Zobacz pełną wersję : 300 tabsów to za dużo?
Witam juz od jakiegos czasu jestem na mecie ruskiej efekty zobaczyułem dopieru po 150 mam 200 i zastanawiam sie czy nie dołożyc jeszcze setki, ale czy to nie bedzie za dużo?biore po 4 dziennie oczywiście dieta i osłonki są, co o tym myślicie?
koksik_180
16-02-08, 13:08
mozesz brac nie dluzej jak 6 tyg na jeden cykl , tylko pamietaj o ochronie watroby
to zgodnie z tym co napisałes biorąc po 4 dziennie 200 tu juz by było za dużo na 6 tygodni wyszło by 168 tabsów. Troche ciulowo
nie 3 pierwszy był na mecie drugi na dece
z tym ze ten pierwszy to była tylko 100 tej metki wiec niewiem czy mozna to nazwac wogole cyklem
NIKOLIS 168
16-02-08, 17:21
a ten drugi cykl to jak wygladał??? Sama deca...Wiesz co strasznie sie trujesz tym ze jedziesz juz kilka razy na oralu. Proponowałbym przestac dobra dieta + trening moze suple i znowu powrót do SAA moze meta ale w strzałach + prop???
niewiem moze i masz racje czekam na jakies dalsze propozycje bo chciałbym jakos inaczej zakonczyc ten cykl
proponuje jak kolega wyzej zebys zakonczyl cykl srodkiem na krotkim estrze moze to byc propek ewentualnie npp a pozniej porzadny odblok i regeneracja organizmu
dece mial w ostatnim cyklu
hm to mowicie zebym juz zakonczył cykl niewiem czy to zrobie bo efekty mi sie spodobały i czuje sie zajebiscie ale z drugiej strony zdrowie najwazniejsze. A i jesli juz miałbym zakonczy cykl to napewno nie tesciem bo niemam do niego dostepu
taa i myslisz ze przez caly ten okres efekty beda zajebiste..jesli tak to poczytaj jeszcze troche;;)
dece mial w ostatnim cyklu
i co z tego ze deka mial w ostatnim cyklu??? po odpowiednio dlugiej przerwie i regeneracji smialo mozna robic cykle na tych samych srodkach oraz dawkach tylko trzeba wiedziec ocb
pozdro
wolak
Wiem ze efekty niebeda cały czas zajebiste;) to jasne ale dopieru od niedawna sie ruszyło i chce to jeszcze pociągnąc tylko ze te zasrane 6 tygodni to juz mi prawie mineło a chciałbym jeszcze ze dwa albo 3 na tej metce
Święta racja bonzo320i
thx
skacz metke wes odblok i dce i propo po odbloku