Zobacz pełną wersję : Browar vs Kółko
Bedac na cyklu kreatynowym, co lepiej zwiac bedac na baletach, 1tab ekstazy czy kilka piwek tak z 4?? po czym beda mniejsze spadki??
Zapaszam do dyskusji :D
4 piwa po tabsie bedziesz latal cala noc i stracisz pare kilo a piwko jak piwko nie jest zle hehe :_) tylko cos zjedz i przed snem duuzo wody amino czy glute co tam masz
lol chcesz byc kulturysta czy narkomanem?
4 piwa... wszystko zalezy od masy ciala...
Jest weekend, napic sie mozna... byle nie za czesto. W kazdym razie musisz utrzymac diete... Po przyjsciu do domu musisz wypic przynajmniej 1l wody, zeby sie nie odwodnic, zjesc cos konkretnego i twarog na noc. Szklanka multiwitaminy uratuje nie tylko twoje miesnie, ale i samopoczucie nastepnego dnia.
Po takim zabiegu kac (przynajmniej u mnie) nie wystepuje.
W zwiazku z powyzszym musisz miare znac. Pamietaj, ze wszystko jest dla ludzi, ale nie wszystko dla wszystkich.
Z tego co wiem (choc nie bralem) to po tablecie bedziesz zapierdalal na parkiecie na disco cala noc a nie bedziesz czul zmeczenia nastepnego dnia sie strasznie zjebany poczujesz. Sadze ze taka dawka aeorbow nie jest za dobra kiedy bierzesz krete bo ona przeciez na mase jest;)
Mogę dodać tylko, że spadki są nie tyle co przez alkohol, ale przez kac następnego dnia, "dzięki któremu" nie trzymamy diety, nie odżywiamy się dobrze itp.
Ja tam bym wolał cyklu nie robić jak mam pić... aczkolwiek 4 piwa...
paweleeekkk
10-03-08, 18:01
Ja bym wziął tablete. :D a później wypił z 8 piw. :D
Niemożliwe jest nie pić po... a nie będziesz pił wody... :)
Street Fighter
10-03-08, 18:10
Pij piwka ;)
Jezeli chodzi o kaca to nie mam go w 99 % nigdy. Zostane przy tych piwkach. Dzieki wielkie za opinie.
VegetaSSJ3
10-03-08, 18:36
Ja tez bym radzil te piwka bo i zdrowsze dla zdrowia a ekstaz to wiekie gowno to juz jest narkotyk po nim bedziesz pozniej otlumaniony wiec jesli ci zalerzy na sporcie i swoich wynikach to wez te piwka
paweleeekkk
10-03-08, 19:30
Po tablecie na drugi dzien nic Ci nie bedzie. Po za szczeka... ale minie szybko. :D
A czy to aż takie niezdrowe?
Robili badania, że babka cały rok wpiepszała ekstazy i po roku uszczerbek na mózgu wynosił 4%...
Zrobisz jak będziesz chciał. :D
Widze ze amator mocnych wrazen z Ciebie Ikar.
Jeszcze dwa lata temu bylem 4 piwa wypijalem i moglem isc na zajecia. Bylem na sensation wite i sunrise. Troche sprobowalem.
Z dropami jest roznie, uwierz. Mozesz kupic tik-taki lub towar z domestosem, spowalniaczem albo amfa. Sypia co sie da, aby tylko miec zysk. Zrobisz jak zechcesz. Ja sie naogladalem ludzi po dropach i podziekuje.
Jak koledzy radzili pij piwo i miej ze soba poltoralitrowa wode. Nie na pusty zaladek i multivitamina do tego.
paweleeekkk
10-03-08, 20:14
Tik-Taki? Chyba każdy głupi pozna...
A co do różności pixow, to od nieznajomych sie niekupuje! :D
A co sie ich tak naogladales i dziekujesz? Jak ktoś przesadzi no to wiadomo... a tak to sie dobrze bawia i jest git.
Ale po namyśle to na cyklu sam bym nie brał chyba. :D
W sumie to mordy pijackie gorzej wygladaja na imprezie niz na kolach :P
Jezeli chodzi o towar to nie ma problemu bo juz kosztowalem nieraz.
powiem wam tak, nie chce sie nawalic a 4 piwka to takie zeby w ogole cos poczuc i tak samo 1 kolo to tez niewiele, obiecalem znajomym ze znimi sie pobawie a ze wypadlo na moim cyklu na krecie to juz inna bajka :P Nie chce wpasci po 2 dnich na silke i patrzec ze mnie gniecie obciazenie ktorym normalnie wykonuje cwiczenia, po tych 4 piwkach to niby nie powiniemem tak miec co do kolek to na amfie mozna sporo sily stracic no i na alkoholu tez wiec mam dylemat :P z waszych wypowiedzi wynika ze lepiej bedzie z piwkami wiec chyba tak zrobie, obawiam sie tylko ze zlapie mnie cug i na 4 sie nie skaczy chodz mam nadzieje ze tak sie niestanie :)
A co sie ich tak naogladales i dziekujesz? Jak ktoś przesadzi no to wiadomo... a tak to sie dobrze bawia i jest git.
Wiec zycze dobrej zabawy.
"Drugs is Drugs"
Weź lepiej walnij se browarek i luz jest, a nie truć się jakąś chemią chuj wie skąd. A poza tym lepiej nie igrać z narkotykami bo nie wiemy jak to się skończy. Twoje zdrowie :)
"Drugs is Drugs"
Weź lepiej walnij se browarek i luz jest, a nie truć się jakąś chemią chuj wie skąd. A poza tym lepiej nie igrać z narkotykami bo nie wiemy jak to się skończy. Twoje zdrowie :)
Sorka za spam ... Ale za takie coś Sog? :D Toś mi Ikar humor poprawił :)
Ja tu tylko wyrażam swoją opinię, a ty sogami rzucasz ^^ Thx :)
prosilem o opinie i dostalem opinie:) od tego sa te sogi p.s. prawie nie uzywalem ich przez pol roku to czas zaczac bo juz zapomnialem ze jest cos takiego :P
p.s.2 koniec spamu :P
A to masz też ci Soga Cyknę ^^ _ Zauważyłeś że coś ostatnio dużo piszemy ze sobą w różnych topicach ;D A reszta to śpi czy jak? :>
Ja bym radzil Wam troche poczytac o dragach... Po zwyklej trawie mozna miec zwis taki, ze po wieloletniej terapii i psychotropach nie odzyskasz dawnego stanu.
Diler i koledzy nie powiedza wam czym owocuje branie narkotykow.
4 piwa... ja po 4 debowych mam juz to co trzeba i wiecej nie pije nigdy :D
tematy z narkotykami przerabialem juz dawno temu i wiem jakie sa ich skutki itd. wiec nie czuje potrzeby wiekszego edukowania sie w tym temacie. a jezeli chodzi o 4 debowe to wlasnie nie koniecznie moze mi wystarczyc bo ale dobra jakos damy rade. Z tematu uzyskalem odpowiedz na moje pytanie< dzieki wszystkim za odpowiedz juz wszystko wiem :)
Drugs
+)
Faza itp. (nie biorę nic to nie wiem ;D)
-)
Choroby psychiczne, problemy ze zdrowiem itd.
Debet xO (Kasa na to ścierwo leci zdrowo)
Ch** wie co to tak naprawdę jest
Uzależnienie _ Chyba nie trzeba tłumaczyć
Beer
+)
Faza itp (trochę inna jak po dragach, ale tez dobra ;D)
Mniejsze koszty zakupu
Pewność towaru
Ogólnodostępność
Akceptacja społeczeństwa (jeśli nie jesteśmy alkoholikami)
Filtracja nerek
Piwo jest Piwo _ Nie trzeba tłumaczyć
-)
KAC (ale na to też są sposoby ^^)
Możliwość uzależnienia [ pijąc z głową jesteśmy bezpieczni]
Możliwość wyłapania mandatu za picie na ławeczce ;D
Każdy ma swój rozum i sam decyduje o swoim życiu ... Przykłady tego brałem z głowy, pisałem to może z 5 min na poczekaniu, pewnie znajdą się jeszcze inne argumenty ...
Pomyśl zanim coś zrobisz ... Wybór należy do ciebie ;)
zapomniales o nawazniejszym
SPADKI W MASIE! :P
Street Fighter
11-03-08, 09:08
A zajarać nie możesz ? 0 spadków a faza zajebista xD heh nigdy nie jadłem tych tabletek bo wole to co naturalne ;)Byłem na krecie to paliłem 2x i spadków nie odnotowałem :P
niee no palenie nie nadaje sie na balety :P
No co ty :D Po zielsku też jest faza ^^
Taniej wyjdzie z zielskiem( niż browami), dlatego jest to coraz bardziej sięgane...
ale gdzie zielone na balet po tym jest taka faza bardziej do domowej lub plenerowej imprezy ale nie zeby potanczyc i sie wybawic na baletach, przynajmniej na mnie dziala bardziej przymulajaco niz orzezwiajaco
na potańcówki to tylko speedy ;)
nie przepadam ze spidem wiecej z tym zlego niz dobrego :P kolka chociaz jakis kliat wkrecaja, a speed to kupa :P juz lepiej z 3 ampulki speeda z trecka wypic :P sadze ze bylo by to samo a skutki o wiele mniejsze
juz lepiej z 3 ampulki speeda z trecka wypic :P
HAhahaha, widzę, że spodobało sie heheheee
heheh a jak :P w sumie podobnie dziala przez pierwsze chwile kopyto jak po sciezce :P
lol panowie... albo - albo...
piwko mozna wypic raz na jakis czas, ale jezeli powaznie myslimy o kulturystyce, to trzeba zapomniec o innych uzywkach....