Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wielki problem! z reka

dudixx90
08-11-07, 12:57
witam od wczoraj mialem cos nie tak z prawa dlonia byla tak jakby spuchnieta w wczorajszy wieczor byla juz napuchnieta i bolala jak skur***** w nocy nie moglem spac bo co sie przekrecalem w nocy to ja przygniotlem albo chociaz dotknolem to wylez z bolu i sie budzilem rano poszedlem do lekarza i okazalo sie ze mam zapalenie sciegien w prawej rece nie nadaje sie do treningu :((

dudixx90
08-11-07, 12:59
doktorka jest zdziwiona i sama nie wie co mi jest dostalem 2 leki

butapirazol 5% w masci
i augmentin tabsy

czy mial ktos kiedys takie problemy i ile z tym zchgodzilo chce jak najszybciej wrocic na silke ide w piatek bo robie nogi to na altasie sobie zrobie i brzuch ale ogolnie jestem podlamany mam nadzieje ze ktos mi pomoze :(

pey
08-11-07, 13:24
W czym Ci mamy pomóc ? W powrocie na siłownie? A jakiej konkretnie oczekujesz pomocy, że ktoś Ci napisze: "miałem tak, zdychałem 2 tygodnie..." , "ja to od razu na siłke łaziłem i pompowałem mega ciężar" (tu przykład można podać, 16 latek, machający na klatke 35 kilo:/)

Byłeś u lekarza? Masz opinię? Masz maść i tabletki? Jeśli tak to jeszcze trzeba ruszyć mózgiem i zapytać lekarza który Cie badał o porade, bo wątpie że jest tu na forum jakiś lekarz!
Czy może chcesz żeby jakiś chłopocek w Twoim przedziale wiekowym, który ćwiczy miesiąc lub dwa i jedyną kontuzją jaką przeżył to szok po zobaczeniu sztangi na której było 100 kilo napisał Ci : leć stary na siłke, olewaj że boli, pakuj, machaj bo szkoda jednego dnia treningu" - posłuchasz go wtedy?

dudixx90
08-11-07, 17:06
chcialem sie poprostu dowiedziec ile to moze trwac bo lekarz mi takich informacji nie udzielil

dudixx90
08-11-07, 17:08
nie miej mnie za idiote ale powiem ci szczerze ze sadzac po wypowiedziach na forum jestem w stanie myslec ze sa tu ludzi np studiujacy na akademiach medycznych tudzież na sportowych a oni moga posaidac taka wiedze przepraszam ze nie jasno sie wyrazilem

pey
08-11-07, 18:06
Spoko bo też mnie źle zrozumiałeś. Nie sugeruj się medycznymi poradami - tzn. nie uskuteczniaj ich jeśli nie masz pewności co do autora.

dudixx90
08-11-07, 21:14
luzik bylem u znajomej specjalistki od rehabilitacji zapisala mi jaka radziecka masc z przed 30 lat chyba i opuchlizna zeszla do 1/3 powiedziala ze na silke moge wrocic jak dobrze pojdzie w nastepnym tygodniu ok srody narazei robie to co nie potrzeba rak zrobie brzuch i nogi troche wiecej pozdro