Zobacz pełn± wersję : Co najlepsze na rzeĽbe?
Załozylem ten temat bo chcialbym sie dowiedziec jaki suplement lub odzywka jest najlepszy na rzezbe ale nie patrzcie na moje parametry itd tylko prosze o konkrenta firme i rodzaj odzywki ktore polecacie i ktore stosowaliscie ;)
Deathbreaker
25-11-07, 14:07
Załozylem ten temat bo chcialbym sie dowiedziec jaki suplement lub odzywka jest najlepszy na rzezbe ale nie patrzcie na moje parametry itd tylko prosze o konkrenta firme i rodzaj odzywki ktore polecacie i ktore stosowaliscie ;)
Na rzeĽbę to dobra dieta Ci wystarczy jak na razie ;)
No i najpierw sie trzeba mieć z czego rzeĽbić , przymasuj jeszcze trochę... ;)
ale nie chodzi mi o mnie bo i tak narazie masuje tylko chcialbym zebyscie mi powiedzieli,doradzili jaka odzywka jest dobra??
Deathbreaker
25-11-07, 14:48
Możesz kupić BCAA albo Glutaminę
Możesz kupić BCAA albo Glutaminę
No to się wyrzeĽbi na tym bcaa nieĽle.
Podaj wszystkie parametry tej osoby. (Uwzględnij czy jest mocno zalany itp.)
mam 186 cm wzrostu i zalozmy ze bede mial z 82 kg to co brac na rzezbe???3-4x w tyg silka
HMB???cos w tym stylu?? prosze o konkrety.. chce cos co redukuje tluszcz i pomaga w przyroscie miesni. Firma nazwa odzywki cena itd jesli takie info posiadacie z gory dzieki za madre wypowiedzi sog oczywiscie
dieta(duzo bialka, malo ww.)
spalacz na 1 raz jakic lajt np. TSE
Najpierw trzeba mieć co rzeĽbić...
paweleeekkk
25-11-07, 20:53
ale nie chodzi mi o mnie bo i tak narazie masuje tylko chcialbym zebyscie mi powiedzieli,doradzili jaka odzywka jest dobra??
Tak powiedziałe¶. :)
mam 186 cm wzrostu i zalozmy ze bede mial z 82 kg to co brac na rzezbe???3-4x w tyg silka
To jednak o Ciebie chodzi? :)
Trzeba mieć co rzeĽbić. (j.w.)
Pozdrawiam. :)
No fakt najpierw trzeba miec co rzezbic ale nie mozecie odpowiedziec poprostu co jest dobre na rzezbe (suplement/odzywka)?????
Spalacz w wieku 15 lat?? ¦redni pomysł jak dla mnie. HMB na większo¶c ludzi nie działa, aeroby i dieta wystarcza. Trudno powiedziec co jest dobre na rzezbe bo nie ma universalnych supli dla wszystkich przybliz nam swoje wymiary, jakies dane,staz, trening im wiecej tym lepiej.
Spalacz w wieku 15 lat?? ¦redni pomysł jak dla mnie.
no na wiek nie lukalem...cholera
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?p=79328#post79328