Zobacz pełną wersję : cykl z metką
Chciałbym wziasc metke ale w takim cyklu ze w 1 miesiacu kreatynke potem metke przez miesiac a potem jakas kreatynke na podtrzymanie i na koniec amino zbiałeczkiem. Czy bedzie to dobre połaczenie? Co mozna dołozyc?
no cykl 3 miesieczny taki ze 1 miesiac kredka 2 miesiac metka 3 miesiac kredka jakas
niepotrzeba krety przed meta - w jakim to celu chcsz brac?
Cały czas jade na odzywkach wiec chciałem sie z kredki przerzucic na metke by podbic maske po kredce metka a potem utrzymac troche kredka jeszcze po mecie i amino. Na mase oczywiscie wszystko
daj spokoj,
bierz metke, a pod koniec dodaj kreatyne,
to ktory to cykl w koncu? jakie dawki poprzednio?
Juz i tak biore kredke wiec tylko chciałem przeskoczyc sobie i zeby wiecej zyskac masy i siły. A ostatnio mete to brałem z rok temu. I brałem 200 najpierw mety ale to 6 lat temu potem 300 potem 300 znów własnie rok temu
1-4 badz 1-5 20mg ed
do tego bym walnal propa 1-5 po 50mg z dniem przerwy miedzy strzalami
Nigdy w takie oznaczenia i skróty sie nie bawiłem tylko brałem piramidka z góry na doł
4 lub 5 tygodni po 4 tabletki (5mg - 1 tabletka) dziennie a propa to juz chyba rozumiesz
Jesli jest mozliwosc, chcialbym prosic jakiegos moderatora o usuniecie wypowiedzi wyzej, pomylilem tematy.
Co do tematu to proponuje najpierw zeby autor podal swoj:
staz, wymiary, WIEK, diete (obecna i planowana na cykl),poziom tkanki tluszczowej, rekordy silowe i poprzednie cykle.
Bez takiego podstawowego info, rozpisywanie czegokolwiek w ciemno jest wg mnie glupota.
Seba piszesz że twój pierwszy cykl to 200 tab mety 6 lat temu a w twoich danych pisze że masz 20 lat, więć brałeś przy 14?
przy 15 mozna powiedziec na koniec gima brałem juz 200
ja niewiem zeby tak mylic sie ,jesli brales w tak mlodym wieku to ty gupek jestes, a wogule wiedziales jak ja brac ,albo to niebyla meta jakies tabletki na fantazie
lukemaster
16-01-08, 22:53
seba chce twoje fotki zobaczyc
seba chce twoje fotki zobaczyc
dziwnie sie poczułem po przeczytaniu tego posta :lol:
a pozatym metka była bardzo dobra i wiedziałem jak brac rozpiske miałem i dietke wiec nie pleć bzdur jakichs jak nie wiesz dobrze co i jak :)
nie ma znaczenia czy byla dobra czy nie.Branie sterydow w takim wieku jest kretynizmem poprostu.
reman dobrze powiedziane ,moze mnial jakas smakowa mete
Nie powiedziałbym ze głupota, wziałem bo chciałem osiagnac duzo masy a na taki młody czysty organizm ładnie wchodzi, a pozatym biora zastrzyki jak maja po 16 lat wiec, oslonke mialem i wszystko jest ok z mą wątrobą
Gosciu nie pograzaj sie juz bo to juz jest naprawde przesada.Jakie Ty mogles miec pojecie o dopingu w takim wieku?? Byles w okresie dojrzewania wiec mogles sobie zniszczyc organizm.Brak slow poprostu.
..
jest ryzyko jest zabawa, a pozatym brałem od gościa który miał wieksze pojecie niz wy wszyscy teraz wiec wasze ględzenie z góry zlewam
to niehc on ci cos poleci
no bede musiał do niego zajrzec pasowałoby troche większej masy narobic racja
jesli olewasz to spadaj z forum a nie dupe trujesz BANA MU
skoro jedyna twoja odpowiedz to nie bierz bo zrobisz sobie krzywde to olewam takie cos o
powtorze sie:
meta 1-5 20mg ed
do tego bym walnal propa 1-5 po 50mg z dniem przerwy miedzy strzalami
jak na tyle koksu, to nie zachwycasz ani wymiarami, ani osiagami, ani masa...
150 i 210 duzo, ale na czysto, a nie po koksach... z czym do ludzi...
ja bym zamknol ten temat niema sensu dalej pisac KONIEC SPAMU MOD ZAMKNIJ TEMAT