mam pytanko jak już się zacznie brać hmb to jak sie chce zrezygnować to wystarczy całkiem odstawić czy stopniowo do coraz mniejszych dawek?? :twisted:
Printable View
mam pytanko jak już się zacznie brać hmb to jak sie chce zrezygnować to wystarczy całkiem odstawić czy stopniowo do coraz mniejszych dawek?? :twisted:
jak już zdecydowałeś się brać hmb co nie za bardzo było dobrym pomysłem
to żeby był jakiś skutek to byś musiał brać minimum ze 3 miechy
j.w zreszta hmb to dosc drogi interes;) :neutral:
jeszcze się nie zdecydowałem ale z waszych wypowiedzi wywnioskowałem że raczej się nie opłaca :mrgreen: w gróncie jestem raczej początkujący i nie znam się za dobrze na odżywkach :oops: ale trenuje pływanie od 6 lat i bez odżywek ani innych srodków też są niezłe efekty :twisted:
dorzuć sobie kreatyne do trenignu pływackiego i też poczujesz różnice moze nie w wielkości miesni ale w wytrzymałości szybkości...
rzuć jeszcze to co masz w avatarze(nie wierze że to pisze) i będzie jeszcze lepiej
pomyślę nad kreatyną widziałem juz dział z nią to sobie dokładniej przeczytam :smile: zapomniałem dodać że od niedawna biorę przed i po treningu KARBo,i czuję z lekka rezultaty..
ps. ziułek na razie nie mam zamiaru brać :twisted: a awator zachęca do jedzenia suruwek z warzyw i owoców ale nie mogłem dokładniejszego znaleść więc wstawiłem to :razz:
Nom kreatynka moze poprawidz ci kondycje a jak do tego bedziesz duzo wody pil to efekty jakies powinny byc widoczne
tak kreatyna jest super tylko trzeba sie tez zastanowic z jakiej firmy!!! Proponuje hi-tec bo to w miare tania i dobra firma.
kieruj sie cena,w mono to nawet megabol nie zawodzi;)
Przypominam temat postu "hmb"
Jezeli chcesz brac HMB to musisz zakupic ja conajmniej zebys jadl ja przez 3 miech bo dopiero po takim czasie bedziesz dostrzegal efekty