PDA

Zobacz pełną wersję : Cykl 5 miesieczny

Seba87
13-01-08, 23:24
Chciałbym zrobic cykl na pare miechów i miałby wygladac tak :
1 - teściu (pyt. czy stosowac osłonke?)
2 - clomid - na podtrzymanie i odblok
3 - metka - na podtrzymanie osiagów
4 - kreatynka na podtrzymanie
5 - winko - na rzeźbe (pyt. czy trzeba osłonke?)
6 - clomid na rzeźbe i redukcje

Pytanie końcowe tak mniej wiecej wychodzi mi 5 miechów cykl ogólnie chodzi mi o to jakie kombinacje mozna dac czy od razu po metce winko i czy cykl ten nie bedzie za długi i za bardzo obciazajacy wątróbke. Rok temu brałem metke i na razie biore xpanda. Rok temu brałem metke ale nic to nie dało.

Seba87
13-01-08, 23:38
A przy okazji pare lat temu brałem boldenon 50 st. i ostatnich st. nie mogłem juz wbijac taki miałem juz twardy tyłek. Została mi po tym taka gulka pewnie to przez to, nazbierało sie tego płynu i tak zostało, da sie to jakos usunąc do kogo z tym isc?

lg team
14-01-08, 14:42
juz Ci pisalem w innych postach ze Twoje rozumowanie jest zle,

Ty natomiast dalej swoje,

Sosnalol1705
14-01-08, 15:20
z tym tyłkiem to nie jest taka lekka sprawa moja babcia po zastrzykach miała takie cos wkoncu trafiła do chirurga na roscinanie i czyszczenie tego wiec troche bedzie cie bolało a potem było cos ze ropa sie robiła itp wiec sie troche pomeczyła ale juz jest looz. idz jak najszybciej do lekarza...

Riddick
14-01-08, 16:34
Nie wiem skąd takie pomysły bierzez na takei cykle, nie ma sensu czegos takiego robic. A tak wogóle to od kiedy bierze się clomid w celu redukcji i rzeżby?

Rynju
14-01-08, 17:03
te cyfry to miesiace, na kazdy srodek po 1 miesiacu stosowania?!
clomid na rzezbe ?
hehe gruuubo ;)

ja juz a byc cykl to polacz specyfiki i rozpisz to na 2 cykle jesli tak bardzo chcesz, na mniejsza retencje wody i lepsza jakosc miesnia bierze sie tamoxifen (nolwadex) a nie clomid

Seba87
14-01-08, 19:41
o clenbuterol mi chodziło a co źle robie w ogóle

kogut2
14-01-08, 19:45
ja bralemldenon i nic niemam na dupie, a jesli chczesz brac jakies cykl t podaj jakie srodki masz i niech ci ktos to rozpisze

Riddick
14-01-08, 21:02
Wszzystko jest zle. Jeli chcesz zrobic cykla na takich srodkach to odpalasz razem metke z tesciem. Metke ciągniesz do 6 tyg, tescia 10tyg, i 3 tygodnie przed skonczeniem testa dajesz winko. Po winie robisz odblok clomidem i do odbloku dozucasz clen i krete.

Riddick
14-01-08, 21:04
ps. to ze brałeś metke i Ci nic nie dało to tylko dlatego ze miałes hujowo diete lub towar był trefny, chodz w to drugie watpie, metka jest rzadko podrabiana.

Seba87
14-01-08, 21:34
metka była słaba a pozatym bardziej ściorała mi wątrobe niz dzieki niej nabrałem jakiejkolwiek masy a jesli juz to wachanie 1 kg tylko były .

Rynju
15-01-08, 16:35
1kg masy na cyklu xD niezle !
polacz mete z tesciem tak jak wczesniej napisali i zobacz jak ci pojdzie

Riddick
15-01-08, 18:48
najlepiej to nie bierz nic bo sobie krzywde zrobisz

Seba87
15-01-08, 18:49
meta była jakas badziewna, gdy brałem tą ruska w listkach masa poszła z 10 kg a o polskiej to juz w ogóle szkoda wspominac, jeden kolega ode mnie musiał po niej brac odblok bo mu sprzet nie działał :D

Seba87
15-01-08, 18:52
a takie rady to sobie mozesz wsadzic :lol:

Riddick
15-01-08, 19:10
To co wy bierzecie odblok tylko jak wam stawac nie chce?! A po cyklu jak ci staje to juz nie bierzesz?! Cykl bez odbloku to pieniądze w błoto!!!!! Wszystko spłynie szybciej niz przyszło.

Seba87
15-01-08, 19:20
przeca po mecie nie trzeba brac odbloku to słabe jest ja nigdy nie brałem

Street Fighter
15-01-08, 19:31
100tbs+ mety bierzesz odblok tak słyszałem ...
a poza tym chyba ktoś tu chce być Pudzianem na wakacje zal.pl

Słuchaj tych co ci tu dobrze radzą ale patrząc po twoich wypowiedziach to h^uj ci w oko kosie jeb^any tępy koksie lol

>>Moge dostać za to warna,ale mam nadzieje ze cios zrozumiałeś:D <<

Seba87
15-01-08, 19:33
a patrzac po twoich wypowiedziach to z pisaniem masz problemy wiec powinienes chyba do gimnazjum wrócic, i kultury tez cie widze nie nauczyli ale co zrobic
mam nadzieje ze zrozumiałes przesłanie

Street Fighter
15-01-08, 20:12
a takie rady to sobie mozesz wsadzic

tu pokazałeś swoja kulturę więc nie wyjeżdżaj do mnie z takimi tekstami...

Hahah hmm może ja powinienem wrócić do gimnazjum ,ale gdzie ty powinneś iść skoro bierzesz koks

jesteś owned do końca życia hah ;)

Street Fighter
15-01-08, 20:22
a takie rady to sobie mozesz wsadzic

tu pokazałeś swoja kulturę więc nie wyjeżdżaj do mnie z takimi tekstami...

Hahah hmm może ja powinienem wrócić do gimnazjum ,ale gdzie ty powinneś iść skoro bierzesz koks

jesteś owned do końca życia hah ;)

Poza tym masz guza na dupie jak jakieś babcie więc weś daj sobie spokój chłopaku bo za kilka lat będzie płacz i wtedy będzie coś takiego:
lekarz:masz rozwaloną wątrobę i zaburzenie rytmu serca do tego masz flaka w gaciach
ty:yyy pyyyyy yyy gdzie moje kurwa koksy mamo daj koku gdzie mam gdzie koksy aaa już 3 godziny nie waliłem shota z mety w pośladek będę miał spadek yyyy hhhhy<rym>;)

Dobra nie chce sie kłócić bo i tak nie zrozumiesz napisz posta za kilka lat to pogadamy
Śmieszą mnie ludzi którzy biorą koksy żeby przypikować do wakacji heh.
Dobra koniec tego spamowania bo już 21 min temu powinienem być na siłce a poza tym walnąłem 2 offtopy nie ma to jak feriowe nudy

Pozdro all ;)

Riddick
15-01-08, 21:13
Człowieku naprawde nie bierz sie za doping bo nie masz najmniejszego pojecia o tym. Meta nie jest najsłabszym sterydem, nie sugeruj sie cena. Metka stosowana sama obniza produkcje testosteronu o ok.30%. odblok potrzebny jest nawet po 100 tab. Co prawda nieduzo bo wystarczy 6-8 tab.

Seba87
15-01-08, 22:07
gadasz głupoty ze az sie słuchac nie chce o jakichs babciach w ogóle w dalszym ciagu pisanie ci nie wychodzi z tego co widze i nie wiesz po co w ogóle brałem i czy brac chce wiec sie nie wypowiadaj, bo mama kupiła neostrade i jestes dzieckiem netu teraz idz sie lepiej poucz bo na tym forum raczej nie zabłyśniesz.

Seba87
15-01-08, 22:09
a riddick ludzie po to pisza posty zeby im poradzic jesli pisza cos źle a nie mówic im zeby sie nie brali za cos i ze nie maja pojecia pokazujesz w ten sposób ze tez sam nie potrafisz pomóc i nie wiesz o co chodzi wiec nie wiem po co na tym forum w ogóle jestes.

Rynju
15-01-08, 22:16
no juz byla porada. meta z tesciem i zobacz jak na ciebie zadziala przy dobrej diecie i odzywkach

Seba87
15-01-08, 22:37
a wezme sobie cos z podwieszonych bo ciezko tutaj sie dowiedziec za duzo chłopaki nie wiedza widocznie

vold
16-01-08, 06:10
Jest tu wiele ludzi co znają się na żeczy ale czytając takie idiotyczne wypowiedzi odczówam że piszą tu małe dzieci więć pewnie dla tego nie ma konkretnej wypowiedzi.

TEMAT ZAMYKAM!