Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nie ma lipy

Strony : 1 2 3 [4] 5

luo
03-09-12, 11:37
Wiesz, różnie to ludzie mogą odebrać, ale za takie pomysły łatwo można dostać zawiasy. Tak na przyszłość Rocky, upublicznianie takich fotek nie jest mądre, a to że jest zamazana w niczym nie przeszkadza, wszystko zależy kto zajmuje się u Cb przest narkotykową, uwierz mi;)

.rocky
03-09-12, 14:30
to niemoje

fallenursus
03-09-12, 17:46
weszlo na forum pozwanie o oddanie logow z SB. chuj wie of d kogo wsumie, ale pismo legalne chlopaki z bcaa.pl dostali. skriny ponoc poszly.

luo
03-09-12, 18:27
Nie chcę Ci przypominać, że uprawa=podejrzenie nielegalnego wprowadzania do obrotu=do 8 lat

.rocky
03-09-12, 20:38
zdjecie robione w amsterdamie

coty nawet jak by chcieli nic by nie doszli wogole w domu przy sobie nic niemam a moze ze zdjecia to nawet nie jestem ja,to nie zadne miami tylko polska gdzie chlopaka co zakosi czipsy z kiosku ganiaja caly dzien

luo
03-09-12, 22:05
Dlatego napisałem, że zależy na kogo trafisz, wbrew pozorom nie służą tam sami tępacy. Pomimo tego, ze exif jest pusty, już sam fakt, że to Ty je wstawiłeś, napisałeś tutaj kilka postów z nim związanych i na sb może wzbudzić podejrzenie, że to Ty jesteś na zdjęciu, więc możesz mieć jakiś związek z konopiami. Znając Twoje iP(no chyba że korzystasz z bramek proxy-w co wątpię), mogą poznać Twoje dane(mając zmienne iP również) i po kilkudniowej obserwacji może coś im się urodzić. To samo tyczy się rozmów na gg, skypie czy przez telefon. Już kilku moich znajomych się na tym przejechało. Nie chcę Cię straszyć, piszę to po prostu żebyś trochę bardziej uważał na to co wpuszczasz do sieci bo można się na tym trochę przejechać.

.rocky
03-09-12, 22:59
na gg skajpy telefony itp wydawalo mi sie ze musza dopiero miec jakis podejzenie badz podstawe i dopiero operatory albo administratory udostepniaja im podglad bo chyba jest cos takiego jak tajemnica korespodencji

wogole nie bedzie zadnego goracego uczynku wiec jak bys to widzial zaczna szukac tego krzaka ??

luo
04-09-12, 18:48
Wiesz, już samo wstawienie fotki i sprawdzenie kręgu Twoich znajomych może wzbudzić uzasadnione podejrzenie pop przest=podjęcia czynności operacyjnych w tym zakresie=analiza ww danych/przesłuchanie. Z tym, że wątpię, że ta fotka dotrze do kogoś z narkotyków, ale po co się wychylać?

.rocky
12-09-12, 21:24
http://oi48.tinypic.com/2nm0tgl.jpg

http://oi46.tinypic.com/fxfe46.jpg

fallenursus
12-09-12, 21:26
czemu masz taki chooyowy telefon?

Gangsta Latino
12-09-12, 21:38
Jaki staż?

.rocky
12-09-12, 21:46
od poczatku 2009

falen innego niemiaem pod reka a na szybko mnie wzielo na foty w windzie

yaro09
13-09-12, 11:15
rocky a Ty który rocznik jestes jesli mozna wiedziec?

Gangsta Latino
13-09-12, 13:23
na szybko mnie wzielo na foty w windzie

taki fetysz? :P

Forma dobra, ale wiadomo jeszcze dużo pracy. Musisz dać też inne foty bo np. klaty czy pleców nie widać

kfc
13-09-12, 16:11
winda ]:->

.rocky
16-09-12, 19:13
wzioem dzisx pierwsy raz do rak hantle 46kg i zrobilen nimi wl na pierwsza serie 7powt co nawet mnie zadowala bo mimo narazie zadnych zmian w planie kg sie zwiekszaja moze nie tak szybko ale jednak,potem regres przez 5serii do 30kilowych ktorymi se juz machalem lajtowo

na trica francuz Podchwytem wchodzi zayebiscie pierwszy raz tez tak chwycilem ale mniejszym ciezarem wiadomo trudniej ale tak fajnie sie spompowala ta plaska częsc, bez podkowy tylko ten plaski obszar w srodku tego trujkonta,

geranium 80mg brane u mnie ptzed trenin po treningu brane daje potreningowa odczuwalna euforie tzn niewiem czy tak to mozna nazwac ale zejscie jest samo w sobie bardzo przyjemne,

dziwna mi sie wydaje troche ta klata niby ta przerwa miedzy dwoma piersiami jest coraz mniejsza fajnie sie tak zrasta tylko ze ciagle jest taka plaska chyba ze za mao masy na niej ale chcialbym zey juz w standardzie byla bardziej poduchowata

http://oi50.tinypic.com/ab33ex.jpg

a to potreningowe nagetsy z sosem barbakju,uwieczniony tylko jeden kartonik ale wszamalem ladnie 2,bo drugi mialem za free z kuponu niby na porcje te 17g biala jest czyli wchlonolem 34g ale te mieso dziwne choby z 59razy zmielone wymoczone w litrze tluszczu i dopiero smazone ta paniera juz jak skorupa jakas ostatni raz

http://oi49.tinypic.com/2rc7plc.jpg

gangster
16-09-12, 21:36
Po fotce widać,że klata jest proporcjonalna do reszty.

Chcę_być_wielki
16-09-12, 22:51
Nagetsy proporcjonalne o opakowania ;p

.rocky
01-11-12, 11:54
takie cos na nogi bedzie dobre ??

prostowanie siedzac 5x
polowiczne fronty 5x
uginanie lezac 5x
lydkownica 4x (tylko 4 bo lydy robie jeszcze po klacie na suwnicy)

chodzi mi oto zeby jaknajbardziej wylaczyc z pracy poslady poprostu niechce zeby rosly
a mimo to jakiim sposobem bym nog nie robil zawsze na 2gi dzien je czuje moze jakos wysokie przyczepy mam ze zawsze glutensy przejmuja prace
chyba ze macie jakis pomysl jak minimalnie angazowac dupe a najlepiej wogole , ale i zeby czworka na bodzcu nie tracila duzo

Wiki
01-11-12, 12:02
Jak teraz popatrzyłem na Twoje foto, to progres nawet fajny... Mamy podobną budowę

Pośladów nigdy nie wyizolujesz w pełni, zawsze przy nogach będą pracować. Swoją drogą rozrost tych mięśni jest spoko - tak mówią kobiety :)
Plan wydaje się OK, możesz spróbować też suwnicy.
Na rozrost tyłka najlepsze: Wykroki, MC na prostych, Przysiady, więc tego musisz unikać

Micek185
01-11-12, 16:41
spróbuj przysiadów do skrzyni.

yaro09
01-11-12, 17:59
spróbuj przysiadów do skrzyni.

a jak to wygląda?

Micek185
01-11-12, 18:29
a weź se Pan wpisz w jutuba "box sqat"

najlepiej jest robić na maszynie shmota doskonale separuje czwórki.

fallenursus
01-11-12, 18:30
https://www.youtube.com/watch?v=NYwce2B_2zk&feature=youtube_gdata_player

.rocky
01-11-12, 20:37
fajne i to sie calkiem siada na tej lawce czy tylko dotknąc dupa i odbitka w gore ??

fallenursus
01-11-12, 20:42
ja siadam. jem bigmaka i wstaje.

Micek185
01-11-12, 22:11
nie wiem co gruby wstawił bo nie widzę filmiku ale siadasz ale z wyczuciem, chodzi o to by dupą dotknąć ławki usiąść lekko ale tak by nie stracić napiecia w mieśniach, tylko nie zdziw się jesli normalnie przysiadasz ze 100kg a tu będziesz musiał założyć 50kg.

!BLACHA!
01-11-12, 23:37
Te przysiady do lawki/skrzyni sa bardzo dobrym pomyslem. Mocno izoluja tylek, co mozesz sprawdzic nawet na sucho. Zrob sobie kilka normalnych przysiadow powoli i rece trzymaj na posladkach, zauwazysz, ze napinaja sie dopiero jak schodzisz glebiej niz powiedzmy 100stopni(pomiedzy lydka a udem)..wczesniej w zasadzie same czworki pracuja..

.rocky
02-11-12, 19:13
http://s17.postimage.org/jh57e79u5/843759376.jpg

wiem ze nogi ale zaczalem je wlasnie od niedawna robic taksamo ciezko jak reszte wiec nadgonią wkrotce

.rocky
04-11-12, 11:11
myslalem zeby raz tak zlamac te treningowe dogmaty i sobie urozmaicic wkoncu cos, co byscioe powiedzieli zebym np typowy trening plecow czyli np 4 serie wiosla 4tbara 4podciagania 4mc zrobil w ten sposob 1 seria wiosla po niej 1 seria tbar za minute 1 seria podciagania i 1seria mc i tak jak by taki jeden obieg, i zrobic takie 4, czyli prosciej zamiast standardowo 4 serie pod rzad jednego cwiczenia robic po 1 serii z kazdego po koleji 4 razy i z kazdego wyjdzie po 4serie nigdy tak nie robilem i niewiedzialem zeby ktos tak inny robil ma to jakis sens czy do dupy ? taki lekko krosfitowy smaczek

Micek185
04-11-12, 12:34
Jak Ty mi to powiedziałeś jak zaczynałem crossfit:

"Kto Ci tak chłopie do baniaka nasrał?"

przecież nikt Ci nie każe trenować danym systemem, rób tak zeby Tobie to leżało. Z drugiej strony spójrz na dobrych crossfitowcó lub sprinterów, obie dyscypliny mają podobne podejście i w obui zawodnicy wyglądaja zajebiście.

.rocky
04-11-12, 13:11
wcale tak nie mowilem tylko bylem troche zdziwiony co jest grane

bo powoli zaczynam puszczac wiare w te wieloletnie przekonania z tych for ze 6powt to masa a 12+ to rzezba 16serii na duze partie 8 na male itp..
a mysle co by bylo gdy bym zaczal trenowac po swojemu niekonwencjonalnie i pewnie dla tych specow z neta dziwacznie ale boje sie troche zeby nie bylo to bezefektowane calkiem

Pumbas
04-11-12, 13:55
to może spróboj 5-10-20 radka: (ew. 5-10-15)

wybierasz 3 ćw, i robisz je w podanych zakresie po kolei, bez przerw np:
płaska 5powt,
skos + 10powt
dipsy 20powt

przerwa i powtarzasz obieg ze 3 razy.

albo z plecami sobie coś takiego wykombinuj mc/wioslo/przenoszenie

Wiki
04-11-12, 14:23
Pumbas, a Ty w ogóle ćwiczysz coś teraz? Czy się opierdalasz ;)? Kiedy Twoją relacje będzie można znowu zobaczyć "wyżej"? :)

Pumbas
04-11-12, 14:38
Ćwiczę, ale DT ogranicza się do samych ciężarów w zeszycie, srry ale na studiach szkoda mi czasu rozpisywać się o tym że na śniadanie dałem jednak 5 jajek a nie 3 , a na treningu całkiem się spociłem :D

Micek185
04-11-12, 14:42
Pumbas to nadal są schematy których trzeba się trzymać bo jakiś Guru tak radzi ;)

w tego typu treningach nie chodzi o to by mieć ustalony tylko jeden cel: np masa. ok ale nastawiajac się na budowanie masy musimy wyeliminować większość aero, lub w ogole zmniejszyć objętosć treningów, lub dopakowac bardzo diete.
gdy nastawimy się na maksymalną wytrzymałość musimy pożegnać sięz konkretną masą.

także takie systemy jak crossfit, obiegówki, treningi pod SW nastawione są na OGÓLNĄ SPRAWNOSĆ nie ma co się spodziewać że po takim treningu od razu obwody ruszą czy siła maksymalnie wzrośnie, pojedyńcze treningi układane są tak by w jednym obwodzie dopasować takie ćwiczenie które pozwolą wykorzystać każdą z naszych możliwości w extremalnej sytuacji. w której musicie wykorzystać siłe do podniesienia czegoś dużego, w krótkim czasie i na wysokim tempie , a nie da się tego zrobić trenując tylko i wyłącznie siłowo.

przykąłdowy obwód dla mnie przy moich wynikach siłowych to np:

5obwodów po 10powtórzeń:

MC 100kg 10powt następnie sprint 40metrów następnie podrzut 50kg powtórzeń

między cwiczeniami nie robimy przerwy jedynie na dojście do stanowiska także między obwodami nie robimy przerwy.

teraz spójrzcie na to ze storny kulturystyki ( sposób np radka 5 10 20) i tradycyjnej CF.

mamy tu podstawowe boje na naswiększe partie mieśniowe(MC-siłowo) dynamikę(podrzut) oraz szybkość(sprint) oczywiscie wytrzyamałość ogólna organizmu (wydolność, vO2max, granica tolerancji mięśni na ból) spójrzcie ile czynników zawiera jeden taki obwód teraz metoda Radak czynniki: siła i tolerancja mieśńi na ból. ???

to różni te systemy dlatego mówię da się na tym zbudować masę ale nie tak szybko jak tradycyjnie kulturystycznie ale takze mamy bonusy takie jak szybkość , zwinność, wytrzymałość i ten o który chodzi i mi i Rockemu czyli w końcu robimy coś innego co daje dużo więcej satysfakcji od tradycyjnych 5serii po 10powt...

zależy jakie masz cele , ja też się bałem tego że jak zaczne tak trenować to wszystko spadnie i bede, słaby kruchy i po jakimś czasie zrezygnuje ale powiem Ci że obecenie czuej sie o wiele lepiej i bynajmniej mam ochote do treningów, diete też zluzowałem i jest ok, ale tak naprawde na pełną satysfakcję poczekam jeszcze z pół roku wtedy okaże sie czy naprawde się tym zajaram na maxa, a tu masz fote z wczoraj nadal jestem chory więc i płaski i nie w pełni sił ale zaraz lece na trening CF i zrobie ten obwód który Ci pokazałęm wyżej
http://images37.fotosik.pl/1842/bb42d23fca381da0.jpg

.rocky
04-11-12, 15:00
sylweta taka typowo sportowo atletyczna a ja wlasnie chce dalej rosnanc bez zadnych bonusow typu kondycja tylko wzrost wagi, wiec ku krosfitowi narazie nie bede skłaniac, chodzilo mi tylko czy moge sie poniesc swojej wyobrazni i tylko i wylacznie swojemu widzimisie w treningu silowym czy jednak sa pewne zalozenia ktorych obowiazek jest przestrzegac zeby isc do przodu

Gangsta Latino
04-11-12, 18:58
Wiesz jaka jest najważniejsza zasada treningowa? Masz się nie opierdalać, na danym treningu dać z siebie 100%, tak dopasować ciężar i ilość powtórzeń, abyś mógł po treningu spojrzeć w lustro i powiedzieć sobie, że więcej byś nie dał rady. Jeśli do tego trzymasz jako taką dietę tzn. nawet nie typowo kulturystyczną, ale sporo żarcia z zachowaniem w miarę dużych ilości węgli i białka ( tak się wszyscy plują że dieta musi być na 100%, a popatrz sobie np. na Priesta, wpierdalał kubełki z KFC a jak wyglądał... wiadomo że to i tak w większości koks, ale jednak) plus do tego odpowiednia suplementacja i sen chociaż po 6h i będziesz rósł!! Aż dojdziesz do punktu gdzie trzeba zrobić z dupy sito :P

.rocky
04-11-12, 22:16
a jesli wszystko z tego co piszesz jest ogarniete a nic nie idzie to co bys mi poradzil

skad wiadomo ze np 16serii na klate jest ok a jak sie zrobi 20 albo 22 to juz mozna ja przetrenowac i to za duzo i nie optymalnie,jak oni to wybadali

Pumbas
04-11-12, 22:50
nie możesz tak tego upraszczać...
Po 1 seria serii nie równa: długość przerwy między seriami, %maxa obciążenia, ilość powtórzeń -> to ma wpływ na to jak ciało zareaguje na serię.
Po 2 każdego ciało ma inne możliwości regeneracyjne - jeden ma dobry gen i się nie przetrenuje na 22setach, a drugi ma słaby gen i na koksie nie wyrobi z 22 seriami.

Może wskocz sobie na program billa stara 5x5 fbw 3xweek, znajdź wątek użytkownika PW w my animale forum animalpak.
Jak piszesz, że nie chcesz atletycznej sylwetki tylko masa i siła, to imo taki program jest wart rozważenia.
To co tam wcześniej pisałeś z treningami opartymi na samych setach łączonych etc to fajna sprawa, ale zdecydowanie masz z tym mniejsze szanse na zostanie knurem pizgającym 180kg (imo)

.rocky
30-11-12, 12:18
fajnie mi sie znow cwiczy splitem, praktycznie wszystko osobno jedynie lapy superseriami
jedzenie to 5x dziennie ogolem 5jaj 700kury 200twarogu i miedzy posilkami lyzka lnianego bo szybko glodnieje a to fajnie syci,
kupilem se patelnie ceramiczna dobra sprawa, mozna se smazyc kure na rozne sposoby na roznych przyprawach bez ani kropli tluszczu
nalesniki na ciemnej mace coraz czesciej zaczynam robic tez smazone na sucho, do tego mieso warzywa i wszystko zawiniete zajebiscie

sus chyba zaczela sie krecic bo jakies pompy zakazane juz zaczynaja wchodzic ale mimo to mam zanizone cisnienie,90/65 czyli bardzo niskie, i mimo ze dziennie ida min 2kawy,i czuc czesto nawet jak sie wyspie czuje sie niedospany ale wczesniej nie wiedzialem w czym tkwi szkopul
waga 102kg ,rok temu mialem ta sama wage przy +10cm w pasie

http://www.freeimagehosting.net/newuploads/hmw9u.jpg

fallenursus
30-11-12, 13:04
oskar ?

.rocky
30-11-12, 13:16
jaki oskar nie jestem oskar

fallenursus
30-11-12, 13:46
kumaty tez nie :)
pysio okraglutkie jak u pumbasa po dobrym chlaniu

gangster
30-11-12, 13:54
Dobre proporcje

.rocky
30-11-12, 13:54
a pysio od zawsze i na zawsze u mnie jest okragly
z cicha nadzieja zre te 30mg cynku to moze bardziej nie bedzie puchnanc

Pumbas
01-12-12, 00:48
fajnie klatkie podciągnąłeś!!

.rocky
01-12-12, 19:34
no tez tak mi sie zdaje,skosy hantlami na 5powt nieco pomogly, i ciagle jest to moim 1cwiczeniem a wyglada to tak

-skos hantle 4x6-8 start od 43kg i co 5kg w dol
-porecze 4xdo 10, 25trzymane w nogach i co 10kg w dol
-wl sztanga 4xdo bólu 70kg
-jak mam sile to jeszcze rozpietki skos dzis klate okrutnie rozjebalem to tylko 1seria dojebkowo
a przed zaczeciem klaty jeszcze 4serii lydek na sywnicy rozne rozstawienia nog zeby taka sama nie byla
dokupilem se 100metki piątki mysle czy jest sens brac profilaktycznie po 10 albo 20mg przed treningiem i nic wiecej

.rocky
05-12-12, 21:59
lapy superserie

uginanie sztanga 55-60kg 4x10-6+ prostowanie wyciag 35kg 10powtx4
mloty 24-26kg 4xniewiem ale ok 10+lamana francuz stojac 30kg 4x8-9
uginanie o kolano nachwyt 14kgx10x4+pompki w podporze 25kg na nogach 4x5-8
sztanga tylem na przedramie 20kgx do 15+zwijanie kijka do bolu ,to i to x3

pompa za duza,totalny paraliż
pol tabliczki nussbeissera przed treningiem zrobilo swoje
jak by ta zylka trzymala sie 24h bylo by wybornie
http://s14.postimage.org/4vucv860v/56565.jpg

fallenursus
11-12-12, 14:40
rozoisz jak to bijesz.
jak odczucia, cisnienie itp itd.
rozpisz pct.

Wiki
11-12-12, 17:03
24tabletki kloma ma przecież pisał :)

rocky ile ryżu/ww jesz na dzien?
ciężary konkretne się już robią

.rocky
11-12-12, 18:34
od poczatku do konca 300mg c4d, cisnenie miezylem jakis czas temu to mialem zanizone,jak zawsze, na pct 24 klomy, musi wystarczyc, i dokupilem 100mety ale tylko piatki, zarzuce jak zacznie gozej isc,odczucia jak odczucia niewiem co powinienmem czuc ale libido ok sen ok treningi fajne sily przybywa,ale brakuje mi jeszcze czegos,sam test to jednak malo jak sie tak patrzy

wiki ryzu 3 czasem max 4worki, ale kcal glowie zwiekszam w tluszczu, bo tak mi poprostu najlatwiej,zamiast lychy oleju do posilku to se wypije dwie itp

fallenursus
11-12-12, 18:39
dlugosc cyklu?

.rocky
11-12-12, 18:39
12tyg,chyba ze przedluze jak bedzie kasa

fallenursus
11-12-12, 18:41
i myslisz ze na 14weeks bloka styknie ci 24 cloma ?
powodzenua.

!BLACHA!
11-12-12, 18:45
Jak dla mnie sylwetka ok, ale barki jakby odstaja od calej reszty..

.rocky
11-12-12, 18:47
czyli bez hcg nawet niema o czym myslec ?
innym odemnie z silki po mixie wlasnie tyle wystarczalo,zyja trenuja i maja sie dobrze

.rocky
16-12-12, 19:13
barki kaptury

sztanga zza glowy 40kg x4
hantle bokiem 22kg-12kg x4
hantle w opadzie 12-8kh x4
szrug hantle 40kg-30kg x4

dodal bym jakies serie laczone albi trisetki bo to mi sie troche nudzi ale ponoc to nie sluzy wogole przy masie wiec niewiem czy moge

http://www.youtube.com/watch?v=Y2dRh4cs8Bo&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=Q5OwWrsy4mI&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=FjRjqeaYaBM&feature=youtu.be

yaro09
16-12-12, 19:18
e zara znajdą sie fachowcy od techniki :) skołuj lepszy sprzęt do nagrywania.

.rocky
16-12-12, 19:20
sprzet moge miec tylko taki albo zaden

yaro09
16-12-12, 19:22
chyba ze tak, szkoda bo jakoś troche kiepska

barki kaptury

sztanga zza glowy 40kg x4
hantle bokiem 22kg-12kg x4
hantle w opadzie 12-8kh x4
szrug hantle 40kg-30kg x4

to Twój caly dzisiejszy trening? chyba szybko poszedl

.rocky
16-12-12, 19:25
ta no to na dzis bylo tyle, a co bys jeszcze tam dorzucil ?

yaro09
16-12-12, 19:29
dorzucić raczej nic. a co do tych łączonych albo superserii to ja np mam teraz taki trening,
że co czwartek wychodzi mi inna partia i właśnie w czwartki robię trening z łączonymi seriami, dobrze wchodzi.

Damianpfighter
16-12-12, 22:08
Co to za kilogramy?

.rocky
17-12-12, 09:42
nie wyspany bylem

.rocky
25-12-12, 11:05
24.12.12

lydy klata +lekko triceps

1.wspiecia na suwnicy pochylej 170kg kilkanascie pelnych ruchow,rozne rozstawy nog 4serie
2.hantle skkos+ 44kgx10powt ten ostatni reps na sraniu ledwo z pomoca,potem 3serie o 10kg mniejsze
3.porecze 20kg 10powt,nast serie z zejsciem o 10kg tez 10powt,lacznie 4serie
4.wl sztanga 80kgx8powt ,70,60,60 ,brak sil
5.na trica prostowanie wyciag nad glowa podchwyt po 10powt x4 (za pare dni bedzie jeszcze dojebany normalnie w superseriach)

neiwiem czy wogole dobrze robie bo zawsze tu widze ze inni se robia te pierwsze 2-3 serie na lajcie tak na wprawke a dopiero w ostatniej dopierdalaja ciezaru a ja dopierdalam na max we wszystkich 4 praktycznie ani jednej serii nie robie bez pomagiera, i potem wychodzi klops ze nawet niemam sil robic planowanych rozpietek i na klaciure jest tylko 12serii zamiast 16,
ale zato czuje sie spoko,nawet po kilku dniach nie cwiczenia nie robie sie plaski tylko ciagle taki lekko nabrzmialy,ale wlosy jak niechcialy tak dalej niechca ruszyc

.rocky
03-01-13, 11:41
http://s7.postimage.org/536u26oq3/DSC00178.jpg

http://s13.postimage.org/57hqkne9j/2013_01_03_113821.jpg

106kg,chyba przedluze cykl

///M
03-01-13, 11:50
A na czym teraz lecisz ?

.rocky
03-01-13, 11:55
susta 500 ew + 20mg mety w dni treningowe, chyba zarzuce jeszcze omy 750 ew na 4tygodnie tylko czekam na opinie kolegi czy dobra

fallenursus
03-01-13, 12:02
e tam kurwa sie bedziesz jebac. zaokraglic do grama.

.rocky
21-01-13, 14:24
http://s8.postimage.org/rma2pnf0l/5685443.jpg

Mati199314
21-01-13, 14:28
o kurwa, wielki żeś sie zrobił

fallenursus
21-01-13, 14:32
dozuca jakies mety jakies ph do susty..ciekawe jak po ph sie robi pct bo nawet ja nie mam pojecia.
ale ruszylo wkoncu:)

.rocky
21-01-13, 14:58
bedzie normalne pct,jeden tydzien 1000j hcg c2dni chociaz mysle czt nie przybic tych 5000 jednorazowo, i rowno z klomem, w pogotowiu mam jeszcze 2gie pudelko epi jak bym lecial z obwodami w dol to zarzuce zeby jakos przetrwac,a ono w zasadzie nie blokuje,teraz jest 109kg, jak zostanie chociaz te 106-7 bede zadowolony, a wiem ze to mozliwe

fallenursus
21-01-13, 15:04
noto good luck. modl sie zebys niemial nawrotow estro po takich duzych dawkch hcg.
jak przybijesz 5k modl sie zeby ci komorek leydiga nie popalilo.

.rocky
21-01-13, 15:09
no omze z tym 5000 zly pomysl,ale wielu robilo po 1000 i sie nie skarzylo,chyba ze jeszcze rozbic po 500

piuras86
21-01-13, 15:24
no omze z tym 5000 zly pomysl,ale wielu robilo po 1000 i sie nie skarzylo,chyba ze jeszcze rozbic po 500

1000iu to i tak za duzo polowa tej dawki idzie whoooy startuje sie z hcg po 2 tyg wcinania ph 3dni przed koncem cyklu odstawia sie hcg w dzien gdzie łykłes ost kap ph dajesz 100mg cloma i 40mg tamox przez pierwsze 5 dni pozniej 50/20
tak teraz robia pct na ph :p dawka hcg max 500iu c4d

fallenursus
21-01-13, 15:26
piurko on juz chyba z 12tydz na suscie. lol.
to jest gorzej popierdolone jak kabelek od sluchawek.

piuras86
21-01-13, 15:31
aha susta no ja tam tylko rozpisalem jak znajomi robią pct na prohormonach ja teraz jestem anty Saa (kur***a mać )

.rocky
21-01-13, 17:30
puras ale mi sie tesc rowno skonczy razem z mdrolem ostatni ml szedl tydzien temu a ph jeszcze 2tyg zostalo a poltrwanie sus to 3tyg wiec akurat i jedno i drugie sie rowno skonczy,czyli te hcg mam juz teraz zaczynac i do konca i potem sam klom

fallenursus
21-01-13, 17:42
piurkowi po cyrku z superdrolem(mdrol) jajco wycieli.jeden z najbardziej toxycznych srodkow sobie szamales.to nie zart.

.rocky
21-01-13, 18:00
pisalem z piurasem wlasnie dlugo wczesniej przed zakupem,i popytalem duza ilosc osob co na ph zjadla zęby,ze po pierwsze obowiazek to podklad z tescia,nie ciagnanc dluzej niz 30dni i nie przekraczac 20mg,a po cyklu hcg, przy 2tabsach mialem jakis ciemny mocz,bole na dole brzucha,,wiec zszedlem do 1 a i tak nadal jest moc jakiej na 40mg mety nigdy nie bylo,przy wiazaniu sznurowek prostownik sztywnieje az zal schodzic bo boje sie co bedzie miesiac potem jaki bedzie dalszy progres o ile wogole jakis bedzie itp

xxmłodyxx
21-01-13, 18:31
no powodzenia zycze. ja z propa zrezygnowałe male widze ze Ty nakurwiasz temat ostro. Powodzenia zycze bo z tego co sie u nas ostatnio mówili to po mdrolu jeden miał watrobe do wymiany. Ale oczywiscie ci tego nie zycze.

fallenursus
21-01-13, 22:28
ile dziennie wody pijesz?

piuras86
22-01-13, 05:11
ile dziennie wody pijesz?

nie ma znaczenia ja pilem po 7l wody i nadal ciemny mocz lekki ból tak jak by od nerki to pojechalem na tym jeszcze tydzień i juz moc byla ale wewnatrz to nie chcial bym wiedziec. co sie dzieje

ja osobiscie to juz pierd..... lepiej powbijac. testo z trenem a efekty beda lepsze niz na ph i czlowiek wie co bierze jakie pct itp.......

jajo wycieli bo po tych ph kutac sie chcialo a kiedys tam jedna nie uchyliła ze 2 razy ból jądra i wdalo sie zapalenie i poszło mial bym 2 no ale w szpitalu zamiast leżec. to sie chodzilo za sukami na oddzialy obok ale fakt srodek toxyczny

.rocky
22-01-13, 09:43
wody idzie sporo ok co 2-3 godziny zeruje butelke 1,5l ,ale ciemnego szczocha juz nie ma,byl jedynie jak bralem po 2kaps

MAXIMUS 2
22-01-13, 10:16
wody idzie sporo ok co 2-3 godziny zeruje butelke 1,5l ,ale ciemnego szczocha juz nie ma,byl jedynie jak bralem po 2kaps

Ja pierniczę ale jesteście kamikadze :) jak by mi zapłacili to bym tego Ph nie łyknął :)

.rocky
22-01-13, 10:39
tez napoczatku sie lękałem ale jak zaczelem czytac ze goscie na tym robili po 10kg w miesiac to chcialem sie przekonac,narazie w 2tygodnie 3,5kg czyli srednio na 2kapsach bybylo wiecej ale zdrowie waznijsze

MAXIMUS 2
22-01-13, 10:55
tez napoczatku sie lękałem ale jak zaczelem czytac ze goscie na tym robili po 10kg w miesiac to chcialem sie przekonac,narazie w 2tygodnie 3,5kg czyli srednio na 2kapsach bybylo wiecej ale zdrowie waznijsze

Morze i tak Rocky tez o tym myslałem, ale moje bebechy są nadwyrężone życiowymi przygodami z rożnymi specyfikami :) zresztą przetestowałem na kumplu Firma KILOSPORT czy jakoś takoś tri-tren brał i M-drol jakoś cudów nie widział wiec wole suplementy olejowe :)

piuras86
22-01-13, 10:56
ja brałem 3 kap massdrol ale robiony na zamowienie troche mocniejszy niz to co na allegro po 3kap szczałem na brazowo i nera nakurwiala

Maxiu pamiętasz jak wygladałem w tamtym roku w Maju!!

no ale melanz mnie poniosl i musialem dac. sobie spokoj hehe mnie bardzo spinalo po tych ph twarde ubite mieso

i dlatego pierdole wolał bym mete solo wpierdolić albo troche wina np 70mg ed z testem tak 400mg jako antykatabolik i lepiej by pyklo niz na ph

slyszalem ze te ph z u.s i pierdolonego A maja rtec i jakies inne gowna w sobie

piuras86
22-01-13, 10:57
ja brałem 3 kap massdrol ale robiony na zamowienie troche mocniejszy niz to co na allegro po 3kap szczałem na brazowo i nera nakurwiala

Maxiu pamiętasz jak wygladałem w tamtym roku w Maju!!

no ale melanz mnie poniosl i musialem dac. sobie spokoj hehe mnie bardzo spinalo po tych ph twarde ubite mieso

i dlatego pierdole wolał bym mete solo wpierdolić albo troche wina np 70mg ed z testem tak 400mg jako antykatabolik i lepiej by pyklo niz na ph

slyszalem ze te ph z u.s i pierdolonego A maja rtec i jakies inne gowna w sobie

piuras86
22-01-13, 11:03
kilospprt to od cybera o ile pamietam kurwa on tam polene 2000 wali do tych kap hahahaha
ty Maxiu za to sie nie bierz,bo jeszcze urośniesz :p

.rocky
22-01-13, 11:07
kazda firma bedzie dobra oprocz CEL'a bo z tego to juz sa same wały w usa ph zbanowane a ludzie nadal mdrola z tego biora mysla ze oryginalnyt a tu uj nie dziala,ja mam z dragon nutrition oni sa z uk, epi jak i sdrol zajebisty

MAXIMUS 2
22-01-13, 11:21
kilospprt to od cybera o ile pamietam kurwa on tam polene 2000 wali do tych kap hahahaha
ty Maxiu za to sie nie bierz,bo jeszcze urośniesz :p

Nie bój nic Piurku mówiłem że w tym wieku to już ku dołowi człowiek idzie a nie się rozrasta :)

piuras86
22-01-13, 17:09
Maxiu jak bym cie nie znał to bym ci uwierzył :P
a jak bedziesz juz wbijał hexa to relacje poproszę na tym gipsie ....
Rocky to wszystko to w beczkach proch ściągany do pl tu robią etykiety kap itp i firmy duperele ja juz nie pamiętam pod jaką firmą kumpel to ma .... teraz u niego zamówiłem kap ... anapolon 100mg w jednej kapsułce

MAXIMUS 2
22-01-13, 17:29
Maxiu jak bym cie nie znał to bym ci uwierzył :P
a jak bedziesz juz wbijał hexa to relacje poproszę na tym gipsie ....
Rocky to wszystko to w beczkach proch ściągany do pl tu robią etykiety kap itp i firmy duperele ja juz nie pamiętam pod jaką firmą kumpel to ma .... teraz u niego zamówiłem kap ... anapolon 100mg w jednej kapsułce

He he no ok teraz 2 miechy mostka i w kwietniu ogień dalej

Ps Rocky sorka za spam w twoim temacie.
Sylwetka twoja na duży plus :)

xxmłodyxx
24-01-13, 19:49
Rosnie jak grzyby po deszczu

.rocky
25-01-13, 19:02
takie pytanie,co to wogole jest trening regeneracyjny? jak powinen wyglaac i czy cos akiego powinno sie zrobic po cyklu i ogolnie dlugim czasie cwiczen na max?? bo niektozi mowia ze po cyklu trzeba zapierdalac tak samo albo nawet bardziej niz w trakcie zeby zmusic cialo do zachowania jak najwiecej miesni a jak sie wejdzie na lekki trening to bedzie sygnal ze juz nie trzeba tyle miesni i moga byc duze straty? toco robic wkoncy? trenowac lzej (czyli jak) czy taksamo ciezko ??, ja tam wcale nie czuje sie przetrenowany ani zmeczony

fallenursus
25-01-13, 19:20
bedom spatki. oj bedom...bueheuebehe..ok juz sobie pohejtowalem to teraz ci odp.

trenuj tak samo ostro jak na cykl tylko jeden dzien w tyg wiecej na regen. zarcie niestety musisz miec opanowane.
najwiecej jexldnak zalezy od poprawnie przeprowadzonego i szybkiego odbloku ktody ty niestety juz zjebales.

.rocky
05-02-13, 14:44
policzylem sobie pierwszy raz ile jem wyszlo mi cos takiego

150g owsianki -549 kcal, 81g ww, 19g b,10g tł, 5jajek- 420kcal, 35g b, 25g tł = 960kcal, 81ww,55g bialka,33g tł
3x250 kury,-300kcal,50g b, 100 ryz- 360kcal,74 ww, 8 b,3 tl, 20 oliwy- 130kcal 24tl = 2370kcal 222ww,150g bialka,81g tl
5 jaj- =420kcal, 35g b, 25g tl
ogolem = 3750kcal, 240 b, 300 ww, 140 tł

nie za malo wegli ???? waga t0 105 cel powolne masowanie dlatego wiecej tluszczy mniej wegli ale niewiem czy nie zamalo kcal to bym dojebal wegli na wieczor jeszcze

Wiki
05-02-13, 19:55
no jak idzie, to po co dokładać? żeby się zalać?
możesz trochę dodać, zrobić 6 posiłków zamiast 5 i poobserwować 2 tygodnie, jak zacznie zalewać to dodać aeroby

.rocky
05-02-13, 20:17
bo widze po sobie ze wogole sie nie zalewam od dluzszego czasu, krate ciagle widac wiec wniosek prosty za malo kcal, aero bym robil jak bym mial bcaa pod reka ale szkoda mi pieniedzy na to przy masie a naczczo bez aminokwasow sie boje o mieso

fallenursus
05-02-13, 20:25
skonczyles pct? co szLo i jak?

.rocky
05-02-13, 20:46
od 2tygodni bije ten pregnyl 500 c2d od wtedy tez idzie klom 50mg codzien przed snem jeszcze go tydzien bede jesc podjadam jeszcze jakies resztki daa i tyle tak to wylada meniweicej

fallenursus
05-02-13, 20:54
aha a co masz na nawrot estro?

.rocky
05-02-13, 20:57
a co powinienem miec ??

Gangsta Latino
05-02-13, 21:53
http://www.youtube.com/watch?v=4iKLtfoP-wk

Powodzenia!! szczerze

fallenursus
18-02-13, 15:53
bp static hold.

naepiej robic w klatce do sq- squat rack, gdzie masz ruru poprzeczne. ustawiasz je mnienwiecej 5 cm nizej niz max wyciagniecie ramion.
nakladasz od 30-100% wiecj zlomu na sztange niz twoj max i cisniesz pozytyw 2,5-3cm w gore nie blokujac lokci. przytrzymujesz na 7 sec i opuszcAsz
musisz dobrac zlomu tak zeby te 7sec ciezar utrzymac. max zaangazowanie miesnia w minimum straconego czasu.
powtarrzasz co 5dni dokladajac zlomu.

.rocky
21-02-13, 22:40
http://s13.postimage.org/j8o19bakn/2013_02_21_223408.jpg

strzelajcie jaki to bf, ale sie zdziwicie

fallenursus
21-02-13, 22:44
13-15%

Pumbas
21-02-13, 22:49
zajebista klata! to był kiedyś Twój słaby punkt? wtf nie wierzę, masz jakaś starą fotkę z ciulową klatką?

///M
21-02-13, 23:07
Dobrze zapierdalasz do przodu. Przyrostów życzę :)

.rocky
21-02-13, 23:12
jakis tam mam pumbi jutro poszukam,

bf 20% zdziczalem jak mi zmiezyli myslalem ze wlasnie z 15-12 a po necie patrze 20% to zalane swinie

fallenursus
21-02-13, 23:16
nieprzejmoj sie zle ci zmierzyli. jak kiedys poalzlem tez mi tak powiedzoli po pierwzej redu jak lecialem pierwzza nombke:)
masz jakos w tej granicy. dobrze poszlo. nie przerywaj teeningow i nienolewaj szamy.

Micek185
22-02-13, 09:32
około 15 będzie napewno.
dobrze Ci idzie kaptury albo tak dojebaęś tym unoszeniem karku albo jesteś po treningu barów co?
generalnie dobra robota!

.rocky
05-04-13, 19:08
http://s22.postimg.org/x7dfbdv0h/P1070183.jpgmoje suple na wycine, od jutra zaczynam, nie bede sie bawic w zaden rekomp bo za malo mam wiedzy na to predzej czy pozniej bym cos zjebal wiec licze na fajne redu, o ile to wogole bedzie cos dzialac bo jak lipa to koncze z silownia juz na zawsze, oprocz propa i trena jest susta na mostek po ktorym chcialbym wejsc masowo test i krotka deka z meta ale to dalekobieżne plany to jeszcze otym nie mysle, a na zdjeciu widnieje jeszcze 60tab clena i 75tab t3

http://s12.postimg.org/upqgwp80d/989898.jpg tka to wyglada na dzis, tu moze na swiniaka nie wyglada ale najgozej jest na bokach dolu plecow nogach i dupie

.rocky
05-04-13, 19:14
od jutra rower na czczo narazie tylko 30min, trening silowy w desen ppl, kalorie bede ucinac bardzo powoli zeby nie bylo drastycznie i płąsko

Pumbas
05-04-13, 19:16
widzę się nie pierdolisz z tematem :D
chciałbym mieć takie lekkie podejście do koksów co Ty :p

ps. a o bycie płaskim to się nie musisz martwic

.rocky
05-04-13, 19:26
moje zapotrzebowanie na utrzymanie czyli 0 to 3374kcal, ile bys ucial na poczatek zeby powolutku tracic kg, i jaka diete wogole se ogarnac ten inermiteng fasting jest teraz fest popularny albo jakies lg ? czy schemat standardowy 5posilkow nadzien to dobry schemat i niema sensu nic zmieniac tylko podbic bialko i regulowac kcal ? a i lepiej odbijac kalsy z tluszczy zdrowych czy wegli ?

Pumbas
05-04-13, 19:48
liczenie bywa mylace bo jednego dnia zrobisz cięższy trening, a innego zjesz wiecej warzyw ktorych nawet nie liczysz, więc to bardziej zlożona sprawa
mozesz wdepnąć w liczenie etc ale czy warto?

będąc prostackim, moim zdaniem powinieneś:.

1. pierdolić lg i liczenie, jeść max 50g fatu(czyli w praktyce konczy sie to na 4-5 jajach plus kilku lyzkach oliwy, ogranicz maksymalnie smazenie, jedzenie masel orzechowych etc bo za latwo zjesc za duzo), z 200-300 bialka jak masz hajs, wegli daj troche mniej niż jadles dotychczas

2. codzienie ranno naczczo rob cardio , nie wiem jaką masz kondyche, lekki bieg albo marsze - 30-60min

3. jak najostrzej na silce , nie spinaj sie o zadne przetrenowania i spadki tylko lecisz, na redukcji najwazniejsze zeby organizm wiedzial ze potrzebujesz tych miesni,
a nie ludzie robia 20 powt rozpietek i sie dziwia ze klate gubia

3. jak nie leci to zapierdalaj mocniej - dorzuć sprinty, zwieksz ilość treningow siłowych, kup se spalacze

4. zrob cheat day bez cardo i zjedź jakiś syf, a na drugi dzien lecisz redukcje ostrzej, jesz znacznie mniej wegli i znowu do oporu

podsumowujac: jedz jak najlepiej, trenuj jak najciezej, rob codziennie cardio = redukcja

///M
05-04-13, 19:57
Nie ma co sie pierdolić w tańcu. Jestem za !

piuras86
05-04-13, 20:29
rocky ta syste to bym wypierdolił do kosza lepiej czuje enan w dawce 600mg niz ta suste jak brałem 1g ...

moze cos poprawili ale i tak mixy testo to dla mnie śmietnik ....

reszta fajna zdawaj relacje co chila jak na ace sie kręci :D

MAXIMUS 2
05-04-13, 20:57
Moje ulubione suplementy :) prop + tren ace :) idziesz po bandzie roky trzymam kciuki za dobra redu te soczki dadzą rade prop działa ok bez bolesny trenu PMP ace nie biłem.

Ps Pumbas na towar przyjdzie czas czym później zaczniecie tym lepiej najpierw trzeba wycisnąć matkę naturę jak jej możliwości się skończą wtedy można myśleć dalej

///M
05-04-13, 21:25
prop działa ok bez bolesny
No to chyba tylko mnie on napie&*^%$la jak sam sku*$%^syn.

piuras86
05-04-13, 21:38
prop i tren ace hmmm każdy kusi ...

tylko czy opłaca się brac tren ace koło lipca sierpnia ???

fallenursus
05-04-13, 21:38
a to ty mjie dupe trujesz na gg...
:)

MAXIMUS 2
05-04-13, 21:42
prop i tren ace hmmm każdy kusi ...

tylko czy opłaca się brac tren ace koło lipca sierpnia ???

Piurku tren latem to nie porozumienie przynajmniej dla mnie :) dobry suplement ale na chłodne ranki i wieczory :)

.rocky
05-04-13, 22:00
o propy sie nie boje przewaznie klepia najgozej z trenami bywaja grubo pozanizane a czasami woogle nie dzialaja, i kolor mnie niepokoji, mocny acet zawsze chyba jest ciemny taki niemal ze brazowy a ten jest prawie takiej samej barwy jak prop moze troszeczke bardziej zolty

fallenursus
05-04-13, 22:06
nie patrz na kolor. to tylko wyznacznik oleju

MAXIMUS 2
05-04-13, 22:11
o propy sie nie boje przewaznie klepia najgozej z trenami bywaja grubo pozanizane a czasami woogle nie dzialaja, i kolor mnie niepokoji, mocny acet zawsze chyba jest ciemny taki niemal ze brazowy a ten jest prawie takiej samej barwy jak prop moze troszeczke bardziej zolty

Kolor kolego nie jest żadnym od znacznikiem jakości lecz cena zrobienie dobrego trenu kosztuje wiec jak coś jest za tanie to trenu za dużo tam nie ma
Nie wiem jak nowa szata PMP bo mam jeszcze z starej kolekcji i ładuje po 2cm w udo i zero bólu a fujary to utrzymać w ryzach nie idzie i libido mega dobre więc działa mega dobrze znaczy ja jestem zadowolony wiem ze są przeciwnicy PMP ale testo jest oki

ana0609
05-04-13, 22:25
a fujary to utrzymać w ryzach nie idzie

No fakt , utrzymać nie możesz

fallenursus
06-04-13, 00:33
fote hcg wstaw skoro juz zaczeles. nie radze bez bo po 19nor mozesz byc bezplodny. tak jak bylo pisane czy znowu po swojemu?

.rocky
06-04-13, 00:42
na dniach cos skoluje. to nie czekac az sie podkurcza tylko caly czas od poczatku

piuras86
06-04-13, 09:55
od samego początku strzał z oleju
i od razu z hcg ... ja tak jak sok e2d i hcg e2d 250iu

piuras86
06-04-13, 09:58
a to ty mjie dupe trujesz na gg...
:)
że niby ja ????
hahaha ja od ponad 8 miesiecy nie używam i nie mam gg

fallenursus
06-04-13, 14:29
chodzilo mi o daniel2'sa :)

.rocky
16-04-13, 10:29
140 na wl zaliczone , ledwo [dtx nie estes tu najsilnijszy

teraz codzien interwal 30min na schodach (lekkie zbieganie w dol, -wysilkowe wchodzenie pod gore), chyba se kupie tentnomierz zeby znac swoje tempo i nie przesadzac

, oliwe calkiem wyjebalem( z dnia na dzien prkatycznie sciolem 500kcal i dobrze sie czuje), tluszcz jedynie z jajek ale jest ich 10ed, wiec i tak wychodzi tl ~1 na kgms, wegle ok 250gr [tyle mi wystarcza zeby trzymac pełność i czuc sie dobrze, bialko ok 260-80 w zaleznosci od dnia

teraz redu na samym testo w sumie dobrze chyba bo zbyt wysoki bf na tren marnowal by sie potencjal zejde z dobre 8kg w dol wtedy wejde na to ze mi wytnie pajeczyne na klatce

z tego co zauywazlem do teraz to bary przybieraja powoli kulisty ksztalt i glowa misie robi mniejsza tzn widocznie shodzi woda ,lekko policzki mi bardziej odstaja,z brzucha plecow nog narazie nic, z nich chyba bedzie ciezko bo tam mam takie zaległe zapasy co nie byly ruszane od dlugich lat

http://s24.postimg.org/gp7x2zchx/76756677.jpg

///M
16-04-13, 10:59
Jest bardzo dobrze a to dopiero początek. Czekam na efekt końcowy bo wiem ze będzie moc :)

kfc
16-04-13, 11:58
pokaż plecy, bo ja tu nie widzę najszerszych grzbietu, a lubię :pp

.rocky
19-04-13, 19:41
zmiezylem sie dzis ta waga miezaca wszystko, zdebialem tam jak wyszlo ze przytylem 3kg tluszczu i tyle samo stracilem miesa, to jest kuzwa niemozliwe jak w lustrze widze drobne zmiany na plus, sila mi nie spada a delikatnie w gore,niewiem albo to wsyzstko to moja wyobraznia i jestem gleboko w dupie, miezylem sie po treningu, moze to mialo jakis wplyw niewiem jakies zawachania elektrolitow i waga zwariowala tylko na to moge liczyc bo inaczej nie umie tego wytlumaczyc, korzysta ktos z wag mierzacych sklad ciala Tanita?? jak u was wyuchodzi z realnoscia wynikow?

Wiki
19-04-13, 20:03
te wagi są niedokładne i oszukują, orientacyjnie jedynie działają. Tzn. po redukcji, gdy ważyłem mniej, faktycznie pokazywały mniejszy bf.
Ale nie należy się tym sugerować. Jak w lustrze jest na plus, to tym bardziej masz dowód na to że okłamują :)

Pumbas
19-04-13, 21:46
wyjeb sie na to, to wahania elektrolitow hehe
lustro przedewszystkim.

.rocky
25-04-13, 20:59
na treningu i wieczorem zylska na rekach wylaza, troche na barkach i gorze klaty, uda biodra dol plecow bez zmian moze mikro mikro minimalnie kurde tam jest masakra tak oporne sadlo ze niewiem czy kiedykolwiek to strace, wegle na dzis to 2,5worka ryzu i 100owsa, tluszczy tylko tylo co z 10ciu jajek, bialko 700kury i tyle, ,5x45min roweru na tydz ,tluszcz z brzucha rak schodzi szybko woda na ryju dalej sie trzyma mysle ze wyeaben mam estro bo te 100propa jednak obficie odczuwam,sila jak by ciagle w przod

wl 120-100 x 5-7 x4
mloty 40-36kg na lape x6-8 x4
pompki na tric x4 50kg na kolanachxmax
unoszenie sztangi wzdloz tulowia 30kgxmax
hantle w prozd 20kg xmax
szrugsy 46kg na reke x9powt

.rocky
30-04-13, 20:03
wegle znizylem do 200g, niechce tracic pelnosci wiec nizej chyba juz nie zejde, acetu 75ed , mimo aerobow ed kondycja coraz gozej, na silowni przy lajtowych cwiczeniach dysze, w sumie przy kazdym cwiczeniu wiec wtf,w nocy totalnie mokro, spie bez ciuchow juz

.rocky
03-05-13, 15:32
http://s1.postimg.org/i0mzm22m7/78586.jpg zarzucam t3 bo już mozolnie idzie

yaro09
03-05-13, 16:08
zrzucisz jeszcze trochę tłuszczu to zajebista sylwetka
na wakacje będzie

fallenursus
03-05-13, 21:29
wegle znizylem do 200g, niechce tracic pelnosci wiec nizej chyba juz nie zejde, acetu 75ed , mimo aerobow ed kondycja coraz gozej, na silowni przy lajtowych cwiczeniach dysze, w sumie przy kazdym cwiczeniu wiec wtf,w nocy totalnie mokro, spie bez ciuchow juz

A jak.sie.prosi zebys sobie poczytal to i.owo o.tym.co wbijasz w siebie to sie nie.chce :)

yaro09
04-05-13, 03:04
no to prawda, bo też tak czytam Twoja relacje
i widzę ze pchasz w siebie co tylko masz pod reka.
ja na saa się nie znam. ale nie boisz się ze coś Ci się
wkońcu zjebie?

.rocky
04-05-13, 11:05
po prostu większość wiedzy z neta to głupoty uważam pisza bzdury i potem człowiek się gubi najlpeioej wiedze zdobywac moim zdaniem przez praktykę ucząc się na bledach ale wyczytałem ze tren cos tam zaburza w krwinkach czerwonych i może być spadek wydolności wiec dyszenie na silce już mam wytlumaczone

DTX
04-05-13, 12:41
Trzeba wiedzieć gdzie tej wiedzy szukać :)

DTX
16-05-13, 21:22
progress, lewe maj 2011, prawe maj 2013
http://s16.postimg.org/j9el5uw05/76767.jpg

najt
16-05-13, 21:29
dobry świniak

Gangsta Latino
16-05-13, 21:42
rocky? niby morda ta sama, ale jednak nie ta sama;p

DTX
16-05-13, 21:44
no tak, forum mu nie dziala

Gangsta Latino
16-05-13, 21:46
No to zajebista forma!! Naprawdę dobra robota

yaro09
16-05-13, 23:05
no elegancko :)

Pioter1994
16-05-13, 23:08
Z rozpędu dałem sog'a DTX'owi :D

Świetna robota :D

.rocky
17-05-13, 17:42
niemam w zasiegu zadnej wagi, nawet miarki krawieckiej bo zgubiłem, niemam pojecia w jakim tempie chudne i nawet nie wiem ile kcal pochłaniam bo za każdym razem wychodzi mi inna suma, ale teraz jestem na ok 150 weglach i nizej już nie zejde jedyne co mogę to wyjebac jajka ze sniadania i wrzucic tune/kure, schody 40min 7xtyg mam wrazenie ze coraz wolniej schodzi albo to może przez ta wode która ciagle trzymam po skarpetkach na kostkach mam obrączki ale to przez test i może przez te 10mg mety które daje przed teningiem na powera, wycina potrwa nie wiem jakies jeszcze plus minus 7tyg bo na tyle wrzuce wino mysle ew nad trenem hexa ale koszta wyjda bolesne wiec neiwiem tymabrdziej ze jedynie mogę go odpalić na 8tyg wiec nie wiem czy jest sens a jego wypada się trochę dluzej ciagnanc

fallenursus
17-05-13, 18:15
A jak bijesz hcg?

.rocky
17-05-13, 18:55
teray tylko sam prop to nie bije

fallenursus
17-05-13, 19:02
Aha bo testo nie blokuje tak?

.rocky
20-05-13, 10:19
schody 35min

od razu po- kawa z mlekiem i cukrem+ ciastko francuskie z jabłkiem, a niech mi ktoś zabroni,perdole was

potem 1,5h smażenia się na balkonie, klara napierdala fajnie ,niczym się nie smaruje takie badziewy sa dla frajerow

za jakies 1,5h-2h sniadanie 5calych jaj+100g owianki
potem 3x 300kury+ pol worka ryzu+warzywa i na noc mix 130g tuńczyka+wiejski light+pomidory/ a ja niema tuny to 250twarogu chudego z dżemem, nie wiem ile dziennie idzie kcal ale mam takie przeczucie ze w tym momencie nie jest ani za dużo ani za malo

od jutra wins początek od 50mg ed, trening ten od kachasa co robilem rok temu, zajebisty, wszystko robione 2-3x w tyg po 1-2cwiczonku, powt nisko,

a tymczasem pozdro z kibla

http://s23.postimg.org/s6bvbjdi3/2013_05_19_183656.jpg

Baloniarz
20-05-13, 13:43
Jeszcze dodaj fote kału rozgrzebaną paluchem :), no i ubrudzony paluch :P

Wiki
20-05-13, 17:48
prawdziwa kulturystyczna poza. Spinka na sraczu... :)

Pumbas
20-05-13, 18:28
Jakby nie było, kulturyści spędzają na sraczu więcej czasu niż przeciętny śmiertelnik. jest więc w tym jakiś głębszy , gówniany sens :D

fallenursus
06-06-13, 16:06
http://www.biologia.pl/encyklopedia/wiki/Regu%C5%82a_przekory_(chemia)

Wbij to sobie w lep jak towar idzie

Gangsta Latino
06-06-13, 16:49
zadziwiające jest to, że wielu wali nie wiadomo jakie ilości towaru i ponadto nie wie co i jak się powinno robić i nic im nie jest, a niektórzy zwiększą ilość białko do 3 czy 4 gr i już mają problem z nerami.

Nie odnosze tego do Ciebie rocky, tylko tak ogólnie.

fallenursus
20-06-13, 14:45
1/20 roztworu rock.
Kiedy konczysz te sterydy?

yaro09
20-06-13, 23:46
kurcze już miesiąc go tu nie bylo :)

.rocky
21-06-13, 00:13
sledz temat konkursu, niewem falen kiedy koncze, jak skoncze to skoncze

fallenursus
21-06-13, 00:36
To mozesz zle.skonczyc.

.rocky
09-08-13, 00:25
http://s23.postimg.org/lx0328sx7/r3r.jpg

teraz 10tyg wegetacji przedemna ale cwicze żeby utrzymywać to co jest, na 200mg cypka tygodniowo i 20metki przed tr żeby jakas motywacja do treningow była

sila po winie wogole nie spada i chyba nie zamieza spaść, bo dziś hantle na klate skos+ 50kg na 8powt sam, czyli delikatnie do przodu,no ale może to za sprawa większych kcal, ale nadal jest lekki deficyt, 350-400wegli,300g bialka, i 50tluszczu, tylko hujowo jak na nast. bombie sila pojdzie a większych hantli na silce niż 50kg niema, trzeba będzie ogarnanc takie krótkie gryfiki olimpijskie co można se krazki nakladac wie ktoś gdzie takie nabyć??na wiosło jednorącz to samo brak hantli,

podsumuwujac jak ktoś nadal myśli ze saa to tylko efekt tymczasowy to się myli, jak się zadba o wsyztsko co niezbędne można się cieszyc rezultatami na długo PO

fallenursus
09-08-13, 01:59
Zejdz ze wszustkiego i potem napisz to jeszcze raz a nie kompletne bzdury piszesz ktoś nie doczyta i pomyśli ze masz rację.
Nie hejtuje nikogo tylko inwylacznie tych co nie maja oleju we lbie.
Ile amdz lat?19-20?powiem ci prosto z mostu z chujem na lep sie zamieniles bo bijesz gowno co wiedzę masz słaba mostkujesz w tym wieku?posralo cie into nieźle Stachu. Niechailbym żebyś to ty był tym koksem którego potem wytykaja palcami i mówią ze tempy.
Ludzi ma tym forum co z głową bawią sie tym można wyliczyć na palcach jednej ręki.
Ps. Forma dobra.
Zdrowia i rozumu.
Badania, pct wedlog badań i przerwa.

smoczyna
09-08-13, 09:45
Jest forma i obys mial racje ze efekty na dlugo ;)

Pioter1994
09-08-13, 12:04
Rocky Ty w ogóle nie schodzisz z towaru? Lecisz cały czas bez odbloku?

.rocky
09-08-13, 12:29
odbloki nie sa zdrowe, wole zrobić ten mostek czyli odpoczynek na minimalnej dawce i potem jechać dalej na wysokich obrotach

Pioter1994
09-08-13, 12:42
To jak zejdziesz kiedyś całkowicie z towaru to będzie masakra..., a badania robisz chociaż?

fallenursus
09-08-13, 12:58
Bez obrazy ale masz iq piły tarczowej. Masz bana na wiedzę? Mogę z kimś pogadać żeby ściągnęli?
Przemysł to.dobrze radzę.

.rocky
31-08-13, 01:44
http://s22.postimg.org/7bdr2yfoh/2013_08_31_01_23_30.jpg (/)
czyli bez zmian

ani do przodu ani do tylu i o to mi wsumie treraz chodzi, ale chyba czuje cos to mono, jak by więcej sily

a to moja kolacyjka,

bula gouda i smazona KANIA (polski grzyb niegdyś podawany tylko arystokratom)

http://s12.postimg.org/lxnio4k4d/2013_08_30_16_49_52.jpg (http://postimage.org/)

Micek185
31-08-13, 17:30
jak w sylwetce chce zostać na tym samym poziomie to ciągnij teraz wytrzymałość albo kalinistyke zajeebista opcja, dla kogoś kto nie trenuje jak typowy kulturysta.

DTX
31-08-13, 17:32
jak w sylwetce chce zostać na tym samym poziomie to ciągnij teraz wytrzymałość albo kalinistyke zajeebista opcja, dla kogoś kto nie trenuje jak typowy kulturysta.

kalistenike

.rocky
02-09-13, 23:47
już wcześniej myslalem żeby tego skosztować, tylko szukam teraz fajnego placu zabaw z rurami w miescie zbey tam się bujac

dzis poszlo 30jajek, być może przesadzilem ale kuwa nigdzie kury nie było jakas plaga wszędzie promocje i po południu już puste lodówki, węgli mało bo wkoncu 160tluszczy i trochę ciężko się czuje

Pumbas
03-09-13, 00:18
to musiały być eski albo mki, skoro 160gT
Ale swoja drogą ładnie jesteś jebnięty , 30 jajek :D
ale forma jest wiec mozesz nawet kupic specialna patelnie i robic na sniadanie jajecznice z 2 palet, chulaj dusza piekła nie ma #yolo

.rocky
03-09-13, 00:39
normalnie jest tylko z rana jajecznica z 8sztuk L, smazona na 2raty, ale dziś niemiałem wyjścia niemając ani grama miesa, wiem ze nic by się nie stało jak by 1dzien popuscil z dieta ale paranoja na tym punkcie jest silnijsza

.rocky
03-09-13, 19:32
wl 145kg x4+1 z pomocą

zaskakuje mnie to mono bo wszędzie ciężary na plus, może dlatego tak kleplo bo w ciągu 4lat siłowni biore je po raz pierwszy bo zawsze myslalem ze to gowno
francuzik 60kg 6powt

.rocky
01-10-13, 14:52
http://s8.postimg.org/l98iozx7p/2013_08_31_01_17_23.jpg

plany na najbliższy czas to jakos niebawem w październiku rusze z trenem na kilka tygodni żeby się szybko i sprawnie dociąć, a potem masa jak najczystrza do końca wiosny albo dluzej, zestaw klasyczne trio deka test i jakies tablety

fallenursus
01-10-13, 15:03
Nie wiedz wr wszystko co czytasz w internecie Stachu :)
Dobra robota!

yaro09
01-10-13, 15:05
no elegancko :)

Pioter1994
01-10-13, 22:28
Ciśniesz! :)

Jaka waga teraz?

.rocky
02-10-13, 01:03
ciagle ta sama, 100kg, co pare dni robie treningi ala krosfitowe także przy tej wadze mysle sprawność mam dobra, wykonuje wysokie wyskoki na metrowego boxa z obciążeniem, i wiele roznych fajnych rzeczy, na mc 180x4, klatka 140x4 tzn bez zmian, a i zaczynam robic mc od niedawna tylko w pasie, to samo siady, widze po talii ze robi się powoli za szeroka, może wlasnie dlatego ze nigdy nei uzywalem pasa, i mi się to średnio podoba

smoczyna
03-10-13, 17:01
Łoooooo dawno mnie tu nie bylo
rosniesz chlopie !! :D:D

Gangsta Latino
05-10-13, 17:36
Świetna robota rocky. Czasami piszesz głupoty, ale wygląd zaje ;)

fallenursus
05-10-13, 18:34
Ten wygląd można bylo z głową i palcem w dupie.
Takie cos jak mostek w tym wieku nie powinno istnieć w jego slowniku wogóle

.rocky
05-10-13, 19:51
ktoś mi podsunal fajny pomysl z mp za rok, mysle czy by se nie startnąć, w czyms do 90kg, było by trochę do nadbudowania, trochę do podcięcia, niby jest czas, ale wszystko zależy od $$

.rocky
08-10-13, 11:43
polecam na lydki trening nastepujacy-1 seria wspiec stojac 100powt robiona 3-4x w tyg u mnie naprawde widac po miesiacu roznice niz jak nie przekraczakem 30 powt i mimo ze uzywalem dodatkowych kg. a tu juz przy 60.powtorzeniu u mnie zaczyna sie ogien a ostatnie 40.to jest katorga polecam

fallenursus
08-10-13, 11:46
zależy od $$

Całe przygotowania jeśli planujesz naprawdę dobrze wyjść ~20 000 a ostatnich miesiąc najwięcej.
Good luck.

Pumbas
08-10-13, 13:26
Fal rozpisz przybliżony hajs wydany osobno na dietę,suple,koksy + czas przez jaki trzeba sie przygotowywać żeby wyjść 'dobrze'.
Teraz rozpisz to samo w tym czasie - dieta,suple,koksy zakładając, że nie robi formy na zawody tylko ciśnie dalej tak jak teraz.
Jaka jest różnica tych kwot? Ide o zakład, że wbrew pozorom nie tak straszna, a już na pewno mniej odrzuca niż rzucone z kosmosu 20 kafli

Ludzie czasem muszą kredyt brać żeby te kilka tys tej roznicy pokryc, ale nie sadze zeby to pieniadze byly najwiekszym problemem przez ktory ludzie nie startuja, wiec nie wiem z jakiej czapy przesadnie ucinasz rockowi perspektywy. jak sie ogarnie, rozplanuje i zacznie juz teraz zbierac budzet to da rade, najgorzej jest z innym zasobem ; czasem.. no ale to juz kwestia jak bardzo sie chce tego

.rocky
08-10-13, 13:52
zebym się wyrobil w miare okazale do tego października 2014 musiałbym od teraz zacząć koksować az do końca bez przerwy albo z małymi przerwami, teraz slabo bilem bo slabo z kasa było a i tak lacznie to z 3-4tys na to wydalem wiec jeśli zaraz nie znajde jakiejś stałej roboty niemam o czym myslec

fallenursus
08-10-13, 13:54
Oskar wiesz ze Cie lubię ale wystarczy spytać przemka czy wojtka czy innych :)
Uważasz np ze ten milion $ który przeznaczyli na pulę wygranych na ostatnim O, to tylko pito żeby Heath zgarnął jak najwięcej? Nie chce porównywać bo między naszymi kontynentami nie ma sensu. Ludzie którzy chcą cos osiągnąć wychodzą na scenę żeby sie pokazać z jak najlepszej strony w tym półświatku. To jest inwestycja w siebie wiazaca najwiecej rozczarowań. Dlatego tak mało ludzi znasz po nazwisku. Tylko odwazni jak w każdym innym biznesie potrafią z tym żyć.

DTX
08-10-13, 15:53
Typek ode mnie z silki, który jest niepełnosprawny dość fajnie się wysuszyl żyjąc z zasiłku 450zl + wiadomo pomoc od innych ma. Pewnie czesc kojarzy blinga, nonstoo watrobki, serduszka drobiowe.

Na dietę i tak mięsie cznie kasa idzie, i wcale nie trzeba jeść kosmicznych ilości białka żeby zbudować dobre mięso.

Ogarnij robotę żeby mieć stały dopływ gotówki i jazda.

Micek185
09-10-13, 10:15
Musze przyznac racjełysemu. Zeby ogarna. Wszystko do zawodow niestety hajsu trzeba miec duzo wiecej niz na tradycyjnej masowie na plaze. Tym bardziej ze im dalej sie w to brnie tym bardIej szkoda jest zaprzestac. Roki zycze Ci jak najlepiej bo robisz dobra robote ale 90kg przy Twoim wzroscie w rok czasu z formą na pierwszą trojke jest nie osiagalne. Chyba ze cale forum zrzuci Ci sie na przygotowania a Ty nie bedziesz nic innego robil tylko sie przygotowywal.

ht
09-10-13, 12:47
Zeby wyjsc i miec pudlo to fakt. Potrzeba duzo siana. Rocky gen masz na pewno. Jedna z lepszych sylwetek forum. Ale bez pracy (dobrze platnej) nie poszalejesz na mp. Chyba ze chcesz wyjsc zeby sie obyc z przygotowaniami wyjsciem na scene itp... Gen jest. Samozaparcie jest. Brakuje najbardziej pitrzebnego ogniwa...$$$$$$$

.rocky
04-11-13, 11:50
witam co u mnie no hujowo trochę nie trenuje już jakies 2tygodnie, może trochę mniej,
pierw chorowałem a teraz musze nadganiać to czego nie zalatwilem w tamtym czasie,l4, kompleks badan psychotechnicznych do pracy książeczki rozne, legitymacje do szkoły no i robota na popołudnie także jakies 2tygodnie jestem przymusowo bez treningu ale oczywiście sterydy i diete ciagle trzymam żeby straty w sylwetce były jak najmniejsze ,nie przekraczam więcej niż 200wegli, dziennie ida mi 3wory białego ryzu, tłuszcz wyjebany do zera, zamiast jaj dalem porcje 300kury także jest 1300kury ed, także kalorie mam bardzo nisko, ale im dluzej nie cwicze tym czuje się gorzej, niema tego nabicia i człowiek czuje się jak gowno, ale jak tylko wszysko ogarne wracam spowrotem na salke szczególnie ze wyczekuje na nowe prezenty od mojego mikołaja pozdro i trenujcie tam tez nie opierdajalcie się bo pacze na was falen skurwysynu zwątpiłem już w ciebie a widze zacyznasz wygladac coraz lepiej ale na mnie tez przyjdzie kolej

http://s21.postimg.org/ry30ig2cn/webcam_toy_foto8.jpg

tutaj jeszcze foteczka , mysle ze nie jest zle, ale jak tylko sytuacja mi się uspokoji ogarne wyszstko i zarobię trochę hajsu to przyzekam tak dopierdole do pieca ze mnie rozniesie tylko dajcie mi trochę czasu a tymczasem lece na zmiane i pozdrawiam wszystkich zapaleńców

fallenursus
04-11-13, 12:49
Nie jedź za dużo mięsa bo się nie będziesz mógł wysrac jak twierdza niektórzy.

Micek185
04-11-13, 17:45
Rocky jak i tak wpierdalasz tyle miesa to moze bys sie pokusił o paleodiete? odpowiednia do Twojego obecnego rytmu dnia.

.rocky
04-11-13, 23:18
falen jem tak od tygodnia i i niemam z tym problemów, mysle to kwestia ilości warzyw i wypitej wody mineralnej w ciągu dnia, pomidory i ogurki ida na kilogramy

nie slyszalem co to ta paleodieta, raczej rozwazalem jakiś if/lg , mój rytm dnia preferuje 3-4 bardzo konkretne posiłki wiec jakiś lg bylby jak ulał

z takich newsow jeszcze to przed choroba hantle 44kg poszly na bareczki,7powt, dla mnie mega bo jakiś rok temu ledwo co to bralem na skosy na klate,

kfc
04-11-13, 23:39
ej kurcze, widziałam Cię gdzieś chyba.

albo wygladasz jak prawie każdy-usmiechnieto-sympatyczno-prawie-łysy-młody-koks.
;p

fallenursus
04-11-13, 23:53
Stachu jedz jak jesz. Słuchaj ciała, sraj na resztę.
Ps. Co do sterowania yo mnie słuchaj.
A takie pierdolenie że tren ma być ciemny wsadź tym co tak twierdzą w dupsko

Micek185
05-11-13, 00:07

Od kiedy zmieniłes podejscie?

.rocky
05-11-13, 00:11
no tak tylko czy zdrowe jest wciąganie 100gr bialka na raz? nie bezdie problemów z wchjlonieciem takich ilosci? bo często mi się tak zdarza

ej kurcze, widziałam Cię gdzieś chyba.

albo wygladasz jak prawie każdy-usmiechnieto-sympatyczno-prawie-łysy-młody-koks.
;p
ja zawsze jestem sympatyczny az za bardzo dlatego rozpoczelem suplementacje hormonami żeby nabrać trochę pazurów

fallenursus
05-11-13, 01:01
Od kiedy zmieniłes podejscie?
A czy kiedy kolwiek was sluchlem?:)

.rocky
09-11-13, 15:21
http://s7.postimg.org/w9w69mfaz/webcam_toy_foto9.jpg

powoli dochodze do sensownego bfu jeszcze jakies 3tyg bardzo niskich kcal i odbicie i masa bo trochę wychudłem,teraz mam ok -1000kcal i trenuje mi się bardzo dobrze,sila powoli do przodu, miesa nie gubie, nawet ryj już przestal być okrągły jak zawsze

.rocky
09-11-13, 15:28
a węgle tylko ida raz dziennie porcyjka 210g ww po treningu, to 3wory ryzu naraz,a wchodzi to we mnie jak w gąbke ale np. po nogach naczczo to i bym wpierdolil dzika całego a i to by było mało a przez reszte dnia sama kura i warzywa bez tluszczow

Micek185
09-11-13, 16:00
kombinujesz widze jak kon pod góre, spisuj gdzies to później bedziesz miał odniesienie co najlepiej na ciebie działa.
Dlaczego rezygnujesz z tłuszczu?

.rocky
09-11-13, 16:15
bo chciałem sprobowac jak to się przelozy w praktyce, pozatym kosztem tłuszczu moglem sobie dac trochę więcej ww jednocześnie trzymając bardzo nisko kcal, co kilka dni robie tylko jakies tam ladowanko dużo tł dużo ww żeby się nie wykończyć , a caly pomysl zaczerpnięty z vlcd w której niema ani ww ani tł, tylko bialko, to musi być przejebane, ale ponoc szkodliwość wysokich deficytow to mit i bawienie sie w -300,-500 to strata czasu, ale trochę to zmodyfikowałem pod siebie czyli tylko dodałem trochę tych ww bo nie lubie być płaski i mimo koksu wtedy nawet trace checi i motywacje, musi być ta minimalna pelnosc zebym się dobrze czul, pozatym przewin sobie strone wcześniej, tam masz foto, sprzed nieclaego tygodnia, niechce być nie skromny ale ja widze roznice a to zaledwie kilka dni, oczywiście bez trena bałbym się wejść trochę na takie kcal

Pumbas
09-11-13, 16:56
vlcd powstało żeby leczyć poważnie chorych gosci ktorzy sa tak otyli ze maja przez to mase powiklan i oplaca sie podjac tak niskie podaze kaloryczne zeby nie patrzac na komfort zycia jak najszybciej pozbyc sie chorob zwiazanych z patologiczna nadwaga. bo to działa swietnie, ale warto pamietac, ze vlcd nei jest nastawione na cele sportowe - a Ty jeszcze na koksie to po prostu marnowanie kasy
vlcd,lcd etc sa moim zdaniem 'dla nas' swietnym narzedziem na krótkie okresy do maksymalnie tygodnia , jak ktos chce wedle zalozen diety ciagnac to przez dlugii czas, to nie warto

ja probowalem i do tego wspomnianego tygodnia mozna jesc po kilkaset kalorii i organizm daje sobie rade swietnie, zero spadkow sily, pobudzenie na treningach, dobry szok dla organizmu
ale potem jest etap nieciekawego przejscia, bole zawroty glowy, zero koncetracji,ospalosc etc podobno nie rezygnujac z diety i ciagnac ja mimo tego stanu, organizm sie przestawia i znowu jest ok
nei wiem tego, bo kto normalny chce na wlasne zyczenie to ciagnac efekty nie sa tego warte , lepiej to zrobic tak bozia przykazala, na spokojnie zbilansowana dieta z deficytem

ps. post na wyrost, dorzucilem tylko 3 gr
, bo Ty robisz ladowania i nie trzymasz sie zalozen vlcd tylko probojesz cos z tego wyciagnac wiec masz dosc dobra strategie

fallenursus
09-11-13, 16:56
Czy dalej twierdzisz że masz wyjepke?

ht
09-11-13, 19:33
uff rocky uspokoiles mnie ostatnim wpisem. bo sam szykuje sie na jasny tren:)

Micek185
09-11-13, 20:12
o to mi chodizło, pytam bo widze ż enon stop zmieniasz jadłopis, fajnie bo to w zasadzie przewraca wszstkie kulturystyczne mity do góry nogami, przy zniżonym tłuszczu nie czujesz sie gorzej? mi np bez węglowoadanów dobrze się zyje ale bez tłuszczu już nie mam powera.
Kiedys pamietam jak ładowałme po 450-500g węgli dziennie to jedyne co uzyskałem to warstwe tłuszczu jak niedźwiedź. Forme masz Rocky dobrą ale stoisz w miejscu tak mi się zdaje, chyba ze poprostu spowodowane jest to sprawami osobistymi i nie masz czssu na 100%.

.rocky
09-11-13, 22:19
nie, nie czuje zadnych spadkow Powera na niskich tl, a w sumie na treningach jest odwrotnie power pozadny, masz racje teraz to stoje w miejscu, ostatni konkretnijszy progres zrobiłem w lato tego roku, nie pracowałem, miałem pieniądze bo mieszkałem jeszcze ze starym, i czas ,zgubiłem dużo sadla i nadbudowałem kilka kg, teraz jak uda mi się zrobić 2-3 treningu w tygodniu to jest już dobrze, napisałem wyżej jak mi się wszystko uspokoji zgarne trochę pieniędzy to rusze spowrotem na przod, jak by nie patrząc progresować bez przerwy non toper tez zabardzo się nie da, teraz się tylko docinam na tyle ile dam rade

kto sledzi ten temat trochę dluzej powinien pamietac moja kozacką forme z lata 2011 ku przypomnieniu wstawiam:
http://s23.postimg.org/7ci3aowq3/P1040880.jpg

jak ktoś gdzies to okreslil ze to maraton a nie sprint, wiec patrze na to z perspektywy maratonu ze dziś wyglądam 50x lepiej i jestem 50x silnijszy niż wtedy, nieważne w ile czasu, ale cos udało mi się sprogresować, a to ze teraz w kilka miesięcy nic mi nie urośnie czy cos to mało ważne, to nie istotne, ważne ze w przeciągu kilku lat z niczego zrobiłem te w miare czyste 90kg oczywiście na tym nie poprzestaje ale kalendarz mnie w niczym nie pogania żeby z miesiąca na miesiąc rrobic postep, to tylko kwestia czasu i pieniędzy, niczego wiecej

Micek185
09-11-13, 22:59
jedna z Twoich lepszych wypowiedzi ;)
Pamiętam jak Ci tu cisnelismy żes kotlet i zebyś sie wziął za redukcje, tak czy siak formy nawet nie ma co porównywać. oby bvyło tylko lepiej.

fallenursus
09-11-13, 23:26
Dziwisz się ze nie czujesz braku tl?:) zejdź z towaru. :p
Tyle się trulo że może coś w końcu dotarło Stachu. Szkoda tylko że nie wszystko :(

Zima
10-11-13, 00:00
kwestia czasu, pieniędzy, ale przede wszystkim zdrowia.

.rocky
11-11-13, 17:42
rozważam zamianę bazowego bialka na tansza alternatywę, cyc z kury drogo mi wychodzi trochę za drogo jak na moje możliwości, myslalem żeby przejść na watrobke drobiowa/wieprzowa to jest tanie jak woda a na 100gr ma 19b ale niestety te 5g tłuszczu tez, tak jak bling z apaka zrobil na tym super forme nie wiem czy u mnie to się sprawdzi ale chce sprobowac bo 1200kury ed już ciężko wyrabiam z $ tylko jak będę chciał wciagnac kilo takiej watrobki to jest 50gr tłuszczu i to chyba nie tego dobrego

Kajowski
11-11-13, 18:09
Jako urozmaicenie raz za czas myśle ze spoko sam wrzuciłem 2x w tygodniu ale od niedawna tak jema,jako baza to nie bardzo ale możesz sprawdzić,trochę tych tłuszczy jest:)

.rocky
14-11-13, 21:29
trenik fajna sprawa, sen bardzo wydajny, nienazwal bym tego bezsennoscia jak większość, po prostu spi się ale dość krótko, o 23 się klade a o 4;30 mam budzik nastawiony, a budze się już po 4 i niemoge dalej zasnanc, psychoz zadnych nie lapie, nikogo nie zabiłem, pod tym względem jestem normalny jak zawsze, nie rzuca mną, po 5h snu, 8-10h pracy i to nie biurowej, na niskich ww, mogę mimo to zrobić dobry trening, diety nie trzymam na 100%, okoliczności i czas nie zawsze pozwala, ostatnio zdarza się ze mama narobi mi cala miche pasztetu z orzechów, suszonych sliwek, i wątróbki (przekozacki) i smaruje tym dwie buly ziarniste i lece na silke bo np. normalnych zakupow zapomniałem zrobić, sila do góry, 44kg hantelki na barki 8x , klatka seria 140x4, ale niema co liczyc jakies duże zmiany w sylwetce bo wzialem tylko doraźnie se od tak 10ml,3tyg na standardowej dawce to dużo nie namiesza ale chciałem się rozeznać jak to wygląda i jak to się je,ale jak by pojechać z tym minimum 2miesiace, dopiąć wszystko na 100% mysle by było ciekawie, jakos po 20lis wejde sobie na dlugi tescik 0.5g ew, bez jakiegoś specjalnego celu, po prostu żeby mieć jakas motywacje do cwiczen i nie jebac na sucho i żeby się lepiej czuc, a w czasie tego mosta wyzbieram hajsik i dojda jakies anabole, to może uda mi się cos wkoncu dobudować, i musze znalesc jakiś sposób na przedramiona bo liche
http://s18.postimg.org/xhj47d17t/webcam_toy_foto8.jpg

Micek185
14-11-13, 21:57
na przedramiona dwa ćwiczenia które wyjebią ci je w dwa miesiące: Clean z tym ze nie musisz robić siadu, wystarczy że założoysz sowity cieżar i będziesz zarzucał z poziomu ud, powiedzmy 4serie spokojnie Ci wystarcza jako ostatnie cwiczenie w treningu

http://www.youtube.com/watch?v=9ujMWHBX5CU

no i podstawa na ogień w przedramionach nawijanie sznura z krążkiem na końcu na sztange która leży na stojakach do siadów, nie moge znaleźć tego filmu gdzie koklyev robił to ćwiczenie, mi wystarcza 3 serie żeby ledwo zgiać palce u rąk.

.rocky
16-11-13, 14:51
trening naczczo

wl skos+ hantelki 52,5kg x9x7 +kilka dropsetow 30stkami

pompki poręcze 25kg na pasie x10 x4

pompki w podprze na triceps 50kg na kolanach x11x9x, drop 25kgxmax, drop własnym cialem xmax

wykroki z ciężarem 30kg robione hipertoroficznie do upadku, krótkie kroki, kolano znacznie wychodzilo poza linie palcow ale tak najlepiej wchodzi na czworke, a mniej na dupsko, dlatego tez dużo powt żeby kolan nie zjechać

zurawie na dwojki x4xmax

lydki wspięcia 100powt

trening jak zwykle na pelnej bombie, zyly wychodzą, po treningu 200gr białego ryzu, 300kury, czerwona kapucha, 10gr mono
kolejne węgle pojda dopiero przed snem tj 100gr ryzu i tyle z ww na dziś, w biedrze fajna promo na kure 14zl, a normalnie 16, tylko 2zl ale zawsze cos, za tyle już mam paczuszke ryzu wiec wzialem od razu 3kg

teraz forma mnie wsumie zadowala, jest w miare optymalnie 95kg z kratą, sprawność zachowana, wyglądam w miare podobnie jak chłopaki z Kielc na scenie w kat meska sylwetka, ale trzeba jeszcze dojebac

.rocky
18-11-13, 15:43
http://s8.postimg.org/t02qal9s5/image.jpg 158 na wl peklo szmaciarsko, nast. tydzień mysle dobije na 162 spokojnie albo może ,nawet więcej, dziś dzień ladowania baterii, węgli może pojdzie z pol kilo bo caly tydzień było mega lc, przyda mi się to, do teraz wciagniete 200gr a już pękatość się robi wieczorem interway w formie crossfitu

Micek185
18-11-13, 18:37
Co sie stąło z sutami?

.rocky
18-11-13, 19:14
male gino ale to już mam gdzies od kwietnia, meta z testem mi to zalatwily

.rocky
21-11-13, 15:10
ma ktoś patenta na pozbycie się wody zpod skory? farmacja odpada, raczej interesuje mnie jakas pokrzywa,cynk cos takiego, już wyprzedzam niektóre pytania

jedzenie jest czyste, węgle niskie, soli zero, wody dużo, a buzia okragla, ogolnei skora na ciele nie jest taka cienka jaka bym chciał, i co tutaj teraz zrobić?
ps. wl 140kg x6 z wczoraj

fallenursus
21-11-13, 15:46
Mniszek bawarski 600mg dziennie

.rocky
23-11-13, 23:01
ostatnie 2-3dni ciecia zostały to jeszcze uciolem kcal i sa już dosyć nisko, 1,400kury i 200gr ryzu, zero tl, to 2100kcal a zapoczebowanie mam chyba 3500 cos kolo teg,o, zyl mi wychodzi sporo, ale dekoncentracja i senność się lekka wdała ostatnio, jeszcze te ostatnie dni i zwiększam, jednak treningi nadal wchodzą na pelnej kurwie, mieso nie ucieka bo się co 2gi dzien robie pomiar składu ciala, masa miesniowa się ciagle trzyma na 84kg, chociaż 2kg od polowy października przybylo bo było 82 a od tego czasu ciagle jestem na deficycie, dziś wkoncu musialem przynieś na silke tasme klejonca i dokleiłem krazki 1,25kg po obu stronach hantli 50kg żeby wkocnu sprogresowac na ten skos bo macham tym od 3miesiecy po 10powt a większych niema

fallenursus
23-11-13, 23:10
NWet bym na taką Sikownie nie wszedł.

duży tom
25-11-13, 20:33
NWet bym na taką Sikownie nie wszedł.
ty masz taką siłownie że przejdziesz przez drzwi i samo rośnie, a tu człowiek musi 20 letni złom podnosić.

fallenursus
25-11-13, 20:49
SPóki tubtez są sieciowki gdzie hantle się kończą na 40kg...~95lbs cena Hantli jest 60c za funt :)

xxmłodyxx
25-11-13, 22:34
1400g kury dziennie? Jak ty to jesz? jak to doprawiasz i jak przygotowujesz?

.rocky
26-11-13, 01:21
dochodzi ostatnio do 1,5kg bo 5x 300g w ciągu dnia idzie, robie na sucho bez przypraw, ubijam filet na placka i ciach na ceramiczny teflon bez tł, takie biale duże kotlety, z przyzwyczajenia już zaczelo mi to nawet smakować, przyprawy i panierki przyprawiaja mi tylko niepotrzebny stres o zalanie wiec wole bez i się nie schizuje

xxmłodyxx
27-11-13, 00:34
Ma to jakis smak?

.rocky
28-11-13, 14:46
smak trocin jeśli kidys kosztowales, podobny

szykuje się na mase na dniach wejdzie 500mg witaminy T i meta prozdrowotnie 20mg, neiwiem jeszcze na ile, czy zrobić dwa mikrocykle 4tyg, czy jeden 7-8, pojdzie tez hcg bo dawno dawno nie bilem,

plauje wjesc na calkiem nowy plan niż dotychczas robilem, trochę kombinacji się przyda trzeba zmieniac bodźce

mysle o czyms takim

push power
wolne
pull power
wolne
push hypertrophy
pull hypertrophy
wolne

PUSH POWER

1. Wyciskanie SMITH skos górny 5x5
2. Wyciskanie hantli ławka pozioma 4x6-8
3. Przysiad tył 5x5
4. Wyciskanie sztangi siedząc 5x5
5. Wyciskanie hantli siedząc 4x8-10
6. Triceps dips 4x6-8

PULL HYPERTROPHY

1. Wiosłowanie podchwytem 4x8-10
2. Wiosłowanie siedząc do brzucha 4x8-10
3. Ściąganie neutralne z góry 3x10-12
4. Wznosy hantli jednorącz w bok 4x10-12
5. Single arm dumbbell uprightrow 4x8-10
6. Perfect curl 3x8-10
7. Uginanie hantli z supinacją 3x10-12

PUSH HYPERTROPHY

1. Wyciskanie skos w dół 3x8-10
2. Rozpiętki skos górny + brama3x10-12
3. Fronty 4x8-10
4. Suwnica 4x8-10
5. Wyciskanie hantli siedząc 4x10-12
6. Francuz łamana 3x8-10
7. Prostowanie z drążkiem wyciągu gornego 3x10-12

PULL POWER

1. Drążek szeroko neutralnie 4x6-8
2. Rack Deadlift 5x5
3. Pendlay Row 4x6-8
4. Hang High Pull 5x5 lub Single arm uprightrow 4x6-8
5. Uginanie jednorącz modlitewnik 3x6-8
6. RDL 4x6-8 + Uginanie leżąc 4x8-10

to plan surowy wzięty z apaka wiec conieco w nim pozmieniam pod siebie, hipertrofie mysle zwieksze na 12-15powt,

niechce się tym razem znow zalac a podobno bezpiecznijsza masa jest na tłuszczach wiec sproboje czegos w desen palumbo, ponoc zalewajka się robi na wysokich ww przez insulinoodpornosc, wiec ww będę zapodawać tylko przed i po treningu, reszta posilkow to B i Tł, nadwyzka nie będzie jakas drastyczna, nawet niech idzie to powoli ale nie mam zamiaru się utuczyć, tymbardziej ze już sama woda z saa mnie wkurwia i niewyglada to fajnie, bialka nie widze potrzeby szalec jakos z ilościami, beda szly 2gr na kilogram masy MIESNIOWEJ a nie masy ciała czyli ok 170g, reszta energii to głowne zrodlo tł i i trochę tych ww, interwały od czasu do czasu żeby metabolizm nie siadł na dno

yaro09
28-11-13, 14:49
a pokazesz swój plany którym jechałes do tej pory?

.rocky
28-11-13, 14:57
dotychczas robilem wszystko na tym, czy to masa czy to redukcja, od 1,5roku jestem na nim
wg mnie klasyczne splity sa po prostu slabe,ewentalnie chyba ze chodzi o okres przed zawodami na ostatnie szlify, albo na sam początek dla laika, jeśli czegos podobnego nie robiles wejdź sobie, dopnij miche i zanotujesz bardzo ladny progres treningi bardzo ciężkie taka jedna sesja to jest burza hormonow,zadnych maszyn, ale już zbyt długo na nim siedze potencjal się wyczerpal i już mi się nudzi mimo ze przekabaciłęm w tym chyba roznych 50 modyfikacji

żołnierskie 5x5
martwy 5x5
drążek wąsko z obciążeniem 5x5 lub 5x10
podciąganie sztangi do brody 5x10
uginanie ze sztangą na biceps 5x10

wtorek

płaska 5x5
dipsy na klatę 5x10
francuz do czoła na tric 5x10
fronty 5x5
siady 5x5

środa OFF

Czwartek

Żołnierskie lub clean and press 5x5
Wiosło sztangą 5x5 lub 5x10
drążek szeroko z obciążeniem 5x5 lub 5x10
high pull lub power clean 5x5
młotki 5x10

Piątek

płaska 5x5
wyciskanie sztangielek na skosie 5x10
wycisk wąsko na tric 5x10
siady 5x5
fronty 5x10

yaro09
28-11-13, 15:03
ok, tez niedlugo bede zmieniał trening to moze wlasnie takiego spróbuje :)

Tomi!
28-11-13, 15:11
niechce się tym razem znow zalac a podobno bezpiecznijsza masa jest na tłuszczach wiec sproboje czegos w desen palumbo, ponoc zalewajka się robi na wysokich ww przez insulinoodpornosc, wiec ww będę zapodawać tylko przed i po treningu

Jeżeli aż tak masz zamiar je ograniczać to ponoć WW jest lepiej spożywać rano/potreningu niż przed/potreningu. Jakieś tam badania analizy były ale nawet na czystą logikę powinno to dawać lepsze rezultaty. Choose wisely.

.rocky
28-11-13, 15:25
węgli jednak dam więcej, bo niedam rady wbic tych 3500kcal prawie samym białkiem i tłuszczem, pojde w klasyczny schemat, 200b 400ww i 100tł, ałeroby okazyjnie i hiit będę się starac kontrolować bf, w sumie to się nawet ciesze z tej masy bo dieta wychodzi o wiele taniej niż redykcyjna, gdzie bialko musi być mega wysoko, jako zrodlo tłuszczu mysle będzie to olej rzepakowy i jaja, pil był lniany ale drogi jebany

Tomi!
28-11-13, 16:17
Panie, 200g bialka na takiego byka jak Ty? Toz to ja żre wiecej a polowe tego wyglądam..

.rocky
28-11-13, 16:22
uzasadnij mi poco na masie więcej niż 2gr ?

.rocky
30-11-13, 19:01
dziś pierwszy siłowy PULL

na czczo, 300mg kofy

wycisk sztanga skos+ 5x5 120-110kg
hantle płasko 4x5 40-38kg
fronty 5x6 110kg
wyciskanie sztangi zza karku 5x5 60kg
trzymanie sztangielek na bokach 1min 4x
triceps dips maszyna 4x5

już mi się podoba ten trening, czuje ze zrobie na nim progres
3dzien masy i już 2kg do przodu, może zbyt drastycznie wszledlem na wysokie ww bo z dnia na dzień ze 2000kcal na 3500kcal niechcialem się z tym pierodlic i robic jakiejś rampy tygodniami tylko od razu i po krzyku, sam testo teraz a przypływ sil taki jak bym bil wiadra towaru

a tutaj nagrałem hiita wczorajszego, nie sa to kocie ruchy jak 80kg micka, przy wskokach jednak czuje te 102kg
jak skakałem to ziema się trzesla i telefon się przewrocil i nienagralo ostatniego ćwiczenia mianowicie padnij powstan, takie 3-4 obwody i jestem załatwiony, dlatego przerwy były trochę dluzsze żeby jakos wytrzymać te 20min

http://www.youtube.com/watch?v=T8dm_ijYGf8&feature=youtu.be

Tomi!
01-12-13, 09:16
uzasadnij mi poco na masie więcej niż 2gr ?

Szybko licząc, pojesz na tych 2g białka przy zaniżonych ww? Ile planujesz T/kmc? Mam wrażenie, że będziesz głodny latał.