taaaa, o siłowni... No nie mów, że nie wiesz?! :neutral: Ho ja, a myślałam, że tylko ja jestem niedzisiejsza :razz:
Printable View
taaaa, o siłowni... No nie mów, że nie wiesz?! :neutral: Ho ja, a myślałam, że tylko ja jestem niedzisiejsza :razz:
kobiety zez facet byly by ...wcale ich by nie bylo ..kawaly dobre nie powiem ...
byłyby [b]madox[/b]-tylko nie wiadomo, jak by się wtedy dzieci rodziły :razz:
o czym można po za siłownią gadać?
czyzby twoi znajomi tylko sexie gadali :twisted:
nie no, jak wchodzę czasami na nasz miejscowy czat - Sieradz&okolice - to na 4 facetów 3 chce tylko jednego :neutral: ale sie przyzwyczaiłam :wink: w końcu mam juz prawie 18lat :razz: a wiecie, jak to korci, jak ktos Wam tak wmawia, że fajnie, że trzeba spróbować, itd. :razz: :razz: :razz: ??????????? hehe... Chyba muszę przestać bywać na tym czacie :razz: :wink: :smile:
dobrze mówią :mrgreen:
bo to tylko na czacie chłopy sa? :razz:
No wolałbyś z chłopakiem na czacie gadać czy z dziewczyną?? bo ja wolę z osobami płci przeciwnej :razz: nie wiem, jak Ty... :razz: :razz: :razz: w ogóle to można sobie pogadać o seksie, czemu nie :wink: mnie to ciekawi, co inni maja do powiedzenia na ten temat :grin: pozdrawiam :smile:
sorry, ale jakos mnie to nie smieszy, nie jest to oczywiscie przejaw feminizmu. Dodam tylko,ze bez faceta to kazda babka moglaby sobie [cenzura] ..... :D :cool: