-
Wiesz co jak ktoś jest napalony na maxa to mogę sprawić taką rozpiske :sad:
Bo zajeb...., dobrze wiem że jak będzie chciał to i tak to zrobi bo ja w jego wieku też o tym myślałem ale nie miałem dostępu i dziękuje za to Bogu, a w dzisiejszych czasach nie ma problemu, rozpisać komuś cykl to nie problem ,......,ALE jestem w 100% pewny że jak weźmie kreatyne i zastosyje odpowiednią diete i odżywki i odpowiedni trening to osiągnie chociażby 60% tego co po mecie ale zostanie mu 55% co najmniej a po metce zostaną tylko skutki uboczne , tak że nie warto , trzeba to przemyśleć :wink:
-
nie kazdy zreszta jest na tyle silny psychicznie zeby brac cos....
-
no dokładnie voldemort. Pozatym sprawa teścia w młodym wieku jest zajefajna...więc po co [pytanie retoryczne]
Jednakże prosiłbym Cie o tą rozpiskę, gdzyż weżmie na pewno
-
jakikolwiek doping w wieku powyżej 20 lat!, przynajmniej ja tak myśle, tak że zaczekaj i masz :wink:
0-1 tyg hepatil (ED)
2-5 tyg meta 15mg (ED)
2-6 tyg sylimarol 3x1 (ED)
7-9 tyg hepatil (ED)
6-12 tyg kreatyna 5g + BCAA (ED)
clomid 12 godzin po ostatniej tabletce :
0-1 dn 100mg (ED)
2-12 dn 50mg (ED)
Do tego odpowiednia dieta bo bez tego nie będzie żadnego efektu.
-
dzięki, ale to nie dla mnie...
-
To całe szczęście że nie dla ciebie bo jesteś za młody aby wogłule ładować w siebie jakiekolwiek koksy.
Pozdrawiam.
-
Zadnemu 15-sto latkowi nie rozpisze cyklu :evil:
-
Ja też nie rozpisze jeśli będzie dla niego ale napisałem wyrażnie że będzie miał w przyszłości. :evil:
-
z całym szacunkiem dla starszych ale voldemort jesli ma sie chłopak meczyc i brac po 3tab tylko dieta i swiadomosc ze bierze koks go powiekszy!!:):)
miałem kiedys taki przypadek znajomego 15 lat upar sie ze chce koks i koniec.
tez sobie załozył ze niechce zdrowia niszczyc i brał po 3 tab nawet je rozdzielił co pare godzin:) ale po zjedzeniu tych 100 +1kg!!
powiem tak nie ten wiek na koks(poczekaj 2 latka MIN)bo chyba chcesz jeszcze pare cm urosnac:)
dieta i nauka treningu!!
ale jak sie uparłes to piramina do 5tab dziennie albo wcale!!
a jak chcesz sie juz pasc w tym wieku to wez se jakis peritol zaj... a z meta poczekaj!!
bo bedziesz kiedys załował!!
-
W tym wieku każde sterydy są nie mile widziane .
Jeśli chodzi o metke to znam ludzi co ważą po 70 kg i ładują po 8 szt dziennie, nie powiem są zadowoleni ale też znam bardziej zaawansowanych gości co ważą po 100 kg i jedzą 4 na dzień i mają jeszcze lepsze efekty ale tylko przez to że mają odpowiednią dietę .
5 mety dla począdkującego za dużo, na temat piramidek kolejny raz nie będe się wypowiadał .
Pozdrawiam. :wink: