PDA

Zobacz pełną wersję : odrzywki

szakulo
01-12-07, 16:33
co jest lepsze kreatyna w proszku czy w tabletkach i co mi polecacie, dopiero zaczynam, mój wzrost 170 i masa 65

oSiŁeK_sNd
01-12-07, 16:43
polecam Ci kupic slownik albo zacząc sie uczyc j.polskiego...pisze sie odzywki a nie odrzywki...a jak dopiero zaczynasz to cwicz na sucho,widze ze masz bledne myslenie wiec mozemy Ci je troche naprostowac...od odzywek nie staniesz sie od razu wielki i swietnie wyrzezbiony, na ladna posture pracuje sie latami wiec mozesz sobie to wybic z glowy, bo pierwsza sprawa ze nie jest Ci to potrzebne bo nie wykorzystales jeszcze swojego naturalnego potencjału a druga rzecz ze kreatyna i inne wynalazki moga Ci sie pozniej przydac na wyzszym poziomie jesli taki osiagniesz, tylko ze wtedy to nie bedzie juz na Ciebie dzialac.pozdro

Punisher
01-12-07, 17:01
Przeczytaj podwieszony temat, zanim zadasz pytanie i dostosuj się do drugiego punktu.

P.S. odzywki to wyjątek, że piszemy "ż", więc mógł się pomylić, nie ważne zreszta

szakulo
02-12-07, 09:02
nic wczesniej nie bralem cyklu nie mialem cel jest taki zeby lepiej wygladac

Punisher
02-12-07, 11:55
No to masz niezły cel. Kto takiego nie ma? Nie napisałeś o najważniejszym - stażu na siłce.

szakulo
02-12-07, 12:05
nie mialem nic z tym wspulnego dopiero zaczynam i nie wiem co jak

Symu
02-12-07, 12:26
No to za kreatyne sie nie bierz bo nic ci nie da. Ułóż diete + witaminki+ ZMA no i może omega 3 prozdrowotnie i jedziesz :)

szakulo
02-12-07, 12:53
a jakieś wskaźniki co;
a)dieta (prosił bym o link jeśli można)
b)jakie ćwiczenia (- I I -)
c)ile muszę ćwiczyć by widzieć jakieś efekty
d)po jakim okresie można brać kreatyne

Symu
02-12-07, 13:06
1. http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=391
2. http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=176 z 2 miechy tym potrenuj potem na splita masowego wejdz (jakby co to pytaj)
3. efekty już po miesiacu pewnie bedziesz widzial jak wszystko dograsz
4. ogolnie sie mowi ze po 6 miechach ale ja mysle ze jak bedzie trzeba to i po 4, a jak nie bedzie trzeba to i po 8 . Raczej się z tym nie musiszs śpieszyć.

szakulo
02-12-07, 13:12
oki dziex