PDA

Zobacz pełną wersję : Metanabol

ateixe
15-12-07, 14:21
Witam. Otóż pytanie mam takie czy jesli jest sie jeszcze w wieku dojrzewania i sie bierze metke to szkodzi to jakos na wzrost wysokości ciała ze np nie urosnie sie juz albo przeciwnie ze mozna jeszcze dzieki temu podrosc?

lg team
15-12-07, 14:35
a dlaczego akurat wzrost? a inne dzialania ukladowe jak uklad hormonlany, uklad krazenia, uklad immunologiczny Cie nie martwi? tylko wzrost?

jesli jestes za mlody w ogole nie powinienes siegac po doping,

dexter
15-12-07, 14:54
proponuje najpierw wziąść a potem napisać jakie miałeś dolegliwości...żal normalnie takich debili

ateixe
15-12-07, 15:03
no bardziej skupiam sie na wzroście ale pytam głównie z ciekawości a co do dextera to mam nadzieje ze nie na mnie napisałes debil bo...

lg team
15-12-07, 15:07
nie powinno zaszkodzić co do wzrostu, ale z pewnoscią odbije się na ukladzie hormonalnym, ukladzie krazenia, ukladzie pokarmowym,

vold
15-12-07, 15:13
dexter zgodze sie z tobą ale podstawowa zasadą forum jest nie obrażanie innych!

dexter
15-12-07, 23:15
ok sorry to było ogólnie

ateixe
15-12-07, 23:38
no spoko

paweleeekkk
15-12-07, 23:45
a co do dextera to mam nadzieje ze nie na mnie napisałes debil bo...

Tak z ciekawości. Bo co? :D

GhosT
15-12-07, 23:53
Omg...Jeśli zamierzasz brać to ^^^^^(tu pojawiają się słowa, które nie uchodzą za kulturalne) to może najpierw przedstaw swój staż wiek i inne dane...Bądź uzupełnij profil ;]..A skoro pytasz tylko o wzrost to chyba nie zdajesz sobie sprawy jakie to jest szkodliwe w tym wieku...Ale cóż każdy ma własne życie...
Pzdr

ateixe
16-12-07, 08:44
nie no nic tak napisałema zreszta niewazne. staz to bedzie rok potem połroku przerwy i ta przerwa własnie skonczyła sie 3 miesiace temu a wczesniej brałem tylko kreatyne przez ten rok, tera kupiłem gainera z weidera, no i jeszcze kumpel był z sklepie i gosciu mu zaproponował: no-xplode, gainer monster mass 4kg i j eszcze kilogram carbo ale niewiem dokładnie jakie ale narazie biore tego z weidera i nic pozatym, a co do metki to wiesz raczej wiem wszystk oprocz tego wzrostu a jestem dosc niski bo mam 173 i 16 lat no i wiem tez ze w moim wieku jest to bardziej szkodliwe na necie mało sie pisze o wzroscie a o koksach tzn z tym co ja sie spotkałem to poprostu sie nieurosnie i tyle. Pozdrawiam

vold
16-12-07, 09:52
Jedno jest pewne nie stosuje się dopingu w wieku w którym organizm się rozwija to podstawowa zasada.

lg team
16-12-07, 10:51
w tym wieku wszystko ladnie rosnie, wystarczy tylko chciec ciezko trenowac, nie zapatrywac sie w starszych ktorzy od dawno koksuja, na to przyjdzie czas autorze postu,

ateixe
16-12-07, 11:17
no masz swieta racje, tylko ze jak patrze na innych jak sa wieksi to mi serce sciska, a pozatym zawsze chciałem byc wielki heh ale chyba jednak sie wstrzymam jeszcze narazie sobie zakupiłem odzywki i staram sie jakos diete trzymac chociaz niewiem czy jest dobra jak narazie na gainerze przybyło mi 3,5cm w łapie troche mało

lg team
16-12-07, 11:44
to jest sporo, nie na jednym cyklu z uzyciem sterydow nie jednemu tyle nie uroslo, trzymaj sie tego, a to ze inni to nie patrz _ Ty jeszcze masz czas na to ;-)

Białyzwie
18-12-07, 20:19
jak czytam ten temat to zaczynam wątpić w inteligencje osób które na nim przebywają.... po chuj ci koks w takim wieku???? co ci z tego ze teraz będziesz wielki a jak przestaniesz ćwiczyć to flak z ciebie będzie..... jeśli nie masz cierpliwości to sie nawet nie bierz za kulturystyke.....

ateixe
18-12-07, 21:06
nie no niejestem zdesperowanym nastolatkiem, i jestem cierpliwy i zarazem mozna poweidziec niecierpliwy kazdy jak chce sie poprawic to chce to zrobic jak najszybciej ale jak bede chciał wygladac jak schwarzenegger to i tak bede musiał wziasc i nie tylko metanabol no oczywiscie dobra dieta i trening. jakbym był az tak bardzo napalony i głupi to bym napisał: piszcie szybko ludzie bo musze jaknajszybciej wygladac jak coleman. no piszcie jak co to poprawiajcie heh