PDA

Zobacz pełną wersję : nieregularne cwiczenie....

zapytajnik
13-01-08, 22:31
witam...mam pytanko, przez okres niecalych dwoch miesiecy nie cwicze regularnie...mozna powiedziec ze sporadycznie...spowodowane to bylo bardzo mala iloscia czasu(ale mniejsza z tym) Zamierzam niedlugo z powrotem ostro wziac sie do pracy i cwiczyc regularnie(tak jak to bylo przedtem) i zastanaawiam sie czy moge norlamalnie ruszyc z odzywkami...moj staz to okokolo 10 miesiecy...

Punisher
13-01-08, 22:44
Mógłbyś tak zaskoczyć organizm. Ale pod warunkiem, że weźmiesz sie w garść i będziesz przestrzegał zarówno diety jak i treningów.

Prezydent_1c
13-01-08, 22:57
Hehe. Jaka szybka odpowiedz :) Chyba chcesz konkurs wygrać :P A odnośnie tematu to ja nie polecam bo łatwo o kontuzje zakładając "stare ciężary" prawie odrazu bez dobrego ACT.
PS. Z odżywek narazie daruj sobie kreatyny i stacki. I temat bardziej do działu trening się nadaje :P

Punisher
13-01-08, 23:00
Hahaha xD

Jest weekend, mam czas to piszę :)
W dni powszednie nie ma tak dobrze...
Nie robie tego dla konkursu hehe.

zapytajnik
13-01-08, 23:07
ale to nie jest tak ze nie cwiczylem...tylko zamiast regulatrnych planowych treningow chodzilem czesto raz a czasem 2 razy w tygodniu...wlasnie myslalem zeby brac kreatynke(mono + jablko) do tego gainerek i cos tam jeszcze...

mocnyblog
13-01-08, 23:19
podstawowe supelki od razu , natomiast konkretne uderzenie jak sie juz wdrozysz w trening !