Zobacz pełną wersję : Wielki powrót -masy przybywaj!!! nowy cykl!
Po okolo pol rocznej przerwie wrocilem na silownie.Wielki jeszcze swiezy zapal zaowocowal szybkim powrotem formy i nowymi przyrostami w niesamowicie szybkim tempie.
Po dwoch m-cach zdecydowalem sie na cykl poniewaz juz z doswiadczenia wiem ze dlugie cykle mi nie sluza (po czterech tyg. brak przyrostow masy i fatalne samopoczucie) wiec opracowalem sobie krotki a wyglada to tak:
Propionat.................1-4 2mlE2D (DB pharma)
Metanabol w płynie ...1-4 2mlE2D (DB pharma)
Metanabol tabletki.....1-4 15mgED(Made in Russia)
Trenbolone acetate...2-4 0,5mlE2D (IP)
Winstrol depot .........3-5 1mlE2D (zambon)
Tak to wyglada jestem teraz w 2 tyg cyklu i efekty przeszly moje oczekiwania (te najsmielsze) start 83-jest 88!!!!! jeszcze takich przyrostow nie miałem i to cieszy, jak rowniez brak widocznego napompowania woda mimo iz przyrost jest duzy miesnie wygladaja atrakcyjnie jestem zadowolony i to bardzo.
Temat jest wolny wiec ..piszcie jesli chcecie :)
Ekspert to ja moze nie jestem ale tej metki na moje oko to za duzo... pozdrawiam i zycze dalszych przyrostow
zobaczymy ile CI sie z tego utrzyma:)
NIKOLIS 168
17-01-08, 22:41
utrzyma przeciez dlatego pod koniec cyklu jest Winstrol....
Brodawid (NA CYKLU od 06.01)było 83-jest-88 praktycznie w kilka dni zrobiłes dobrą masę. Myśle że na pewno dojdziesz do 8kg...A własnie zapomniałem sie zapytac jak tam z siłą??? POZDRAWIAM:)
MELISSADETTWILLER
17-01-08, 23:39
jesli chodzi o srodki z DB zejdz na 1ml... kolega ma racje, za duzo metki, dbpharme masz 25 mg w ml, działanie o 40 % mocniejsze niż w tabletkach, czyli pomnoz sobie 2 x 25mg + 40% x 50 mg + to 15 mg ruskiej... wyjdzie baardzo duzooo, za duzo...
MELISSADETTWILLER
17-01-08, 23:47
i nie bierz kolego tego czaru z IP bo to widziało tren acet jak świnia za przeproszeniem niebo, z tego smieją sie wszyscy poza polską http://www.balkan-anabolika.com/viewtopic.php?p=84&sid=67556acd726bb697046c39ceb893d222 , co do DB nie mam zdania (jeszcze), ale na twoim miejscu jak już to walnąłbym wszystko z DB i potem dał znać na forum jak weszło...
Napewno dawki za duże , chodz ja na początek cyklu na decy i test enant też wstawilem mete DB w takiej ilości i efekt taki sam, przyrosty ogromne.
Jeśli chodzi o IP to moje zdanie znacie bo pisałem nie raz o tej firmie i nadal twierdze że totalny szajc.
drodzy koledzy ,jesli chodzi o trena z IP to zdaje sobie sprawe o jego miernej jakosci ale wziawszy po uwage fakt ze dostalem go kompletnie za darmo (od kolegu ktory dawno przestal cwiczyc) wyjasnia jego obecnosc w cyklu :)
Co zas sie tyczy mety to uzywam jej juz 6-7 raz w cyklu wiec doskonale wiem jak na mnie dziala jakie ilosci potrzebuje do pobudzenia mojego organizmu nic nie jest tu rola przypadku czy braku przemyslenia :)
A jesli chodzi o jakosc srodkow DB to chyba przyrosty mowia same za siebie bo juz zrobilem wiecej niz na cyklu z Anapolonem:)
Skok siły jest naturalnie duzy choc tak bardzo mi na tym nie zalez
jesli chcesz tylko 4 tygodnie robic wbijaj ed,
na to przyjdzie czas..... :)
w sumie wyjdzie 5 tyg bo wino bede brał 12 dni
MELISSADETTWILLER
19-01-08, 20:03
jesli chcesz tylko 4 tygodnie robic wbijaj ed,
proponujesz koledze wbijac codziennie 200 mg testo propa i 50 mg mety ????? to da 1400 mg propa !!!!! tygodniowo i 350 mg mety dawkowanej domiesniowo a wiec wykorzystywanej
w dodatku 40% efektywniej niz w formie tabletek. albo nie lubisz kolegi albo sobie jaja robisz... on ma zamiar brać propika i mete a nie enanthat i anapolon ( oxymetholon zeby nie bylo niedomowien)
gdzie napisalem ile ma wbijac ed?
Moim zdaniem jeśli mawet by podzielić dawke na pół i bić codziennie jest to zbyteczne.
hej hej spokojnie ,napewno nie bede wbijał takich ilosci ED to co teraz wbijam to max-ymalne dawki i to tylko dlatego ze to juz xx cykl !!
Jest wiele czynnikow ktore powinno sie brac po uwage planujac cykl niby to samo a na kazdego działa inaczej!
Wstaw po cyklu fotki, to zobaczymy jak tam ci weszlo :)
Ja osobiście przeciągnął bym ten cykl dalej o 2 tyg.
ta.....Woldek to napewno dobry pomysl ale nie dla mnie!!! juz mi nie idzie masa a na spadki moge co jedynie przedluzyc wino ale bez tescia bo juz jestem przeziebiony shit!!!!
z tego co pamiętam to Ci mówiłem aby nie startować odrazu z tak wielkimi dawkami testo bo łatwo o przeziębienie.
no wiem wiem...mowiłeś teraz bede wiedział zreszta chory jestem na kazdym cyklu normalka mam strasznie slaby organizm !
to najlepszy cykl jaki miałem waga juz stoi ale za to sucha idzie na maxa wow
zapodał bym jeszcze wino na koniec
i własnie wino bedzie bo ten srodek dziala naprawde znakomicie
tomaszewiak
03-02-08, 09:13
IP w nowych kolorowych pudełkach działa zajebiscie
z tego co pamietam te stare serie tez byly ok, tylko opinia na necie panowała ze lipa ale mało kto bral
pozdr
nawet i nowe wersje działają ale nie mają tyle mg co pisze , poprostu producent wali w h...... i to bardzo wiec jak dla mnie to opakowania nic nie dają.
heh brodawid poprzedni cyklik mielismy praktycznie identyczny w rezultaty tez byly zajebiste wiec podtrzymujac tradycje szykuje taki cyklik:
1-4 metka
1-6 prop
4-8 winko
6-10 clen
o dawkach napisze pozniej pozdro..
he he jak dla mnie ziomek to cyklik spoko ( no moze propa bym pociagnol do konca wina ale...) podaj dawki to pogadamy
pozdro :)
metka 1.5ml(37.5mg) e2d
prop 1.5ml(150mg) e2d
winko 25 kropel(37.5mg) ed
clen 80mcg 2 dni on 2 dni off
no dawki wygladaja rozsadnie ( tylko tyg nie podałes)
No a Ja wlasnie wykoncze calosc winkiem w kroplach z DB przez 4 tyg. zobaczymy jak pojdzie bo "winstrol depot" z zambonu to rewelacja!
No nie ma co porównywać winka w postaci injekcyjnej do oralnej zawsze zastrzyk lepiej zadziała ale porównując wydatek to oral wyjdzie o wiele taniej i za tą kase wyjdzie go o wiele więcej to i lepiej zadziała, a powiedzmy sobie też w sekrecie na takim cyklu na krótkich estrach gdzie injekcje robisz tak często z dużą ilością płynu , forma oralna troszke podgoi dupke :)
Brodawid tygodnie podalem 2 posty wyzej:)
zmiana planow:) bedzie tak
1-4 anapolon
1-6 prop
4-8 winko
6-10 clen
mocy przybywaj:):)
ten tekst o antku przeraza:/
Niestety, lek ten jest prawdopodobnie najbardziej niebezpiecznym ze wszystkich SAA w przypadku nadużywania i przyjmowania bez wiedzy lekarza. Użytkownicy często doświadczają symptomów podobnych do grypy. Nadużywanie Oxymetholonu jest przyczyną raka wątroby i prostaty, chorób wątroby, dysfunkcji tarczycy, leukemii i problemów sercowo – naczyniowych. Przedawkowanie może spowodować nawet śpiączkę. Częste efekty uboczne to: wrażliwość na antykoagulanty (przeciwdziałające krwawieniu wewnętrznemu i zewnętrznemu), wypadanie włosów, przerost prostaty, silne zaburzenia w układzie podwzgórze – przysadka – jądra, co powoduje zmniejszoną produkcje spermy i endogennych (naturalnych) androgenów, nudności, bóle żołądka, biegunka oraz wymioty. Kobiety mogą dodać: powiększenie łechtaczki, wzrost owłosienia, niższy głos, zaburzenia miesiączkowania oraz inne efekty wywołane przez androgeny.
wez pod uwage tez to ze tekst mowi o dlugotrwalym stosowaniu i to na ekstremalnie wysokich dawkach
spoko Wolak tak jak napisalem cykl ok tylko propa bym przeciagnol odrobine dluzej 1-7,8 tyg :)
Ja wlasnie jestem w drugim tyg na stanazolu w oralu i musze powiedziec ze siła jest na maxa a i rzezba nie pozostaje w tyle to zdecydowanie najlepszy moj cykl mam nadzieje ze spadki beda male- po nitrobolon
dawid teraz ubijasz widze hehe na gadulcu sie zgadamy:)
chyba ze sprobuje 1 raz silabolinu
1-5/6 silabolin
1-6 prop
4-8 winko
6-10 clen
musze jeszcze pomyslec na bank winko prop clen zostaja i czeka mnie dobor tego 4 srodka jakies sugestie??:)
może być ten silabolin ale jak chcesz taką większą mase to dodaj mete lub antka jak w poprzednich propozycjach.
powiem Ci wolak ze sam myslalem o Anapolonie ale w nastepnym cyklu przed wakacjami ale po tym cyklu na sucha mase miesnie wygladaja tak rewelacyjnie ze nie wiem czy to ma wiekszy sens nabiajac sie woda :)
jesli niemasz potrzeby zwiekszania masy ciala to smialo pracyuj nad sucha masa a na wakacje wycinka
a u mnie jednak bedzie tak
1-4 antek
4-10 prop
8-12 winko
8-12 clen
antek sam bo po co zapychac receptory innym koksem jak damy antkowi zadzialac w 100%(przy okazji sprawdzajac jak klepie ten z db:)) a potem propek i winko by z antka cos zostalo.cykl zaczne od poczatku lub polowy marca takze napewno cos napisze:)pzdr
propa dał bym od począdku a clen później.
voldek tyle teorii ilu koksiarzy a cos trzeba wybrac:/
to jest tylko moje zdanie, ty robisz jak chcesz , poprostu mysle ze propek od począdku nie zaszkodzi a napewno zwiększy efekty , mowie o dawkach np. 100mg co 2 dni , nie jest to twój pierwszy cykl tak że taka dawka propa nie jest ogromna, napewno odczujesz działanie antka .
Ale jestem ciekaw efektow Wolak koniecznie daj znac jak idzie bo ja zaraz po skonczeniu stanazolu jade na nitro-bolon 2 miechy i pozniej przed wakacyjny cyklon -hmmm moze antka....
jasne Dawid:) ehh my zawsze cykliki mamy jakies takie podobne:) propa bedzie 150mg e2d winka 35 mg ed
a nastepny cykl to ren + prop na bank bedzie
jak tren z propem to może być w mixie , działa ok, osobiście teraz jade na tym 75mg propa + 50mg trenu ED , ale w twoim przypadku może być EOD.
nie mam żadnych problemów
NIKOLIS 168
24-02-08, 22:18
I jak efekty??? Idzie masa i siła???
jesli to daje i nienarzeka to pewno idzie;)
Osobiscie po zastosowaniu trena uwazam ze to najlepszych na sucha i rzezbe koks napewno nie zabrakonie go z propem (moze byc w mixie) w nastepnym przedwakacyjnym cykliku!!
ja tam jestem ciekaw jak klepie ten antek z db:) dawid jak uda ci sie pierwszemu(a pewno tak bedzie) dawac trena z db to pisz mi jak klepie i prop z trenem wjedzie:)
dzisiaj mam ostatni zastrzyk mixa (tren+prop) i jestem bardzo zadowolony, jek dla mnie jest ok.
jak dla mnie środki z DB sa jak najbardziej ok przyczyniły sie do najlepszego w efektach cyklu jaki miałem i nie bede ukrywa ze to nie koniec za 3 m-ce bedzie testowany Antek i tren z propem .
hehe Dawid wymarzony cyklik:) ja w poniedzialek zaczynam
ciapek19891
08-03-08, 15:56
Moze mi ktos powiedziec cos na temat siłobolinu???
I co jest lepsze omnadren czy siłobolin ???
Mozecie mi przyblirzyc ten temat
czekam na Odp
ciapek a co tu porównywać testosteron do silabolinu?
silabolin można by porównać do npp (deca krótki estr)
ciapek- pomijając zupelnie fakt ze twoj post jest poza tematem poczytaj troszke o saa załapiesz takie podstawowe info