Zobacz pełną wersję : Czy Warto Trenabolon Z Uc!!!!!!>??
chzialbym sie dowiedziec czy dobrze klepie tren z uc i z czym go najlepiej połaczyc (cel siła) thx pozdro
powiedz coś o sobie .. strza przebyte cykle itp....
trenabol to środek dla zaawansowanych, i stosuje sie go min od 3 cyklu
moje przebyte cykle składały sie głownie z metki 300 prolki 30 i 10deki ogolnie to mialem dosc duze spatki i dlatego chce teraz zrobic miesien dobrej jakosci i zeby były jak najmniejsze spatki dzieki z gory pozdro
Biceps[cm]:
36
Wzrost[cm]:
177
Waga[kg]:
75
Staż[miesięcy]:
2lata
mi sie wydaje ze za wcześnie na tren jeszcze z takimi wymiarami..
każdy ma spadki.. nie bede sie czepiał już wymiarow bo nie wiadomo co spowodowałeo tekie spadki , moze choroba itp. nie bede wnikał bo to osobista sprawa. Ale za mały starz masz na taki potężny srodek jak trenabol , wierz mi to potęzny srodek dla bardzo mocno doświadczonych.
sproboj moze dorzucać winko do cykli , wino świetnie utwardza mięśnie i zatrzymuje spadki .
Po cyklu zalecana jest regeneracja, co za tym idzie obniżenie intensywności treningów i obciążeń. Pomaga to zminimalizować spadki. zastosować odpowiednie suple, jakaś kreatyna itp i nadal trzymac diete
moze zrob cykl lepiej na prolce dece i winku oraz mecie na kick i o diecie nie zapomnij..
spatki byly przewaznie prze moja glupote bo lubie sie czasem zabawic a co do cyklu to myslalem nad innym ale cykl z prolki i deci niedawno rabilem z jakies 1,5 miecha temu okol pozdro
Tren to środek nie dla amatorów i to nie jest środek na siłe bardziej na suchą mase , rzeźbe podobnie jak winstrol tylko mocniejsze i bardziej niebezpieczne sądząc po twojej wadze tren to najgorszy wybór.
i kokser dam Ci dobra rade- pojdz jeszcze do szkoly poduczyc sie troche jezyka ojczystego... myslalem ze to bylo tylko takie przejezyczenie z Twojej strony ale 3 raz slowo "spatki" zamiast "spadki" to juz nie moglem zdzierzyc...
rozumiem no dobra to tren zamienic lepiej na nandrobolin 200 unichemu czu durabolin co lepsze i pewniejsze thx 3mka