po to jesteśmy...
...przynajmniej ja by się zainteresował tematem
jesli nie trzyma diety to białko, ani bulk też mu nic nie dadzą
Printable View
po to jesteśmy...
...przynajmniej ja by się zainteresował tematem
jesli nie trzyma diety to białko, ani bulk też mu nic nie dadzą
no jesli nie ma zupelnie diety to nie , wiadomo :)
ale pisal ze ma jakas diete ale zalozylem ze je tak na oko i w takim wypadku dodajac do diety jeszcze tego gainera by mogl latwo nabrac zbednego tluszczu...
no ale przyznaje sie ze za duzo tu "zakladalem" ;)
a wiec czekamy na wypowiedzi autora aby wyjasnic wszelkie niejasnosci...
ajj radze uwazac zalalo mnie po 1 kg zostalo mi 2kg i sie boje:p
dziwne diete niby trzymalem jednak widocznie przesadizlem z weglami
[quote]ajj radze uwazac zalalo mnie po 1 kg zostalo mi 2kg i sie boje:p
dziwne diete niby trzymalem jednak widocznie przesadizlem z weglami[/quote]i wlasnie o to mi chodzilo... ze biorac gainera bardzowysokoweglowodanowego latwo idzie sie zatluscic nawet majac nawet niby diete pod kontrola...
jak trzymasz kalorie to się nie zatłuścisz
a poza tym budując masę zawsze wpadnie trochę fatu
:rotfl: chyba sam sobie kupię ;-) qrcze normalnie nie nerwowy jestem, ale wczoraj dola przyliczylem :rotfl: a na marginesie popieram zdanie zipera ;-) o dziwo...
co ma znaczyć to o dziwo??
hrhrh
:mrgreen:
Mam 186 cm wzrostu a diete mam taka na oko ;P ale planuje to kupic i stosowac dopiero w nastepnym miesiacu :) i jesli to kupie a mam taki zamiar to uloze cala diete na nowo zeby tez nie przesadzic z weglami ale nie chcialbym wazyc wiecej niz 86 kg tak okolo :D oczywiscie bez zbednej tkanki tłuszczowej co jest niemozliwe na etapie przyrostu na mase... ale to pozniej bede sie tym martwil :) a co do diety to nei jest ona za bogata wyglada mniej wiecej tak:
- rano sniadanie - płatki Nestle z mlekiem - proporcja różna
- 2 sniadanie w szkole - albo bulka grachamka z szynka z indyka albo chleb z jakims serem
- 3 sniadanie tez bulka albo chleb
- posilek przed trenngiem tu bywa róznie jakis obiad jak jest z kurczakiem albo jakims miesem
- po treningu 100 g białego ryzu z 0,5l jogurtem moje ulubione danie :D
- przed spaniem jakies kanapki i 0,5l mleka z rozpuszczonym w srodku mlekiem w proszku
Kalori nie liczylem dobralem to tak na oko ale nei widze jakichs intensywnych przyrostów. Pozdro
dieta tragiczna
po treningu białko czerpiesz z jogurtu?
zrób coś z tą dietą bo kuleje na obie nogi
może taka dieta ???
[url]http://www.farmaceutyczny.pl/viewtopic.php?t=460[/url]