PDA

Zobacz pełną wersję : Tomaszewiak To Oszust I Kłamca

pakero1409
05-02-08, 20:35
jest kilka adresów i skrzynek pocztowych które posiada rzekomo sprzedaje saa i towaru nie widzimy za który płacimy w ten sposób mnie oszukal jak jeszcze kogoś to piszcie

deskjet
05-02-08, 20:44
Najlepiej niech Tomaszewiak ustosunkuje sie do tego posta. Jesli to prawda to rzeczywiscie ukazuje go w złym swietle i działa na szkode uzytkowników i całego forum. Pakero, napisz cos wiecej-bo moze okaze sie, ze przesylke dostaniesz tylko, ze w pozniejszym czasie. Jak do tego doszło ? na ile Cie przeciął ?

pakero1409
05-02-08, 20:52
pierwsze bralem malo aby zobaczyc co ma i sprawdzic czy nie podróbki mam adres na który przelalem kase ma kilka skrzynek i ników wpisz sobie jego gg 8730979 w google i sam zobaczysz troche poczytasz i sam stwierdzisz ze oszust i klamca

tomaszewiak
05-02-08, 21:56
witam
niewiem o co chodzi ale takie sprawy zalatwiamy na priv jezeli chcesz cos wyjasniac, wiec jak masz problem odezwij sie do mnie i przedstaw a nie piszesz na publicznym forum
a moda prosze o skasowanie tematu
pozdrawiam

lo3
05-02-08, 22:07
skasowanie tematu? dlaczego? jeśli oszust to tylko takich tępic i bana dajemy ;]

tomaszewiak
05-02-08, 22:10
nikt niejest oszustem i nikt nic niesprzedaje
a kolege w tej sprawie prosze o odezwanie na priv
nikt wiecej sie niewypowie bo nic takiego nigdy niezaszlo
pozdrawiam

vold
05-02-08, 23:16
pakero jesli twoje oskarżenia okażą sie błędne to odrazu dostajesz bana, więc narazie śledze temat.

tomaszewiak
06-02-08, 01:35
tak jak powiedziałem nie bylo zadnego handlu
a kolega wyzej jak cos ma do wyjasniania to priv
pozdr

Punisher
06-02-08, 11:54
Czemu na priv skoro nie było żadnego handlu?
Przecież i tak się wszystko wyjaśni.

tomaszewiak
06-02-08, 12:11
Niebyło handlu bo niejestem zadnych dilem
dlatego pisze ze jak kolega cos chce wyjasnic niech napisze na priv i sie wyjasni sprawa
to jest publiczne forum i w dodatku obserwowane a ja z handlem saa niemialem i niechce miec do czynienia

wara
06-02-08, 15:17
fajnie sie teraz wykrecasz

HerQleSZMC
06-02-08, 16:39
Coś mi ty śmierdzii Tomaszeewskii czy jak Ci tam...albo ściemniasz albo ktoś chce Cie podkopać. Która opcja jest prawdziwa??

deskjet
06-02-08, 16:52
Sprawdzilem przez google-rzeczywiscie Tomaszewiak ma wiele skrzynek i loginów. Są rowniez oskarzenia innych osób. Sprawdzcie sami, poki nie usunał tego. Prosze Pakero o napisanie calej transkacji od a do z zebysmy mieli poglad na sprawe. Nastepnie niech Tomaszewiak napisze cos od siebie-zobaczymy kto bedzie mial silniejsze argumenty. Na teraz jestem za Pakero-bo to co napisal o wieli kontach i loginach potwierdzilo sie. Natomiast ze strony Tomaszewiaka nie bylo wlasciwie zadnego konkretnego wyjasnienia (argumentu).

pakero1409
06-02-08, 17:08
po pierwsze tomaszewski ja z tobą nie bede dyskutował ponieważ juą za dużo razy prubowałem sie z tobą skontaktowac masz moje gg. jeśli jeszcze ktos korzysta z twojego gg. to go spytaj i nie chce publicznie podawać danych na które dokonalem przelewu teraz twoj ruch a nie mydlenie innym oczu .

Paluch
06-02-08, 17:33
Na prawde jestescie tak naiwni, ze liczycie, ze ktos sie na publicznym forum przyzna ze jest dilem?

Jak dla mnie sprawa jest oczywista... albo kolo celowo rabnal pakera na kase, albo zaszlo jakies nieporozumienie. Jak dla mnie to pierwsze, poza tym jaka roznica dla niego, skoro za oba mozna dostac wyrok? :)
Gorzej dla niego jak ktos bedzie sprytniejszy i go osobiscie dojedzie. Dla kazdego, kto zna jakiegos wazniejszego policjanta ustalenie adresu zamieszkania po IP to bulka z maslem...

vold
06-02-08, 17:54
niestety prawnie to tak wygląda:

jaśli kupujesz - praktycznie nic Ci nie zrobią.
jesli sprzedajesz - bedziesz miał spore problemy
jeśli oszukujesz - masz przejebane

pakero1409
06-02-08, 19:20
valdemort dobrze napisał takie jest prawo i nikomu tu nie chodzi o powiadomienie policji tylko o prawde i za grosz honoru zeby umiec sie przyznac do tego co sie zrobiło bo ja sobie tego z palca nie wyssalem i mam cały opis transakcji zapisany i wiem komu przelałem kase na konto i za co placilem i czego nie dostalem

deskjet
06-02-08, 19:33
Tomaszewiak dlaczego nie odpowiadasz Pakero na gg, przez maila i tu. Przeciez widac, ze siedzisz w tym momencie na forum. Jestes zalogowany. Zwróć kase, skoro nie potrafisz wywiazac sie z transakcji

bedzie trudno dociec sprawiedlwosci, bo jesli zawiadomi sie policje to i pakero moze miec przewalone, a nawet ludzie z forum udzielajacy sie w dziale doping.

kogut2
06-02-08, 19:33
pakero dobrze ze to napisales , valdemor zablokuj tomaszewiaka koniec jego kombinowania i oszustw BAN NA CALE FORUM

deskjet
06-02-08, 19:39
Tomaszewiak napisal ze nie jest dilerem i nie sprzedaje SAA. Teraz to mozesz tak mowic bo zainkasowales kase i znowu zmieniles dane na necie. Tylko, ze jest pewien problem- otóż, Paker ma zapis calej tranzakcji z tobą i nie pomoze ci zmiana nicku na innych forach. Oddawaj kasę !

pakero1409
06-02-08, 19:42
mi juz nie chodzi o kase tylko o honor

tomaszewiak
06-02-08, 19:49
nikt niezmienia zadnych danych jestem caly czas i bede
tak jak pisalem wyzej niczym nigdy niehandlowalem ani niezamierzam
a kolega jak ma problem tez mowilem prosze na priv ,przedstawic sie,opisac o co chodzi a nie pisac na publicznym forum głupoty
pozdrawiam

pakero1409
06-02-08, 19:55
podaj gg do rozmowy lub skype lub ja ci podam swoje gg

Vegeto86
06-02-08, 20:48
Pakero takich rzeczy sie nie kupuje przez internet to nie nowa komorka z allegro tylko koksy! Ziolo tez kupujesz u wirtualnych osob? Myslcie troche ludzie...

marcinczwa
07-02-08, 06:58
proszę o wyjaśnienie sprawy

Azek
07-02-08, 13:16
Niebyło handlu bo niejestem zadnych dilem
dlatego pisze ze jak kolega cos chce wyjasnic niech napisze na priv i sie wyjasni sprawa
to jest publiczne forum i w dodatku obserwowane a ja z handlem saa niemialem i niechce miec do czynienia

ten pan rowniez mi kiedys oferowal koksy na sprzedaz :)) nie wiem jak mozna byc tak beszczelnym... i klamac w zywe oczy...

vold
07-02-08, 13:55
Niech autor tematu w skrócie napisze czy sprawa jest wyjaśniona, jeśli wyjaśniona to zamykam temat!

Nikogo nie powinno interesować co kto robi , karcić trzeba oszustwo a w tym temacie jak narazie nie wiadomo czy zaistniało jakiekolwiek oszustwo, zwsze ktoś może coś napisać co nie będzie prawdą lub poprostu pomylić osoby.

tomaszewiak
07-02-08, 14:17
tak jak pisalem zaszła pomylka
autor tematu pozniej odpowie
pozdrawiam

pakero1409
07-02-08, 17:25
prosze o zamkniecie tematu lub usuniecie sprawa wyjasniona

marcinczwa
07-02-08, 17:33
ok, zamykam