-
co prawda to prawda, zycie samym treningiem bylo by nudne :P trzeba czasem wyjsc sie pobawic, pozatym nasz rozwoj nie powinien isc tylko w kierunku muskulatury( :mrgreen: ), trzeba rozwijac rowniez swoja wiedze, umysl oraz co wg. mnie jest naprawde wazne - ducha
-
[quote=LoLiTa]bo imprezy to podstawa oczywiście zaraz po nauce [/quote]
nauka nie zając nie pójdzie w las :smile:
-
[quote=wklein]LoLiTa napisał/a:
bo imprezy to podstawa oczywiście zaraz po nauce
nauka nie zając nie pójdzie w las [/quote] dla mnie nauka jest na pierwszym miejscu :)
-
dla mnie tez ale co zrobić przecie doktoratu pisać nie bede narazie do końca maja mam oddać mgr a jakoś mi ciężko idze :lol:
-
hahaha a ja dopiero maturę za rok piszę ;D
-
nauka nauka a ja wlasnie siedze i pisze prace zamiast swietowac a co do alkocholu to wyplukuje on zorganizmu prawie wszystko co sie da wyplukac a mikroelementow (oczywiscie mowimy o wiekszych ilosciach ) :mrgreen:
-
LoLiTa a ja pisze w tym roku i to już niedlugo wiec ladna lipa jest :sad: :sad: :sad:
-
nie zazdroszcze ja juz mam to dawno za soba wy macie z jednej strony lepsza maturke a zdrugiej gorsza od tej srarej krora ja pisalem zycze szczescia
-
no najbardziej to jakos polski pisemny lipa bo lektury zadnej nee przeczytalem.. i ustny bo musze sie tego nauczyc w miare dobrze !! a tak to z innymi mam nadzieje ze pojdzie tylko kwestia na ile %%..
-
maturka to 50%wiedza a50% szczescie sam jestem tego zgania i doswiadczylem to na wlasnej skoze
-
a jak ktos wszystko umie ?? [mowie o poziomie podstawowym bo jest to doopanowania] to jest 100 % wiedzy.. wiec nee mozna mówic o jakims tam szczesciu.. wiec towoja teoria 50% - 50% nie sprawdza sie zbytnio :roll:
-
calmer z teczgo piszesz maturę? i na jakim poziomie?
-
o to jestes mloda mozesz imporezowac do bolu,jak mialam 20 lat to tez moglam,teraz to kazda impreze trzeba odespac pozadnie.
-
no wlasnie wy macie bardziej zprecyzowana ta maturke a my mielismy wpip materialu do opracowania a pytanka 3 i co wtedy to tylko miec szczesie
-
-
Ja co do Alkoholu nie wiem bo mam kumpli pakerow a chleja ostro a lapska wielkie i ogolnie sylwetki budza respect no to jak to jest w koncu ??
Pzdr :twisted:
-
LoLiTa- gegra i ang pisemne rozszerzone, polsi podstawowy [ustny polski i ang podstawowy] :lol: Wlasnie czytam o Bogurodzicy cos zeby mnie nie zaskoczylo heh :cool:
-
[b]miko77[/b], jak juz sa duzymi pakerami to nie dziala to na nichch tak jak na zwyklaka zawacego 70 kg u nicha tak tego nie widac jak maja male spadki na wagi zanim alkochal sie zozleje po takim cielsku to wiesz hahaha :mrgreen:
-
[quote] chleja ostro a lapska wielkie i ogolnie sylwetki budza respect no to jak to jest w koncu ?? [/quote]
w duzej mierze zalezy tez od genetyki ktos wypije browara i odrazu spadki beda widoczne a ktos sie na***pier*** i spadki beda male :wink:
-
[quote=miko77]Ja co do Alkoholu nie wiem bo mam kumpli pakerow a chleja ostro a lapska wielkie i ogolnie sylwetki budza respect no to jak to jest w koncu ?? [/quote] też mam takich kumpli chodzą na siłkę a nie ma weekendu aby nie tankowali. Choć jeśli ktoś waży ok.120kg tak jak oni to chyba już alko nie zaszkodzi :P
[quote=Calmer]gegra [/quote] gartulacje za odwagę :P
-
Witam.
Ćwicze od 1,5 miesiąca , jak na razie na sucho choć zakupiłem już kreatyne z dextrozą i białko. Moim głównym celem jest przybranie na masie. Od jakichś 3 tygodni próbuje trzymac sie diety którą sobie ustaliłem i do tej pory przytyłem ok. 1,5 kg.
Moje pytanie dotyczy alkoholu ... wiem ,iż nie powinienem go spożywac jednak wybieram się na imprezę, gdzie odmówic nie wypada. Czy wypicie przysłowiowej "ćwiartki" bardzo niekorzystnie wpłynie na moją dotychczasową siłę i masę ? Dodam tylko , iż mam nie spełna 18 lat. Jeżeli już musiałbym sie napić to co wybrać (piwo, wódka itp ... ) ?
Dzięki serdeczne !
-
no jeśli maiłbyś wybierać to juz piwo
ale kreatynę już bierzesz czy nie
-
[quote=sławo]no jeśli maiłbyś wybierać to juz piwo [/quote]
Dzięki !
[quote=sławo]ale kreatynę już bierzesz czy nie[/quote]
Nie , jeszcze nie biore. Mam kreatyne wraz z Dextrozą z Treca (zestaw sprzedawany na allegro) a białko to ... Gainer 737 ,w tym przypadku najpierw nalerzy poczytac opinie użytkowników potem zaś iść na zakupy ... kasa wyrzucona w błoto.