jesli treningi beda przebiegaly zgodnie z logika ludzkiego ciala jesli nie bedzie cie ponosila fantazja jesli nie koksujesz to niema skutkow ubocznych
Printable View
jesli treningi beda przebiegaly zgodnie z logika ludzkiego ciala jesli nie bedzie cie ponosila fantazja jesli nie koksujesz to niema skutkow ubocznych
co do rozstępów to zależy od organizmu człowieka mam kumpli którzy wcale na siłce sie nie przemeczają a mają bardzo duże rozstępy i mówią że to od rozpietek nic bardziej mylnego sam robie rozpietki od długiego czasu i zawsze jak ćwicze to rozciągam mieśnie do granic wytrzyałości i nie mam najmniejszego rozstepu ;madox mylisz sie
mi nie tak dawno wyskoczyły i to w 4 miejscach...
watpei żeby to od rozpietek było, ostatnio nawet wywaliłem je z treningu a rozstepy i tak sie powiekszały
A ja z kolei mam prozpieprzane stawy. Rozstępy kiedyś jak namietku jechałem, ale teraz ich prawie nie widać.
Minusy też są tego sportu.
minusy są jak najbardziej
jakoś sie głosno o nich nie mówi
temat tabu moze
ale bycie na pompie rekompensuje mi te minusy :mrgreen:
zrzucenie koszulki na imprezie też :twisted:
Witam wszystkich jestem tu nowy
co do minusów to ja czwicze (bardziej dla zdrowia niż na mister uniwersum)6-7 lat brz suplementów i diet i nie widze u siebie problemów takich jak problemy ze stawami czy fizjologią że mamskłonność do roztempów.
Jak zapobiegać nim i jak pozbyć się już istniejących
ja tam pierdziele takie rekreacyjne pakowanie
wole rok sie przyłożyc a osiagnac to co mogłbym na luzie w 2 lata
ekonomicznie myśle :twisted:
[quote]Jak zapobiegać nim i jak pozbyć się już istniejących[/quote]zajrzyj do dzialu o zdrowiu tam jest temat o rozstepach i w nim jest chyba wszystko opisane ;)
Bóle stawów czuć u niektórych podczas trenowania a u innych uaktywniają się czasem po paru latach. Pojawić też mogą się zwyrodnienia.Dlatego trzeba uważać z ciężarami żeby nie przesadzić!