Zobacz pełną wersję : Testosterone.pl nowy sponsor na forum
Witam
Na forum pojawił się dziś nowy sponsor, sklep internetowy testosterone.pl (http://testosterone.pl)
Właściciel sklepu Maciek po tym jak zauważy wzrost sprzedaży u siebie, zobowiązał się do przeprowadzenia kilku konkursów (oczywiście z fajnymi nagrodami) na naszym forum.
Post powstał w celu przywitania TESTOSTERONE.PL (http://testosterone.pl) na naszym forum
Miejmy nadzieje ze będzie gościł u nas jak najdłużej
Pozdrawiam
rafalkomando
28-12-07, 11:41
Witamy Macka na naszym forum, mamy nadzieje ze nasza współpraca z toba bedzie bardzo owocna, pozdrawiam
Witam również, postaram się zrobić co w mojej mocy, aby interakcje pomiędzy forum a sklepem były jak najlepsze:)
Skoro Maciek jest sponsorem. To przy polecaniu jakichś odżywek wklejajcie od razu linki do produktów ze sklepu testosterone
:-)
rafalkomando
28-12-07, 13:19
dokłandie tak bedzie najlepiej.,.,
Właściciel sklepu Maciek po tym jak zauważy wzrost sprzedaży u siebie, zobowiązał się do przeprowadzenia kilku konkursów (oczywiście z fajnymi nagrodami) na naszym forum. - licze na to ;> kiedy i jakiego typu mają byc te konkursy??
rafalkomando
28-12-07, 14:26
nei buj sie o to,., najpier musi widziec ze sa tu ludzie co chca kozystac z promocj czy tego typu spraw i w tedy beda jesli bedzie miał dobry zysk.... wszystko w swoim czasie
Również gorąco witam Maćka i życze owocnej współpracy.
marcinczwa
28-12-07, 16:10
ja również witam, i mam nadzieje że nasza współpraca będzie długa i owocna dla obu stron
a ja nie jestem moderatorem, ale również pozwole sobie przywitać Maćka:)
:)WITAJ!!!:)
Punisher:No niech się wszyscy przywitają:p
no no porządny sklep
witam
Testosterone.pl
28-12-07, 18:27
witam.
Na wstępie dziękuje Wam za gorące przyjęcie,
mam nadzieje, że dzięki naszej współpracy zyskamy obupulne korzyści,
forum - nowych użytkowników, zachęcanych korzyściami płynącymi z bycia użytkownikiem forum e-kulturystyka.info
sklep - nowych klientów :)
Zaznaczam, iż jako, ze jestem dość znanym użytkownikiem na innych forach (jako Czarnuchok) będę starał się też pomóc w doborze skutecznej suplementacji oraz prawidłowym żywieniu.
Już niedługo szykuje dla Was parę promocji, tak abyście czuli że nie jestesmy tu tylko na bannerze :)
pozdrawiam
rafalkomando
28-12-07, 18:32
i oto właśnie w tym wszystkim chodzi.... zapraszam do sklepu i na fachową pomoc do czarnego na gg lub na prive.
Hoho Witam, cieszę się, że forum się rozkręca :) PozdRo
Witam. Bardzo dobry sklepik, wszystko co potrzebne ;)
Niecierpliwie czekamy na obiecane promocje :) Pomyśl trochę i zrób to tak, żeby korzyści miały obie strony :) Np. zniżka 10% w sklepie :) (mi akurat niepotrzebna, bo już mam w innym sklepie :D)
witam ;)
moze jakies testy sponsorowane ? jak masz ochote opisze Ci wiecej na PW na czym to ewentualnie mialoby polegac, mysle, ze godne uwagi.
W sklepie jest wszystko co najlepsze, ceny przyzwoite. Witamy nowa osobe
ale sie napaliliście na te promocje... Poczekajcie cierpliwie, a napewno jakaś promocje bedzie
lukemaster
29-12-07, 14:45
oo super:) postaram sie rozreklamowac ten sklep u mnie na siłowni i wsród znajomych:Dno i oczywiscie licze na jakies ciekawe konkursy:Dpozdrawiam:D
VegetaSSJ3
29-12-07, 20:54
No fajnie fajnie ale troche drogie rzeczy w tym sklepiku zastanawia mnie dlaczego M stak z animal kosztuje az 189 zl ?? przecie dobrze mozna go kupic za 130 zl
No tak ale to są pewnie ceny od oficialnego dystrybutora .
Testosterone.pl
30-12-07, 17:17
oczywiscie ceny na produkty Universala są cenami sugerowanymi przez dystrybutora i musimy ich trzymać. Każdy kto mnie zna wie że prywatnie mozna się ze mna zawsze dogadać (gg, e-mail).
w tym momencie posiadamy cerfyfikat autoryzowanego dystrybutora odżywek z firmy Fitness Authority :)
to samo jest z Olimpem i Trec.
wszystko co sprzedajemy jest legalne, oclone.
Jutro pierwsza promocja - wczesniej muszę jeszcze porozmawiać z adminem
VegetaSSJ3
31-12-07, 10:00
No to mysle ze sie dogadamy sklep bardzo mi sie podoba wszystko super opisane chyba bede tam zagladal z koszykiem he he pozdro
Kiedy można liczyć na obiecane promocje?
Bo chcę zrobić jakieś zakupy, ale się wstrzymuję ciągle i czekam :)
a ja juz kupilem 8kg gainera, 6kg carbo i 3kg bialka ;/ ale za miesiac beda koejne zaukpy pewnie to wspomoge :D Olimp teraz ma promocyjke to kupujcie panowie u naszego sponsora bo sie oplaca ;)
Przydała by sie promocja storma hrhr bo mam zamiar kupic
Mam takie pytanie!!
Dlaczego w tym sklepie nie ma produktów z firmy vitalmax??
rafalkomando
05-01-08, 13:07
bo nie ma... jest wiele innych lepszych firm, bedziecie teraz wypisywac jakiej firmy sklep nie posiada,? zaraz bedzie czemu nie ma ostrowi:D:D
Spokojnie!! Chcialem się zapytać!!!
Mam zamiar kupić krete (zieloną) z vitala a nie chcę kupować na allegro!!
A z tego, co wiem to firma vitalmax ma parę dobrych odżywek!!
Testosterone.pl
06-01-08, 23:53
witam :)
jutro admin rozesle do kazdego e-mail z promocją :)
odnosnie vitalmax - troszke nie pasuje jakosciowo do oferty ktorą posiadamy, choc planuje dodac to firmę w niedlugim czasie - wylacznie na prosbe klientow :)
kreatyna - obecnie ekstra promocja fitmaxa Creapure z tauryną 300g za 39zł. lepszej jakosci za ta cene nie znajdziesz
bralem ta kreatyne o ktorej mowa! bardzo dobra
Testosterone.pl
09-01-08, 23:17
no panowie widze zainteresowanie małe na forum ciekawą promocja :)
Bo wiadomosc na maila nie przyszla.
no własnie gdzie wiadomosc gdzie ta promocja
Co to jest YUP - próbka jaką rozsyłacie wraz z zamówieniem? Domyślam się, że jakiś gainer, ale jaki?
marcinczwa
10-01-08, 21:00
Bo wiadomosc na maila nie przyszla.
bo nic nie wysylaliśmy
ja nic nie wiem o promocji
Ja równiez polecam sklep testosterone.pl. Dla przykladu bardzo dobre białko Whey 100% gold protein standard u nich za 209 zł, natomiast w sklepie Gym & Juice (do znalezienia przez google) to cacko kosztuje aż 249 zł Wlazlem na forum sklepu i napisalem co mysle o ich cenie. Tamtejszy admin i jednoczesnie szef sieci 4 sklepów Gym & Juice usunął mojego posta, a nastepnie zbanował IP. Szef udziela sie na kilku innych forach o loginie "slimshavy"-u Was go jakos nie widac...na szczescie
Sofok a nie UYM up your mass z mhp?? Jeśli to jest ten to ma super składzik ale cena kosmiczna. Smak nawet ok ale miałem tez tylko 1 porcje.
Kurcze masz racje, nie skapnałem, ale myślałem, że to coś z BSN, wiesz czemu...
Smak orzechowy.
a kto kupuje w ogóle samo białko za 200 zł
ktostamxxx
11-01-08, 12:01
Ja równiez polecam sklep testosterone.pl. Dla przykladu bardzo dobre białko Whey 100% gold protein standard u nich za 209 zł, natomiast w sklepie Gym & Juice (do znalezienia przez google) to cacko kosztuje aż 249 zł Wlazlem na forum sklepu i napisalem co mysle o ich cenie. Tamtejszy admin i jednoczesnie szef sieci 4 sklepów Gym & Juice usunął mojego posta, a nastepnie zbanował IP. Szef udziela sie na kilku innych forach o loginie "slimshavy"-u Was go jakos nie widac...na szczescie
Zgodzę się z Tobą. Gym & Juice to jest chyba sklep dla bogatych ludzi którzy chcą niepotrzebnie chcą płacić więcej za suple co jest dużo tańsze w innym sklepie takim jak np. testosterone.pl - który polecam Gym & Juice powinni zamknąć! Oni zdzierają z ludzi pieniądze, nie mają serca dla nich tylko zysk się liczy a nie dobro klienta! Opieram się na tym co zdążyłem doświadczyć podczas pobytu w jednym z Ich sklepów gdzie hamsko sprzedawca mnie namawiał na zakupy powyżej 600 zł że dostanę gratis jakąś odżywkę. Jak siępóźniej okazało to ta gratisowa odżywka Trec Mass XXL 1 KG kosztowała 39 zł (jak dobrze pamiętam czy 29zł) mniejsza z tym ale chciał mi wciskać produkty z firmy Megabol jakieś gainery 737 testosteron i jeszcze jakieś niedziałające gówna A ja mu powiedziałem że ja mam już upatrzone wcześniej przez siebie konkretne produkty i właśnie je sobie chcę kupić i nic innego. No to się mówi "Ja bym panu lepiej doradził ja się bardzo dobrze znam na odżywkach i suplementach no ale jak pan uważa więc co pan chce kupić?" No ta ja mu mówię Stroma i białko Ultra Whey Pro coś tam ponad 2 kilo. A on do mnie "to będzie 419zł" No w tym momencie się tak wkur.... że wyszedłem od razu. No jak tak można zdzierać z ludzi ? Te białko kosztuje mniej więcej 179 zł (w normalnym sklepie) a strom 189 no to razem około: 368 zł a nie 419 Oszuści i złodzieje i nic więcej. Zdążyłem zapomnieć już o tym ale od pewnego czasu to mnie prześladuje jak widzę jak się reklamują gdzie się tylko da że u Nich w sklepie są bardzo atrakcyjne ceny to aż mnie szlak jasny trafia Tak więc chciałem Wszystkich ostrzec przed nimi.
Pozdrawiam
Seba pociesze cie ze niedlugo juz chyba wszyscy za tyle bedziemy kupowac :D bo widze ciagle ceny w gore. Ja na szczescie zrobilem zapas gainerow i bialka na rok xD bo dobre promo bylo.
Co tam z promo tutejszym??
To bardzo miła informacja:) chyba wszyscy stali użytkownicy forum czekali na tą wiadomość od dłuższego czasu. Wielkie dzięki dla sponsora!!!
Dostał już ktoś coś na e-mail?
Marcin wiesz już coś?
marcinczwa
12-01-08, 21:53
nic nie wiem
Testosterone.pl
27-02-08, 15:50
witam po przerwie :)
niedługo przygotujemy specjalne promocje - jak macie propozycje jakis produktow, zestawów proszę o pomoc :)
tymczasem zapraszam do zapoznania sie z promocjami na stronie :
http://testosterone.pl/index.php/cPath/154/.MEGA-PROMOCJE..html
pozdrawiam
proponuje storm+shock ,kreatyne vitalmax creatine zielona 500g razem z gainerem 1 lub cell pump + creatyne z biogenixa (dowolna)
;p
VegetaSSJ3
01-03-08, 18:22
Ja bym proponowal cos z Animala np M stak
kreatyne vitalmax creatine zielona 500g razem z gainerem 1
o coś takiego sam bym wziął po wielkanocy ;) (o ile nie przesadzone ceny :) )
Na pewno będzie jakaś alternatywa dla zielonej Vitalmaxa.
Testosterone.pl
04-03-08, 20:32
Panowie odnośnie taniej kreatyny
mamy w promocji
- Creapure z tauryną Fitmaxa 300g (39zł) - bardzo chwalona kreatyna !
nowe kreatyny (jakosc juz potwierdzilo kilkanascie klientow testosterone) z firmy Hyperstrenght
300g 39 zł
1000g 89 zł
Polecam zobaczyć aktualne NOWE NIŻSZE CENY -
http://testosterone.pl/specials.php
od cen promocyjnych odejmowane są automatycznie rabaty :) wiec cena promocyjna nie jest ceną finalną przy zamowieniu :D
od 400 zł - wysyłka gratis!!!!!!
niedlugo promocje na wybrane białka i zestawy
Testosterone.pl
04-03-08, 20:33
ktoś napisał wczesniej o animal m-staku.
kolego specjalnei dla Ciebie 109 zł (nowa formuła). adres na maciek@testosterone.pl o ile jestes zainteeresowany :D
a jak!
Creapure z tauryną Fitmaxa 300g (39zł) - bardzo chwalona kreatyna
przylaczam sie do opinii ze jest dobra