a jak ktos wszystko umie ?? [mowie o poziomie podstawowym bo jest to doopanowania] to jest 100 % wiedzy.. wiec nee mozna mówic o jakims tam szczesciu.. wiec towoja teoria 50% - 50% nie sprawdza sie zbytnio :roll:
Printable View
a jak ktos wszystko umie ?? [mowie o poziomie podstawowym bo jest to doopanowania] to jest 100 % wiedzy.. wiec nee mozna mówic o jakims tam szczesciu.. wiec towoja teoria 50% - 50% nie sprawdza sie zbytnio :roll:
calmer z teczgo piszesz maturę? i na jakim poziomie?
o to jestes mloda mozesz imporezowac do bolu,jak mialam 20 lat to tez moglam,teraz to kazda impreze trzeba odespac pozadnie.
no wlasnie wy macie bardziej zprecyzowana ta maturke a my mielismy wpip materialu do opracowania a pytanka 3 i co wtedy to tylko miec szczesie
troche nie na temat :)
Ja co do Alkoholu nie wiem bo mam kumpli pakerow a chleja ostro a lapska wielkie i ogolnie sylwetki budza respect no to jak to jest w koncu ??
Pzdr :twisted:
LoLiTa- gegra i ang pisemne rozszerzone, polsi podstawowy [ustny polski i ang podstawowy] :lol: Wlasnie czytam o Bogurodzicy cos zeby mnie nie zaskoczylo heh :cool:
[b]miko77[/b], jak juz sa duzymi pakerami to nie dziala to na nichch tak jak na zwyklaka zawacego 70 kg u nicha tak tego nie widac jak maja male spadki na wagi zanim alkochal sie zozleje po takim cielsku to wiesz hahaha :mrgreen:
[quote] chleja ostro a lapska wielkie i ogolnie sylwetki budza respect no to jak to jest w koncu ?? [/quote]
w duzej mierze zalezy tez od genetyki ktos wypije browara i odrazu spadki beda widoczne a ktos sie na***pier*** i spadki beda male :wink:
[quote=miko77]Ja co do Alkoholu nie wiem bo mam kumpli pakerow a chleja ostro a lapska wielkie i ogolnie sylwetki budza respect no to jak to jest w koncu ?? [/quote] też mam takich kumpli chodzą na siłkę a nie ma weekendu aby nie tankowali. Choć jeśli ktoś waży ok.120kg tak jak oni to chyba już alko nie zaszkodzi :P
[quote=Calmer]gegra [/quote] gartulacje za odwagę :P