Zobacz pełną wersję : najlepszy kulturysta na forum
lukemaster
21-02-08, 23:00
proponuje zrobic konkurs na najlepszego kulturyste forum kazdy niech doda swoje fotki i przy ocenianiu uwzgledniamy tez wiek i co dana osoba osiagła w danym czasie mozna zrobic 2 kategorie od 15-18lat i powyzej 18
hehe, czemu już nie jestes modem ?
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=9094 - Paton
moim zdaniem mozna to przeprowadzic ale przydało by sie to troche bardziej rozgłosic:D
lukemaster
24-02-08, 13:20
proponuje to podwiesić:D
było już kiedyś coś takiego
jeszcze za starego sponsora nawet sporo zainteresowanych było
lukemaster
24-02-08, 18:13
moze ten nowy sponsor zafundował by cos dla najlepszego kulturysty albo 3 pierwsze miejsca nagrodzic..??moze jakies prubki odzywek albo cos...?i trza to podwiesic
prubki odzywek!?
hehe 50g probka mass xxl - 1 miejsce
30g WPC Ostrowia - 2 miejsce
25g gainer 737 - 3 miejsce
Hehe zgodnie z klasami odzywek ;)
VegetaSSJ3
24-02-08, 19:08
Witajcie to jest bardzo dobry pomysl tez jestem za podwieszeniem tego tematu no i oczywiscie czeba namowic tego naszego Sponsora
A do kiedy myslicie przeprowadzic ten konkurs bo chcetnie bym w nim wystartowal
lukemaster
24-02-08, 22:27
to jest kwestia dogadania wszystkiego ja wyszłem z inicjatywą napisałem juz do administratora zeby pogadał ze sponsorem zobaczymy co zdziała mysle ze do wtorku napisze konkretnie do kiedy co i jak i usunie sie wszystkie posty zeby same foty był i zrobi sie głosowanie i rzy fotkach piszcie wiek bo będa 2 kategorie wiekowe
Krzychu999
26-02-08, 20:45
tylko żeby kazdy uczestnik wrzucił np 4 fotki : pleców ,nóg ,bica i całe sylwetki z przodu
sadzę że kolega co nie dawno do nas dołączył już by miał wygraną w kieszeni
tez tak mysle ;) hehe jakie wejscie ;p
Nie no jeszcze Artur(brat) czasami czyta to forum :PP hehe wiec bylby zagrozeniem :PP, a tak na serio nie wystartuje ^^ wiec bez obaw xp
Jeszcze jestem ja buehehehe:)
;D eeee... No w obwodach sie mierzcie ;) Zreszta dopiero jak bedzie tu galeria z czego wybierac to bedzie mozna osadzic. Moze voldemort zaskoczy ;D (jak patrze w profil) Zreszta jesli bedzie kategoria wiekowa to ty punisher nie wiem gdzie sie zaliczasz majac 97 lat ;)
Moze mariusza(mlodszy brat) namowie zeby wstawil zdjecia to w mlodszej kategorii wystartuje hehe
ja bym jeszcze zaproponowal pogrupowac to, na wiek albo wage albo cos jeszcze innego :)
Nei wiem :P robcie jak uwazacie hehe, ja nie startuje i tak xP za malo osob bedzie chetnych zeby na kategorie wagowa dzielic raczej i bylaby sytuacja ze w kategorii 100+ kg tylko jedna osoba by byla naprzyklad xp
brawo sargon swietny pomysł:D
no własnie co z fotkami voldemorta?? da rade go namowic?? i nasi administratorzy?:> tez bym zobaczył!!
ale vold ma siebi na swoim avatarze;D gdy sie przebiera na silownie ;P
a admini?? oni powinni swiecic przykłądem:D no wiec:D czekamy na fotki:D
lukemaster
27-02-08, 18:21
dobra w takim razie startujemy z konkursem i wrzucamy fotki do 15 marca :D
VegetaSSJ3
27-02-08, 18:37
Jeszcze ja jestem na tym forum wiec nie myslicie sobie ze macie wygrana w kieszeni
Ja bym ten termin troche przesunol tak do konca maraca co wy na to
lukemaster
27-02-08, 22:21
ok to do konca marca ale nie spamujemy juz tylko same fotki i opis
Ja daje tylko fotki pleców, bo z przodu mam lekką pozostałość po redukcji, jeszcze raz muszę redukować i dam foty... bez samarka :)
Nei wiem :P robcie jak uwazacie hehe, ja nie startuje i tak xP za malo osob bedzie chetnych zeby na kategorie wagowa dzielic raczej i bylaby sytuacja ze w kategorii 100+ kg tylko jedna osoba by byla naprzyklad xp
Moja waga 101, ale jak 2 osoby to drugie miejsce mam :)
Do Ciebie brakuje mi 5 lat treningu.
konkurs moze byc, ale jeszcze nie teraz... za kilka miesiecy, trzeba sie przygotowac ;P
lukemaster
04-03-08, 13:05
no nie wiem:D tak to wiesz kazdy by sie chciał przygotowywac:Dkazdy by chciał ejscze miesiąc dłuzej....