Zobacz pełną wersję : gainer mass xxl
Witam,
Cwicze okolo 2 miesiecy na sucho i w koncu chcialem kupic cos na mase. Chcialem zapytac czy gainer mass xxl bylby dla mnie dobry ? Jestem blady w tych wszystkich odzywkach wiec powiedzcie mi prosze czy ma to jakies skutki uboczne ? (gainer mass xxl) Chodzi mi o tradzik itd. Chcialem jeszcze zapytac czy po gainerze 5 kg nie utyje za bardzo ? kolejna rzecz to czy masa nie spadnie mi szybko gdy bede normalnie sie odzywial i przestane brac gainera. Czy myslicie ze ten z allegro jest dobry ? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=318950835
z gory dzieki za odp
pzdr
dodaje ze mam 175 cm wzrost i waze 67 kg
Nie nie bedziesz mial nasilonego tradziku po gainerze. Mass xxl jest dobry tez dobra opinie dla hard-gainerów ma Gain Bolic. Po stosowaniu gainera z treningiem troche przyjdzie tłuszczyku ale NIE spodziewaj sie ze jak zjesz 5 kg Massa xxl to ze przybedzie Ci 20 kg masy. Odpowiednia dieta + gainer + trening to przybedzie troche masy mięśniowej.
Gainer nie ma żadnych skutków ubocznych. jeśli ten gainer nie zawiera żadnej kreatyny to chyba śmiało możesz brać.
Nie chce byc jakims przypakowanym kulturysta tylko normalnie wygladac z 6 kg mi starczy
a od gainera moze sie nasilc tradzik jak ktos juz ma bo moze nie wiecie ale weglowodany w istotnej mierze przyczyniaja sie do tego
Pamietaj ze bez diety kupienie gainera to strata kasy bo nic ci nie da
Ale ja nie wierzę w to, co oni tam napisali!!
8kg masy w miesiąc??-dobra ściema!!
Rickey, przecież to jest chwyt marketingowy :D
heh brałem tego gainera powiem ze całkiem dobry w smaku no efekt jako taki był ale nie spodziewaj sie ze przypakujesz na nim zaduzo on tylko uzupełnia swoją diete no w miesiąc to juz gura z 5 kg z dieta mi sie wydaje ze przytyjesz :D
Pamietaj ze bez diety kupienie gainera to strata kasy bo nic ci nie da
taa napewno, sprawdzałeś? bo mi skoczyło 4,5kg po 3 opakowaniach GB, a dieta taka że jem zdrowo...
kurfa znowu dalem soga zamiast cytuj...
taa napewno, sprawdzałeś? bo mi skoczyło 4,5kg po 3 opakowaniach GB, a dieta taka że jem zdrowo...
kurfa znowu dalem soga zamiast cytuj...
sprawdzalem dawno temu jedzac to co jadlem gdy nie trenowalem czyli malo, i byla kupa nic nie dalo, i zrozum ze STOSOWANIE DIETY to nie jest cisniecie z karteczką, jezeli ktos ma jakas wiedze na ten temat i wie ile powinien zjesc i czego i sie do tego stosuje to wlasnie oznacza stosowanie diety, bo ludzi ktorzy cisna z karteczka z reala znam 2, a na forum tez ich wiele sie nieznajdzie, zapewne wiekszosc moderatorow tez nie jedzie z karteczka
Zgadzam sie, Ja rowniez jadlem gainera (i to sporo bo chyba z 7 kg zjadlem wowczas) bez diety i moze przytylem z kilo ale polowa to tłuszcz a w polaczeniu z odpowiednia dieta i 7 kg gainera to powinno przybyc hmm z 5 kg!( w wiekszosci miesnia)
Jeżeli przesadzisz z gainerem i za dużo będziesz go brał zamiast posiłku to na bank zaleje cie tłuszczem.Dieta to podstawa.Gainer najlepiej okołotreningowo wg mnie.