-
jak zaczac trening z kreatyna??? pomozcie
witam serdecznie :grin:
mam takie pytanko... jak zaczac trening stosujac kreatyne....
mam wlasnie zamiar brac kreatyne na przyrost miesni.....
moze ktos bierze kreatyne i sie podzieli doswiadczeniami????
pozdrawiam i prosze o pomoc
-
-
powiedz jaki masz starz
bo jak dopiero zaczynasz to narazie nie bierz
-
-
co znaczy trening z kreatyna??:> jakis specjalny czy jak?? jak zaczynasz to 3 dni w tygodniu jak juz troche smigasz to 4 moze nawet 5 dni. o to biega bo sie powoli gubie geniusze:>
-
-
od kiedy kreatyna jest na przyrost mięśni ?? pierwsze słysze, jak coś to kreatyna jest na przyrost siły ...
-
-
edek, nie chcę cię zmartwić ale kretyna nie tylko jest na siłę
ale właśnie na przyrost mięśni
na wytrzymałość
-
-
P.S.
jak chcesz brać kreatynę to napierw potrenuj na sucho ok 1-2 miesięcy a potem przez pierwszy tydzien bierz codziennie ok 5g dziennie (jest to tzw etap nasycenia) a potem przez kolejne 3 tygodnie tylko w te dni kiedy masz tereningi, po tym cyklu zrób sobie ok 3 tyg przerwy a potem następnie zacznij cykl 3 tygodniowy taki jak wcześniej (bez etapu nasycenia)
[ Dodano: 2006-03-12, 09:41 ]
no jakoś sławo nie spotkałem jeszcze kogoś aby od kreatyny doznał przyrostu masy mięśniowej :)
-
-
sławo, musze Cię zmartwić ale kreatyna jest również na przyrost mięśni. Jeżeli nie wieżysz moim słowom poczytaj nawet na opakowaniu Pewnie na przyrost siły działa super w szczególności xpand w tydzień podbiło mi 10kg wiecej w wyciskaniu hmmm myslałem ze to niemożliwe a jednak...
-
-
kolego widzę że wogóle nie masz pojęcia otym co piszesz
nie radz mu żeby stosował kreatynę po 1-2 miesiącach kreatynę można brać po około 5-6 miesiącach treningu
poczytaj co to jest faza nasycenia nie pisz takich bzdur
-
-
Geryon, patrz do kogo piszesz
-
-
tomek.
Gość
przy braniu kreatyny zwiększa sie impuls anaboliczny czyli też jest na mase
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia