Zobacz pełną wersję : 3 cykl
Witam!Chce rozpocząć 3 cykl.Otóż na ten cykl zakupiłem już 40 tabletek ANAPOLONU Tureckiego 2 opakowania OMNADRENU 250 , 200 tabletek Metanabolu ruskiego i 100 tabletek STANAZOLU Holenderskiego i 24 tabletki CLOMIDU na odblokowanie. Proszę o pomoc w rozpisaniu tego co mam, jak to brać
jeżeli zajdzie taka potrzeba dopisanie co dokupić do tego.Jakie wziąść osłony na wątrobę?
Jakie suple może podczas cyklu?Moim celem jest zwiększenie masy mięśniowej i siły.
Po co ta meta jak jest tak mocny oral jak oxymetholon ?
a po pierwsze:
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
ponieważ chcę uniknąć dużych spadków po cyklu a dane i mnie są w opisie moim
to jeśli chcesz metą sniwelować spadki to słaby pomysł , interesuje mnie cel cyklu , przebyte cykle itp, w profilu tego nie masz , wogłule co to za pomysł robienia takich ciężkich cykli w wieku 17 lat?
masz 17 lat i chcesz wziąść anapolon??!! To mam pytanie ile lat miałeś jak zrobiłeś pierwszy cykl?! A do tego jestes po 2 cyklach i 86 kg wyciskasz?! Człowieku zajmij sie szachami lepiej i matce za mleko oddaj. Zal mi takich jak ty. Do tego jeszcze staz 12 miechów. Przez ten czas zdążyłeś juz 2 cykle zrobic? To pierwszy chyba zaczełeś jeszcze przed tym jak sie za ćwiczenie wziąłeś
przebyte cykle to
1. omnadren 250 10 strzalo w dawcce 250 mg
2. deka 10 strzalów 1-5 200 mg 6-10 400 mg i omnadren w dawce 500 mg
cel cyklu to zwiekszenie masy i sily
waze 86 kg poniewaz bylem 2 razy chory na zapalenie pluc i mialem shoty w dupsko i dlatego tyle waze spadlem 9 kg a na lawce mi spadlo 17 kg
a pierwszy cyk mialem w wieku 16 lat
i od 15 do 16 roku zycia cwiczylem na sucho i wazylem 61 kg
moje dane podane sa po chorobach a staz podalem tylko podczas cykli sterydowowych a ogolne doswiadczenie to ponad 2 lata
ale pajac z ciebie zal.pl nic wiecej wogole te wyniki to ja na samym ryzu mialem pajac jak sie patrzy komentaz to tylko hahahaha pozdro dla ciebie i dla wacka :P
Pierwszy cykl w wieku 16 lat to poprostu tragedia, nie obraź się lesiu ale na temat dopingu pojęcie masz na poziomie zero, omińmy twój wiek bo pewnie jakiś idiota chciał na tobie zarobić pare groszy sprzedając ci towar i układając Ci cykl bez mózgu. Zrobiłeś cykl deca 1-5 , jest to długi ester rozkręca się po 3 tyg a ty zakończyłeś po 5 jeszcze podałeś nandrolon bez testosteronu nie wiem dlaczego a testo podałeś po 5 tyg i to jeszcze też długi ester który rozkręca sie po 3 tyg , nie wykożystałeś tych środków nawet w 10%, wiadomo że jakieś efekty miałes zwłaszcza w tak młodym wieku tak duze dawki jeszcze druga połowa cyklu na tak mocnych androgenach, spadki pewnie były ogromne bo cykl żałosny, pewnie nawet nie wiesz co to odblok, tylko wydałeś kase , uszkodziłeś gospodarke hormonalną i nic na tym nie zyskałeś.
zadnego koksu kolego, koks nie jest sposobem na spadki - do tego nieumiejetnie stosowany, wpadasz w bledne kolo i po Tobie,
Voldemorcie zle mnie zrozumiales z tym drugim moim cyklem
byl on nastepujacy:
deka 1-5 tyg.dawka 200mg 6-10 tydz. 400 mg
omka 1-10 tydz. 500 mg
po pierwszym jak i po drugim cyklu wziolem 24 tab. clomidu z keratyna i pod reka mialem novadex wiec pienadze nie poszyl w bloto
Ale cykl w wieku 16 lat to najwieksza głupota jako mozna zrobic. Chodz i tak nie jestes jedyny, znam osobiscie kolesia który zaczął w wieku 14. Sterydów nie powinno sie brac przed ukonczeniem 20 lat, wtedy gdy twój organizm juz sie nie rozwija.
coz tak wczesnie zaczolem widocznie moja sprawa a teraz was prosze o pomac z tym co zakupilem ewentulalnie co dokupic do tego?PROSZE
acha to teraz ok, tylko w tym wieku to i tak głupota.
Ps: ten co sprzedaje ci towar to on ci doradza?
Sosnalol1705
20-12-07, 18:38
wiem ze ta wypowiedz jest zbedna ale wez to sprzedaj komuś i sam nie bierz teraz. Jestes za młody!!
chce zrobic ten cykl z tego co mam poniewaz to bedzie muj ostatni cykl na sterydach wiec panowie pomozcie
nie ma ostatniego cyklu ;-)
ja Ci nie pomoge w tym cyklu,
Ku pamięci
1990-2020
z glupowy...
nigdy nie mow ostatni...
J/w.
oSiŁeK_sNd
21-12-07, 00:19
haha co za idiota...ja na sucho tyle co ty nabilem w ten sam czas...zalosny leszczyk
osiłek nie obrażamy ludzi na forum!!!!
Też nie powinnem ci doradzać ale pewnie i tak weźmiesz, wiec od czego zacznij, wybierz meta lub antek , a ja Ci podpowiem sterydy w twoim wieku to głupota ale oxymetolon to kaplica dla twojego organizmu.
PS: I tak nie będziesz miał efektów długotrwałych jesteś za młody i robisz bezsensowne cykle dlatego są mizerne efekty a skutki ub ogromne.
1-10 omka 250mg/tydz
1-5 meta 25mg/dzien
8-12 wino 30 mg/dzien
Tak jak wyzej odradzam anapolonu w twoim przypadku.
dokladnie, trzeba byc nieco dojrzalym i znac juz swoj organizm na pewne reakcje zeby moc utzrymac zrobiony miesien czy sile,
nic Ci z tego nie przyjdzie ze napompujesz sie jak dzik, jak nie utrzymasz tego w okresie po cyklu,
wtedy depresja i ponownie wskok na mocne srodki, i tak w kolko i tak w kolko az do usranej smierci za przeproszeniem z i tak niska waga, malymi obwodami oraz zjechana psychika,
pomysl...
a odblokowanie jakie do tego 24 tabletki clomidu 2 tygodnie od ostaniej tabletki winka?
oSiŁeK_sNd
21-12-07, 13:53
sorry vold za tego posta wczesniej ale jak widze takich zakompleksionych malolatow co lecza te kompleksy koksem bo sie z niego koledzy w szkole smieja to nie zastanawiam sie jaki jest duzy i czy mu pomagac tylko kiedy mu wyrosnie 3 noga...na czole
wins do 13 tygodnia,
a tak wogole to omke mozna by dac 1-8 250mg/e5d
Clomid 3 tygodnie po omce po 4 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1. Wraz z odblokiem kreta po 10 g dziennie w dwóch dawkach.
Po takim cyklu to clenbuterol, tez dalej niż 8 tyg to omy bym nie brał , winko ma isć 3 tyg dłużej od omy a odblok po 1 dniu.
dzieki chlopaki za pomoc:)
do oSiŁeK_sNd (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=3640) z kad wiesz ze koledzy sie ze mnie w szkole smieja
moze jestem powazanym czlowiekiem nie wiesz to nie piszzzz!!!!takich rzeczy bo to forum nie powstalo do obrazania ludzi ale do pomagania im!!!!!!!
czyli jak omo 1-8 wtedy bez mety, bo za duzo 17-aa bedzie przez caly cykl ciagle,
a co brać na ochronę wątroby i żołądka
spokojnie, jeszcze nie ustalona wersja twojego cyklu,
mi sie wydaje ze
1-5 meta 25mg/dzien
1-8 oma kucie co 5 dni
8-12 winko
i taki by byl chyba dobry
jesli juz sie upierasz z tym koksem to tak jak pisalem,
omke 1-8 250mg/e5d i do tego albo mete na start, albo wins na koniec, oba orale nie bo ponad 10 tygodni bedziesz na 17-aa przez co watroba dostanie porzadnie po dupie,
wiec albo albo,
na osłone sylimarol lub jak masz kase esselive lub essentiale forte.
możesz odpuścić mete a jak już to 20 mg jest wystarczająco a jak chcesz też winko to zapodaj w płynie, napewno zdrowsze i bardziej efektywne.
co nie zmieni fakt, ze 17-aa i tak podziala na watrobe przez caly cykl,
odpuszcze sobie winnko bo narazie nie zalzy mi na rzezbie chce robic mase i sile w pozniejszych terminach pomysle o rzezbie
a ten sylimarol jest bez recepty czy na recepte?
a jaka cena tego sylimarol ? a jakies suple moze podczas cyklu? czy tylko na odblok kreatyna ?
a masz glowe i mozg w niej? wpisz w google i wyskocza oferty aptek wraz z cenami...
powiem tylko tyle że cena esse jest 4 razy większa od syli
Ja osobiści stosuje syli , chodz nie powiem w ostatnich cyklach w których było ok 5 róznych środków i antek 150mg dziennie wątroba waliła strasznie i powiem że 3 dni na esseliwe i już ok ale tak przeliczyć esseliwe na cały cykl to ładna sumka wychodzi.
kupie sylimarol a suplementy do mety brac jakies?
kolego Twoja wiedza na ten temat jest porazajaca, jak Ty tego nie wiesz daj sobie spokoj jednak, bo strach mi w oczy zaglada jak czytasz Twoje pytania,
lepiej sie zapytac kogos doswiadczonego niz pozniej zalowac tego co sie zrobilo nie taka prawda?
ale co z tego ze zapytasz doswiadczonego jak Ty nie jestes doswiadczony w tym wieku,
rozumiesz kwestie?
na nic rady doswiadczonych Ci sie zdadza, jak Ty nie wiesz co to jest odzywka nawet,
wiem co to odzywka nigdy nie bralem mety i dlatego sie pytam czy cos brac czy niee
Dlatego nie będziesz miał oczekiwanych efektów bo niestety wiedza jest najważniejsza sterydy sterydami one nie wybudują masy to tylko bodziec dla mięsni główną role odgrywa tutaj odpowiednia dieta to jest podstawą.
Kto pyta nie błądzi ale wszystkiego odrazu nie połapiesz ja bym się wstrzymał z tym cyklem, a zwłaszcza że jesteś za młody.
Godz 7-8 - I posiłek: (B:120kcal, T:180kcal, W:452kcal)
-Jajecznica z 4 jajek (200g) -> B:20g(80kcal), T:17g(153kcal), W:1g(4kcal)
-Chleb żytni pełnoziarnisty (150) ->B:10(40), T:3(27), W:72(288)
-Miód (50) -> B:0(0), T:0(0), W:40(160)
Godz:10-13 - II posiłek: (B:220, T:39, W:300)
- Chleb żytni pełnoziarnisty (150) ->B:10(40), T:3(27), W:72(288)
- Szynka Wiejska (100) ->B:16(64), T:20(180), W:1(4)
- Pomidor i Ogórek (100) ->B:1(4), T:0(0), W:2(8)
Godz:15-16:30 - III Posiłek(po treningowy w dni treningowe): (B:140, T:97, W:612)
- Ryz biały (200) ->B:13(52), T:1(9), W:153(612)
- Pierś z kurczaka (100) ->B:22(88), T:1(9), W:0(0)
Godz 17-19 - IV Posiłek: (B:48, T:38, W:192)
- Makaron (150) ->B:5(20), T:1(9), W:32(128)
- Jogurt truskawkowy (200) ->B:7(28), T:3(27), W:16(64)
Godz 22-23 - V Posiłek: (B:148, T:117, W:204)
- Pasta z tuńczykiem i twarogiem (200) ->B:30(120), T:11(99), W:3(12)
- Chleb żytni pełnoziarnisty (100) ->B:7(28), T:2(18), W:48(192)
W sumie: (2780kcal)
Białka: 549 kcal
Tłuszcze: 471 kcal
Węglowodany: 1730 kcal
dieta opracowana przez moja mamusie:) jest dietetykiem
wiem ze trening i srodki to tylko bodziec do rozrostu miesnia w kazdym cyklu staram sie trzymac diete bo czasami nie wychodzi jesc o tych samych porach jesli w szkole siedzi sie czasem 10 godzin
Daj nr telefonu do mamusi ja do niej zadzwonie i powiem jej jaki dodatek masz ze swojej strony do tych posiłków.
sorka ale nie ta mialem wklepic pomylilem sie
a tak na marginesie panowie dodam tylko iz jest wiele artykulow z ktorych jasno wynika ze sylimarol jest gó... warty ale widze ze jeszcze wiele osob go stosuje!! lepiej zainwestowac kaske w esseliv lub essential mimo ze jest drozszy ale przynajmniej skuteczny
zainwestuje w droższy środek lepiej wydać kilka zlotych wiecej i miec pewnosc bo wkoncu chodzi tu o zdrowieee
koksik_180
24-12-07, 09:15
jesli chodzi Ci o zdrowie to odstaw koksy na bok i wez sie pozadnie za miche , trening a nie w tym wieku po koks i jeszcze anapolon szok , nie masz pojecia co by zrobil z twoim organizmem , poprostu zenada , chcesz juz brac to wez sobie sama metke 200 tab a potem mysl co dalej jak dowiesz sie jak dziala na ciebie koks!
koksik to nie jest moj pierwszy cykl i wmiarew wiem jak moj organizm raguje na koksy
wiesz jak reaguje na koksy, za kilka lat sie dowiesz jak zareagował na stosowanie koksu w wieku 16 lat.
koksik_180
24-12-07, 14:00
znajac zycie i tak zrobisz swoje wiec moge zyczyc Ci tylko zdrowia i trwalych przyrostow bo zabronic nikomu nie moge brania saa, pozdro
znajac zycie i tak zrobisz swoje wiec moge zyczyc Ci tylko zdrowia i trwalych przyrostow bo zabronic nikomu nie moge brania saa, pozdro
i wlasnie po to jest forum aby podpowiedziec i doradzic innym aby zaplanowany cykl dopiety byl na ostatni guzik i dalo sie z niego wycisnac jak najwiecej!! bo jesli koles jest zdecydowany na saa to raczej nikt nie wplynie na jego decyzje
pzdr
zgadzam sie z bonzo nikomu kto zdecydowal sie na sterydy nie zmienice zdania ze koksy za niezdrowe w wieku 16 lat i odciagniecie od ich brania
W wieku 15 lat po miesiacu treningu mialem wyniki lepsze niz kolega po roku na koksach... w prawdzie biceps mniejszy, ale na klate bylo 90 i waga 79kg...
Uwazam, ze jakakolwiek pomoc w tym zakresie dla niego jest wbijaniem gwozdzi do trumny... im mniej mu pomozecie, tym gorsze wyniki beda, wieksza nadzieja, ze kolega zrozumie, ze nie tędy droga.
Osobiscie neguje koksy u wszystkich zawodnikow, bo uwazam, ze to jest zwykle oszustwo, skutki uboczne i w ogole sport to zdrowie, a nie koksy. A u amatorow to juz kompletna glupota... natomiast krazy tutaj opinia, ze sterydy to po prostu lekarstwa, ktore w odpowiednich dawkach nigdy nikomu nie zaszkodzily... no ale nie wazne
Jest podstawa, by twierdzic, ze on nie wie co robi, czym to grozi, ile bedzie mial z tego powodu problemow i ze bedzie tego zalowal. Mam tyle lat co on, ale z czystym sumieniem moge powiedziec 'niedorozwiniety szczyl z kompleksami, ktore leczy koksem'. Kolego, NA KOKSACH NIE UROSNIESZ!
Nawet zastanawiam sie czy to nie jest przez przypadek jakas prowokacja...
PALUCH co ty myslisz ze jestes gangserem bez kompleksow?bo ja nie jestem ani gangsterem ani nie mam kompleksow!Jak masz obrażać innych to nie pisz na forum zdecydowalem ze bede bral koksy to bede wiem jakie sa skutki uboczne i jesli Ciebie to boli ze niszcze zdrowie to swoje a nie twoje
Człowieku jak prowokacja?
Po prostu szkoda mi Ciebie, bo byc moze w gruncie rzeczy jestes fajny kolo, masz swoje plany na przyszlosc, marzenia, a przez koksy mozesz wyladowac nie wiadomo gdzie.
Imputujesz mi konflikty z prawem? Ostatnia bojke mialem w podstawowce i to w ramach obrony koniecznej ;-) Kompleksow mam tyle co wszyscy prawdopodobnie, ale ja nie biore koksow, nawet odzywki nigdy nie mialem... i wierz mi, mozna bez tego osiagnac bardzo duzo.
ty cwiczysz na sucho i jest ci z tym dobrze ja cwicze na sterydach i tez mi z tym dobrzee
PALUCH kolego ogarnij sie bo zalatwie Ci wakacje od forum, denerwujesz mnie, piszesz glupoty, a juz napewno nie powienienes pisac na temat saa u zawodnikow bo jestem pewien, ze nie znasz zadnego zawodnika... to koks w tym sporcie jest podstawa i jestes mistrzem jezeli nie boisz sie ryzykowac ( polaczen srodkow, dawek ), genetyka nie ma z tym nic wspolnego... poprostu jak jestes na tyle pojebany i kochasz ten sport to robisz to. KONIEC tematu.
a do kolegi wyzej to u nas nie znajdziesz pomocy ze wzgledu na wiek, i tak dalej, watpie zebys gdzies indziej ja znalazl ale szukaj jej u ludzi godnych zaufania a nie u osob, ktore gowno wiedza, pozdro
adrian panowie na tym forum pomogli mi juz i Dziekuje im za to