Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nie ma lipy

Strony : 1 2 [3] 4 5

.rocky
13-06-11, 11:27
dzis bylo dobre aero,az napisze
kondycja sie robi, dzis z rana 40 min biegu elegancko juz moge sobie narzucić stałe tempo i biegnanc do konca bez wiekszej zadyszki i przerw na marsz, pamietam pierwszy bieg jak co 3 minuty padałem i musiałem iść
tylko dzis pod koniec złapała mnie lekka kolka bo przed wypiłem 200mg kofy wit c,magnez i l-karnityne, mimo iż wygladam jak zwykly suchar z 40stką w ramieniu to nie żałuje tej redukcji i pociągne ją do końca czerwca,ma być chociaż lekka żyłka na ręce, pas już 90cm (ze 100ówy !!)

.rocky
26-06-11, 12:44
sram juz na tą redukcje, ogólnie zeszło 12kg w tym 9cm z talii 2cm z łapy ale w tym sporo mięsnia bo łapa już mała ale dalej nalana, spierdoliłem to poprostu, nastepnym razem bedzie juz lepiej
mam juz uzbieraną stówke jeszcze dojdzie drugie 100 sklecić jakis cykl i nałapać coś mięsnia bo wyglądam jak kmiot i źle się z tym czuje, a jak z siłą? też zacnie, na mc biore juz tyle, ile na WL 2 miechy temu

.rocky
27-06-11, 10:35
no to wczoraj pierwszy trening masowy ŁAPY
-prostowanie na wyciagu+supinacja hantlami 4x12-7+2ds
-francus łamaną na skosie+uginanie łamaną 4x10-6+ds
-uginanie o kolano TYLKO negatywy+pompki w podporze 2x10

myslalem jakiego tu szoka zrobic to wziolem se dupnego hantla i zaczolem walic negatywy o kolano i powiem ze tak mi rozpierdolilo tego bica ze zrobilem tylko 2 serie z zaplanowanych 4 poprostu juz byl zbyt rozjebany zeby dalej robic,dobra metoda, dzis z rana mialem wrazenie jak by bic byl dalej spompowany tak go czuc.
i od wczoraj juz normalnie ww i odrazu lepiej,konkretna pompa i chęci,tylko teraz niechce znów popadać w te błędne koło, zalac się i znow 3 miechy redukowac,dlatego myslalem nad jakąs rotacją wegli,np w dni treningowe o 70g ww wiecej niz w dnt cos takiego moze byc ??
i kilka fotek dzis wrzuce aktualnych i starszych

.rocky
27-06-11, 12:31
491992kg 492092kg 4922102kg 492392kg 4921102kg

taka w sumie plazowka juz

KowalX
27-06-11, 13:29
Tnij dalej i nie "zalewaj" się tak na przyszłość.

.rocky
27-06-11, 14:07
nie mam chęci dalej tego ciągnanc patrzac na obecne wymiary i wyniki silowe, bede zadowolony jak bf sie juz utrzyma taki jaki jest tetraz byle by nie było metra w pasie i cyckow jak gino

Sosna91
27-06-11, 18:08
po co Ci sila i wymiary na lato? ;>

xxmłodyxx
28-06-11, 12:43
moze dla siebie?

napewno lepiej wyglądasz niz przed redukcja. ładnie ci fat z cyców zeszedł i brzucha, jezeli juz tniesz to tnij moze az do kostki na brzuchu: P

.rocky
11-07-11, 23:15
od 20 czerwca dieta z treningami wyszła z obiegu na dobre a pare dni temu zlamalem palca na siatkowce wiec dopoki sie nie wykuruje dopoty nie zaczne cwiczyc, szama wyglada obecnie mniejwiecej tak np normalne sniadanie potem 2kebaby i na noc twarog , i 200zl co mialo isc zekomo na cykl poszlo w calosci na jarunek wiec jest nie za dobrze a nawet bym powiedzial zle

.rocky
22-07-11, 16:28
pierwszy trening od miesiąca

http://www.youtube.com/watch?v=GpJKC__9Bg0

http://www.youtube.com/watch?v=mJ_ShFb4S4c

.rocky
25-08-11, 17:08
siema nie bedzie to post dziennikowy tylko mam pytanie aniechce mi sie nowego tematu zakladac jak sie pozbyc okrąglej twarzy bo juz mnie to denerwuje jest to chyba glownie woda aleniwiem po czym sol juz dawno ograniczylem,raczej by nie dalo rady miejscowo wysuszyc sobie gemby musialbym z calego ciala redukowac znow?
glownie chodzi o policzki i podbrodek,niekoniecznie jak jacek przed debiutami ale chce miec chociaz widoczne miesnie żuchwy jak gryze cos :p a nie tak nalane
cos mi sie obilo ze pokrzywa wyciaga wode, moze zaczac pic ??

Micek185
25-08-11, 19:36
musisz schudnąć misiu :) nie da się miejscowo usunąc tłuszczu lub wody.

luo
25-08-11, 22:28
Z tego co wiem pokrzywa nie tyle wyciąga wodę co usuwa toksyny z organizmu, łatwiej potem schodzi woda. Ale pamiętam, że Jacek kiedyś sam rwał i suszył (bo sporo tego trzeba pić) niby wodę wyciągała

.rocky
04-09-11, 14:22
siema od jutra chcialbym poleciec jakims fbw bo jeszcze nigdy zadnego nie robilem a trzeba wrocic do formy
znalazlem jakis najprostszy zwykly,3x w tyg:

Przysiady ze sztanga na barkach 3 serie
Wioslowanie sztanga w opadzie 3s czy zamiast tego dac mc i co drugi dzien przeplatać ?
Wyciskanie sztangi na skosie 3s
Wyciskanie sztangi zza glowy 2s
Uginanie ramion ze sztanga 2s
Poręcze na trica 2s

urosnie cos po tym?bo te 2 serie na mniejsze partie to nie wydaje sie za duzo ale jak bedzie szlo za lekko to bede ew. skracac przerwy dodawac ciezkie negatywy itp
i po kazdym treningu dodam jakies szrugsy przedramiona albo wspięcia na lydy bo na tych partiach tez mi zalezy

to jak ujdzie ?? czy moze znalazlo by sie cos lepszego

.rocky
04-09-11, 14:31
bo niewiem wacham sie ciagle czy moze by znow jakiegos splita nie zapodac tylko inne polaczenia itp ??
albo calkiem cos innego jakis doggcrapp czy fst7 ??

fallenursus
04-09-11, 15:20
fs7
/end topic.

Micek185
04-09-11, 15:32
ni chuja nie rób tego bo ja od jutra zaczynam fst 7

http://www.e-gym.pl/showthread.php?24848-Zacznijmy-to-od-nowa!/page111

.rocky
04-09-11, 16:46
no to git bedzie porownanie efektow

ok moze byc tak?

czw- uda + łydki
pt- klata+triceps
sob- wolne
niedz- plecy+biceps
pon- barki+kaptury
6- wolne
7- wolne

wiem ze dobrze jest robic w fst-7 mniejsze grupy 2x w tyg ale ja bede robic narazie 1x bo niewiem jak bedzie z regeneracja bo dlugo szkole mam niewiadomo, jak bede wyrabiac z dieta,bez supli..

Micek185
04-09-11, 16:50
ja tylko w niektóych cwiczeniach bede dodawal elementy fst7,nie zawsze ale w grupach gdzie to bedzie potrzebne to dam,a split bedzie raczej normalny

.rocky
04-09-11, 17:05
a to wogole dobra metoda na mase jest? bo czytalem ze russel to akurat na wycince robil a ze na masie to nie widzi sensu robienia tego,to byly posty gdzies z 2009

Micek185
04-09-11, 17:27
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, kiedys słyszałem że mase to sie robi dieta...hmm ale to jakies pierdoły pewnie ktoś gadał:)

więszka pompa=więcej tlenu=większe uszkodzenia mikrowłókien=wiekszy stan zapalny= większej hipertrofii mięśniowej czyli to o czym teraz jest coraz głośniej.

.rocky
28-09-11, 22:43
siema obecnie jade bez planu jedynie sobie degustuje wszystkiego po troszku w zaleznosci od dnia i checi.
dzis wallem sobie klate i trica w trybie hst-7 ciezki trening nie powiem ale dla takiej pompy warto
niby nic nowego 3cwiczenia podstawowe na klate i jedno izolowane w 7seriach z tricem byly 2cwiczenia zlozone na ciezko i trzecie typowo pompujace w 7seriach
sily jak niebylo tak niema, waga cos kolo 90 pas 88-9 niewiem w sumie juz ale okolo tyle ale wszystko sie nadrobi do zimy

a tu filmik z silki z przed 2lat przed chwila znalazlem

http://www.youtube.com/watch?v=V3aOlB0LwaI

fallenursus
01-10-11, 21:17
cos mi sie zdaje ze tak naporawde malo wieswz o fst-7 :)

http://www.fst-7.com/forums/index.php

jesli kumasz po ang to ci wkleje co kiedys daaaaaawnotemu robilem, nie che mi sie tlumaczyc bom len.

.rocky
14-10-11, 19:28
kurde ciezko to idzie ostatni trening mialem 2tygodnie temu wiec dzis przetrenowalem wszystko,i niewiem co sie stalo moze za duzo kawy ale po kazdej serii cwiczen,nawet tych lajtowych 12-15powt po odlozeniu hantli/sztangi mialem zawrot w glowie i musialem sie czegos chwycic zeby nie upasc,albo za dlugie przerwy pomiedzy treningami,trzeba sie wkoncu wkrecic jak rok temu, prawie dzien w dzien,ale jednak widze plusy tej 4miesiecznej laby kiedy nic prawie nie jadlem i piłem wody tyle ile moj kot bo dzis sie zylka pokazala na barku i bicu potem na przedramionach,oprocz miesnia zeszlo mi tez sporo tej syfiastej wody i fatu najbardziej z twarzy szyji i dupska,czyli jak bym zaczynal od nowa, a i dostalem juz swoje tiktaki ale zaczne je jesc jak juz sie troche roztrenuje,poczekają jeszcze w szafeczce z 2tyg,chociaz juz kusi diabelstwo jakniewiem,
a tu fotka z jedzenia przedtreningiem z dzis i nizej tiktaczki

5329

53305331

mtm
14-10-11, 19:37
co to dokładnie za meta ?

.rocky
14-10-11, 19:45
phoenix 10mg,co do niej to jestem pewny bo kumpel wszamal jej 16tabsow,chodzil ciągle głodny,przytyl 3kg ale zwolniło go bardzo w boksie i przestal brac wiec jakies tam dzialanie ma

Pumbas
14-10-11, 23:54
4msc prezerwy, kilka treningow i od razu metę w piec??
no nic, masz swój rozum...

fallenursus
15-10-11, 00:24
jest determinacja, beda efekty. jak tam ktos napisal:)

.rocky
21-10-11, 20:43
5350 90kg
moze i troche sucho ale zadawala mnie to ze barki mam szersze od pasa bo jeszcze kilka miesiecy temu bylo odwrotnie,diete juz trzymana od tygodnia,dzis pierwszy raz w zyciu robilem pompki na poreczach i do tego jeszcze niewiem czy dobrze bo nie potrafilem utrzymac w miare stabilnej pozycji tylko sie bujalem troszke,i napewno duzej sily w tym cw nie mam bo ledwo co dalem rade zrobic 4 serie po 6-5powt,bez obciazenia jeszcze..

Pumbas
21-10-11, 21:20
Chyba w kopalni robiłeś to zdj.
Jak zaczynasz cykl to porób jak człowiek kilka póz kulturystycznych, a kilka tyg po cyklu zrobisz w identycznym miejscu z identycznym oświetleniem i będzie wiadomo, jaki progress poleciał.

.rocky
21-10-11, 21:28
naturalnie ze przed cyklem pocykam cos ale jeszcze go nie zaczynam wiec tejk it izi man

fallenursus
21-10-11, 23:00
A jak bedzie regres to wpyerdol
how is that for motivation?!

.rocky
21-10-11, 23:15
teraz bede miec dostep do silowni z osobna salą cardio wiec nie ma opcji zeby sie znow zalac

fallenursus
22-10-11, 02:04
Malstary malo zyjesz krotko wiesz:)
Mam basen,saune miliony maszyn do.cardio a.moge sie w kazdej chwili zalac jak swiniak:)
Jak chcesz to.na pw ci powiem co masz robic:)

xxmłodyxx
22-10-11, 19:23
Widze ze wkoncy realizujesz plany oi których pisałes mi juz prawie rok temu:D

.rocky
23-10-11, 14:49
dawalem juz ale dam jeszcze raz bo nie rozumiem jak moglem pozwolic sobie na bycie takim grubym przez tak dlugi okres czasu,twarz 1zdjecia to jakas paranoja..
53515352

a i wczoraj byly plecy z przedramionami wioslo sztanga łamana (prosta byla zajeta), sciaganie drazka zza kark,przeciaganie linki wyciagu oburacz wiecie o oc kaman typowe na rozciagniecie,potem mc 90kg w ostatniej serii i 2serie na przedramiona pierwszy raz je zrobilem od 3miesiecy i taka pompa chwycila ze po 2seriach nie moglem ruszac nawet palcami wszamalem snikersa po treningu wiem zle ale nie wziolem nic ze soba a przy szatni stal automat z tego typu syfem,pozatym musialem jeszcze 15min dojsc do dodomu wiec troche energii sie przydalo

fallenursus
23-10-11, 15:24
dobry kawal roboty pedoberze. naprawde dobry.
jak spierdolisz to cie osobiscie zakopie do piachu.

INSIDER
23-10-11, 15:27
soł najs !
Szczerze, naprawde ten ryjak na 1 focie to TRAGEDIA. Ale teraz ładnie cud miod malinki ;)

.rocky
28-10-11, 16:26
przeszedlem sie dzis do lekarza dla pewnosci zrobic EKG i cisnienie zmierzyc, z sercem ok a cisnienie mam 130/60 doktur mowi ze wpozadku ale mi to wyglada na troche niskie nic dziwnego jak ostatnio ciagle czuje sie ospały troche,waga 88kg,od poniedzialku wchodze na lek na adhd przepisany przez neurologa,moze on podwyzszac cisnienie tetnicze krwi i obciazyc serce (do tego oczywiscie doprowadzic do agresji schizofrenii halucynacji blabla itp.)oprocz tego stymuluje uklad nerwowy i wychwyt dopaminy w czym meta tez posrednio bierze udzial wiec pojde troche w ciemno bo niewiem jakich skutkow sie spodziewac (o ile jakies sie wogole pojawia) polaczenia tych dwoch specyfikow a z lekarzem tego nie skonsultuje ze wzgledow wiadomych,a pytal sie czy biore jakies inne leki lub czy zamiezam brac bo musi to uwzglednic,ja powiedzialem ze nie..
tak samo z tym cisnieniem,meta tez moze je podbic wiec przydalo by sie cos na zanizenie,jakas omega3?
okwrzuce troche fotek z wczorajszego dnia,a ta rybka to niewiem nawet jaka bo tata przyniosl z pracy z kateringu ale byla idealna
536953705371

fallenursus
28-10-11, 16:46
Oka pany robimy zaklady kiedy ten klaun pierdolnie w kalendarz?

.rocky
28-10-11, 17:06
a mowiles ze przezyje........?

xxmłodyxx
28-10-11, 22:24
zacytuje tutaj jednego wujka z forum - "albo zdechnę albo będzie zajebista forma"

Rademenes78
28-10-11, 23:09
Rocky jebniecie z platera to ty masz, pochwałka za metamorfozę jedziesz pokaż że jesteś z Silesii

DTX
30-10-11, 12:28
Rocko, ile masz lat? Nie za wcześnie na tą metke?
Met(k)amorfoza gitowa :) Powodzenia

.rocky
30-10-11, 13:16
w marcu 18 czyli w sam raz

DTX
30-10-11, 13:32
Niby 21 rok uważa się jako "bezpieczny", ale skoro już zdecydowałeś, to pozostaje nam Cię tylko wspierać! CIŚNIESZ KURWA! W przyszlym roku masz się w framudze nie mieścić :D

mtm
30-10-11, 13:34
Niby 21 rok uważa się jako "bezpieczny":razz:
balboa wcinasz już tą mete ?

.rocky
30-10-11, 13:43
dylemat mam,-->8postow wyzej
ale mysle ze tak od 10listopada juz pojdzie jak bede juz w miare roztrenowany a jak cos sie bedzie nie ciekawego dzialo to odrazu przerywam

Pumbas
30-10-11, 14:01
To w sam raz bana powinieneś do marca dostać :D

DTX
30-10-11, 19:53
:razz:
balboa wcinasz już tą mete ?

No ale po co czekać, masa sama się nie zrobi :D:D

Rocky pisz jak będziesz reagował na koks, to od razu się doedukują co poniektórzy

.rocky
31-10-11, 11:55
czy takie cos narazie bedzie dobre? na najblizsze 2miesiace potem cos konkretnijszeego:
plecy bic przedramie
klatka tric
barki kaptur
nogi

bo ostatnio slyszalem nowy trend ze jak łapy to tylko w superserii bic tric i ze lepiej bica z plecami juz nie laczyc niewiem czemu

DTX
31-10-11, 14:11
Dorian mówił, że plecy robimy osobno na jednej sesji treningowej bo są one dużą partią i wymaga poświęcenia wiele energii. Bicki po plecach są już zmęczone i nie przeprowadzisz ich treningu w 100%.
A o tych, ze lapy tylko w superseriach to nie slyszalem.

.rocky
31-10-11, 21:12
to wlasnie dobrze ze bice po plecach zajechane to jeszcze mozna je dopierdolic odrazu, a ponoc wielostawami najlepiej sie mase buduje

klatka-tric
wycisk hantli skos+ 4s6-8
wl sztanga 4s7-9
wl skos- hantle 3s8-10
krzyzowanie linek 4s10-12
francuz oburacz zzaglowy 4s6-9
pompki w podporze 3s6-7

przed tr mocna kawa po ktorej oczywiscie zero odczucia ale juz weszlo mi to w nawyk wiec pije sobie od tak juz

1.4jaja,owsianka,2kromki razowego z pomidorem i 3ema zabkami czosnku
2.duża połówka filetu z kury (ok 270g) zasmażana w papryce i czosnku+ryz, czerwona kapusta,lyzka lnianego
3.to samo jw
trening,bezposrednio po princepolo
4.to samo jak w 2
5.tu jeszcze niewiem ale albo kostka twarogu albo 5jajek z pomidorem

powoli bede sie starac dowalic jescze 6ósty posilek bo na oko cos troche przymalo mi tego wychodzi

Rademenes78
31-10-11, 21:25
mały zakres powtórzeń w serii jesteś w stanie kontrolować cięzar jak z techniką??

.rocky
31-10-11, 21:50
jasne ze nie zgina mnie w modliszke ciezar dobierany zawsze na tyle by nie uciekal z pod kontroli a taki zakres powt lubie pozatym chce nabyc troche siły

.rocky
01-11-11, 16:00
na malej pompce

http://s2.img.pl/6VNx5t6.jpg

Rademenes78
01-11-11, 16:08
Elegancko, po szychcie czy ciemną karnacje masz ;-)

.rocky
01-11-11, 16:20
po slasku malo kmienie ale raczej to drugie pozatym takie swiatlo

xxmłodyxx
01-11-11, 17:30
gówno z ciebie zostało po tej redukcji:D Nie no zartuje

.rocky
01-11-11, 17:56
no bo to prawda guwno zostalo,wygladam jak zwykly zdrowy chlopak w moim wieku i nic wiecej

Rademenes78
01-11-11, 18:00
Nie jeden by tak chciał wyglądać z twoich rówieśników i nie tylko tylko jest jedno małe ale trzeba sobie nieźle w pizde wstawić zeby tak wyglądać a większość paparuchów ma za leniwe dupy na taki ..... taka jest prawda więc nie narzekaj jest dobrze

DTX
01-11-11, 18:01
Wezmiesz mete to Cie rozjebie :D
A tak na serio, to tak nie wyglada przecietny zdrowy chlopak, jest dobrze. :P

.rocky
02-11-11, 20:37
emanko dzis bary i kaptur

wyciskanie hantli 4x14-7 na 26kg koncząc potem dropset 12stkami
unoszenie bokiem 4x13-9 12-15kg z dropami. staralem sie robic to w stylu wylewania wody czyli lokiec troche wyzej niz kciuk
i szybko na tylnie unoszenie opad 4x13 9kg
szrugs tylni na szmicie 4x15-10 60-75kg

dzis na dlugiej przerwie poszlem zajarac wiec ciezary takie jakie sa bo bez większego powera ale bylo za free to niemoglem odmowic

dejta:
1.4jaja miska owsa mleko
2.szejk z tunczyka,czerwonej kapusty,ryzu i lyzki lnianego (na foto),może smakowo nie powala ale wole taka wersje niż pierdzielic sie z pudelkami sztućami i sypac ryzem po kolanach w pospiechu a tak pyk duszkiem 15sekund i po krzyku
kawa
3.270 kury ryz kapusta pol lyzki lnianego
trening, po princepolo
4.mały kawalek kury bo tylko tyle zostalo (ok80g)+4jajka ryz ,pol pomidora i 4 zabki czosnku
5.twarog lniany i jakis pomidor

a tu foto co dzis mialem w szkole.od lewej- woda,eliksir bogów,kawa

5391

damian94
02-11-11, 20:51
ej jaka to mete kupiłeś??
brałeś już to??

.rocky
02-11-11, 21:07
kilka stron wczesniej wszystko pisze
czeka na odpowiedni moment w szafce

damian94
02-11-11, 21:07
aha tak sie pytam z ciekawości. bo kolega mi tez truje gitarę żebym coś wziął i mi tam pierdoli głupoty zebym kpił to i tamto ale ja narazie nie chce musze troche nad techniką popracować.
jeszcze teraz musze ułożyć sobie nowy plan ale coś mi to ciężko idzie.

.rocky
03-11-11, 17:21
moze ma to słabe powiązanie kulturystyczne ale 3dni temu zaczalem brac ten metylofenidat,dzialanie juz czuje po 2dniach lepiej i szybciej skupiam sie na myslach ale i stalem sie bardziej nerwowy (to pewnie przez bardzo male ilosci snu) i narazie jedyny uboczny mankament to bezsennosc ktora trwa ok do 4rano,potem zasypiam na te 3h,co mnie zadziwilo sny stały się bardzo mocno wyraziste, jak film, i pamiętam zarowne te z dzis jak i ze wczoraj,wszystkie, -ok.7,co kiedys bylo niemozliwe pamietalem jedynie słaby mglisty zarys kilku chwil z jednego. jesli dzis problem z bezsennoscia znow sie powtorzy przerywam i bede sie ubiegac o zamiennik no i wreszcie wracając do rzeczy za 10dni mam kontrole bedzie miezone cisnienie,jesli wszystko bedzie ok mysle ze bede mogl juz wejsc ze spokojnym sumieniem na cykl

kfc
03-11-11, 18:21
bardzo ładnie wyglądasz :)!

Micek185
03-11-11, 18:56
aha tak sie pytam z ciekawości. bo kolega mi tez truje gitarę żebym coś wziął i mi tam pierdoli głupoty zebym kpił to i tamto ale ja narazie nie chce musze troche nad techniką popracować.
jeszcze teraz musze ułożyć sobie nowy plan ale coś mi to ciężko idzie.

ty masz 16lat?
pytasz o mete ale jeszcze techniki cwiczen sie uczysz?
:(

damian94
03-11-11, 19:18
dokładniej to 17 w kwietniu 18 ale to szczegół.
co do techniki to nie zaprzeczam bo przez 2lata siedziałem w garażu i machałem kilkoma planami 4dniowymi a od niedawna mam neta i założyęłm sobie konto na forum <kilku forach> i prowadzę dzienniki i ostatnio wstawiłęm filmiki i cwiczeń i sie dowiedziałem pare rzeczy co źle robię itd. a teraz zamiast robić wiosłowanie na 80kg to robię 22, przysiad robić na 90kg to robię an 40kg i przez to mi kolano jebło tak samo mc ale powoli już to ogarniam i myślę że w pół roku bede miał technikę opanowana z jednego planu nie mam na mysli ze wszystkich ciczeń które istnieją.

jak byś mógł to rzuć na to okiem.
http://www.e-gym.pl/showthread.php?32811-pomoc-w-uk%B3adaniu-planu

.rocky
07-11-11, 18:06
witam ktos sie moze orientuje co to jest??:
53985399
dostalem na probke rzekomo na pobudzenie,ale nie ma pudelka ani nic,kolega to kiedys na recepte bral i znosilo mu zmeczenie i dobrze napędzało tylko pudelko z cala reszta przepadlo tylko zostalo pare wolnych sztuk,co to moze by6c?
gdy byktos sie nie dopatrzyl to na tabsie pisze AP

fallenursus
07-11-11, 18:52
Apap.
Lol coraz modrzejszy sie robisz. Iekawe jak bedzie jak sterydy ci zryja beret.

.rocky
07-11-11, 19:04
sory boss hybiłeś napewno nie to apap ma owalne pastylki z przedziałką na srodku

Pioter1994
07-11-11, 19:15
co to moze by6c?

Metanabol firmy Alchemia. Łap linka:

http://img835.imageshack.us/gal.php?g=dsc00012z.jpg

Ta meta podobno często jest fake.

.rocky
07-11-11, 19:28
albo cos innego tylko wlasnie firmy AP bo to niemozliwe ze meta to musi byc cos innego

fallenursus
07-11-11, 19:42
Sarcasm misiu..sarcasm..

jaca666
07-11-11, 20:42
Widziałem dziś Maćka. Niesamowicie spuchł. W ubraniu robi wrażenie. Jak nie on.
Także Fallen uważaj bo może po części przyszłego prosa tworzysz.

Kurwa nie ten temat, myślałem że to temat Fallena.
Okulary zgubiłem.

To jak już jestem tu się wypowiem.
Nie znam nikogo kto by mete wałkował bo to jest nieopłacalne.
O kosztach produkcji mówił nie będę bo nie można...

.rocky
12-11-11, 20:49
jutro ruszam juz z tym dbolem,narazie 20mg czyli 2tabsy podzielone na 4porcje a raczej skruszone bo to strasznie kruche nie da sie rowno podzielic wiec na oko bedzie ~5mg na porcyjke, z supli mam 5mg melatonine(na skutek metylofenidatu czesto mam bezsenne noce) cynk,magnez,omege3 i 6, resztke serwatki dymatiza ok 15porcyjek ,troche storma ok11porcji,i troche mniej niz polowe pudelka hmb olimpa ktore dostalem bonusowo ale niewiem czy na cos mi sie to przyda wogole bo ponoc szit
na watrobe nie mam nic na gino nic i odbloku tez jeszcze nie mam,na watrobe kupie jakis sylimarolek dopiero gdy zacznie cos bolec,jak bedzie gino przerywam odrazu,a przez te 5tyg akurat uzbieram na clomid o ile bedzie wogole potrzebny
jedynie co to narazie obawiam sie cisnienia ktore moze skakac po moich dragach na adhd razem z metka ale oba leki maja krotki okres poltrwania wiec szybko wyczaje jesli cos bedzie nie tak

fallenursus
12-11-11, 20:59
niema to jak na cwierc dupy robic wszsytko.
i do tego sylimaryna lol.
a idz w pizdu.
lol.
fail,

.rocky
12-11-11, 21:04
to co ma byc,lecytyna? kwa nie stac mnie
no wiem wszystko tak na cwierc dupy ale na profilaktyke narazie nie ma pieniedzy
to bedzie cykl dla ubogich
btw dzis byl barek i kaptur
w wyciskaniu sztangielek 27kg na 8powt
a w szrugsie 80kg 15powt czyli jakas tam sila powoli wraca

mtm
12-11-11, 21:12
Nie czytałem całości , ale kup sobie w aptece sprzęt do ciecia tabletek , wydatek groszowy .

.rocky
13-11-11, 17:15
dzis plecy z przedramieniem
-sciaganie drazka zza kark 5x14-8+drop 40-55kg
-t bar 5x12-6 z dwoma dropsetami niewiem ile bo krazki niebyly oznaczone
-wioslo szatanga 4x10-7 kg male bo juz przetyrany
-mc 4x9-6 80-95kg nawet nawet
-2 seryjki na ściskaczach do upadku,kable fajnie powychodzily dłoń sparaliżowana

poszlo 20mg,dopiero pierwszy dzien wiec nic sie jeszcze nie wkrecilo ale jakos lepiej mi sie trenowalo,nie ze wiecej sily czy cos, ale poprostu bardziej mi sie chciało
przez pierwszy tydz bedzie 20mg to sie akurat rozkreci i przez nastepne 4tyg 25mg,dalbym 30 ale nie starczy,chyba ze cykl trwalby łącznie 3tyg wiec odpada,a tak to bedzie 5 i pare dni.
jem prawidlowo jedynie po treningu wpadly mi delicje ale zjadlem tyle sztuk zeby wyszlo 50g cukrow

Micek185
13-11-11, 17:23
jutro ruszam juz z tym dbolem,narazie 20mg czyli 2tabsy podzielone na 4porcje a raczej skruszone bo to strasznie kruche nie da sie rowno podzielic wiec na oko bedzie ~5mg na porcyjke, z supli mam 5mg melatonine(na skutek metylofenidatu czesto mam bezsenne noce) cynk,magnez,omege3 i 6, resztke serwatki dymatiza ok 15porcyjek ,troche storma ok11porcji,i troche mniej niz polowe pudelka hmb olimpa ktore dostalem bonusowo ale niewiem czy na cos mi sie to przyda wogole bo ponoc szit
na watrobe nie mam nic na gino nic i odbloku tez jeszcze nie mam,na watrobe kupie jakis sylimarolek dopiero gdy zacznie cos bolec,jak bedzie gino przerywam odrazu,a przez te 5tyg akurat uzbieram na clomid o ile bedzie wogole potrzebny
jedynie co to narazie obawiam sie cisnienia ktore moze skakac po moich dragach na adhd razem z metka ale oba leki maja krotki okres poltrwania wiec szybko wyczaje jesli cos bedzie nie tak

Ja sie naprawde o Ciebie martwie.

fallenursus
13-11-11, 18:06
A ja mam go w dupie bo kest nadzieja ze natura wykona segregacje sama. W kalendarz nie pierdolnie ale moze bedzie mial nauczke:)

mtm
13-11-11, 18:20
E tam sranie , nakurwiaj roki ;Łeeeee
:twisted:

xxmłodyxx
13-11-11, 18:42
nie takie cykle chłopki robią po wsiach na samych sokac, zero odbloku i ochronnych na wątrobe i jakos chodzą

ale jak cos, to podaj numer do swoich rodziców. Jak długo online nie bedziesz to zadzwonimy sie dopytac kiedy pogrzeb

.rocky
14-11-11, 19:20
dzis bez treningu
plecy cale bola razem z kapturami,łaknienie zaczyna mi sie rozpedzac jesc mi sie chce juz praktycznie po godzinie wiec zaczne chyba pic dodatkowa lyzke lnianego zeby potem nie podjadac syfu,a dzis z rana zaskoczyla mnie sraczka.
jutro lapy juz wiem jak,juz bez superserii tylko najpierw caly bic potem tric bo przy supersetach szybko osłabial mi sie chwyt i sztanga wysuwala sie z dloni

.rocky
15-11-11, 10:27
http://s11.postimage.org/7vl8r2msh/P1030833.jpg
http://s11.postimage.org/9m49sk4bl/P1030834.jpg
dzis lapy

Pumbas
15-11-11, 18:27
No to grubo

.rocky
15-11-11, 20:28
no i zaczynaja sie pompy życia
-uginanie sztangi prostej 4x9-8 42kg juz po tym nie dalo sie zgiac lapy
-hantle supinacja 4x10-7+drop+drop 15-18kg
-uginanie o kolano tylko negatywy 2x8-9 22kg
-prostowanie wyciag 4x14-7 25-35kg
-francuz sztanga 4x9-6 30-35kg
-pompki w podporze 4x10-7

bylem troche zdemotywowany bo same najwieksze bydło dzis bylo na silce a ja tu macham fitnesowymi kgamami

Micek185
15-11-11, 21:00
bylem troche zdemotywowany bo same najwieksze bydło dzis bylo na silce

Roki awansowałeś w hierarchii społeczeństwa?

.rocky
18-11-11, 15:29
http://www.image-share.com/upload/1067/27m.jpg (http://www.image-share.com/ijpg-1067-27.html)
http://www.image-share.com/upload/1067/28m.jpg (http://www.image-share.com/ijpg-1067-28.html)

fallenursus
18-11-11, 15:41
To juz before i after zgon czy durring?

.rocky
18-11-11, 16:09
w koszulce z poniedzialku, a bez ze srody
pierwszy tydzien dobiega konca,w niedziele dorzucam nastepne 5mg,tylko jeszcze niewiem czy do kolejnego posilku czyli ostatniego przed snem(troche szkoda mi obciązac flaki na noc) czy moze przed treningowego 10mg w calosci,nie bede pisac jak jem bo codziennie jest troche inaczej ale np wczoraj bylo tak:
1.miska owsa 5jajek
2.szejk z wora ryzu puszki tuny pomidora i dwoch lyzek lnianego
3.ziemniaki gotowane, sos czosnkowy (zrobilem se jogurt naturalny z czosnkiem i koperkiem ot taka prowizora) 270g kury kapusta pekinska lyzka lnianego
trening,chwile po-2 princepolo+serwatka z mlekiem
4.260g kury w papryce,czosnkowy, ryz pekinska lniany
5.kostka twarogu z razowym pomidorem i lnianym+cynk+mg

wrzucil bym dla pewnosci ku zapotrzebowania jeszcze 6sty posilek ale niema juz kiedy,wiec zapodaje sobie 5 ale wiekszych a i tak po poltora godzinie juz glodny
metylofenidat sie rozbujał sie na dobre pobudzenie w sensie mimo 5przespanych godzin nie jestem senny szybsze kojarzenie,koncentracja coraz lepiej skupienie uwagi tez a lekarz jeszcze sugeruje podbic dawke podwojnie :o,jedynie na treningu czsami kilka sekund po cięższej serii zdarza sie lekkie klucie w klacie w okolicach serca waga 94

xxmłodyxx
18-11-11, 16:59
cisniesz !

Rademenes78
19-11-11, 08:40
Elegancko Rocky całe GOP.FM na ciebie patrzy :-)))

.rocky
20-11-11, 20:04
złoty sposob na barki rozjebane jak nigdy

-military pres na stojaka 4x10-6 50-65kg +2dropsety samym gryfem olimpiko 20kg,nigdy tego cwiczenia nie robilem a idealne
-odciaganie raczki wyciagu na boczne 4x12-8 i kilka dropsetow,do takiego pieczenia nieudalo mi sie jeszcze dojsc hantlami
-fejspul czy jak to tam,ale z długą linką,4xdo oporu i kilka dropow,bol tylu i bokow porownywalny do przedramion czy nawet łydek
-szrugsy hantlami 4xniepamietam ale 35kg do oporu i kilka dropow 15kg
-to co robi w 1:57 (http://www.youtube.com/watch?v=NIXIfEDOxwk) tylko w nizszym opadzie i sztanga

25mg wziete
z jedzeniem ok poza kilkoma białymi michałkami

fallenursus
20-11-11, 20:34
z jedzeniem ok poza kilkoma białymi michałkami

pamietaj dziecinko ze zawsze jest ktos o krok do przodu, a ty zawsze bedziesz z tylu.

5424

.rocky
20-11-11, 21:19
one jebane idealne sa w porownaniu do zwyklych niebo a ziemia
to u cb idzie normalnie kupic polski wedel??

Pusia
20-11-11, 23:11
pewnie araby maja polskie sklepy :)

fallenursus
21-11-11, 00:38
lol. ja mieszkam w PL. z ta kanada to sciema.

.rocky
21-11-11, 21:16
dzis troche zjebalem tylko 3posilki i poszedlem zajarac wiec mete tez ominołem wziete tylko 10mg zrana a potem pokimałem bo ostatniej nocy słabo spalem mozna powiedziec wogole,ale to oczywiste po zwiekszeniu dawki metylo

Pumbas
21-11-11, 21:51
Masakra..

fallenursus
21-11-11, 22:02
Im seriously thinking.of banning your stupid ass for life.

.rocky
22-11-11, 16:51
dzis juz klata konkret poszla
-wl 4x10-6 70-85kg +2xdrop 60,50, pompa juz max
-hankle skos+ 4x8-6 24-26kg+2dropy 15kg
-pompki na poreczach -20kg na takiej maszynce co ustawia sie ciezar siada na platformie i odejmuje od wagi ciala tylekg ile sie ustawilo 4x10
-rozpiety skos+ 4x12-10 12kg

zacniutko sie wyspalem chyba z8godzin,obecnie 25mg ed (na mnie idealnie bylo by juz 30 aleniestyknie) z tego 10 przedreningowo idealnie takich pomp jeszcze nie zaliczalem,sily wyraznie wiecej,nie słabne tak szybko mimo niezadługich przerw,niewiekszych niz minuta,tylko na wfach juz padaczka pobiegam 10min i nie potrafie zlapac powietrza krew wszedzie napływa i robie sie wolnijszy szczegolnie czuc to w nogach,z tego co widze nie zalewa brzuch ciagle dobrze widac a juz zdarza mi sie uslyszec ze podejrzanie sie poszerzam
zakwas na barach trzyma juz 3dzien ale juz slabiej, jedynie jak proboje rozciagnanc to czuc,kaptur tez
dobrze ze tych oslonek nie kupowalem tylko bym pieniadze stracil,nic nieboli jedynie od czasu do czasu jakas mala sraczka zaskoczy, czyli animale mialy racje piszac ze o profilaktyke i ochrone warto zadbać dopiero przy dawkach z rzędu 30-40mged

Pusia
22-11-11, 23:48
dobrze ze tych oslonek nie kupowalem tylko bym pieniadze stracil,nic nieboli jedynie od czasu do czasu jakas mala sraczka zaskoczy, czyli animale mialy racje piszac ze o profilaktyke i ochrone warto zadbać dopiero przy dawkach z rzędu 30-40mged

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDD facepalm

.rocky
23-11-11, 20:47
plecur
-sciaganie szeroko za kark 4x12-7 55-65kg +2xdrop 40-30kg
-tbar 4x10-6 60-70kg +1drop50kg
-wioslo sztanga podchwyt 4x12-5 niepamietam ile bo talerze nieoznaczone akurat byly
-mc 4x8-5 tylko 90kg bo juz pompa na prostowniku po tbarach i wioslach nie do ogarniecia totalnie

chcialem jeszcze przedramiona obtyrac ale juz przesadne wyjebanie w plecach,w wiazaniu sznurowek w bucie potrzebna byla pomoc bo sie schylic niemoglem

na dzis 0.5kg kurczaka, puszka tuna, 4jajka,serwatka zmlekiem,kawa i kostka twarogu

.rocky
25-11-11, 21:32
wczoraj bylem u lekaza,metylo odstawiam ze wzgledu na brak mozliwosci jakiegokolwiek snu,a od dzis wchodze na fluoksetyne 20mg,twierdzi ze trudnosci z koncentracja i ze snem moga miec podloze w niedoborach serotoniny w mozgu wiec tym razem moze dobrze trafimy

mateohzp
27-11-11, 14:18
palenie na jakis czas odstaw to sie wyspisz ;)

.rocky
27-11-11, 17:07
to raczej do bezsennosci ma sie nijka a wrecz wspomaga sen,a jesli ci chodzi o tyton nigdy niepalilem i niepale

.rocky
27-11-11, 17:19
dzis kurde tez polozylem sie o 24 i wstalem o 12,na oko moze z 4godziny pospalem reszte przelezalem bezczynnie,mimo 5mg melatoniny. dzis mam ochote podbic juz do 8 bo marzy mi sie chociaz jedna przespana w calosci noc,z concertą koniec, kawy tez juz niepije a dalej nie sypiam niewiem co jest grane,siostra po 3ójce melki kima juz twardo w 10min a ja po 5ątce sie męcze do rana,moze faktycznie to jakies niedobory serotoniny ale to sie okaze po jakichs 2tygodniach jak dopiero fluoksetyna zacznie dzialac

Rademenes78
27-11-11, 17:22
palenie na jakis czas odstaw to sie wyspisz ;)
THC podobno ułatwia zasypianie

mateohzp
28-11-11, 16:43
ułatwia gdy jest uzywane co jakis czas.. gdy przesadzasz nadchodzi etap ze spac nie mozesz, uzaleznienie , i nie pierdolcie ze trawa nie uzależnia...

INSIDER
28-11-11, 16:46
i nie pierdolcie ze trawa nie uzależnia...
Masz racje , moja ma ziomka w klasie co zyć nie moze bez tego , sucharek sie zrobil fest.

seras666
28-11-11, 17:05
ułatwia gdy jest uzywane co jakis czas.. gdy przesadzasz nadchodzi etap ze spac nie mozesz, uzaleznienie , i nie pierdolcie ze trawa nie uzależnia...
nigdy nie mialem takich zjazdow, a troche juz przepalilem i bez problemu bylo dla mnie rzucic to scierwo : o

.rocky
28-11-11, 17:15
gdy przesadzasz nadchodzi etap ze spac nie mozesz
i niby po czym sugerujesz mi brak umiaru?,max raz na tydzien to az taki letarg?

dzis bylem u lekaza mowil ze wielu ma tak samo na poczatku z fluoksetyna,bo dzialanie dopiero mozna odczuc po min 2tygodniach a przez ten czas dopiero powoli sie aktywuje wiec jakies bole glowy bezsennosc itp to standard dlatego wielu ludzia wypisuje sie L4 na ten czas tak jak ja dostalem z tej okazji zwolnienie na 14dni,przynajmniej dieta bedzie idealna
mimo dzis rowniez slabo przespanej nocy ide skurwić barki z kapturami,mama kreci glowa widzac jak pakuje torbe ale mowie ze to dla wlasnego dobra aktywnosc fizyczna polepsza jakosc snu to juz machła reka wkoncu jeszcze cyklu zostalo dobre niecałe 3tyg wiec nie ma opcji marnowac czasu

mateohzp
28-11-11, 17:20
nie pisze ze przesadzasz, tylko uswiadamiam Cie ze takie przypadki maja miejsce..
zalezy tez co palisz.. nature czy chemiczny szit skropiony eterem ;))

.rocky
29-11-11, 14:52
ok dostalem dobrego nasennika,stilnox sie nazywa,znow sie zaczne dobrze regenerowac
dzis se nie poszedlem jeszcze do szkoly wiec dieta idealnie prowadzona wiec zrobie sobie moze dzis nogi
ale co mnie dziwi najbardziej mimo znikomego snu przez kilka dni (ok 3 czasem 4 godziny) nie boli mnie glowa, senny nie jestem,wczoraj nawet robilem barki i weszly nawet nienagannie

kfc
29-11-11, 16:48
Rocky, nie czytałam skąd i jak długo już masz problemy ze spaniem ?

.rocky
29-11-11, 16:55
od zawsze,a takie juz mocno nasilone od 2tyg,odkad zaczalem farmakologicznie leczyc zaburzenia koncentracji

.rocky
01-12-11, 12:47
ok wreszcie sypiam w miare normalnie,po stilnoxie praktycznie 15 minut i padam jak mucha,dla mnie akurat troszke za mocne,ja lubie zasypiac powoli relaksujac sie a po tym jest jak na stole operacyjnym po narkozie,ostatnio zasiedzialem sie dluzej w kuchni i potem byl problem z dojsciem do lozka,oczy sie same zaczely zamykac niechcialo mi sie nawet ruszyc a jak wstalem to szedłem juz wężykiem, raz wziolem poltora tabsa i byly lekkie haluny a rano troszke bolala glowa wiec zostalem przy jednym,niestety taka odskocznia jedynie na niewiecej niz 2tyg bo moze uzaleznic ale przez ten czas akurat sie fluo rozkreci to juz przejdzie ale jednak niema to jak naturalny sen bo to ewidentnie czuc ze jest on troche sztuczny ale napewno lepszy taki niz zaden

wczoraj se nogi zrobilem
-prostowanie 4x15-10 +2ds, niepamietam ciezaru ale ok 40kg
-przysiad 4x11-9 malo cos ok 60kg,pompa juz ciezka na udach po1szym
-uginanie na2 4x14-11 37kg
-wspiecia 4xmax 30kg+ 3ds samym ciałem bez kg

ogolnie jak pomysle jak było w sierpniu/wrzesniu to jestem zadowolony z tego co jest juz teraz,odrazu widac roznice,zostalo jeszcze 2,5tyg cyklu 25mg juz do konca,dobrze dziala

.rocky
04-12-11, 18:38
5501/./././././

Pumbas
04-12-11, 19:16
Dobry gen klatka!!!

.rocky
04-12-11, 19:32
ale hujowo ze ciagle obojczyki odstaja mimo ze skosy robie jako pierwsze juz od roku

mtm
04-12-11, 22:25
Myślałem że jest gorzej , ładnie .

.rocky
05-12-11, 20:45
plecur
1.podciaganie drazek 4xmax a po kazdej serii dojebka górnym wyciagiem kilka powt
2.przyciaganie dolny wyciag /\ 4x12-8+drop
3.wioslo sztanga 4x11-8 60-70kg
4.przenoszenie raczki wyciagu na dopompowanie 4x12
5.mc 4x9-6 80-90kg
6.zwijanie kijka na przedramie kilka zwijek do upadku na szybko

chałwa orzechowa jest za idealna i nie tak krucha jak te sezamowe

.rocky
11-12-11, 12:15
huj nie robota zrobilem wczoraj lapy bic tric przedramia,a dzis znow cala noc nie spalem,a w srodku nocy jeszcze mnie ssanie zlapalo w brzuchu to wchlanalem jakichs 5kawalków makowca
ale na uginanie sztangi doszlo juz 5kg,teraz 45kg na 8 ruchow,te ostatnie troche oszukane

.rocky
13-12-11, 19:53
wczoraj barki i kaptury,zolnierskie, wyciag dolny na bok,linka długa stojąc ala fejspul na bok i tył,szrugsy tylnie na szmicie, i po kazdym duzo dropsetow tylko wtedy czuje bol

a w miedzy czasie od tygodnia trenuje sobie flage,narazie utrzymuje sie w poziomie z 2sekundy,ciezkie troche ale z dnia na dzien bedzie lepiej

5526

.rocky
15-12-11, 20:21
klata
1.porecze 5x10-6
2.wl 4x10-6 70-78kg +odrazu na glebe i pompki na dojebke
3.wl skos+ 4x10-8 60kg
4.motylek 4x12

jeszcze przed poreczami, po samej rozgrzewce zauwazylem lezaca stówke na stojaku typ zapomnial po sobie odlozyc to podeszlem pomyslalem moze raz wycisne,wycisłem 3x,dwa sam i jedno z pomoca,nawet sie zadziwilem myslalem ze przy 1x bede srac jak jeszcze niedawno heh
mete mam jeszcze na trzy dni kurde szkoda

Micek185
15-12-11, 20:36
to króciutki ten cykl Ci wyszedł, dokupuj czy tam szukaj w empetrójce.

.rocky
15-12-11, 20:50
w sumie tyle ile mialo byc +/- 5tyg, wiadomo nie bylo co sie spodziewac niewiadomo czego chcialem sie tylko podratować i wyjsc na prostą bo zle bylo
teraz czuje sie tak jakby pełnijszy i wiecej sił ale pewnie czar pryśnie za pare dni jak to teraz tylko juz niektozi mowai ze zacierają ręce i czekaja az zaczne maleć z dnia na dzien po odstawieniu ale oby az tak zle nie bylo, ale powoli zaczynam zbierac na nastepny konkretnijszy swieta zaraz gotowka zapewne wpadnie to moze cos na wiosne
a pompki na poreczach idealne cwiczenie zaluje ze wczesniej nie robilem

.rocky
19-12-11, 14:30
no i po cyklu,jako ze wyszło mi nieparzyście to w 3ostatnie dni nie pozalowalem i szlo 30mg ed i to byla juz solidnijsza dawka bo ostatnie 5mg juz wrzucalem przed snem i sen odziwo lepszy a rano zero dechy ubity jak za dnia a wogole wegli na noc nie wrzucalem a trening byl codziennie przez ostatnie 4dni codziennie,pas dzis miezylem 89cm kratke ciagle widac a przy wieczornej napince wyszly mi przewody na bicu,przodzie barkow i lewej klatce,tylko dzis jakos hujowiej sie juz czuje bo sie skonczyla wiec pewnie na kolejnych treningach bede musial troche zdjac z gryfu

.rocky
19-12-11, 21:16
dzis tylko porozciagalem nogi,potem jakies wygibasy na drabince,15min biezni i 10min sauny,zimny prysznic,i jeszcze 5 sauny,piekna sprawa,rozwazam czy by sie na 6rano niezabierac na 30min biezni na czczo,w dni nietreningowe,zima idzie swieta a ja niechce zeby powtorzyl sie scenariusz z poprzedniej zimy wiec jak dalo by to cokolwiek cos?

Rademenes78
19-12-11, 22:19
Fobia przed zalaniem tłuszczem??

.rocky
22-12-11, 15:47
55625563

96kg a flaga sie szlifuje coraz lepiej

.rocky
23-12-11, 14:16
5566

rano

jak dobije do setki z takim zatluszczeniem to nawet bede zadowolony

DTX
23-12-11, 14:32
No jest zajebiscie. Nie bedziesz jadl syfu to Cie nie zaleje. Nie ma lipy :D

matus34
23-12-11, 20:15
zostaw ten chleb !
no chyba ze pełnoziarnisty :D

.rocky
09-01-12, 19:52
5619 97kg cebulaki

.rocky
25-01-12, 19:07
witam

wczoraj poprawilem wl 100x3 na 100kgx4+5 z mala pomoca wiec licze jako 4
waga 96,5kg ale kurde zachorowalem,a myslalem ze tej zimy obejdzie mnie szerokim lukiem

tak ostatnio wygladal moj posilek przed treningowy:
5679

tak potreningowy: domowe tiramisu
5680

tak lecze swoje czerwone obolałe gardło,zawsze idealnie zmraza krtan i na 2gi dzien zdrow:
5681

a tak tuninguje swoj mozg: piracetam + cos na sen kuracja startuje od jutra
5682 w planach jeszcze lecytyna,l-tyrozyna i guarana

Gangsta Latino
25-01-12, 19:53
Dieta dobra ;)

Pumbas
25-01-12, 22:18
Po co ten set na mózg? Czego Ty się uczysz??

.rocky
26-01-12, 11:23
kurde niechcacy sog wszedl

niczego tylko chce poprawic ogolna kondycje umyslu pamiec i koncentracje

.rocky
02-02-12, 22:55
http://www.youtube.com/watch?v=3teYr2sr6oQ

znalazlem to przedchwila, pierwszy moj dzien na tej silce i pierwszy trening na ciezarach, cos chyba ~65kg waga,sierpien 2009,przyciaganie do klatki z niebieskim krazkiem 16kg na wyciagu,obecnie jest 5x tyle kino z tym troche nawet niepamietam kiedy ja taki chudy bylem heh

i zdjecie z tamtego okresu57225723

.rocky
03-02-12, 22:45
http://www.youtube.com/watch?v=kUeyAkCsX4s

http://www.youtube.com/watch?v=rvOasxi9dy8

http://www.youtube.com/watch?v=Pm6_8goSlxo

http://www.youtube.com/watch?v=8jro5eC1qg8

///M
03-02-12, 22:49
Pitol ile Ty tam w martwym ciągasz?

.rocky
03-02-12, 22:52
to tylko tak wyglada, w ostatniej 120

///M
03-02-12, 22:54
Mi to wyglądało na 160 co najmniej. Ale nie jest źle :)

.rocky
03-02-12, 22:58
specjalnie same dziesiątki nakladalem zeby przynajmniej fajnie wygladalo hah

fallenursus
03-02-12, 23:02
Podpatrzyles u mnie lobuzie.

.rocky
03-02-12, 23:07
e ze niby linki na wioslo? poprostu taki moj dzisijszy kaprys

fallenursus
04-02-12, 04:35
nie chodzilo mi i lewe taleze:)

Micek185
04-02-12, 10:55
a gdybys miał paski to bys idealnie zrobił tą ostatnią serie,2-3ruchy więcej byś dał rade jeszcze.ale nie paski beee

mtm
04-02-12, 13:27
Ja pierdole mózg rozjebany te skary i klapki , ... wiem juz czemu nie lubie sląska .
Trening pleców bez pasków to nie trening .

.rocky
04-02-12, 14:30
no mysle ze conajmniej jeszcze jedno powt by bylo ale gryf sie wyslizgiwal zabardzo juz, a do klapek sie juz przyzwyczailem i lubie

///M
04-02-12, 14:52
Trening pleców bez pasków to nie trening .
A niby czemu ?

fallenursus
04-02-12, 15:04
Bo temu i tyla!

Micek185
04-02-12, 15:06
trenujesz plecy a nie przedramiona, w 90%przypadkach jest tak że masz za słaby chwyt do cieżarów jakimi operujesz w treninhu pleców i zamiast skupić się na dokonczeniu serii ciągów ciągle poprawiasz chwyt i tracisz na to czas i energię, i fakt faktem nie zrobisz pleców tak dobrze jak bys chciał ale sądzę że nigdy nie trenowałes z paskami dlatego tak myślisz, po pierwszym treningu z paskami zmienisz zdanie.

fallenursus
04-02-12, 15:15
Lecz teenujac z paskami nie wzmocnisz nigdy chwytu wiec bkedne kolo sie zamyka:)
Cale szczescie ze nie jestem zadnym trojboista i mam to glebowo w dupie:)

Micek185
04-02-12, 16:49
to trening pleców nie przedramion.plecy sa priorytetem.

Rademenes78
04-02-12, 20:24
To są nowe czy stare sesje??

Pioter1994
04-02-12, 21:14
To są stare. On tam ma 15 lat jeszcze.

:D

.rocky
06-02-12, 17:18
dostalem se karte podarunkowa z decathlona 250zl i niewiedzialem co z tym zrobic,wszystko w sumie mam ciepla kurtke buty odnowiony rower na idealnych czesciach a tam tego typu tylko rzeczy sa no to znalazlem jakas pólke z odzywkami,obejmujaca dwie firmy, jakas aptonia i olimp,na ta aptonie nawet nie patrzalem widac jakosc super 100% jednoczesnie robi suplementy,piłki kortówkowe i żele regenerujace pod prysznic,to z dwojga zlego wzielem na degustacje 3 jakies syfiaste bialka olimpu,troche mi salda zostalo jeszczce to na calkowite wyrownanie do zera jeszcze wzialem 4 matriksy,warto wogole te bialo pic na porcje pisze ze przypada 27g biala a jak jest naprawde??

5738

fallenursus
06-02-12, 17:30
Trza bylo komus sprzedac za 75% wartosci i za kase kuoic Ambien
:p

.rocky
11-02-12, 17:10
ciekawa jest ta metoda 10x10 opisana w bbmag 7
chyba sproboje tym od poniedzialku:

Plecy biceps
Wioslowanie sztanga 10x10
Modlitewnik uginanie 10x10

off

Klata triceps
WL 10x10
Francuz sztanga lezac 10x10

nogi barki
Przysiad 10x10
Wyciskanie sztangi zza glowy 10x10

off

i od nowa

plan dosyc niestandardowy radek polecal ze dobrze szokuje i mozna kilka kg zlapac szczegolnie na tych partiach co stanely z rozwojem

fallenursus
11-02-12, 17:19
Robie jak naprawde nie mam czasu. Trudno ci bedzie na poczatku dobrac ciezar.

Pioter1994
11-02-12, 18:03
Mi się by ten plan szybko znudził. Zero urozmaicenia hmm

.rocky
12-02-12, 02:00
trudno ale taka terapia szokowa sie przyda, a moge miedzy seriami minimalnie zmniejszac ciezar zeby bez oszustw samodzielnie trzymac sie tych 10powt bo napewno stalym ciezarem do konca nie wytrwam

.rocky
13-02-12, 19:30
huj nie robota z tymi 10x10 po 4seriach juz musialem zmniejszyc kg bo ledwo dobijalem do 8 powt,co serie bylo 1powt mniej,az w 10serii wyszlo na to ze srałem z 12kilowkami na 10powt,robilem na hantlach bo ława ze stojakami byla zajeta a juz 4osoby sie na niej zmienialy,pompa niby byla ale jakas nijaka,tylko częsciowa taka,niewiem czy bede to powtarzac za tydzien podobnie z francuzem bylo mi to sie jakos niewidzi bo jak mozna urosnanc od machania 15kg na trica albo 30na klatke,bo pewnie tyle bym bral jak by byla sztanga
wszedzie nawoluja ze musi byc duzy ciezar zeby szlo to co jest wkoncu z tymi metodami ktore tez sa chwalone ze wzrost jest

Pumbas
13-02-12, 21:00
Weź lepiej wróć do prostych ciężkich ciężarów.. bo chyba nie zrozumiałeś o co chodzi w tym planie

.rocky
13-02-12, 22:36
w ktorym?
tym 10x10?

.rocky
14-02-12, 15:43
57615762

.rocky
14-02-12, 20:47
wziolem ta jedna kapsulke z dmaa kofa i johi godzine przed tr, po gdzies 30min fale dreszczy i ciepła przy np wstawaniu z krzesła i tak przez pol godziny, po godzinie wyraznie wieksza szybkosc ogolnej reakcji,szybciej mowilem ruchy ciała lekkie i płynne ale nie bylo tego skupienia i koncentracji ktore kazdy odznacza za odczuwalne,wlasnie bylem rozkojarzony 100 mysli na sekunde, po pierwszym wioslowaniu wchodzila juz pompa,lekkie drganie rak ale zmeczenia zero wiec dokladka kg co serie w sumie,miedzy seriami zapomnialem nawet usiasc tylko chodzilem patrzac co sekunde na zegarek zeby pilnowac przerwy,na przedramionach i bicach pompa spora plecy napuchniete jak nigdy,pomieszczenie wentylowane okno uchylone a ze mnie kapie ciurkiem,w sumie calkiem ok, po kolo 2godzinach wszystko przeszlo jedynie ciepło jeszcze zostalo na troche ale generalnie dzialanie subtelne spodziewalem sie czegos lepszego jutro dwa tabsy stestuje,tak dla porownania tylko
ale pewnie lepiej by sie sprawdzilo na czczo weszla by bardziej johimbina ktorej wyrzuty insulinowe niebardzo służą a ja to dzis łyklem odrazu po posilku,sprawdze to jutro na czczo przed szkola razem z piracetamem i tyrozyną ktorą mysle zwieksze do 2g a pirek moze do 3 bo ponoc wtedy sie ukazuje jego prawdziwy potencjal bonarazie toodczucia graniczące z placebo
i fotka z dzis
5763

Pumbas
15-02-12, 00:27
Progress wydaje mi się, że jest,
ale ciśnienie tętnicze to musisz mieć zajebiste, obstawiam 155/85

A wcześniej właśnie mówiłem o planie 10x10 - ja bym go na Twoim miejscu nie robił - napewno nie w takiej formie, że nie masz rozpisanej żadnej progresji i nagle z czapy w 4 serii załamanie i jeszcze 6 dociskasz fitness ciężarem; kilka tyg takich treningow i 100% przetren a progress taki sam jakbys robil zwykle 4 serie duże ciężary i potem 6 ćw rozciągajacych typu rozpietki.

.rocky
16-02-12, 18:07
http://www.youtube.com/watch?v=iND8KKxuh1k 105kg x 2

http://www.youtube.com/watch?v=yapq2B4Cxpo

z tym geranium narazie daje spokoj biore o 16 przed tr i potem pol nocy niespie daj pan spokoj z taka robota,zostawie to na wiosne z rana przed aerobami

5764 Prosze bardzo 11 dorodnych sztuk za ojczyzne cebulaki

fallenursus
18-02-12, 17:32
Rocky takie male fyi.
Jak nastepnym razem bedziesz u doktora zapytaj co sadzi o klonidynie.

.rocky
01-03-12, 12:37
578557865787

ostatnio nie gloduje

wczorajsze plecy
t-bar 4x10-6
wioslo hantlem 4x8-6 skonczywszy na 45kg
sciaganie trójkata do klatki 4x12-10
mc 4x6-4 mam coraz slabszy chwyt puszczalo mi juz przy 100kg co jest grane

dzisiaj zrobie klatke z tricem tak:

porecze z malym obciazeniem (1szy raz)
sztanga skos+
rozpietki skos+ 7serii z duzo powt
wycisk hantli plasko
wyciskanie francuskie lezac

lapy beda 2x w tyg bic jedno cwiczenie przy plecach tric jedno przy klacie i za 3-4 dni normalnie ciezko razem bic-tric

Micek185
01-03-12, 13:05
dirty mass fuck yea!
nie za duzo cycka w porcji z frytami dajesz?ile tam tego jest z 300g?

.rocky
01-03-12, 13:08
waga mi sie popsuła ale cos ok 260-70 bo to połowka z całego filetu 550g ale lubie sobie tyle nakladac kurczak nigdy mi sie nie znudzi

Pioter1994
01-03-12, 20:07
Robisz przechwytem przy MC ?

Spróbuj uchwytu zamkowego, nie wiem czy używałeś go kiedyś.

.rocky
01-03-12, 21:09
przechwytem robie jak juz mam ciezko a o zamkowym slyszalem chociaz nie probowalem nawet niewiem jak

Damianpfighter
01-03-12, 21:41
Z chęcią poznałbym ten uchwyt zamkowy.

matus34
01-03-12, 21:48
http://www.youtube.com/watch?v=NCR5gnQLMBM&amp;context=C354d4ecADOEgsToPDskK7 WsVfGmXRx0Aoyr07CBWQ

warto przejzec tez inne filmy tego pana

Pioter1994
01-03-12, 21:49
Patrzcie 2:38 sek:

http://www.youtube.com/watch?v=NCR5gnQLMBM

Pioter1994
01-03-12, 21:50
Matus kwa, dobry jesteś hehe :D

.rocky
13-03-12, 03:50
http://www.image-host.yoyo.pl/iv/vhcu1.jpg
http://www.image-host.yoyo.pl/is/6y6x2.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/751/53233994.jpg
http://s17.postimage.org/mhoj092gt/image.jpg
http://s13.postimage.org/nlmfhfr85/image.jpg

Micek185
13-03-12, 08:41
elegancko na plaże.

seras666
13-03-12, 20:36
5819
gdzie jest masa??!!

gangster
13-03-12, 20:51
Jest bardzo dobrze,tak trzymaj :)

.rocky
13-03-12, 21:28
wiem ze zmasa jest hujowo ale do czerwca cos jeszce nadbuduje wazne ze juz nie jest tak jak w marcu rok temu ku przypomnieniu
5820
5821

.rocky
18-03-12, 13:02
ten rhino revolution to jst huj nie odzywka wczoraj 40min przed plecami wzialem 7g a jedna porcja to 5g, od poczatku dnia bylem slaby,po chorobie i 2dniach biegunki na jednym posilku dziennie,ale od wczoraj juz diete trzymalem,i nic zero dzialania nawet jeszcze gorzej bo mnie mdlilo,po 2cwiczeniach poszedlem do domu tak samo mial kolega ktoremu dalem probke ale powiedzialem ze to sama kofeina zeby sam sobie niesugerowal bomby,mowil ze nic niedziala,a tez byl oslabiony bo wczesniej gral w noge i obaj dalismy se spokoj z taki trningiem

.rocky
23-03-12, 13:28
http://tinypic.pl/cgi-bin/dl.cgi/snrqlo2rqe3wx36dhfns2s4br5glymetasbawagdde/66.jpg

.rocky
23-03-12, 13:45
http://www.image-share.com/upload/1370/21.jpg

xxmłodyxx
23-03-12, 20:34
Caly czas do przodu:D

.rocky
23-03-12, 20:44
z 5litrow wody wypilem to i spompowalo dobrze

troche aspektow z diety pół kilo mielonych z indykahttp://www.freeimagehosting.net/newuploads/614jq.jpg

Gangsta Latino
24-03-12, 11:13
mhmm ;D też mam dzisiaj mielone, narobiłeś mi już smaka ;)

kfc
24-03-12, 17:27
ładne rumieńce :)))))))

a do mielonych fajnie pieczarkę dodać, lub fetę

///M
24-03-12, 17:36
lub fetę

:)))))

Damianpfighter
24-03-12, 20:12
lub fetę

To chyba na redukcję:P

.rocky
26-03-12, 10:56
dostalem wreszcie cos na serotonine no i jeszce troch pirka zostalo

http://s12.postimage.org/frjkuqtik/P1050200.jpg

a tu placki szatana, 250g twarogu 60gr czekoladowego koncentratu serwatki 3 jajka i pol szklanki mleka,prawie zero wegli zero tluszczu(oprocz tych z jajek) i ponad 120g bialka gnoje,bylem glodny i zjebalem bo mialo byc na kilka porcji a ja to mialem na dwie

http://s14.postimage.org/4zw49x8q8/P1050168.jpg

a tu skladany rower szatana, na kwiecien bedzie gotowy tylko jeszcze lancuch przezutka tarcza na tyl i napinacz,i szur

http://s17.postimage.org/4de7h8qkt/P1050169.jpg

a za godzine sobie pojde na silke wstalem wczesnie i rzesko sie czuje fajnie tak se wczesniej isc pewnie pusta silka bedzie to pojda barki i kaptury

Micek185
26-03-12, 13:23
Ty masz w domu skup makulatury?

.rocky
26-04-12, 17:27
zrobilem se dzis klate z tricem po 4tygodniach bez silki mysalem ze sily wszstkie pojda w huj jak bym nanowo zaczynal a tu porecze bez kg skonczylem na 12powt a zawsze bylo 10 albo 9 i sie zdziwilem co jest grane ale na sztangach w sumie bez zmian
sam trening idealny po takiej przerwie niema nic lepszego tak jak bys sie schlał po roku abstydencji kurde idealnie
lapy postanowilem bede se robic 2x razy raz tric przy klacie i bic po plecach tak nie zaciezko na dopompowanie a pare dni potem normalny na ciezko laczony bic tric takze ten tygodniowy makro cykl calego ciala przedluzty sie z 7dni na moze 9 zeby nie przetrenowac

http://oi48.tinypic.com/2lkuyk2.jpg

Gangsta Latino
26-04-12, 21:33
rocky kiedy wycinka? :P

.rocky
26-04-12, 21:48
jak przestane widziec pempek no kurde sucho jest pempek widac to gdzie

Gangsta Latino
26-04-12, 21:51
żartowałem przecież... ;)

Spodziewałem się, że będziesz bardziej zalany

Pumbas
26-04-12, 23:13
kurwa chyba jestem teraz najgrubszy na forum :D
rocky dopierdalaj masy bo wyglądasz jak chłopak z osiedla po mecie bez diety, hihi

.rocky
26-04-12, 23:21
ciezko mi juz rosnanc brak recepty na dobry swiezy trening jedyne co sie powieksza to obwod szyji ktorej wogole nie robie nawet kaptury przestalem robic i dalej sie poszerza i juz wyglada jak jakas poczwara

Micek185
27-04-12, 09:05
kurwa chyba jestem teraz najgrubszy na forum :D

hola hola! Nie rozpędzaj sie tak koleżko ja tu ciągle jestem :D

BTW Rocky dobra forma na plaży bedzie w sam raz.
Trening to żaden problem,micha jest wazniejsza, trening można w jedno popołudnie ogarnąć.

.rocky
05-05-12, 13:23
bedzie takie cos ok???????
bo na splitach juz nie rosne

Poniedziałek

żołnierskie 5x5
martwy 5x5
drążek wąsko z obciążeniem 5x5 lub 5x10
podciąganie sztangi do brody 5x10
uginanie ze sztangą na biceps 5x10
Opcjonalnie
rower-bieg-marszobieg 30-40 min

wtorek

płaska 5x5
dipsy na klatę 5x10
francuz do czoła na tric 5x10
siady 5x5
fronty 5x5 lub 5x10
opcjonalnie
rower-bieg-marszobieg-marsz 30-40 min.

środa OFF

Czwartek

Żołnierskie lub clean and press 5x5
Wiosło sztangą 5x5 lub 5x10
drążek szeroko z obciążeniem 5x5 lub 5x10
high pull lub power clean 5x5
młotki 5x10
opcjonalnie
rower-marsz etc. 30 min.

Piątek

płaska 5x5
dipsy wersja na klatę lub coś innego na klatę 5x10
wycisk wąsko na tric 5x10
siady 5x5
box siady 3x3
fronty 5x10
opcjonalnie
rower - bieg 30-40 min

sobota niedziela off

Micek185
05-05-12, 15:28
nic się tu kupy nie trzyma.co to ma być i w jakim celu?jak dobierałeś cwiczenia?siła? masa? redukcja?

.rocky
05-05-12, 17:20
plan jest skopiowany z animali tam jeden gosc go wrzucil i niby wszyscy na tym rosna i zachwalaja ze kilosy ida na gryfie i na ciele bo szukalem jakiegos wlasnie planu nie opierajacego sie na splitach ale i prostego bez zadnych procentow faz wyliczania i tym podobnych bzdetow
zrobilem dzis ta czesc z poniedzialku i myslalem ze bedzie hujnia jakas jak to przy fbw,nie czulem jakos po treningu specjalnie zniszczonego jakiegos poszczegolnego miesnia tylko takie ogolne przesadne wyjebanie na calym ciele ze sie chodzic nie da prosto, micek cel to masa sila
aha i podciaganie wąskie rozjebuje bice

.rocky
13-05-12, 17:28
zajebisty ten plan wyzej jak ktos niewie co robic niech robi se go
ledwo co zejdzie zakwas z jednego miesnia atakowany jest znow ciagle chodzisz ukrwiony niewiem co sie dzieje byc moze ta miesieczna przerwa tak posłóżyła ale takie pompy z kosmosu mi teraz wchodza jak w pazdzierniku na mecie takie same a teraz i to tylko po wypitych 3litrach wody i nazarciu sie do pelna
druga sprawa wiem ze johimbina przewaznie uwaznie jesr zasstosowana do spalania jako spalacz ale mi sie wybornie na niej cwiczy niewiem czy to przez nia czy to placebo huj wie ale wybornie sie cwiczy
trzecia sprawa udalo mi sie rozjebac plecy 10seriami 5serii podciagania szeroko po 8 powt tylko negatywnych bo najpierw bylo 5serii wiosla i stracilem sily odbijalem sie z podestu i negatywem sie tylko opuszczalem kurde to jest niemozliwe jak takie cos niszczy i przy okazji tez bice lapy leoparda w czarna dziure
czwarta sprwa od dzis do bialka po treningi sypie se 5lyzek naturalnego ekstraktu z kakao ponoc dobrze sluzy tez

Pumbas
13-05-12, 18:21
no trening kachasa jest spoko.
skąd zamawiałeś johę? daj link? zastanawiam się czy na lato by nie spróbować - joha albo melanotan %)

.rocky
14-05-12, 00:53
niedawno jeszcze taki gosc handlowal tym na allegro tam byl sam proch lub juz ubity w kapsulki zelatynki to chyba bylo z 24 kapsow 30mg za 7zl z groszami ale dziala jak trzeba moze dalej to sprzedaje
tylko tam udalo mi sie znalesc johe solo a nie w zadnym kompleksie za 150zl

Pumbas
04-06-12, 20:23
ten gośc na allegro ma jeszcze mieć te johe solo niedługo.

Jak leci trening?? piona bo tez rozpocząłem tren kachasa

.rocky
05-06-12, 21:57
potyrasz na nim z miesiac zobaczysz jak narazie bardzo fajny ale i ciezki powoli znow zaczynam czuc ze cos rosnie powrzycam pare fot na koniec czerwca

.rocky
08-07-12, 17:56
i po cyklu
czuje sie jakos odpompowany musialem zejsc z 35kg hantli na barki znow na 30 kurde ale i to jest ok
zeby miec jakas motywacje na najblizsze trenindzki kupilem jakies 3 probki napalm shot dorian i saw zjadlem juz wszystkie:
napalm-10min przed treningiem juzmialem lekki głód wypilem bekłem i to by bylo na tyle,zadnego swedzenia tak jak wszyscy pisza zero pobudzenia a do tego po treningu na prszystanku zaczela mi sama z siebie leciec krew z nosa od tak ale dobrze ze tak samo szybko jak zaczela szybko przestala,potem w nocy do 3 niemoglem zmruzyc oka,po 1szym szocie dla mnie szit
dorian noks pamp-20min przed tr wsypalem se z worka do gemby bezposrednio bo zapomnialem wziasc osobnej buteleczki na wywar,jebalo chemiom jak herbata skłodowskiej,szybko wkrecilo sie fajne nakręcenie jakies wyostrzone widzenie,chcialo sie bardziej ruszac, cos tam dziala ale liczylem na wieksza bombe, zasnac potem nie bylo problemu i za to duzy +
saw trec- polski szajs na kofeinie,zadnego dzialania a nawet lekka senność,nigdy wiecej
z tego co widzialem sklepik dostal jeszcze no xplody w szotach to tez sie chyba skusze

http://oi50.tinypic.com/2yl3crt.jpg

a tu 90 na wiosło
i 26 na bice

http://www.youtube.com/watch?v=8wRVJ_dsQgc&amp;feature=plcp i przy okazji podaj ktos nute co tu leci od poczatku na tym wiosle

http://www.youtube.com/watch?v=zTXdRUoaxOA&amp;feature=context-cha

fallenursus
08-07-12, 18:47
nakurwiasz stasiu nakurwiasz.

Pioter1994
08-07-12, 19:21
Wszyscy robią formę oprócz mnie hehe :D Jednak ciężko żyć bez treningów, dzień jakiś dłuższy, nie ma o czym myśleć i na co czekać :P

Rocky planujesz już kolejny cykl?

.rocky
11-07-12, 18:37
niewiem ale na wrzesien chetnie bym sie na cos pokusił
dzis poszlo poltora porcji noks pampa i odrazu lepiej zrobilo niz jedna to juz nie bylo pogranicze placebo w pobudzeniu bez jakiejs bomby ale chęc do cwiczen i pompa wyborna
byly lydy klata i triceps
1 lydy 3s lydkownicy przerwy do 40sekund i odrazu 3serie wypychania lydami na sywnicy skosnej tez krotkie przerwy,ilosc powt niewiem liczylem do 30 potem juz przestalem
2 wycisk hantli plasko regres od 40kg na łape do 20 w 5seriach nie wiem ile powt tyle ile dawalem rady
3 pompki na klate porecze tez regres od 20kg trzymanego w nogach do 5kg 5serii 1sza z 20kg 7powt
4 prostowanie hantla w opadzie od 16kg na lape do 10kg 5serii

i nigdy tak nie poszlem do przodu jak na tym treningu co micek mowil ze z dupy wziety w marcu ledwo na poreczach robile 10powt wlasnym ciezarem a tu juz 20 dokladane
wogole dla mnie najlepsza opcja to ten regres tylko tak przypyerdolisz swoj max ciezar jakiego normalnie w ostatnich seriach niemial bys naniego sil a tak to rzucasz sie na naniego na samym poczatku kiedy pary najwiecej

http://oi45.tinypic.com/33omznt.jpg

Pumbas
11-07-12, 19:29
jak dla mnie wszystkie treningi bazujące na częstotliwości > niż te bazujące na intensywności (splity)

jak Ci się znudzi rocky trening to weź sobie wklep fortified iron po googlach , imo tez spoko opcja

Micek185
11-07-12, 21:05
nie zapomniałes o jednym małym szczególe który mógł by mówić Ci o tym czy plan teraz jest lepszy od wczesniejszych?. dziękuję.
po drugir kazdy plan wielkich guru możńa sobie w dupe wsadzić,nie ma dwóch takich samych osób także kopiowanie planów to tylko 50%twoich mozliwości.

.rocky
11-07-12, 21:15
a co mi szkodzilo sprobowac co?? nie jest w calosci skopiowany kolejnosc cwiczen i cwiczenia zmienilem pod siebie

Micek185
11-07-12, 21:30
oj Rocky...

Pumbas
11-07-12, 21:50
haha rocky : D

no micek ma rację, klucz to dopasować wszystko pod siebie. co z tego że metke wcina i ma synteze bialek w miesniach 23x szybsza jak nie dostarcza protein.. tak tylko strzelam ale diety to chyba nigdy dopiętej nie miałeś, jakiś kabel wychodzi ale jak na 2 cykle na mecie to nie jest najlepiej. więcej jedzenia dobrej jakości byłoby chyba dobrym pomysłem. trening jest dobry, a kachas nie jest żadnym guru - to okreslenie pasuje raczej do dupnych porad od prosow z md.

.rocky
11-07-12, 22:34
niewiem co to znaczy 'dopięta dieta' tylko poprostu zre 5 a jak wczesniej wstane to 6 razy na dzien 270kury wur ryzu lycha oliwy na porcje i tyle

Pumbas
11-07-12, 23:04
no to strzeliłem z dupy, jak na serio tak jesz to dieta jest si

.rocky
13-07-12, 00:35
99kg siedzi na wadze po 1posilku
bylem pewien ze o wiele mniej bo calkiem inaczej czulem ta sama wage rok temu przy 10cm wiekszym pasie
no xplode w shocie mimo plotkuw swietnie pompuje pobudzenie ponoc to ma znikome wiec do buteleczki dosypalem 50mg swojego geranium i bylo idealnie tylko teraz nie bardzo chce mi sie spac hah
ale raczej taki bajer raz na jakis czas bo niema sensu cyklicznie wydawac az dychy za butelke

raczeek_87
13-07-12, 09:32
Pompuje , pompuje ja na próbe kupiłem sobie 2 but i daje rade ładnie i mimo opini nie których ze pompa szybko spada musze zaprzeczyć - no chyba ze mało wegli mają w diecie badz wcale nie mają . Ale fakt z ceną , niestety odstrasza ;0 .

.rocky
17-07-12, 19:00
sila jak by ciagle do przodu ale juz wolniej tak co 2tyg dochodzi z 2kg
na wl hantlami 38 na jedna x9 z pomoca za tydz moze szarpne sie na 40 i zrobic chociaz 6x
na dipsy klatowe wzialem w nogi 25kg ale ciezko juz ale poszlo na jakies 7 potem regres co 5kg mniej do 10kg
na prostowanie w opadzie na trica 16kg we wszytkich seriach za tydzien moze 18 wezme wg mnie najlepsze cwiczenie na triceps a malo kto je teraz robi
zaczalem se od dzis tez trenowac potylice takie fajnce cos na silce jest chocby taka obroza zakladana na glowe i tak sie unosi glowe z dolu do gory a cel tego taki zeby chociaz troche sie ten kark wyjebal od tylu tak by odstawal nieco od czaszki tak sie oddzielał tak jak mniejweceij tu http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0ca07FOVV1rnpheko1_1280.jpg fajnie takie cos wyglada i na koncu normalnie szrugsy sztanga tylne fajnie kark z tylu juz spompowany 60kg

fallenursus
17-07-12, 19:40
jaknwidze jak trenuja na kark to minsie smiac chce.
albo line backer w amerykanskim futbolu albo pedal..
a ty raczej w furbol nie hrasz..

.rocky
17-07-12, 21:25
dziwne masz te myslenie czasami troche
niechce miec wgłebienia jak garbaci informatycy to se robie a co taka zla opcja??
wkoncu tam tez jest miesien

fallenursus
17-07-12, 21:40
ojtam juz. mieszkam w bardzo tolerancyjnym kraju stasiu;)

.rocky
17-07-12, 21:42
wsumie to tez jest trening kaptorow tylko tej czesci najwyzej przyczepionej pod sama czaszka na ktore slabo oddzialowuja szrugsy

Micek185
17-07-12, 22:05
Roki rób każde c/iwczenie jakie uważasz za słuszne nie słuchaj się innych bo do końca będziesz jechał schematami.
Łysy mądry gość tylko za dużo krytykuje :P

.rocky
22-07-12, 18:54
na klatce sila ciagle do przodu, dlatego jeszcze nic nie zmieniam wszystko po staremu czyli osobna góra i osobno dol, na skos+ hantelki 38kg 9powt z mala pomoca za 2 treningi chetnie szarpnol bym sie juz na 40, unoszenie hantli na boki zamienilem na podciaganie sztangi do brody kiedys sie zniechecilem bo malo czulem a jak sie wylaczy z pracy kaptury wchodzi bardzo dobrze,jedyne co to w mc ciezka sprawa serie zaczalem 120kg 6powt i kolejne 4serie 110kg tak jak ten 60kilowy pietnastolatek nizej wiecej niemoge tak mi sie wydaje ze standardowe ciezary na to cwiczenie z rzedu min 150kg sa dla mnie nieosiagalne niewiem co z tym zrobic

przed treningiem poltora porcji noks pampa ale tymrazem kolega polatwil ta pierwotna wersje z usa nie ta europejska i powiem ze latalem jak jezus na wodzie pompa wykurwista tylko teraz male zejscie tj ciezzsze powieki ogolne wyjebanie i sennosc ale warto bylo

a to moj posilek potreningowy pizza domowejro prosciutto sero salamo i jakis tam tunczyk zeby bialko jako takie bylo

http://oi50.tinypic.com/104p7rm.jpg

Pumbas
22-07-12, 19:02
no normalne że ciężar na mc spadł, bo masz do zrobienia 5 serii stałym ciężarem, a taka objętość wymusza mniejsze kg. jest za to dobrym bodźcem innego rodzaju niż intensywność przy splitach.
Ja bym się nie przejmował tylko ciągnął ile da radę i dokładał, a jak się zmęczysz taką ilością serii i będziesz chciał dorzucić krażków to wbijesz na program gdzie serie na maksa na mc są np. 1-3 i wtedy sobie odbijesz

raczeek_87
22-07-12, 19:43
a to moj posilek potreningowy pizza domowejro prosciutto sero salamo i jakis tam tunczyk zeby bialko jako takie bylo
heh to samo dziś szmałem po tren , tylko ze ja cycka 200g na wieszk dałem ;)

.rocky
24-07-12, 22:56
100kg

http://oi49.tinypic.com/11t7tdx.jpg
http://oi48.tinypic.com/zjywau.jpg

.rocky
09-08-12, 14:16
http://oi50.tinypic.com/ilhu8j.jpg

cos tam sie cwiczy tak na podtrzzymanie tylko ale z sila proboje ciagle isc w przud, ostatnio na wl skos hantlami 40kg 8powt wl plasko 10powt, wioslo hantlem dochodze do 50kg ale to tak w pierwszej serii tylko na 8powt w nastepnych do konca po 45, tak pociagne do konca wakacji potem jakis cykl i nowy trening calkiem inny cos wypacze, posilki to jak prawidlowy dzien to normalnie 5 ale czasem bywaja 4 a niekiedy i rowniez wcisna sie tylko 3

DTX
09-08-12, 16:38
Byczus sie robi, DOBRZE JEST. Tylko opal sie troszke :D

.rocky
01-09-12, 18:57
http://oi45.tinypic.com/34gagif.jpg

obecna forma cwicze se ciagle cos z tym ze zre co chce od wrzesnia pojdzie jakas kuracja jeszcze niewiem jaka ale taka na ktora bedzie mnie stac

fallenursus
01-09-12, 19:36
mialo nie byc lipy.
jest konopia.

yaro09
02-09-12, 13:55
Rocky ile w łapie masz obecnie?

.rocky
02-09-12, 15:00
42 w tym roku bedzie 44-5

yaro09
02-09-12, 15:03
no to niezle :)

Pumbas
02-09-12, 17:23
rocky skasuj to zdjęcię. to nie jest zabawa tylko przestępstwo. myśl więcej na przyszłośc bo kurwa skończysz źle.

gangster
02-09-12, 19:01
Oj tam oj tam roslinka ladnie urosla.

Damianpfighter
02-09-12, 20:23
Akurat tutaj dobrze prawi Pumbas.

raczeek_87
03-09-12, 09:22
rocky skasuj to zdjęcię. to nie jest zabawa tylko przestępstwo. myśl więcej na przyszłośc bo kurwa skończysz źle.

Przecież to samosiejka z łąki , tylko oprawił w donicę zeby " lipy nie było" :D