Zobacz pełną wersję : wielki problem! z reka
witam od wczoraj mialem cos nie tak z prawa dlonia byla tak jakby spuchnieta w wczorajszy wieczor byla juz napuchnieta i bolala jak skur***** w nocy nie moglem spac bo co sie przekrecalem w nocy to ja przygniotlem albo chociaz dotknolem to wylez z bolu i sie budzilem rano poszedlem do lekarza i okazalo sie ze mam zapalenie sciegien w prawej rece nie nadaje sie do treningu :((
doktorka jest zdziwiona i sama nie wie co mi jest dostalem 2 leki
butapirazol 5% w masci
i augmentin tabsy
czy mial ktos kiedys takie problemy i ile z tym zchgodzilo chce jak najszybciej wrocic na silke ide w piatek bo robie nogi to na altasie sobie zrobie i brzuch ale ogolnie jestem podlamany mam nadzieje ze ktos mi pomoze :(
W czym Ci mamy pomóc ? W powrocie na siłownie? A jakiej konkretnie oczekujesz pomocy, że ktoś Ci napisze: "miałem tak, zdychałem 2 tygodnie..." , "ja to od razu na siłke łaziłem i pompowałem mega ciężar" (tu przykład można podać, 16 latek, machający na klatke 35 kilo:/)
Byłeś u lekarza? Masz opinię? Masz maść i tabletki? Jeśli tak to jeszcze trzeba ruszyć mózgiem i zapytać lekarza który Cie badał o porade, bo wątpie że jest tu na forum jakiś lekarz!
Czy może chcesz żeby jakiś chłopocek w Twoim przedziale wiekowym, który ćwiczy miesiąc lub dwa i jedyną kontuzją jaką przeżył to szok po zobaczeniu sztangi na której było 100 kilo napisał Ci : leć stary na siłke, olewaj że boli, pakuj, machaj bo szkoda jednego dnia treningu" - posłuchasz go wtedy?
chcialem sie poprostu dowiedziec ile to moze trwac bo lekarz mi takich informacji nie udzielil
nie miej mnie za idiote ale powiem ci szczerze ze sadzac po wypowiedziach na forum jestem w stanie myslec ze sa tu ludzi np studiujacy na akademiach medycznych tudzież na sportowych a oni moga posaidac taka wiedze przepraszam ze nie jasno sie wyrazilem
Spoko bo też mnie źle zrozumiałeś. Nie sugeruj się medycznymi poradami - tzn. nie uskuteczniaj ich jeśli nie masz pewności co do autora.
luzik bylem u znajomej specjalistki od rehabilitacji zapisala mi jaka radziecka masc z przed 30 lat chyba i opuchlizna zeszla do 1/3 powiedziala ze na silke moge wrocic jak dobrze pojdzie w nastepnym tygodniu ok srody narazei robie to co nie potrzeba rak zrobie brzuch i nogi troche wiecej pozdro