PDA

Zobacz pełną wersję : Poszukujemy moderatorów

Strony : 1 2 [3]

rafalkomando
30-04-07, 20:00
no ale to nie my wybieramy ich tylko wy!! wiec jak poscieliscie tak sie wyspimy

tomek.
30-04-07, 21:31
spokojnie wszystko da sie cofnąć, ostrzeżenia usunąć itd

sprawe z lukemasterm przemyslimy

rafalkomando
30-04-07, 21:36
no to teraz jest wsztstko tak jak czeba wiec do dzieła admini

lukemaster
30-04-07, 21:38
no dobra ale niech mi radar napisze da przykłąd który post jego zdaniem jest bezsensowny czepia sie ze spamuje a sam nie ejst lepszy....bo tez spamuje przyganiał kocioł garnkowi to jest na tej samej zasadzie a dałem warna lovelasowi bo stwierdziłęm ze jak napisał do drugiego uzytkownika ze jest marnym chłopcem i ma suty jak wentle od stara to to raczej komplement nie ejst więc zejdzcie z emnie...

rafalkomando
30-04-07, 21:46
mi tam nic nie zawadzasz , maja problem niech pisza na pwe a nie tu, pisz nie odzywaj sie do nich i bedzie gicior

lukemaster
30-04-07, 21:52
oo jeden poządny człowiek sie znalazł;) chyba będe tak musiał zrobic bo to złoty srodek..człowiek sie stara ..na tyle ile muwiedza pozwala na dany temat a tu jakis radar pisze ze moje posty sa bez sensu....

bartek145
30-04-07, 22:19
A jak moja kandydatura ;]
pozdro

Gures1
30-04-07, 22:54
tak samo jak moja:Pzero odzewu:P

lukemaster
30-04-07, 23:05
dobra chłopaki mianuje was modami;)

bartek145
30-04-07, 23:08
Nigdy nie staram sie jakos kogos obrazic ani nic, ale mam pytanielukemaster, jakim cudem Ty dostales moda?
Pozdro

lukemaster
30-04-07, 23:16
nie mnie sie o to pytaj..a to zle ze dostałęm..??:)pozdro

bartek145
30-04-07, 23:22
Nie zle, tylko pytam;]
Pozdro

lukemaster
30-04-07, 23:29
wiesz...cwiczyłem te 8lat te karate...ej ale i tak w dziale sztuki walki to jest moze jakis jeden nowy temat na tydzien wiec ..nie ma tam co robic za bardzo...

bartek145
30-04-07, 23:31
No spoko nic nie mam do Ciebie;]
Pozdro

lukemaster
30-04-07, 23:34
ciekawe czy ten dział wypali nowy z tym extreme i tuningiem:)

Wiktor1882
30-04-07, 23:43
lukemaster, pierwsza sprawa zapytałem się o worek jaki kupić na dynamikę i technikę ? ty na to wielki 120 cm poleciłeś to bzdura taki można na siłę ale to nic . grzecznie cię proszę może ja błędy robię ! ale mogę to poprawić a ty będąc chamski dla innych i ubliżając im tego nie naprawisz bo nie przeprosisz po prostu jesteś ............ .
Mój trener karate powiadał jesteś duży i silny to bron tych co nie potrafią się bronić bądź sprawiedliwy i pomagaj innym a ty jesteś przeciwieństwo tego

bocion, trafiła kosa na kamień nie miałem nic do ciebie ale ty się odezwałeś to znaczy masz jakieś aspiracje na moda i chętnie byś kogoś zastąpił a ze okazja się pojawiła dziewczynę nasz rodzynek bez problemu można wykopać z stanowiska moda nikt nie zobaczy . Ale pro po mojego pisania błędy znajdź w tym tekście błąd ortograficzny z góry dziękuje i miłego wieczoru .
Wiktor1882 napisał/a:
sylwka, sądzę ze ci zazdroszczą ze jesteś modem ale tez mają do mnie problem ze jestem pomocnikiem ze popełniam błędy ortograficzne jak mi się spieszy to wtedy to wtedy popełniam błędy ale człowiek nie jest perfekcyjny a dajmy np. mod sztuki walki pisze takie głupoty ze był u mnie znajomy Bokser pokazałem mu jego odpowiedzi to się za głowę złapał ze jego odpowiedzi są straszne w wieku 15 lat ćwiczyłem karate ponieważ byłem zbyt otyłe i chciałem schudnąć i wiem ze karate to nie tylko walka ale tez styl życia samokontrola a jak on się zachowuje to się w pale nie mieści ale mniejsza o to . Sylwka niema teraz czasu bo do matury się przygotowuje ale maturę zda i dalej będzie pisać a wy co wytykacie komuś błędy zachowujecie się jak sępy dlaczego nie dajecie pełnych odpowiedzi na tematy nie uzasadnione np.” nie jedz musztardy bo szkodzi „ a dlaczego nikt nie wie bo ten kto to napisał nie uzasadnił dlaczego mamy nie jeść albo osoba 14 letnia ma miecz cykl krety po co jak rośnie to takie suplementy nie potrzebne jak przesieje powoli się kształtować ok. 18 lat to wtedy zacząć i tez dal ktoś odpowiedz „możesz brać” tak na pałę odpowiedzi dajecie

Kakashi
01-05-07, 02:43
dobra chłopaki mianuje was modami;)
a to od kiedy masz takie uprawnienia??
sie ze spamuje a sam nie ejst lepszy....bo tez spamuje przyganiał kocioł garnkowi
tak ale ten post o ktorym mowisz jest w moim dziale i kiedy uznam ze juz wystarczajaca ilosc osob go przeczyta go usune!!

lukemaster
01-05-07, 11:43
no tak jak napisałem juz w jakims poscie ze boks to nie ejst moja specjalnos cob go nigdy nie cwiczyłęm napisałem to co wiedizałem a jak to nie była prawda trzeba to było skonsultowac jeszce z kims ...jak widzisz moja specjalizacją jest karate i tylko w tej dziedzinie mam pełnąwiedze....a inne sztuki walki to tak wybiurczo

bartek145
01-05-07, 12:19
A jak tam moja kandydatura?:P
Pozdro

marcinczwa
01-05-07, 16:40
do 25 maja nie będziemy wybierać nowych modów
więc, nie pytajcie się czy ktoś się nadaje i kiedy będzie modem
w tym temacie możecie zgłaszać kandydaturę na moda(z zaznaczeniem w jakim dziale widzielibyście się modami)
a po 25 maja może kogoś z Was wybierzemy

grzesiek k
01-05-07, 16:54
Admini
Chciałbym żeby była rozpatrzona Propozycja Moderatora Lub Moderatorów w Dziale Strong Men Jeśli by coś z tego było to ja zgłaszam swoja kandydaturę i wtedy by się zwolniło miejsce na Pomocnika
Pomyślcie
pzdr.

bocion
01-05-07, 19:35
bocion, trafiła kosa na kamień nie miałem nic do ciebie ale ty się odezwałeś to znaczy masz jakieś aspiracje na moda i chętnie byś kogoś zastąpił a ze okazja się pojawiła dziewczynę nasz rodzynek bez problemu można wykopać z stanowiska moda nikt nie zobaczy
Nie zauwazyles ze do Sylwki nic nie mam? Chodzi tylko o zasady. Jak tego nie zauwazyles to slepy jestes.

Ale pro po mojego pisania błędy znajdź w tym tekście błąd ortograficzny z góry dziękuje i miłego wieczoru .bocion napisał/a:
Wiktor1882 napisał/a:
sylwka, sądzę ze ci zazdroszczą ze jesteś modem ale tez mają do mnie problem ze jestem pomocnikiem ze popełniam błędy ortograficzne jak mi się spieszy to wtedy to wtedy popełniam błędy ale człowiek nie jest perfekcyjny a dajmy np. mod sztuki walki pisze takie głupoty ze był u mnie znajomy Bokser pokazałem mu jego odpowiedzi to się za głowę złapał ze jego odpowiedzi są straszne w wieku 15 lat ćwiczyłem karate ponieważ byłem zbyt otyłe i chciałem schudnąć i wiem ze karate to nie tylko walka ale tez styl życia samokontrola a jak on się zachowuje to się w pale nie mieści ale mniejsza o to . Sylwka niema teraz czasu bo do matury się przygotowuje ale maturę zda i dalej będzie pisać a wy co wytykacie komuś błędy zachowujecie się jak sępy dlaczego nie dajecie pełnych odpowiedzi na tematy nie uzasadnione np.” nie jedz musztardy bo szkodzi „ a dlaczego nikt nie wie bo ten kto to napisał nie uzasadnił dlaczego mamy nie jeść albo osoba 14 letnia ma miecz cykl krety po co jak rośnie to takie suplementy nie potrzebne jak przesieje powoli się kształtować ok. 18 lat to wtedy zacząć i tez dal ktoś odpowiedz „możesz brać” tak na pałę odpowiedzi dajecie

Nie chodzilo mi o ten jeden post. W tym poscie sa tylko bledy interpunkcyjne ktore sprawiaja ze to naprawde ciezko sie czyta. W chwili gdy pisze ten post tyWiktor1882, masz napisane 134 posty. Proponuje przesledz je wszystkie i powiedz mi ile z nich nie ma bledow. Akurat ortograficzne to pikus jest, bo nie ma problemow ze zrozumieniem tresci, ale glownie chodzi mi o interpunkcje(czyli, np. przecinki, kropki). Co by ci sie stalo gdybys od czasu do czasu postawil kropke lub przecinek-to nic trudnego a przynajmniej odbior informacji, ktore przekazujesz bylby o wiele prostszy.

AdRiAn
03-05-07, 14:07
Bocion co sie tak do niego przypie.rdalasz, jakims polonista jestes ? jak mu sie nie chce postawic kropki to jego sprawa i go z tego nie rozliczaj. widze juz nie macie co robic na tym forum tylko piszecie jakies glupoty, nawzajem na siebie jedziecie.

napisz cos na mnie, co Ci nie pasuje.

A ja Ci nie odpowiem na to, bo nie jestem taki glupi i nie bede sie znizal to twojego poziomu.

kociolcyk
03-05-07, 18:09
prrrr bocion nie odpowiadaj :twisted: bo bedzie to co zwykle

bocion
03-05-07, 22:19
prrrr bocion nie odpowiadaj bo bedzie to co zwykle
Masz racje.
Nie bede sie
znizal to twojego poziomuAdRiAn,

jonasz7
05-05-07, 18:56
Ale to było straszne te ostatnie trzy strony.
Prawie jak w przedszkolu!!
Sylwka zostaje, a że nie pisze tyle ile byśmy chcieli to tak musi być i już!!
Ten temat to są propozycje i kandydatury na modów i pomocników, a nie na pierdoły!!!

Jak admini są tak pobłażliwi to ja nie będę i za spam będę dawał osty......dużo ostów.
pzdr.

tom
10-05-07, 17:12
zglaszam sie na moderatora w suplach :wink:

tomaszewiak
10-05-07, 23:39
ja -dzial doping

CreativePL
11-05-07, 00:23
tomaszewiak, masz 26postow, na forum nie siedziales nawet 2h i ty chcesz byc modem?

tomaszewiak
11-05-07, 07:39
czytaj moje posty, to ze jestem nowy nieznaczy ze niemam doswiadczenia na innych forach w dopingu siedzialem po 5-6 lat

CreativePL
11-05-07, 12:19
łał ale co nie znaczy ze odrazu musisz tutaj dostac moda :!: z tego co wiem mod w dopingu voldemort siedzi juz w tym 10 lat wiec ....

lovelas69
11-05-07, 13:30
jak będziecie kiedyś potrzebować kogoś do pomocy tzn. mod itp. to nie zapomnijcie o mnie :-D Najbardziej odpowiada mi dział: Odżywki i suplementy bądź Gallery Foto a jak nie będziecie potrzebować to nie obrażę się bo i tak forum mi się podoba i nie ucieknę... :-D

nowin
16-05-07, 21:50
wy tu się kłócicie a dział dieta nie ma moderatora

Duży2
17-05-07, 16:16
Proszę o skasowanie tematu o nazwi CO NAJLEPIEJ JEŚĆ PRZY Z METKA I SERDECZNIE DZIĘKUJE

[ Dodano: 17-05-2007, 16:14 ]
Proszę o skasowanie tematu o nazwie Gagin Bolick i dziękuje

18-05-07, 18:01
Ja moglbym ewentualnie zaopiekowac sie dzialem zdrowie:)

Kakashi
18-05-07, 21:02
Proszę o skasowanie tematu o nazwi CO NAJLEPIEJ JEŚĆ PRZY Z METKA I SERDECZNIE DZIĘKUJE

[ Dodano: 17-05-2007, 16:14 ]
Proszę o skasowanie tematu o nazwie Gagin Bolick i dziękuje
nie ten temat!! nie umiesz czytac:|

tomek.
19-05-07, 09:13

robi się
do wieczora będziesz modem

marcinczwa
19-05-07, 12:01
qń, zostałeś modem w dziale zdrowie

jonasz7
19-05-07, 19:51
witamy qnia :mrgreen:
pzdr.

19-05-07, 21:57
Witam witam:D Dzieki za moda:) Postaram sie jak najlepiej zajac dialem zdrowie. Pozdro i dzieki jeszcze raz :)

CreativePL
20-05-07, 13:15
wiatomy nowego moda wsrod teamu ;]

Kakashi
20-05-07, 22:30
no wiec proponuje zeby wyrzucic bejnara z grupy pomocników (bo nie zawitał na forum od połowy marca!!) i wtedy zwolni sie miejsce dla kogos innego :D pzodro:D

tomek.
20-05-07, 22:41
i tak będzie

PUDZIAN:)
21-05-07, 19:24
hej
chciałbym zostac moderatorem w dziale trening
z kim to mozna załatwic??
pzdr

[ Dodano: 21-05-2007, 19:25 ]
acha chciałem jeszcxze dodac ze spedzam tu ostatnio bardzo duzo czasu wiec czytam wszystkie posty, z checią podjął bym sie tego zadania:)

Kakashi
21-05-07, 19:46
PUDZIAN:), phi :D 31 poatów i jedno ostrzezenie i medem chce byc...ludzie nie maja wyobraźni...

21-05-07, 20:26
nie pamietam zebym dostał jakies ostrzezenie
mam tak malo postów bo dopiero od okolo 3 dni zaczołem pisac na tym forum, chyba ze kiedys juz tu moze bylem jakis rok temu. bylem moderatorem na innym forum i tam na mnie nie narzekano, ale przenioslem sie z niego bo tam jakos malo ludzi:)

marcinczwa
21-05-07, 20:31
jak wiecej bedziesz pisał to pomyślimy

21-05-07, 20:34
ok

(...)
21-05-07, 21:55
ja mam sporo czasu i staram sie udzielać na forum , mogłbym zostać pomocnikiem, jak potrzebujecie

tomaszewiak
22-05-07, 11:44
marcin i jak znalazloby sie dla mnie miejsce w dopingu?
na forum ejstem praktycznie codziennie i odpowiadam na kzady nowy post

marcinczwa
22-05-07, 11:50
tomaszewiak, pytaj voldemorta

tomaszewiak
22-05-07, 15:12
jak mozesz odezwij sie do mnie na gg

FANATOR:)
22-05-07, 15:27
Jakby co to mogę zostać modem:) Zastanawiam się nad działem strong man, tam nikogo nie widzę:/ i cisza straszna, ciągle tylko aneta i aneta, a jest jeszcze tylu strongów do opisania a jednego znam osobiście i mógłbym załatwić aby sie odzywał systematycznie na naszym forum:) :wink: Jeśli sie nie nadaję to spoko :wink:

22-05-07, 15:51
a co ze mną??
w dziale trening

rafalkomando
22-05-07, 15:53
no było by ciekawie a kogo zxnasz/

SuBZerO
22-05-07, 16:28
Ja sie zgłaszam na moderatora

[ Dodano: 22-05-2007, 16:32 ]
Moge do dieta albo odżywki

marcinczwa
22-05-07, 16:38
z racji tego, że w tym temacie panuje chaos i spam - zamykam ten temat
kandydatury proszę składać w tym temacie: http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?p=57582#57582