no,że efekty większe to wiadomo :smile: w końcu transporter kreatyny :grin: więc tutaj jest do wyboru taryna albo dextroza jak kto woli, a Carbo to czy ja wiem :roll: tak do dexa albo tauryny jeśli ktoś ma kase może dorzucić :smile:
Printable View
no,że efekty większe to wiadomo :smile: w końcu transporter kreatyny :grin: więc tutaj jest do wyboru taryna albo dextroza jak kto woli, a Carbo to czy ja wiem :roll: tak do dexa albo tauryny jeśli ktoś ma kase może dorzucić :smile:
ja osobiscie bralem carbo w troche zwiekszonych dawkach jak transporter i jako zwykla odzywkai jak dla mnie bylo super
Ja Mam 16 lat i zażywam 4 kapsułki po przebudzeniu i 4 po treningu i mo miesiącu mam miesnie 7cm większe . Moim zdaniem te dawkowanie skutkuje więc polecam :D
A skad wiesz ze to zasluga kreatyny ? W taki sposob nie mozna ocenic dokladnie poza tym 4 tygodnie to malo by powiedziec jak podzialala. W twoim przypadku pewnie wiecej robi tu psychika hehehe. A co to znaczy 7cm wieksze ? Co w bicepsie nagle skoczylo Ci przez 4 tygodnie 7cm czy jak.
Odnosnie kreatyny mam male pytanie, czy to ze nie powinno sie jej mieszac/popijac kwasnymi sokami zostalo obalone jako mit czy cos w tym jest ? Bo mozna bylo sporo takich nowinek poczytac na necie. Z tego co sie orientuje to znacznie bardziej kwasne pH mamy w zoladku wiec raczej wydaje mi sie to bzdurne, a sporo tez sie czyta ze dobrze jest kreatyne mieszac lup popic dobrym sokiem winogronowym/jablkowym itp.
Jakies doswiadczenia w tym temacie ?
archeologia dalej czesto wybieranym kierunkiem widze
A cop za roznica ze ktos w tym watku pisze dalej ? zmienilo sie cos w ciagu ostatnich 10 lat w tym temacie ?
przeczytaj ten temat i sam przeanalizuj
No przeczytalem i dalej nie rozumiem ?, czy taki temat ma jakis termin waznosci ?
Jak chlopak czul ze powinien zadac pytanie tutaj to jak najbardziej mi to nie przeszkadza, wole wszystk ow jednym wątk uniz 10 wątkow z nijakimi odpowiedziami. Tu na forum i tak niewiele sie pojawia nowych tematow, a jak sie juz pojawiaja to czesto sa powtarzane. Troche luzu.
temat już sam w sobie jest głupi to po pierwsze , bo pytanie "mam takie pytanko... jak zaczac trening stosujac kreatyne...." to szkoda słów, nawet nie chce mi się czytać tych 4stron odpowiedzi.
pomijając już to, że temat ma 5lat.. niech jakiś moderator zamknie ten temat najlepiej, ale to już nie moja sprawa