PDA

Zobacz pełną wersję : gainer mass xxl

Ars14fan
09-03-08, 11:43
Witam,
Cwicze okolo 2 miesiecy na sucho i w koncu chcialem kupic cos na mase. Chcialem zapytac czy gainer mass xxl bylby dla mnie dobry ? Jestem blady w tych wszystkich odzywkach wiec powiedzcie mi prosze czy ma to jakies skutki uboczne ? (gainer mass xxl) Chodzi mi o tradzik itd. Chcialem jeszcze zapytac czy po gainerze 5 kg nie utyje za bardzo ? kolejna rzecz to czy masa nie spadnie mi szybko gdy bede normalnie sie odzywial i przestane brac gainera. Czy myslicie ze ten z allegro jest dobry ? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=318950835
z gory dzieki za odp
pzdr

dodaje ze mam 175 cm wzrost i waze 67 kg

Puchacz!
09-03-08, 11:53
Nie nie bedziesz mial nasilonego tradziku po gainerze. Mass xxl jest dobry tez dobra opinie dla hard-gainerów ma Gain Bolic. Po stosowaniu gainera z treningiem troche przyjdzie tłuszczyku ale NIE spodziewaj sie ze jak zjesz 5 kg Massa xxl to ze przybedzie Ci 20 kg masy. Odpowiednia dieta + gainer + trening to przybedzie troche masy mięśniowej.

Toomekk6
09-03-08, 11:55
Gainer nie ma żadnych skutków ubocznych. jeśli ten gainer nie zawiera żadnej kreatyny to chyba śmiało możesz brać.

Ars14fan
09-03-08, 11:55
Nie chce byc jakims przypakowanym kulturysta tylko normalnie wygladac z 6 kg mi starczy

Cielu7
09-03-08, 11:57
a od gainera moze sie nasilc tradzik jak ktos juz ma bo moze nie wiecie ale weglowodany w istotnej mierze przyczyniaja sie do tego

Ikar
09-03-08, 12:36
Pamietaj ze bez diety kupienie gainera to strata kasy bo nic ci nie da

Rickey
09-03-08, 12:56
Ale ja nie wierzę w to, co oni tam napisali!!
8kg masy w miesiąc??-dobra ściema!!

Mieczu93
09-03-08, 13:35
Rickey, przecież to jest chwyt marketingowy :D

szumek
09-03-08, 14:02
heh brałem tego gainera powiem ze całkiem dobry w smaku no efekt jako taki był ale nie spodziewaj sie ze przypakujesz na nim zaduzo on tylko uzupełnia swoją diete no w miesiąc to juz gura z 5 kg z dieta mi sie wydaje ze przytyjesz :D

Sliski
09-03-08, 17:13
Pamietaj ze bez diety kupienie gainera to strata kasy bo nic ci nie da

taa napewno, sprawdzałeś? bo mi skoczyło 4,5kg po 3 opakowaniach GB, a dieta taka że jem zdrowo...

kurfa znowu dalem soga zamiast cytuj...

Ikar
09-03-08, 18:36
taa napewno, sprawdzałeś? bo mi skoczyło 4,5kg po 3 opakowaniach GB, a dieta taka że jem zdrowo...

kurfa znowu dalem soga zamiast cytuj...

sprawdzalem dawno temu jedzac to co jadlem gdy nie trenowalem czyli malo, i byla kupa nic nie dalo, i zrozum ze STOSOWANIE DIETY to nie jest cisniecie z karteczką, jezeli ktos ma jakas wiedze na ten temat i wie ile powinien zjesc i czego i sie do tego stosuje to wlasnie oznacza stosowanie diety, bo ludzi ktorzy cisna z karteczka z reala znam 2, a na forum tez ich wiele sie nieznajdzie, zapewne wiekszosc moderatorow tez nie jedzie z karteczka

Puchacz!
09-03-08, 19:39
Zgadzam sie, Ja rowniez jadlem gainera (i to sporo bo chyba z 7 kg zjadlem wowczas) bez diety i moze przytylem z kilo ale polowa to tłuszcz a w polaczeniu z odpowiednia dieta i 7 kg gainera to powinno przybyc hmm z 5 kg!( w wiekszosci miesnia)

SEBAN
09-03-08, 20:03
Jeżeli przesadzisz z gainerem i za dużo będziesz go brał zamiast posiłku to na bank zaleje cie tłuszczem.Dieta to podstawa.Gainer najlepiej okołotreningowo wg mnie.