PDA

Zobacz pełną wersję : najlepszy koks

Białyzwie
19-12-07, 21:09
zakładam ten temat po to aby zebrać wszystkie informacje relacje do kupy
wpisujcie jaki koks waszym zdaniem jest najlepszy.
Ja stawiam na winstrol bo nie powoduje prawie zadnych skutków ubocznych a efekty są.
wrzucajcie swoje propozycje.
Ps. tylko nie zapomnijcie o uzasadnieniu

Riddick
19-12-07, 21:50
W twoim wieku jedynie jedzenie.

lg team
20-12-07, 12:33
to chyba zapomniales doczytac, ze wins bardzo wysusza stawy i na konkretnej sesji i przy wszelakich predyspozycjach o kontuzje bardzo latwo,

nie ma czegos takiego jak bezpieczny koks, mozna jedynie wskazac mniej badz bardziej szkodliwy srodek,

mały huba
20-12-07, 13:19
Kup oxandrolon, jak chcesz najbezpieczniejszy.Aaaa z mojego info przyda Ci się kredyt na mieszkanie przedtem, bo cykl na oksie tanio nie wyjdzie :]

lg team
20-12-07, 15:31
po co kredyt na cos co i tak nie bedzie tym co widnieje na opakowaniu?

Paluch
20-12-07, 16:44
zakładam ten temat po to aby zebrać wszystkie informacje relacje do kupy
wpisujcie jaki koks waszym zdaniem jest najlepszy.
Ja stawiam na winstrol bo nie powoduje prawie zadnych skutków ubocznych a efekty są.
wrzucajcie swoje propozycje.
Ps. tylko nie zapomnijcie o uzasadnieniu

tak przegladalem twoj profil i chce ci powiedziec, ze bez koksow mam wyniki o conajmniej 30% lepsze niz ty <lol>

dexter
20-12-07, 17:02
"e bez koksow mam wyniki o conajmniej 30% lepsze niz ty <lol>" - masz pewność że on bierze koksy ?

vold
20-12-07, 18:39
Dokładnie jak napisał lg nie ma bezpiecznego koksu duża wage bierze tutaj organizm , każdy jest inny i inaczej reaguje, jeśli chodzi o oxandrolon jak napisał mały huba to racja, ale to zwłaszcza na siłe, a potrzeby są różne ,więc nie ma się tutaj co rozpisywać każdy koks jest odpowiedni dla odpowiedniej osoby i przy odpowiedniej wiedzy.

Białyzwie
20-12-07, 20:25
tak przegladalem twoj profil i chce ci powiedziec, ze bez koksow mam wyniki o conajmniej 30% lepsze niz ty <lol>
a ile masz lat??

Białyzwie
21-12-07, 12:48
masz pewnie ok 20 lat i szpanujesz ze bierzesz więcej niż ja.... i czy ja powiedziałem ze koksuje???

Białyzwie
30-12-07, 19:18
wrzucajcie propozycje.........

Rynju
30-12-07, 20:06
hmmm... moim zdaniem winko - minimalne skutki uboczne, dobrze przebadany produkt
anapolon - max efektow i skutkow ubocznych
A co do tematu to glupi bo zaden np. z tych srodkow nie bedzie dobry jak na pierwszy cykl, nie bedzie dobry w niektorych polaczeniach. To zalezy od sytuacji i celu, w tedy mozna pogadac o najlepszym