z tych dwóch TSE
piszę Ci już któryś raz, że l-ka jest słaba
ccoć i tak skłaniałbym się ku meta burn xtp
z tej trójki najlepszy składowo
Printable View
z tych dwóch TSE
piszę Ci już któryś raz, że l-ka jest słaba
ccoć i tak skłaniałbym się ku meta burn xtp
z tej trójki najlepszy składowo
ja tam sie upieram przy swoim bo poprostu widziałem efekty i kumple są zadowoleni Thermo fat burner trec-ka ewentualnie połączony z fat transporterem. Nie zachwalałbym tego gdybym nie widział efektów
błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli
14 la i taka mssssa niezle narazie zapomnij o suplementach zacznij pozadnie cwiczyc i przestzegac dobrej dietki a to samo juz z siebie bedzie dla ciebie suplementem
w rzeczy samej [b]MADOX[/b] ma racje jest za młody na suplementację szczególnie jeżeli chodzi o reduktory
vanadi: Top Mass byl chybiony dla mnie, nie pisalem, że to zly produkt...
Co do Jaśka i odchudzania... na termogeniki też uważam, że masz jeszcze czas... i powinieneś poćwiczyć :/ Jeśli upierasz się przy l-karnitynie to zobacz tą:
[url]http://sklep.pakernia.pl/product_info.php?cPath=35&products_id=328&osCsid=4bd462991b00d59c4fe90d04258cbe59[/url]
tylko przeczytaj opis!!!
Ja bym Ci raczej proponowal CLA z Olimpu albo Treca, przynajmniej hamuje apetyt i jest naprawdę bardzo skuteczne, tylko efekty po ok 6 miesiącach...
A wogóle to sluchaj Zipera ;-)
najbardziej mi się podoba ostatnie zdanie :cool:
on jest jeszcze za mlody na jakies suplementy iinne pochodne
na jakiej podstawie wyznaczasz przedział wiekowy dla suplementacji?
nie wyznaczam przedzialow chlopak jest mlody poco ma sie faszerowac juz jak swinia niedlugo noworodko bedzie podawana kreatyna aby byl silniejszy tak ? niech wezmie sie za cwiczenie a nie suplementy one maj wspomagac diete aby byly lepsze efekty treningu a nie ....
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-11, 14:51[/i] ][/size]
nich docwiczy tak do 16 lat a nastepnie pomysli o czyms wspomagajacym