Zobacz pełną wersję : najlepszy koks
zakładam ten temat po to aby zebrać wszystkie informacje relacje do kupy
wpisujcie jaki koks waszym zdaniem jest najlepszy.
Ja stawiam na winstrol bo nie powoduje prawie zadnych skutków ubocznych a efekty są.
wrzucajcie swoje propozycje.
Ps. tylko nie zapomnijcie o uzasadnieniu
W twoim wieku jedynie jedzenie.
to chyba zapomniales doczytac, ze wins bardzo wysusza stawy i na konkretnej sesji i przy wszelakich predyspozycjach o kontuzje bardzo latwo,
nie ma czegos takiego jak bezpieczny koks, mozna jedynie wskazac mniej badz bardziej szkodliwy srodek,
Kup oxandrolon, jak chcesz najbezpieczniejszy.Aaaa z mojego info przyda Ci się kredyt na mieszkanie przedtem, bo cykl na oksie tanio nie wyjdzie :]
po co kredyt na cos co i tak nie bedzie tym co widnieje na opakowaniu?
zakładam ten temat po to aby zebrać wszystkie informacje relacje do kupy
wpisujcie jaki koks waszym zdaniem jest najlepszy.
Ja stawiam na winstrol bo nie powoduje prawie zadnych skutków ubocznych a efekty są.
wrzucajcie swoje propozycje.
Ps. tylko nie zapomnijcie o uzasadnieniu
tak przegladalem twoj profil i chce ci powiedziec, ze bez koksow mam wyniki o conajmniej 30% lepsze niz ty <lol>
"e bez koksow mam wyniki o conajmniej 30% lepsze niz ty <lol>" - masz pewność że on bierze koksy ?
Dokładnie jak napisał lg nie ma bezpiecznego koksu duża wage bierze tutaj organizm , każdy jest inny i inaczej reaguje, jeśli chodzi o oxandrolon jak napisał mały huba to racja, ale to zwłaszcza na siłe, a potrzeby są różne ,więc nie ma się tutaj co rozpisywać każdy koks jest odpowiedni dla odpowiedniej osoby i przy odpowiedniej wiedzy.
tak przegladalem twoj profil i chce ci powiedziec, ze bez koksow mam wyniki o conajmniej 30% lepsze niz ty <lol>
a ile masz lat??
masz pewnie ok 20 lat i szpanujesz ze bierzesz więcej niż ja.... i czy ja powiedziałem ze koksuje???
wrzucajcie propozycje.........
hmmm... moim zdaniem winko - minimalne skutki uboczne, dobrze przebadany produkt
anapolon - max efektow i skutkow ubocznych
A co do tematu to glupi bo zaden np. z tych srodkow nie bedzie dobry jak na pierwszy cykl, nie bedzie dobry w niektorych polaczeniach. To zalezy od sytuacji i celu, w tedy mozna pogadac o najlepszym