. Wujku maćku a dętkę mierze 2 razy w tygodniu bo mam schize pozdro
wujek.maciek
03-06-10, 15:01
Najlepsi sa ci co nigdy nic nie przybili a wypowiadaja sie na temat ile bialka potrzeba wbijaczom.
ta... ale sa jeszcze lepsi. np. tacy, co kilkunastoletnim chlopaczkom rozpisuja cykle z powaznymi lekami np. na zanik miesni, a nie zapytaja nawet o przeciwwskazania czy poziom testosteronu... ale co ja tam moge wiedziec, w koncu nie mam sita zamiast dupy. a tak przy okazji, wez mnie moze oswiec lysy, co to w ogole to bialko?
pozdro
Nie to, że kogoś bronie, ale zauważ że ci kilkunastoletni chłopcy czy by im się rozpisało czy nie i tak wezmą mete czy co tam, bo chcą być "duzi", więc trochę lepiej jak ich ktoś nakieruje tak żeby nie zrobili sobie całkiem krzywdy biorąc np na pierwszy cykl 50mg mety... byłoby to o wiele gorsze niż jak wezmą 15-20mg
fallenursus
03-06-10, 15:33
Mam bana na wikia Slim i Kowal nie odpowiadaja na pw:(
wujek.maciek
03-06-10, 15:44
ci kilkunastoletni chłopcy czy by im się rozpisało czy nie i tak wezmą mete czy co tam
tak tak, ja wiem... cpunom zalegalizowac dragi, a pijanym kierowcom pobudowac szersze drogi. bo przeciez i tak beda cpac i jezdzic nawaleni... jezeli na wiele sposobow daje sie spoleczne przyzwolenie na jakies patologiczne zjawiska, to nie ma sie co dziwic, ze "i tak beda brali". po cholere to komukolwiek potrzebne? jesli nie mowimy o medycznie uzasadnionych przypadkach, sporcie zawodowym/wyczynowym, to chyba tylko zakompleksionym gimnazjalistom i calej reszcie, ktorej z wiekiem nic sie mentalnie nie zmienilo :twisted:
ale olac to. ide zarcie robic i az se bachne bezalkoholowca, bo mnie wkoorwiacie ;)
na wieczor wedzona makrela, a na rano tradycyjnie jajka (tym razem gotowane :)
pozdro
Kowal nie bądź taki teoretyk ;]
Yes master :)
Mam bana na wikia Slim i Kowal nie odpowiadaja na pw:(
Hmm... nie dostałem żadnej wiadomości...:(
wracamy do życia :D wreszcie
6:30 płatki owsiane + mleko
9:00 jajecznica z 4 jaj + 2 bułki z makiem x_x
12:00 gulasz wołowy + tytka kaszy jęczmiennej
14:00 piers z kuraka + surówki jakieś kolorowe
16:30 przetreningowo spaghetti durum z kurakiem
w C.D.Nie zaplanowane:
po treningu jakies owoce (banan bankowo bydzie)
20:00 tytka ryzu brazowego, jakieś mięsiwo do tego
22:00 twaróg
nie wiem co ja jem ale dupczyć mi się chce jak za młodu.
wujek.maciek
03-06-10, 19:23
nie wiem co ja jem ale dupczyć mi się chce jak za młodu.
i to jest znak, ze masz dobra diete ;>
dawaj tutaj
pozdro
Wujku.Macku czemu zmieniles avatara? :( nie poznaje Cie.
kilka dni temu zrobilem male doswiadczenie i pilem przez caly dzien tylko mleko. Wypilem okolo 5 litrów. Nie czułem się głodny, aczkolwiek było mi nie dobrze.
fallenursus
07-06-10, 13:42
w filmie Jackass tez tak podobnie robili..na dobre im to nie wyszlo....
jakby była dobra micha, kolego, to byś nie potrzebował proszku a już na pewno nie gainera.
Alder mało jeszcze w życiu widziałeś i słyszałeś. Jeff Willet 1/3 dziennego zapotrzebowania na białko uzupełnia suplementami. Mniej teoretyzowania proszę Cię.
Alder mało jeszcze w życiu widziałeś i słyszałeś. Jeff Willet 1/3 dziennego zapotrzebowania na białko uzupełnia suplementami. Mniej teoretyzowania proszę Cię.
człowieku weź się ogarnij i nie porównuj amatorów do profesjonalistów. jak ktoś potrzebuje tylko 200g białka to micha wystarczy a jak 400 to wiadomo co wchodzi w grę. urośnij trochę to wrócimy do tematu
Jako, że upał na dworze zewnątrz zapewne nikomu nie chce się zbytnio spędzać czasu przy kuchnii i pichcić(przynajmniej mnie się nie chce).Zaraz po dzisiejszej sesji aerobowej trzasnąłem takie coś:
-szklanka mleka
-1,5 miarki odżwyki białkowej(wanilia)
-85 g płatków owsianych
-garść mrożonych jagód
Powiem wam,że na taki skwar to swietne wyjście i pożywne zarazem.Na śniadanie również,tym bardziej jak ktoś ma opory z wsuwaniem owsianych z rana.
7:30
- 2 kapsy clenburexin
- bułka grahamka z serem topionym
11:00
- kabanos , pomidor
13:15
- kromka chleba wiejskiego z polędwicą sopocką
15:30
- 3 krokiety z kapusta i grzybami + surówka kapusty i marchewki
16:45
- 2 tabletki clenburexinu
17:15
- 200g serka wiejskiego
A teraz oficjalnie ide sobie pobiegac na osiedlu.
6:50
3 kromki chleba z szynka, jajkiem i pomidorem + szklanka soku z pomidora
10:00
3 jabłka, banan
14:15
4 kanapki z szynka/pomidorem
16:15
kasza gryczana + 2 jajka
19:30
4 jajka + 2 kromki chleba
od 7 do 16 pracuje, wiec malo zroznicowany posilek mam.
4:30 odżywka białkowa+3kromy razowca z wędliną+3 całe jaja
9:00 50g ryżu brązowego+pierś z kurczaka+pomidor
13:00 serek wiejski 200g+50g twarogu chudego+ pomidor
16:30 przed treningiem tunczyk(w wodzie) pucha
19:30 po treningu pirś+warzywo
23:00 odżywka białkowa + białka jaj
cisza w temacie?
6:30 jajecznica z 4 jaj (wmusilem polowe) + 2 razowe buły
8:30 owsianka na mleku, dokonczenie jajek
11:00 kasza + sznycel z indyka
14:00 klasyczny rodzinny obiadek, pol michy kartofli + 3 kotlety z kuraka + buraczki
17:00 potreningowy 'indykburger' (kotlet + buła zwykla + 2 plastry sera salami + sałata + pomidor)
19:00 serek wiejski + actimel 3507
przed chwila pol twarogu poltlustego, szklanka mleka z siemiem lnianym + lycha oliwy z oliwek
sporo kcal, jednak do i z roboty na rowerze (20 min w jedna strone szybkim tempem) i robota czysto fizyczna..
10:00(bo o tej wstaje;p) 100g platkow owsianych na mleku banan rodzynki
12:30 ziemniaki 250g + dwa gołąbki
18:00 3 gołabki;d(wiem ze za pozno ale na rybach bylem:p)
20:00 zrobie sobie frytki i piers z kurczaka curry
7:30
- 2 kapsy clenburexinu
- kiełbasa na ciepło i 2 kromki chleba
11:30
- noga z kurczaka
12:30
- rosół
13:30
- 2 gołąbki
16:30
- serek wiejski i pomidor
Gangsta Latino
24-06-10, 13:00
3523 <<kliknij;)
Domowe ciasto, tak na 3-4 dni starczy:D
Takie są plusy mieszkania z babcią ;P
Patrzcie i płaczcie xD
To twoje żywnie kulturysty ;)
Teraz jem serek wiejski z makaronem :D A na śniadanko 3 jajka + płatki owsiane na mleku ;]
Dawidhardcore
26-06-10, 16:16
http://tinypic.pl/i/00007/4xr6bn7y5kzn.jpg
To byl moj Posilek dzisiaj na obiad...
Makaron-schab i salatka z pomidora ,papryki i ogorka zalana smietanka;Dnajadlem sie;D
fallenursus
04-07-10, 01:17
zamalo miesa. ^^
http://tinypic.pl/i/00007/4xr6bn7y5kzn.jpg
To byl moj Posilek dzisiaj na obiad...
Makaron-schab i salatka z pomidora ,papryki i ogorka zalana smietanka;Dnajadlem sie;D
naczynia jak za komuny ;o
noi co z tego? napisales to zeby sie pochwalic talerzami?
Dawidhardcore
04-07-10, 09:40
zamalo miesa. ^^
wydaje ci sie ,bo jest w mlej rozdzielczosci;p robione;D
Dawidhardcore
04-07-10, 09:41
takie naczynia mam jeszcze od dziadkow i jakos sa do dzisiaj mocne,te stare sa mocne,a to co teraz sie kupuje to shit;/
noi co z tego? napisales to zeby sie pochwalic talerzami?
tak, pochwaliłem się podtekstowo bezzdjęciowo
takie naczynia mam jeszcze od dziadkow i jakos sa do dzisiaj mocne,te stare sa mocne,a to co teraz sie kupuje to shit;/
no raczej. sam u babci czasem lubię zjeść w takich ;]
Dawidhardcore
04-07-10, 19:14
tak, pochwaliłem się podtekstowo bezzdjęciowo
no raczej. sam u babci czasem lubię zjeść w takich ;]
ciesze sie;p
Gdzie zjesz lepiej ????? Jak nie u babci :D:D:D:
Gangsta Latino
11-07-10, 19:33
3574 <<<kliknij
Sam smażyłem xD
Do tego jakiś ryż i gitarra:D
Dawidhardcore
11-07-10, 20:12
Krewetki mniam,Moje ulubione:D
do roku przerwy w wątku nie dopuszczę !!! ja dziś jeszcze nic nie jadłem
fallenursus
12-06-11, 15:39
kwa ja tez. pije kawe i znikam na cardio.
wstawie z wczorajszej kolacji, j amoge bo jestem MODEM.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247800_10150213260205825_663825824_7310977_1300008 _n.jpg
Jeszcze ciepłe :)
http://www.otofotki.pl/img22/obrazki/jb5889_20110624176.jpg
fallenursus
24-06-11, 15:49
Drugie sniadanie w pracy..
1 owsianka z jog nat, 2 cale jaja, 2 białka, odżywka
2 ryż + chwasty + indyk grill
3 indyk grill, chwasty + pita pełne ziarno
4 tuna steak, chwasty, pita
odzywka na noc
ille dzis bialka: ok 220g
po treningu
http://img3.imageshack.us/img3/97/imag0520u.jpg (http://img3.imageshack.us/i/imag0520u.jpg/)
śniadanie
http://img6.imageshack.us/img6/7977/imag0518h.th.jpg (http://img6.imageshack.us/i/imag0518h.jpg/)
oraz też
http://img13.imageshack.us/img13/315/imag0502y.th.jpg (http://img13.imageshack.us/i/imag0502y.jpg/)
Sniadanie Mistrzów.... :)
5172
what a crap in the bowl :D
ja dzis:
6:35 owsiane z woda i odzywka
9:20 owsianka, fasola, 3 jaja sadzone, plaster boczku, miska owocow (cytrusy), pieczarki
13:00 kurczak wrap z marchwia surowa i gotowana
16:40 kurczak sweet chilli, makaron, marchew, buraczki
bedzie jeszcze
jakies mieso, moze kebab + piwooooooo bo wyplata wreszcie porzadna.
na noc odzywka (tym razem sama serwatka :( )
od paru godzin chce kinder bueno ale ie moge bo maszyny sa na karte, doladowalem karte ale urwa mac nie weszlo i system pokazuje 15 centow :( nei wy3mam
5180
wczoraj alkohol.dziś syf
fallenursus
03-09-11, 19:33
mniam.
ja sie wczoraj tez piwska ochlalem, ale bud light lime powiem szczerze ze eleganckie siki na lato.
http://28.media.tumblr.com/K3PMlxVYGr2kavjnJsdKjYwdo1_250.jpg
i spalilem od slonca, rozjebalem kolano,czworke znowu nacioagnalem...i boli.
obiad
http://img705.imageshack.us/img705/9991/imag0603v.jpg (http://img705.imageshack.us/i/imag0603v.jpg/)
Rosół dziś
http://img17.imageshack.us/img17/6158/imag0618v.jpg (http://img17.imageshack.us/i/imag0618v.jpg/)
fallenursus
18-09-11, 17:24
1. shake+banan
2. 2 cale duze jajca+6 bialek+pol mandaryny+3 tosty pelnoziarniste
...dopiero sie rozkrecam:)
mielona wołowina 400g podsmazona na siekanym czosnku i szypiorku ,na to ryż paraboliczny 100g i przyprawa staropolska,nie było warzyw ,ale była grucha 1szt.
taki zestaw mam na 2 posilki w odstepie 2.5-3h
Yo
Nie wyobrażam sobie 100g ryżu. Od półtora roku 60-40g.
Dziś śniadanie przesadzone bo jestem w trasie.
7jaj z żeliwnej patelni + 75g makreli + 2 kawałki chleba sodowego
http://img641.imageshack.us/img641/8831/imag0695.jpg
6białek+serek wiejski+chleb razowy
Kanapki z szynką sałatą pomidorem na razowym pieczywie+serek wiejski z tuńczykiem
Ryż biały z piersią z kurczaka+zupa pomidorowa
Odżywka
Wołowina z ryżem i surówką ze świeżych warzyw
...dopiero będe jadł...makaron z oliwą z oliwek, tuńczykiem i warzywa.
I DOBRANOC...
Omlet z tuńczykiem (na otrębach)
3 jajka
1 puszka tunczyka w wodzie
0.5 pomidora
30-40g otrębów
troszka szczypiorku do posypania
tluszcze - ok 28g
węgle - ok 30g
białko - ok 50g
kcal - 540
https://lh5.googleusercontent.com/-WD52USIfFXs/Tp1DUZ0OrAI/AAAAAAAAAMI/E1eZ2QKAapQ/s640/2011-10-18%25252010.43.53.jpg
omlet który Radek s. ostatnio prezentował,jak ujdzie czy ryj wykrzywia?
żeby nie było:
duża grachamka 5parufek
2grahamki 4jajka
w garze juz ziemniaki i piers z kurczaka
fallenursus
20-10-11, 13:32
5348Sniadanie.....pieczony losos i kurak z grzybkami.yeah thats right.
omlet który Radek s. ostatnio prezentował,jak ujdzie czy ryj wykrzywia?
żeby nie było:
duża grachamka 5parufek
2grahamki 4jajka
w garze juz ziemniaki i piers z kurczaka
nie wiem jak ito byl omlet ale ten co ja podalem petarda. W ogole nie czuc tunczyka praktycznie tylko delikatny posmak. Troche jak takie ciast z otrebami wychodzi, jest puszysty o mocnej konsystencji.
zjadłam pół melona. :D
Zajebiście, na zdrowie :)
Gangsta Latino
04-11-11, 20:36
mega pizza:lol:
fallenursus
04-11-11, 20:46
Ja juz rzygam.tym.rzarciem ale nadal.jesyem.twardy.
Za niecale 3.tygodnie bexe sie.wgryzac w bagietki chrupiace grubo wysmarowane nutella!
5397
Dorsz / ryż dziki / ogórek
Gangsta Latino
07-11-11, 21:46
hot dog :(( mam wyrzuty sumienia
fallenursus
14-11-11, 05:37
nalesnik
szejk z masleml migdalowym
mieso/warzywa
szejk zmaslem migdalowym
mieso warzywa
mieso
szejk z maslem migdalowym
jutro to samo..:( moze wrzuce tune dla odmiany albo jakies durne jajca.
i ciastka ryzowe.
bebech ci rozwali od tych szejków i nie bedzie kraty:(
fallenursus
16-11-11, 03:00
bebech ci rozwali od tych szejków i nie bedzie kraty:(
stfu hater!
:P
po trejningu 2 tosty z dzemorem i 50gr bialeczka
w locie do pracy tune z salsa
w pracy na pierwszej przerwie szejk+ryzowe ciacha
kurczak+warzywa
szejk+ryzowe ciacha
troche salatki z gotowanej szynki extra lean(500gr)+50%fat mayo(1lyzka),ostra musztarda(1.5lyzeczki), 2 cale jajca+4 bialka,pieprz cayenne, 1 duza czerwona papryka pkrojona w kostke.--reszte na jutro do pracy, wpracy ma jeszcze 2 duze plastry indyka pieczonego.+3 swierze srednie cukini.
cayenne
a tam pieprzysz, cayenne to może byc porsche.
co na dziś:
kawa
tosty z dzemem
będzie:
filet z indyka z piekarnika z mozarella i pomidorkiem.
sniadanie paczka 300g płatków
obiad ziemniaczki 2xpiers kurczak + 2 zrazy
50min po wpc
podwieczorek własnie po naleśniki z dżemem 8sztuk
kolacja jakas rybka w knajpce :p
carbo po kolacji ale przed siłka
posiłek potreningowy cuiasteczka białkowe
http://img683.imageshack.us/img683/9889/imag0874z.jpg (http://img683.imageshack.us/i/imag0874z.jpg/)
Gangsta Latino
21-12-11, 22:14
http://img215.imageshack.us/img215/3671/dsc00450v.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/215/dsc00450v.jpg/)
To żółtawe to miód. Teraz podjadam i smakuje zajebiście ;D
http://img11.imageshack.us/img11/8191/imag1037g.jpg (http://img11.imageshack.us/i/imag1037g.jpg/)
fallenursus
13-02-12, 17:43
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/25/KitKatChunky.jpg
Haters gonna hate.
fallenursus
01-03-12, 00:44
Przed chwila
~400gr cottage cheese 450gr swierzego szpinaku oliwa i ocet balsamiczny+pieprz. Mniam.
Fajnie piszczy miedzy zebami:)
wczoraj
50g bialka + odżywka
3jaja, kromka chleba, fasola, miska grejpfruta z mandarynka
zajebisty makaron z warzywami i wołowina
kanapka z kurczakiem
nudle z warzywami i 400 wołowiny
białko nocne.
dziś
placki.z owsu i jaj
kebap a raczej pierś tikka+spicy mięso z ud z warzywami
zupa z warzywami i indykiem.
będzie nocne białko na noc.
jutro pobudka ok 9 rano a spac ok 8 rano więc w ciągu 23 godzin pewnie zjem duzooo
fallenursus
01-03-12, 01:15
Wcinasz jakbys cos pakowal:)
wino plus deka;-)
wczoraj na śniadanie 50g owsu i odzywka. sie jebnalem
fallenursus
01-03-12, 01:21
no po dobrym winie to kazdy ma zdeka ...
póki.co nic. atd strata pieniędzy.
Damianpfighter
01-03-12, 10:59
5784 Se jem :)
fallenursus
16-03-12, 14:04
Remember i said fuck you.
http://desmond.imageshack.us/Himg402/scaled.php?server=402&filename=20120316090136.jpg&xsize=640&ysize=480
fallenursus
16-03-12, 14:19
http://desmond.imageshack.us/Himg163/scaled.php?server=163&filename=20120316091645.jpg&xsize=640&ysize=480
Cant stop...
Mniam mniam ciap...
fallenursus
16-03-12, 23:27
http://img715.imageshack.us/img715/8427/20120316182121.jpg
Yup. Carb loading.w dupie to mam all.
Haters gonna hate
fallenursus
18-03-12, 23:45
http://img26.imageshack.us/img26/5591/20120318181920.jpg
whachu gonna do when fallen comes for you!
wczoraj 2 kebaby
dziś dwie porcje.chińskiego...tzn same mięsa trochę warzyw bo resztą.zostawiłem na jutro . na deser 3 galaxy i pucha coli. treat sunday ..... wszak wczoraj paddy's day, dziś dzień matki a jutro bank holiday.... i dwa kilo co zeszło, wejdzie.
moja misiunia nienawidzi stelli. u mnie butelka po 1€ czasem.biorę 6 sztuk i.płynę. dziś nie zdążyłem bo.kurwa w tym pijackim kraju carry out tylko do 10pm.
za 3€ mam 3 batony.galaxy, puche coli i czipsy. yebane promocję dla swin.
chcę do Łodzi gdzie Bajeczny kosztuje w Zabce 2,60 pln!!!!! nie chcę być znów świnia.
fallenursus
19-03-12, 00:09
http://desmond.imageshack.us/Himg708/scaled.php?server=708&filename=20120318180631.jpg&res=medium
za dwa wory ze 3 osoby sie najadly+mam jescze na caly dzien do pracy 42$
spring rolls and hot'n'sour soup on the side.
btw ta dj'ka mmmmmmmmmm mmmm m!
musisz ja tak zobaczyć: http://www.youtube.com/watch?v=gTikyXodq3I&feature=youtube_gdata_player
pierwsza z lewej na sofie.
jenny greene z rte 2fm
kocham jej głos
zawsze jak txtuje do radia to zapomina jak się wymawia moje imię marsyn czy marcheen ;-)
grała zajebiste nuty trance electro itd.
soboty od 7-10 pm gmt 0 rte2 fm
I love your voice jenny
po 14 godzinach snu
http://img843.imageshack.us/img843/9501/imag1205x.jpg (http://img843.imageshack.us/i/imag1205x.jpg/)
a teraz.po tym jade robić plecy.i tri
5836
poranek, słonko wpadające przez okno, świeże powietrze, rozczochrana łepetyna, włączone radio, pyszna kawusia i pyszne rogaliki z czekoladą!
a potem rozwaliłam autko , ale za to 4+ z koła .
raw veggies, cold pressed rapeseed oil rule
http://img42.imageshack.us/img42/2778/imag1211.jpg (http://img42.imageshack.us/i/imag1211.jpg/)
wspolokatorka w kuchni :)5841 kfc ma kolacje
fallenursus
27-03-12, 22:02
http://desmond.imageshack.us/Himg38/scaled.php?server=38&filename=20120327160011.jpg&xsize=640&ysize=480
Hrrup hrrrup
Damianpfighter
28-03-12, 18:23
5856 Placki owsiane.
fallenursus
29-03-12, 02:09
1. shake
2. Losos warzywa basmati
3 shake i migdaly
4. Pstrag warzywa migdaly i basmati
5. Shake orzechy laskowe
6. Tilapia z warzywami
7. Shake+maslo orzechowe
W mieszyczasie nalesniki z dzemem 50% less sugar.:)
Damianpfighter
29-03-12, 11:38
5857 Porcja na boku :)
fallenursus
31-03-12, 00:49
looks like puke to mi.
chop nie marnuje bialka, puscil pawia i wszmal:)
http://img14.imageshack.us/img14/4431/imag1251r.jpg (http://img14.imageshack.us/i/imag1251r.jpg/)
przed treningiem
indyk i krowa
dexterinio
01-04-12, 21:20
a ja od tygodnia najczesciej zestawik w kfc i mc donaldzie z przerwami na cukierki i batony:D nie ma to jak kulturystyczna dieta haha
tej uważaj na ta diete bo ci cukier skoczy z kfc i batonami ;)
płatki
kiełbachy
ziemniaki 2udka 2 kotlety sosik suruwa kąpocik
własnie robię brązowy ryż z ważywami za 15min :)
a na fajrant chyba jakiś fast food bo nie będe miał kopa na robienie kolacji :)
Jaja+owies
Makaron+krewetki
Zeberka w sosie pekińskim
Piwo
Zolpidem
Odzywka
Spać
Ale plecy+bic weszło fest
fallenursus
15-04-12, 09:05
Hmm niech.sobie przyppmne...
Z 15 jajkow
Kubek platkow
Mieso
Hiszpanska knajpa z szesc roznych tapas flaszka czerwonego talerz wola w sosie z ziemniaczkami,cyc z kaczki z rizotto z szafronem i borowkami.
fallenursus
15-04-12, 18:20
http://desmond.imageshack.us/Himg856/scaled.php?server=856&filename=20120415121148.jpg&xsize=640&ysize=480
http://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=20120415121211.jpg&xsize=640&ysize=480
http://desmond.imageshack.us/Himg59/scaled.php?server=59&filename=20120415121354.jpg&xsize=640&ysize=480
http://media.tumblr.com/tumblr_lpeq0hIbTS1qgtj4p.jpg
raczeek_87
14-07-12, 14:42
śniadanie
-150g platki
-1 banan
-łyżka masła orzechowego
-20g rodzynek
potem na trenin ( nogi )
Po treningu kurczk 300g + 100g ryzu + sałatka
6263
A teraz czas na rozpuste weekendową ;D
na 3 poś idzie goloneczka
waga 1 szt 1,5kg wybierałem z 10 min takie chudziutkie biorąc pod uwagę że mieso wieprzowe .
1 szt _ 700 g miecha -1071 kcal ;)
6262
6264
fallenursus
14-07-12, 18:31
lol
mistrz drugiego.planu - bcaa.
ale na golonke zrobiles smaka fjucie jeden. kuoie zapekluje i na rozno!
raczeek_87
14-07-12, 19:28
hehehe :)
zajebista była opierdzieliłam cala a do piekarnika co pare min zagladałem czy juz gotowa ;D
raczeek_87
19-07-12, 18:04
Super szejk miedzy posiłkowy / super rozwiązanie zamiast gainera
-płatki owsiane 150g - b=17 w=94 t=10 kcal=567
-banan średni 150g - b=1,6 w=30 t=0,5 kcal=135
-miód pszczeli 20g -b=0 w=15 t=0 kcal=63
-oliwa z oliwek 20g -b=0 w=0 t=18 kcal=164 / masło orzechowe
-rodzynki 20g -b=0,4 w=14 t=4 kcal=94
łącznie = b=26,4 w=163,6 t=33,7 KCAL=1079
62856286
2 min i po sprawie ;)
raczeek_87
20-07-12, 19:26
Skończyło sie ;) , jutro idzie zakup .
+ białko 30g
raczeek_87
30-07-12, 12:05
Spaghetti z owocami morza ...... Zajebiste.
6320
wygląda podobnie do tego co wydaliłem po zmieszaniu luksusowej z browarem :)
No-.. za apetycznie to nie wyglada. Sucho i chrupiaco :) Ja jak robilem podobne spagetti to zawsze obieralem krewetki z pancerza i z malz tez usuwalem skorupe ile sie dalo bo tak ze skorupa to by nie przeszlo
raczeek_87
02-08-12, 16:53
Ja jak robilem podobne spagetti to zawsze obieralem krewetki z pancerza i z malz tez usuwalem skorupe ile sie dalo bo tak ze skorupa to by nie przeszlo
Stary ................skorupy sa najlepsze ;D
ja bardziej tradycyjnie jem :D
karkówka
schab
kurczak
ziemniaki
sałatki itp
polska świna z tego idzie siła :D heheh
raczeek_87
03-08-12, 10:08
ja bardziej tradycyjnie jem :D
karkówka
schab
kurczak
ziemniaki
sałatki itp
polska świna z tego idzie siła :D heheh
jaszcze bigos taki własnej roboty ;D
- smaka narobiłeś ,
ale jak sie zabiera partnerkę na kolacje to za bardzo schabowy nie pasuje :)
zjadłam dużo białych Michałków. 30zł/kg angry ale takie pyszności że jejuś.
są jeszcze pomarańczowe, ale jakos mnie nie zachęciły.
w domu racuszki z jabłkami. cudna dieta u kfc !
jaszcze bigos taki własnej roboty ;D
- smaka narobiłeś ,
ale jak sie zabiera partnerkę na kolacje to za bardzo schabowy nie pasuje :)
jak jej nie pasuje to niech same ziemnioki zje a kotleta Tobie odłoży :D
raczeek_87
03-08-12, 19:13
jak jej nie pasuje to niech same ziemnioki zje a kotleta Tobie odłoży :D
heh , ja bym był za :D
ps. szczeże to małże smakują w miare ,ale zajeżdżają w zapachu strasznie piaskiem , nie skusze sie raczej ponownie .
raczeek_87
04-08-12, 18:27
6338
czas rybcie na rożno wrzucić ;)
1,6kg
raczeek_87
04-08-12, 18:38
na sniadanie był omlecik , wrzucam przepis panowie .
6339
[QUOTE=raczeek_87;443660]6338
czas rybcie na rożno wrzucić ;)
1,6kg[/QUOTE
to jest to
!!! tylko bazylia pieprz i folia alu i na grila :D
placki(2 jajka,250g twarogu,musli) z maslem orzechowym;p
fallenursus
10-08-12, 14:57
http://img849.imageshack.us/img849/5616/20120810085541.jpg
maniek1988
10-08-12, 17:43
Widze dieta jest teraz tylko Masa:D
fallenursus
10-08-12, 18:03
Staary ja t wcinam na wycinke.
Calories in VS calories out
Kurfa nie znasz sie? :)
maniek1988
10-08-12, 19:46
A to sory jak tak to ja sie juz na ten temat nie wypowiadam tylko ide wpier.... czekolada:P
fallenursus
13-08-12, 03:13
http://img811.imageshack.us/img811/6840/20120812172443.jpg
Suck my rurka z kremem.
skurczybyk smaka narobil ja pierdole
fallenursus
13-08-12, 19:51
http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=20120813112254.jpg&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg402/scaled.php?server=402&filename=20120813130421.jpg&res=landing
milka manius specjalnie dla ciebie bo wiem ze lubisz truskaffffkowa!
a od jezykow to wala frajerzy!
omnonmnomnomnom...
maniek1988
13-08-12, 22:31
U nas w polska:D to bys musial cala wyplate na cos takiego poswiecic ehhh...
fallenursus
14-08-12, 04:11
panie ja prosty koks z kanadolskiej piwnicy. ale jak grzesze to kwa dokladnie.
http://img195.imageshack.us/img195/8850/20120813220722.jpg
taka pompa po cukrach prostych ze viagra sie chowa...
raczeek_87
14-08-12, 21:11
6361
63626363
żeberka - na miodzie i piwie i pomidorki faszerowane ;P
Anaboliczne batony proteinowe ;D yeah ;D
a tu mamy tutorial http://www.youtube.com/watch?v=5mMPnKk5fiM&feature=g-u-u
nauczcie się robić zdjęcia bo niektóre wyglądają obrzydliwie :)
ja dziś dopiero 5jaj z żytnim chlebem litewskim
raczek czym nadziewasz te pomidory, daj przepis bo bym zjadł takie :)
ciężko uwierzyć że to aż 70g białka
http://img692.imageshack.us/img692/3903/20120826132434.jpg (http://img692.imageshack.us/i/20120826132434.jpg/)
fallenursus
26-08-12, 15:12
Ojeju strawisz tyle na raz?
pewnie, że nie.
trzeba robić zapasy jak się jedzie na samej misce bez odżywek
raczeek_87
27-08-12, 10:10
raczek czym nadziewasz te pomidory, daj przepis bo bym zjadł takie :)
NIc prostrzego
-cebula 1 sz
-papryka 1szt
- 200g cyca
-pora ( ja wiem z 5 cm)
- 1 op ryżu
-łyżka majonezu
wrzucasz na patelnie cebule , po 5 min cyca bardzo małe kawałki , paprykę , po kolejnych 7/8 min pora( drobno wszystko posiekaj)
nastepnie zaraz po tym ryż z tym farszem co wydrążyłeś z pomidorów , sól pieprz do smaku łyżka majonezu no chyba że wolisz bez , tylko najważniejsze zebyś miał pomidory świeże .
KOSZT DANIA TO OKOŁO 12 ZŁ
raczeek_87
28-08-12, 15:04
Dziś na ruszt bakłażany wrzucam - świetne są , ja akurat bez oliwek toleruje , lecz wiadomo według uznania.
6391
Składniki:
2 średniej wielkości bakłażany
1 duży pomidor
1 papryka
1 cebula
1 łyżeczka kaparów
5 zielonych oliwek
1 jajko
oliwa z oliwek
bułka tarta
sól i świeżo zmielony pieprz
Przekroić bakłażany wzdłóż na połowy. Wyjąc łyżeczką miąższ, zostawiając jego cienka warstwę przylegająca do skórki. Wydrążone połówki posolić i odstawić, miąższ drobno posiekać. Cebulę obrać i posiekać. Pomidora i oczyszczoną z nasion paprykę pokroić w kostkę. Udusić wszystko na 2 łyżkach oliwy. Dodać miąższ bakłażana, kapary, pokrojone oliwki. Posolić i doprawić pieprzem do smaku.
Lekko przestudzić i wbić jajko . Farsz dobrze wymieszać . Osuszone, puste połówki bakłażana napełnić farszem, starannie wygładzić powierzchnię . Posypać z wierzchu tartą bułką. Skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek. Zapiekać w temperaturze 180 stopni przez 45 minut. Podawać na gorąco
Ja na sam koniec jeszcze parmezanu dodaje . świetne sa.
1. omlet z jaj
2. gryczana+pierś z parmezanem
3. ryż+pierś+brokuly
4. 9 udek
5. kocha półtłustego
zero odżywek
robson1969pl
04-09-12, 17:21
.
.
.
.
.
fallenursus
04-09-12, 17:24
ijestes tak gruby ze po kilku doslownie minutach dostales bana..idz zryj te gowno warte gowno. i tak nie schydniesz.
im a ninja
fallenursus
10-09-12, 21:28
http://img259.imageshack.us/img259/682/20120910152134.jpg
fuckyeah!
suszony wol!
fallenursus
10-09-12, 21:39
chooy no beda nadgodziny dzisiaj...
http://img228.imageshack.us/img228/2072/20120910153229.jpg
jackpot!
raczeek_87
11-09-12, 09:36
ijestes tak gruby ze po kilku doslownie minutach dostales bana..idz zryj te gowno warte gowno. i tak nie schydniesz.
im a ninja
Hehehehehe - gróbo :))))))))
A ja opierdzieliłem 5 kg miecha od soboty do wczoraj , byłem na weselu w okolocach Łukowa w lubelskim ,
powiem tak - kocham wesela z wiejskim żarciem , te szyneczki , kurczaczki,ryby, indyki , guziec wędziny po prostu istna uczta , w mieście nie kupisz takich rarytasów . Co najlepsze to szwagier nie zapomniał o mnie i jeszcze wyprawke zapakował ze 4 kg miecha :D
Już fot nie robiłem - głupio troche , jesteś u szwagra na weselu i stoisz przy stole i foty trzaskasz heh .
slim shady
11-09-12, 12:20
Wiejskie jedzenie to zupełnie o niebo lepszy smak. Sam mysle czy by nie zbudowac własnej wedzarni i wedzic rybki i mieska :D
fallenursus
12-09-12, 19:35
http://img525.imageshack.us/img525/623/20120912133054.jpg
krolik_szaleniec
12-09-12, 19:44
1. Mleko + białko + omlety z płatków owsianych, jajek, mąki razowej
2. 4 jajka gotowanie + pomidor
3. Makaron razowy + ćwikła + wątróbka
4. Kasz jęczmienna + pierś
5. Mleko + białko + migdały
6. Twaróg + śledź + jajko + oliwa + warzywa
slim shady
12-09-12, 20:03
Widze Fallen High carb :D
fallenursus
12-09-12, 20:22
zejde z wysokich dawek sila spadnie cza czyms rekompensowac :)
fallenursus
12-09-12, 22:20
http://img685.imageshack.us/img685/6661/20120912161526.jpg
przez te ksiegowe bede gruby znowu...
maniek1988
12-09-12, 22:21
Ulala silna wola fall tylko to cie uratuje:D
krolik_szaleniec
13-09-12, 14:58
Ludzie co to jest.....??? :P
raczeek_87
15-09-12, 13:43
64746475
wczorajsze jedzonko do pracy :)
na śniadanie jak zwykle szejka z płatek - banana- mleka -rodzynek-oliwy-białka. ok 800kcal
A do pracy 10.30h/13.00h/16.00h
-400g makaronu
-40ml oliwy
-600g cycka
-sos
+ suróweczka
identycznie nosilem, ale nie kazde jedzenie sprawdza sie w pojemniku np kalafior albo brokuł no kurwa nie da sie tego zjeść.
Ps, Raczek jak forma żonki? dawno zdjeć nie dawałeś a martwimy się o jej formę.
raczeek_87
15-09-12, 13:54
hehe ale z was psy na baby :)
Dzieki żonka ma sie dobrze .
wiesz że bez zdjęć sie nie obędzie :D
raczeek_87
15-09-12, 19:56
6477
A dziś tupowo dietetycznie cos mnie wzieło wyjątkowo na drina , szproty i pstraga wedzonego :)
Mysle , że przepisu nie muszę podawać :D
fallenursus
15-09-12, 22:53
http://imageshack.us/a/img214/4201/20120915101659.jpg
http://imageshack.us/a/img209/3104/20120915102025.jpg
kubek platkow
miarka truskawkowgo bialka 3 jaja i 5 bialek, banan i naturalny syrop klonowy.
kto sie slucha dostaje sniadanko do lozeczka :)
raczeek_87
15-09-12, 23:00
oj ta kobieta ma z tobą dobrze :)
ps. uwielbiam naleśniki.
fallenursus
17-09-12, 03:35
http://desmond.imageshack.us/Himg585/scaled.php?server=585&filename=20120916210010.jpg&res=landing
maniek1988
17-09-12, 09:50
Widze ze wcieliles obietnice w zycie:D
fallenursus
17-09-12, 14:00
yeah:) dobre bylo! co lrawda Neiko niechcial ziemniorow ale tez ma diete wysokobialkowa ...
http://imageshack.us/a/img23/7488/20120916231627.jpg
omnomnomnom...
To jest Twój wąż zbożowy czy coś większego? Biedny szczurek,nagraj jakiś filmik jak atakuje :)
fallenursus
17-09-12, 18:07
yup zbozowy. za maly na zywe. wcina mrozonki jak narazie odmrozone w xieplej wodzie.
Aha,strzelałem,że zbożowy bo kiedyś chciałem kupić i poznałem po barwie :)
fallenursus
17-09-12, 20:24
taki maciupki byl.
teraz juz szybko rosnie a mi ginie testo z szafki...
http://imageshack.us/a/img825/1513/20120916232305.jpg
one maja rozne kolory.
raczeek_87
18-09-12, 09:15
yup zbozowy. za maly na zywe.
To do jakich rozmiarów urośnie ?
Ale też się domyśliłem bo z tego co czytałem to są łatwiejsze w hodowli niż np jakieś pytony na które chyba trzeba mieć pozwolenie.
krolik_szaleniec
19-09-12, 16:49
1. Omlet + dżem + migdały + mleko + białko
2. Makaron żytni + wątróbka + oliwa + pomidor + papryka + pieczarki ;)
6514
3. Ryż biały + pierś z kurczaka
4. Mleko + białko + migdały
5. Twaróg + śledź + jajko + warzywa + oliwa
:razz: