PDA

Zobacz pełną wersję : Weider mega mass 4000 + universal storm

biohazard
26-02-08, 22:44
Witam mam zamiar kupic Weider'a mega mass 4000 7kg i universal storm 80 porcji.Mam za sobą cykl na kreatynie mono i na jabłcznie brałem też hmb z trec'a gainera magnum 8000 4kg.W profilu mam wszystko wypisane.trening mam 3 razy w tygodniu i chce zdobyc jak największą mase.mój budżet ogranicza sie do 330zł i akurat styka mi na te suple.

pozdro i czekam na jakies rady.

Punisher
26-02-08, 22:47
Wg mnie za wcześnie na Storma. Z twoim stażem powinieneś robić teraz pierwszy cykl na mono, a nie łapać się za staki kreatynowe.
Bym kupił Cell Pumpa na twoim miejscu.(2x450g) jak już.

biohazard
26-02-08, 22:51
jesli będe brał teraz staki kreatynowe to one nic mi nie dadzą??Czyli mam pozostac przy standardowej kreatynie

dodam że w popszednim roku ćwiczyłem bez zadnych supli przez ponad 6 miesięcy.

Punisher
26-02-08, 23:02
Napisz jaki masz staż, bo wprofilu widzę 5 m-cy.

Prezydent_1c
27-02-08, 08:58
Narazie moim zdaniem dobra dieta, gainer, i coś lekkiego np. mono lub mono +TCM. Nie ma sensu kupować Storma bo jest to najlepsza odżywka i cięzko będzie po niej jeść coś innego.

biohazard
27-02-08, 13:23
w tamtym roku ćwiczyłem od stycznia do do czerwca na sucho i później przestałem ćwiczyc na nicałe 4 miesiace i znowu zacząłem teraz będzie 5 miesiac jak ćwicze regularnie 3xtyg i przez okres tych 5 miesięcy brałem wypisane wyżej suple

Punisher
27-02-08, 15:12
I co ci dały te suple?
Po profilu sądzę, że nie za dużo...

biohazard
27-02-08, 17:17
no w sumie to troche dały bo przytyłem 3 kilo i podskoczyła mi siła wyciągam teraz o 15 kg więcj na klate i na bica 45kg biore a wcześniej mogłem sobie tylko pomażyc o tym.Teraz chce najbardziej nabrac masy dużo dużo masy i pewnie nie dziwi was to dlaczego tak zależy mi na masie:)

Punisher
27-02-08, 19:27
Wiesz, nie obraź się, ale mi się wydaje śmieszne, że tyle szamałeś supli i nie dało ci to za wiele... Na początku masa i siła idzie i tak i tak, nie ważne, czy bierzesz kreatynę, no ale dobra, było - minęło.(swoja droga po co ci hmb było to nie wiem)
Ja na twoim miejscu bym nie inwestowal w kreatyny tylko w Gainery - dodatki do diety. Masa priorytetem, więc ułóż sensowny plan na siłkę, do tego dieta i masa priorytetem, wspomagaj się gainerami (jesteś ektomorfikiem zapewne).
Bez tego ani rusz, możesz kupować sterydy, to nie uzyskasz efektów.
Kup z 10kg gainera , po prostu inwestuj w nie.

biohazard
27-02-08, 20:52
ok thx wiesz to byly moje początki z odżywkami i kupowałem co mi doradzali koledzy, ale teraz wiem że to raczej bylo nie potrzebne (kasa w błoto) ale mówi sie trudno zastosuje sie do twoich rad.

jeszcze raz thx. Łap soga:)

NIKOLIS 168
27-02-08, 20:56
dobry gainer (nie 737) + mono i masa i siła idzie jak trzeba hehe:)