PDA

Zobacz pełną wersję : pytanie

klosu93
30-11-07, 18:19
troche sie wygłupiłem z ta kreatyna ale za tydzien zaczynam cwiczenia na siłce i trening na mase zaczynam , czy wogóle jestem za młody na odzywki jakiekolwiek czy cos na mase , jak myslicie??

PanT
30-11-07, 18:30
Jaki masz wiek, jakąs masz wage i jaki masz wzrost ? Skad mam wiedzeić czy jestes za młody skoro nie podałeś wieku.. Raczej na ćwiczenia i diety to za młodym sie nie da być. Co do kreatyny to za wcześnie nei powinno sie jej zażywać..

Symu
30-11-07, 19:31
czemu tak ci zależy na tych odżywkach?? to ma byc tylko dodatek. Kup witaminy, zma i omege 3 i to jest wszystko co w tej chwili bym ci polecil.

milo90
30-11-07, 22:16
ja mysle ze jakis zwykły gajner czy białko, nie zaszkodziło by ci. Jezeli tak ci natym zalezy to mozesz cobie właśnie to kupic. Musisz odrózniac suplementy od odzywek. suplementy diety są dla ciebie a odzywki nie!! pamietaj

Symu
30-11-07, 22:36
Mam wrażenie, że zaprzeczyłeś sobie w tych 2 zdaniach :)

milo90
30-11-07, 22:42
czemu??? suplementy to gajner białko, bo wspomagają naszą diete i to moze brac. natomiast odzywki typu kratyna , hmb, zma itd itp nie są dla niego... (to miałem na myśli)

Symu
30-11-07, 22:48
czemu zma nie jest dla niego, dla mnie to jest podstwa +witaminy i omega 3 na kazdym poziomie zaawansowania. Tyle tylko że ogólnie mówi się odżywka białkowa, odżywka dla dzieci, odżywka masowa, a na witaminach i stackach kreatynowych nie na darmo jest napisane "suplement diety" :)