-
co prawda to prawda, zycie samym treningiem bylo by nudne :P trzeba czasem wyjsc sie pobawic, pozatym nasz rozwoj nie powinien isc tylko w kierunku muskulatury( :mrgreen: ), trzeba rozwijac rowniez swoja wiedze, umysl oraz co wg. mnie jest naprawde wazne - ducha
-
[quote=LoLiTa]bo imprezy to podstawa oczywiście zaraz po nauce [/quote]
nauka nie zając nie pójdzie w las :smile:
-
[quote=wklein]LoLiTa napisał/a:
bo imprezy to podstawa oczywiście zaraz po nauce
nauka nie zając nie pójdzie w las [/quote] dla mnie nauka jest na pierwszym miejscu :)
-
dla mnie tez ale co zrobić przecie doktoratu pisać nie bede narazie do końca maja mam oddać mgr a jakoś mi ciężko idze :lol:
-
hahaha a ja dopiero maturę za rok piszę ;D
-
nauka nauka a ja wlasnie siedze i pisze prace zamiast swietowac a co do alkocholu to wyplukuje on zorganizmu prawie wszystko co sie da wyplukac a mikroelementow (oczywiscie mowimy o wiekszych ilosciach ) :mrgreen:
-
LoLiTa a ja pisze w tym roku i to już niedlugo wiec ladna lipa jest :sad: :sad: :sad:
-
nie zazdroszcze ja juz mam to dawno za soba wy macie z jednej strony lepsza maturke a zdrugiej gorsza od tej srarej krora ja pisalem zycze szczescia
-
no najbardziej to jakos polski pisemny lipa bo lektury zadnej nee przeczytalem.. i ustny bo musze sie tego nauczyc w miare dobrze !! a tak to z innymi mam nadzieje ze pojdzie tylko kwestia na ile %%..
-
maturka to 50%wiedza a50% szczescie sam jestem tego zgania i doswiadczylem to na wlasnej skoze