Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Browar vs Kółko

Ikar
10-03-08, 07:24
Bedac na cyklu kreatynowym, co lepiej zwiac bedac na baletach, 1tab ekstazy czy kilka piwek tak z 4?? po czym beda mniejsze spadki??
Zapaszam do dyskusji :D

wara
10-03-08, 11:40
4 piwa po tabsie bedziesz latal cala noc i stracisz pare kilo a piwko jak piwko nie jest zle hehe :_) tylko cos zjedz i przed snem duuzo wody amino czy glute co tam masz

Paluch
10-03-08, 12:12
lol chcesz byc kulturysta czy narkomanem?

4 piwa... wszystko zalezy od masy ciala...
Jest weekend, napic sie mozna... byle nie za czesto. W kazdym razie musisz utrzymac diete... Po przyjsciu do domu musisz wypic przynajmniej 1l wody, zeby sie nie odwodnic, zjesc cos konkretnego i twarog na noc. Szklanka multiwitaminy uratuje nie tylko twoje miesnie, ale i samopoczucie nastepnego dnia.
Po takim zabiegu kac (przynajmniej u mnie) nie wystepuje.

W zwiazku z powyzszym musisz miare znac. Pamietaj, ze wszystko jest dla ludzi, ale nie wszystko dla wszystkich.

PuaPAj
10-03-08, 13:30
Z tego co wiem (choc nie bralem) to po tablecie bedziesz zapierdalal na parkiecie na disco cala noc a nie bedziesz czul zmeczenia nastepnego dnia sie strasznie zjebany poczujesz. Sadze ze taka dawka aeorbow nie jest za dobra kiedy bierzesz krete bo ona przeciez na mase jest;)

Punisher
10-03-08, 16:35
Mogę dodać tylko, że spadki są nie tyle co przez alkohol, ale przez kac następnego dnia, "dzięki któremu" nie trzymamy diety, nie odżywiamy się dobrze itp.

HuGsoN
10-03-08, 16:50
Ja tam bym wolał cyklu nie robić jak mam pić... aczkolwiek 4 piwa...

paweleeekkk
10-03-08, 18:01
Ja bym wziął tablete. :D a później wypił z 8 piw. :D
Niemożliwe jest nie pić po... a nie będziesz pił wody... :)

Street Fighter
10-03-08, 18:10
Pij piwka ;)

Ikar
10-03-08, 18:15
Jezeli chodzi o kaca to nie mam go w 99 % nigdy. Zostane przy tych piwkach. Dzieki wielkie za opinie.

VegetaSSJ3
10-03-08, 18:36
Ja tez bym radzil te piwka bo i zdrowsze dla zdrowia a ekstaz to wiekie gowno to juz jest narkotyk po nim bedziesz pozniej otlumaniony wiec jesli ci zalerzy na sporcie i swoich wynikach to wez te piwka

paweleeekkk
10-03-08, 19:30
Po tablecie na drugi dzien nic Ci nie bedzie. Po za szczeka... ale minie szybko. :D
A czy to aż takie niezdrowe?
Robili badania, że babka cały rok wpiepszała ekstazy i po roku uszczerbek na mózgu wynosił 4%...
Zrobisz jak będziesz chciał. :D

MhL
10-03-08, 19:46
Widze ze amator mocnych wrazen z Ciebie Ikar.

Jeszcze dwa lata temu bylem 4 piwa wypijalem i moglem isc na zajecia. Bylem na sensation wite i sunrise. Troche sprobowalem.
Z dropami jest roznie, uwierz. Mozesz kupic tik-taki lub towar z domestosem, spowalniaczem albo amfa. Sypia co sie da, aby tylko miec zysk. Zrobisz jak zechcesz. Ja sie naogladalem ludzi po dropach i podziekuje.

Jak koledzy radzili pij piwo i miej ze soba poltoralitrowa wode. Nie na pusty zaladek i multivitamina do tego.

paweleeekkk
10-03-08, 20:14
Tik-Taki? Chyba każdy głupi pozna...
A co do różności pixow, to od nieznajomych sie niekupuje! :D
A co sie ich tak naogladales i dziekujesz? Jak ktoś przesadzi no to wiadomo... a tak to sie dobrze bawia i jest git.
Ale po namyśle to na cyklu sam bym nie brał chyba. :D

Ikar
10-03-08, 22:05
W sumie to mordy pijackie gorzej wygladaja na imprezie niz na kolach :P
Jezeli chodzi o towar to nie ma problemu bo juz kosztowalem nieraz.
powiem wam tak, nie chce sie nawalic a 4 piwka to takie zeby w ogole cos poczuc i tak samo 1 kolo to tez niewiele, obiecalem znajomym ze znimi sie pobawie a ze wypadlo na moim cyklu na krecie to juz inna bajka :P Nie chce wpasci po 2 dnich na silke i patrzec ze mnie gniecie obciazenie ktorym normalnie wykonuje cwiczenia, po tych 4 piwkach to niby nie powiniemem tak miec co do kolek to na amfie mozna sporo sily stracic no i na alkoholu tez wiec mam dylemat :P z waszych wypowiedzi wynika ze lepiej bedzie z piwkami wiec chyba tak zrobie, obawiam sie tylko ze zlapie mnie cug i na 4 sie nie skaczy chodz mam nadzieje ze tak sie niestanie :)

MhL
10-03-08, 23:00
A co sie ich tak naogladales i dziekujesz? Jak ktoś przesadzi no to wiadomo... a tak to sie dobrze bawia i jest git.

Wiec zycze dobrej zabawy.

GhosT
10-03-08, 23:02
"Drugs is Drugs"

Weź lepiej walnij se browarek i luz jest, a nie truć się jakąś chemią chuj wie skąd. A poza tym lepiej nie igrać z narkotykami bo nie wiemy jak to się skończy. Twoje zdrowie :)

GhosT
10-03-08, 23:13
"Drugs is Drugs"

Weź lepiej walnij se browarek i luz jest, a nie truć się jakąś chemią chuj wie skąd. A poza tym lepiej nie igrać z narkotykami bo nie wiemy jak to się skończy. Twoje zdrowie :)

Sorka za spam ... Ale za takie coś Sog? :D Toś mi Ikar humor poprawił :)
Ja tu tylko wyrażam swoją opinię, a ty sogami rzucasz ^^ Thx :)

Ikar
10-03-08, 23:17
prosilem o opinie i dostalem opinie:) od tego sa te sogi p.s. prawie nie uzywalem ich przez pol roku to czas zaczac bo juz zapomnialem ze jest cos takiego :P
p.s.2 koniec spamu :P

GhosT
10-03-08, 23:20
A to masz też ci Soga Cyknę ^^ _ Zauważyłeś że coś ostatnio dużo piszemy ze sobą w różnych topicach ;D A reszta to śpi czy jak? :>

Paluch
10-03-08, 23:26
Ja bym radzil Wam troche poczytac o dragach... Po zwyklej trawie mozna miec zwis taki, ze po wieloletniej terapii i psychotropach nie odzyskasz dawnego stanu.
Diler i koledzy nie powiedza wam czym owocuje branie narkotykow.

4 piwa... ja po 4 debowych mam juz to co trzeba i wiecej nie pije nigdy :D

Ikar
10-03-08, 23:36
tematy z narkotykami przerabialem juz dawno temu i wiem jakie sa ich skutki itd. wiec nie czuje potrzeby wiekszego edukowania sie w tym temacie. a jezeli chodzi o 4 debowe to wlasnie nie koniecznie moze mi wystarczyc bo ale dobra jakos damy rade. Z tematu uzyskalem odpowiedz na moje pytanie< dzieki wszystkim za odpowiedz juz wszystko wiem :)

GhosT
10-03-08, 23:37
Drugs

+)
Faza itp. (nie biorę nic to nie wiem ;D)

-)
Choroby psychiczne, problemy ze zdrowiem itd.
Debet xO (Kasa na to ścierwo leci zdrowo)
Ch** wie co to tak naprawdę jest
Uzależnienie _ Chyba nie trzeba tłumaczyć

Beer

+)
Faza itp (trochę inna jak po dragach, ale tez dobra ;D)
Mniejsze koszty zakupu
Pewność towaru
Ogólnodostępność
Akceptacja społeczeństwa (jeśli nie jesteśmy alkoholikami)
Filtracja nerek
Piwo jest Piwo _ Nie trzeba tłumaczyć

-)
KAC (ale na to też są sposoby ^^)
Możliwość uzależnienia [ pijąc z głową jesteśmy bezpieczni]
Możliwość wyłapania mandatu za picie na ławeczce ;D

Każdy ma swój rozum i sam decyduje o swoim życiu ... Przykłady tego brałem z głowy, pisałem to może z 5 min na poczekaniu, pewnie znajdą się jeszcze inne argumenty ...
Pomyśl zanim coś zrobisz ... Wybór należy do ciebie ;)

Paluch
11-03-08, 00:46
zapomniales o nawazniejszym

SPADKI W MASIE! :P

Street Fighter
11-03-08, 09:08
A zajarać nie możesz ? 0 spadków a faza zajebista xD heh nigdy nie jadłem tych tabletek bo wole to co naturalne ;)Byłem na krecie to paliłem 2x i spadków nie odnotowałem :P

Ikar
11-03-08, 09:10
niee no palenie nie nadaje sie na balety :P

GhosT
11-03-08, 12:41
No co ty :D Po zielsku też jest faza ^^

Punisher
11-03-08, 14:22
Taniej wyjdzie z zielskiem( niż browami), dlatego jest to coraz bardziej sięgane...

Ikar
11-03-08, 16:03
ale gdzie zielone na balet po tym jest taka faza bardziej do domowej lub plenerowej imprezy ale nie zeby potanczyc i sie wybawic na baletach, przynajmniej na mnie dziala bardziej przymulajaco niz orzezwiajaco

noiser
11-03-08, 16:25
na potańcówki to tylko speedy ;)

Ikar
11-03-08, 16:36
nie przepadam ze spidem wiecej z tym zlego niz dobrego :P kolka chociaz jakis kliat wkrecaja, a speed to kupa :P juz lepiej z 3 ampulki speeda z trecka wypic :P sadze ze bylo by to samo a skutki o wiele mniejsze

Punisher
11-03-08, 16:51
juz lepiej z 3 ampulki speeda z trecka wypic :P
HAhahaha, widzę, że spodobało sie heheheee

Ikar
11-03-08, 17:43
heheh a jak :P w sumie podobnie dziala przez pierwsze chwile kopyto jak po sciezce :P

Paluch
11-03-08, 19:07
lol panowie... albo - albo...

piwko mozna wypic raz na jakis czas, ale jezeli powaznie myslimy o kulturystyce, to trzeba zapomniec o innych uzywkach....