PDA

Zobacz pełną wersję : Testosterone.pl nowy sponsor na forum

tomek.
28-12-07, 11:25
Witam

Na forum pojawił się dziś nowy sponsor, sklep internetowy testosterone.pl (http://testosterone.pl)

Właściciel sklepu Maciek po tym jak zauważy wzrost sprzedaży u siebie, zobowiązał się do przeprowadzenia kilku konkursów (oczywiście z fajnymi nagrodami) na naszym forum.

Post powstał w celu przywitania TESTOSTERONE.PL (http://testosterone.pl) na naszym forum
Miejmy nadzieje ze będzie gościł u nas jak najdłużej

Pozdrawiam

rafalkomando
28-12-07, 11:41
Witamy Macka na naszym forum, mamy nadzieje ze nasza współpraca z toba bedzie bardzo owocna, pozdrawiam

Punisher
28-12-07, 12:02
Witam również, postaram się zrobić co w mojej mocy, aby interakcje pomiędzy forum a sklepem były jak najlepsze:)

pw
28-12-07, 12:58
Skoro Maciek jest sponsorem. To przy polecaniu jakichś odżywek wklejajcie od razu linki do produktów ze sklepu testosterone
:-)

rafalkomando
28-12-07, 13:19
dokłandie tak bedzie najlepiej.,.,

klosu93
28-12-07, 13:39
Właściciel sklepu Maciek po tym jak zauważy wzrost sprzedaży u siebie, zobowiązał się do przeprowadzenia kilku konkursów (oczywiście z fajnymi nagrodami) na naszym forum. - licze na to ;> kiedy i jakiego typu mają byc te konkursy??

rafalkomando
28-12-07, 14:26
nei buj sie o to,., najpier musi widziec ze sa tu ludzie co chca kozystac z promocj czy tego typu spraw i w tedy beda jesli bedzie miał dobry zysk.... wszystko w swoim czasie

vold
28-12-07, 14:41
Również gorąco witam Maćka i życze owocnej współpracy.

marcinczwa
28-12-07, 16:10
ja również witam, i mam nadzieje że nasza współpraca będzie długa i owocna dla obu stron

milo90
28-12-07, 16:28
a ja nie jestem moderatorem, ale również pozwole sobie przywitać Maćka:)

:)WITAJ!!!:)

Punisher:No niech się wszyscy przywitają:p

tom
28-12-07, 18:18
no no porządny sklep

witam

Testosterone.pl
28-12-07, 18:27
witam.

Na wstępie dziękuje Wam za gorące przyjęcie,
mam nadzieje, że dzięki naszej współpracy zyskamy obupulne korzyści,

forum - nowych użytkowników, zachęcanych korzyściami płynącymi z bycia użytkownikiem forum e-kulturystyka.info

sklep - nowych klientów :)

Zaznaczam, iż jako, ze jestem dość znanym użytkownikiem na innych forach (jako Czarnuchok) będę starał się też pomóc w doborze skutecznej suplementacji oraz prawidłowym żywieniu.

Już niedługo szykuje dla Was parę promocji, tak abyście czuli że nie jestesmy tu tylko na bannerze :)

pozdrawiam

rafalkomando
28-12-07, 18:32
i oto właśnie w tym wszystkim chodzi.... zapraszam do sklepu i na fachową pomoc do czarnego na gg lub na prive.

HuGsoN
28-12-07, 18:57
Hoho Witam, cieszę się, że forum się rozkręca :) PozdRo

Nuru89
28-12-07, 20:15
Witam. Bardzo dobry sklepik, wszystko co potrzebne ;)

u.waw.pl
28-12-07, 23:23
Niecierpliwie czekamy na obiecane promocje :) Pomyśl trochę i zrób to tak, żeby korzyści miały obie strony :) Np. zniżka 10% w sklepie :) (mi akurat niepotrzebna, bo już mam w innym sklepie :D)

AdRiAn
29-12-07, 10:56
witam ;)

moze jakies testy sponsorowane ? jak masz ochote opisze Ci wiecej na PW na czym to ewentualnie mialoby polegac, mysle, ze godne uwagi.

W sklepie jest wszystko co najlepsze, ceny przyzwoite. Witamy nowa osobe

milo90
29-12-07, 11:04
ale sie napaliliście na te promocje... Poczekajcie cierpliwie, a napewno jakaś promocje bedzie

lukemaster
29-12-07, 14:45
oo super:) postaram sie rozreklamowac ten sklep u mnie na siłowni i wsród znajomych:Dno i oczywiscie licze na jakies ciekawe konkursy:Dpozdrawiam:D

VegetaSSJ3
29-12-07, 20:54
No fajnie fajnie ale troche drogie rzeczy w tym sklepiku zastanawia mnie dlaczego M stak z animal kosztuje az 189 zl ?? przecie dobrze mozna go kupic za 130 zl

Symu
29-12-07, 22:49
No tak ale to są pewnie ceny od oficialnego dystrybutora .

Testosterone.pl
30-12-07, 17:17
oczywiscie ceny na produkty Universala są cenami sugerowanymi przez dystrybutora i musimy ich trzymać. Każdy kto mnie zna wie że prywatnie mozna się ze mna zawsze dogadać (gg, e-mail).

w tym momencie posiadamy cerfyfikat autoryzowanego dystrybutora odżywek z firmy Fitness Authority :)

to samo jest z Olimpem i Trec.

wszystko co sprzedajemy jest legalne, oclone.

Jutro pierwsza promocja - wczesniej muszę jeszcze porozmawiać z adminem

VegetaSSJ3
31-12-07, 10:00
No to mysle ze sie dogadamy sklep bardzo mi sie podoba wszystko super opisane chyba bede tam zagladal z koszykiem he he pozdro

Punisher
02-01-08, 19:17
Kiedy można liczyć na obiecane promocje?
Bo chcę zrobić jakieś zakupy, ale się wstrzymuję ciągle i czekam :)

Rynju
03-01-08, 15:48
a ja juz kupilem 8kg gainera, 6kg carbo i 3kg bialka ;/ ale za miesiac beda koejne zaukpy pewnie to wspomoge :D Olimp teraz ma promocyjke to kupujcie panowie u naszego sponsora bo sie oplaca ;)

Ikar
03-01-08, 15:59
Przydała by sie promocja storma hrhr bo mam zamiar kupic

Rickey
05-01-08, 11:15
Mam takie pytanie!!
Dlaczego w tym sklepie nie ma produktów z firmy vitalmax??

rafalkomando
05-01-08, 13:07
bo nie ma... jest wiele innych lepszych firm, bedziecie teraz wypisywac jakiej firmy sklep nie posiada,? zaraz bedzie czemu nie ma ostrowi:D:D

Rickey
06-01-08, 15:58
Spokojnie!! Chcialem się zapytać!!!
Mam zamiar kupić krete (zieloną) z vitala a nie chcę kupować na allegro!!
A z tego, co wiem to firma vitalmax ma parę dobrych odżywek!!

Testosterone.pl
06-01-08, 23:53
witam :)

jutro admin rozesle do kazdego e-mail z promocją :)

odnosnie vitalmax - troszke nie pasuje jakosciowo do oferty ktorą posiadamy, choc planuje dodac to firmę w niedlugim czasie - wylacznie na prosbe klientow :)

kreatyna - obecnie ekstra promocja fitmaxa Creapure z tauryną 300g za 39zł. lepszej jakosci za ta cene nie znajdziesz

Rynju
07-01-08, 05:26
bralem ta kreatyne o ktorej mowa! bardzo dobra

Testosterone.pl
09-01-08, 23:17
no panowie widze zainteresowanie małe na forum ciekawą promocja :)

Symu
10-01-08, 17:33
Bo wiadomosc na maila nie przyszla.

Seba87
10-01-08, 17:57
no własnie gdzie wiadomosc gdzie ta promocja

Punisher
10-01-08, 20:49
Co to jest YUP - próbka jaką rozsyłacie wraz z zamówieniem? Domyślam się, że jakiś gainer, ale jaki?

marcinczwa
10-01-08, 21:00
Bo wiadomosc na maila nie przyszla.

bo nic nie wysylaliśmy
ja nic nie wiem o promocji

axion
10-01-08, 21:12
Ja równiez polecam sklep testosterone.pl. Dla przykladu bardzo dobre białko Whey 100% gold protein standard u nich za 209 zł, natomiast w sklepie Gym & Juice (do znalezienia przez google) to cacko kosztuje aż 249 zł Wlazlem na forum sklepu i napisalem co mysle o ich cenie. Tamtejszy admin i jednoczesnie szef sieci 4 sklepów Gym & Juice usunął mojego posta, a nastepnie zbanował IP. Szef udziela sie na kilku innych forach o loginie "slimshavy"-u Was go jakos nie widac...na szczescie

Symu
10-01-08, 21:40
Sofok a nie UYM up your mass z mhp?? Jeśli to jest ten to ma super składzik ale cena kosmiczna. Smak nawet ok ale miałem tez tylko 1 porcje.

Punisher
10-01-08, 22:30
Kurcze masz racje, nie skapnałem, ale myślałem, że to coś z BSN, wiesz czemu...
Smak orzechowy.

Seba87
10-01-08, 22:35
a kto kupuje w ogóle samo białko za 200 zł

ktostamxxx
11-01-08, 12:01
Ja równiez polecam sklep testosterone.pl. Dla przykladu bardzo dobre białko Whey 100% gold protein standard u nich za 209 zł, natomiast w sklepie Gym & Juice (do znalezienia przez google) to cacko kosztuje aż 249 zł Wlazlem na forum sklepu i napisalem co mysle o ich cenie. Tamtejszy admin i jednoczesnie szef sieci 4 sklepów Gym & Juice usunął mojego posta, a nastepnie zbanował IP. Szef udziela sie na kilku innych forach o loginie "slimshavy"-u Was go jakos nie widac...na szczescie
Zgodzę się z Tobą. Gym & Juice to jest chyba sklep dla bogatych ludzi którzy chcą niepotrzebnie chcą płacić więcej za suple co jest dużo tańsze w innym sklepie takim jak np. testosterone.pl - który polecam Gym & Juice powinni zamknąć! Oni zdzierają z ludzi pieniądze, nie mają serca dla nich tylko zysk się liczy a nie dobro klienta! Opieram się na tym co zdążyłem doświadczyć podczas pobytu w jednym z Ich sklepów gdzie hamsko sprzedawca mnie namawiał na zakupy powyżej 600 zł że dostanę gratis jakąś odżywkę. Jak siępóźniej okazało to ta gratisowa odżywka Trec Mass XXL 1 KG kosztowała 39 zł (jak dobrze pamiętam czy 29zł) mniejsza z tym ale chciał mi wciskać produkty z firmy Megabol jakieś gainery 737 testosteron i jeszcze jakieś niedziałające gówna A ja mu powiedziałem że ja mam już upatrzone wcześniej przez siebie konkretne produkty i właśnie je sobie chcę kupić i nic innego. No to się mówi "Ja bym panu lepiej doradził ja się bardzo dobrze znam na odżywkach i suplementach no ale jak pan uważa więc co pan chce kupić?" No ta ja mu mówię Stroma i białko Ultra Whey Pro coś tam ponad 2 kilo. A on do mnie "to będzie 419zł" No w tym momencie się tak wkur.... że wyszedłem od razu. No jak tak można zdzierać z ludzi ? Te białko kosztuje mniej więcej 179 zł (w normalnym sklepie) a strom 189 no to razem około: 368 zł a nie 419 Oszuści i złodzieje i nic więcej. Zdążyłem zapomnieć już o tym ale od pewnego czasu to mnie prześladuje jak widzę jak się reklamują gdzie się tylko da że u Nich w sklepie są bardzo atrakcyjne ceny to aż mnie szlak jasny trafia Tak więc chciałem Wszystkich ostrzec przed nimi.

Pozdrawiam

Symu
11-01-08, 19:53
Seba pociesze cie ze niedlugo juz chyba wszyscy za tyle bedziemy kupowac :D bo widze ciagle ceny w gore. Ja na szczescie zrobilem zapas gainerow i bialka na rok xD bo dobre promo bylo.

Co tam z promo tutejszym??

pey
12-01-08, 18:07
To bardzo miła informacja:) chyba wszyscy stali użytkownicy forum czekali na tą wiadomość od dłuższego czasu. Wielkie dzięki dla sponsora!!!

Punisher
12-01-08, 19:13
Dostał już ktoś coś na e-mail?
Marcin wiesz już coś?

marcinczwa
12-01-08, 21:53
nic nie wiem

Testosterone.pl
27-02-08, 15:50
witam po przerwie :)

niedługo przygotujemy specjalne promocje - jak macie propozycje jakis produktow, zestawów proszę o pomoc :)

tymczasem zapraszam do zapoznania sie z promocjami na stronie :
http://testosterone.pl/index.php/cPath/154/.MEGA-PROMOCJE..html

pozdrawiam

klosu93
01-03-08, 12:09
proponuje storm+shock ,kreatyne vitalmax creatine zielona 500g razem z gainerem 1 lub cell pump + creatyne z biogenixa (dowolna)
;p

VegetaSSJ3
01-03-08, 18:22
Ja bym proponowal cos z Animala np M stak

Sliski
01-03-08, 19:14
kreatyne vitalmax creatine zielona 500g razem z gainerem 1

o coś takiego sam bym wziął po wielkanocy ;) (o ile nie przesadzone ceny :) )

Punisher
02-03-08, 02:50
Na pewno będzie jakaś alternatywa dla zielonej Vitalmaxa.

Sliski
02-03-08, 09:25
Hi-tec Creapure ;)

Testosterone.pl
04-03-08, 20:32
Panowie odnośnie taniej kreatyny

mamy w promocji

- Creapure z tauryną Fitmaxa 300g (39zł) - bardzo chwalona kreatyna !

nowe kreatyny (jakosc juz potwierdzilo kilkanascie klientow testosterone) z firmy Hyperstrenght

300g 39 zł
1000g 89 zł

Polecam zobaczyć aktualne NOWE NIŻSZE CENY -
http://testosterone.pl/specials.php

od cen promocyjnych odejmowane są automatycznie rabaty :) wiec cena promocyjna nie jest ceną finalną przy zamowieniu :D

od 400 zł - wysyłka gratis!!!!!!

niedlugo promocje na wybrane białka i zestawy

Testosterone.pl
04-03-08, 20:33
ktoś napisał wczesniej o animal m-staku.

kolego specjalnei dla Ciebie 109 zł (nowa formuła). adres na maciek@testosterone.pl o ile jestes zainteeresowany :D

a jak!

Rynju
04-03-08, 21:22
Creapure z tauryną Fitmaxa 300g (39zł) - bardzo chwalona kreatyna
przylaczam sie do opinii ze jest dobra