PDA

Zobacz pełną wersję : rasizm?

MariuchxD
05-11-07, 22:43
http://tworca.org/fakty.html

jakby byly jakies watpliwosci ;)

tomek.
05-11-07, 23:06
szkoda życia na kontrowersyjne a nie konstruktywne tematy...

Yoshi
06-11-07, 11:06
rasistow wystrzeliłbym najchętniej na księżyc :/

Lukasz_L
09-12-07, 10:35
Yoshi, badzmy tolerancyjni. Mowmy, ze rasizm jest nie do zaakceptowania itd. Ale od razu ksiezyc? ;>

ReGsio
09-12-07, 11:41
Do czarnych nic nie mam, ale cyganów bym spakował wszystkich i wypier.dolił na jakoms wyspę.

tomek.
09-12-07, 15:21
ReGsio (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=4701) mógłbyś jakoś uzasadnić ten podział?

PanT
09-12-07, 15:32
Do czarnych nic nie mam, ale cyganów bym spakował wszystkich i wypier.dolił na jakoms wyspę.

Mam podobne podejście jak Ty.. Aha i żydów to już nienawidze. Są to złodzieje, bandyci i sprzedawczyki konfidenckie.. Tyle odemnie..

^ mój post nie ma na celu obrażenia innych użytkowników forum oraz ich wyznania ani pochodzenia, to tylko moje zdanie..

tomek.
09-12-07, 16:25
czemu czarni są tacy fajni?
fajnie w filmach grają?
fajny rap robią?
co w nich jest lepszego do żydów i cyganów?

ReGsio
09-12-07, 17:00
Ja powiem za siebie, z cyganami mialem pare razy stycznosc - za kazdym razem bylo nieprzyjemnie.Nie lubie ich i tyle!Do żydów nic nie mam, wiem że nie ma w Polsce ludzi którzy nie mieliby w rodzinie zyda.... . A czarnych? bardzo lubie mam 2 znajomych czarnych i nie traktuje ich w jakis sposós dziwnie.Podsumowując czarny, zólty czy zielony wisi mi to, cyganów nie lubie i chyba nikt tego nie zmieni. Dziękuje i dobry temat

noiserusq
09-12-07, 18:23
Za cyganami tez nie przepadam ;) a co do rasistów: nienawidze, dla mnie kolor skóry o niczym nie swadczy to nie jest wazne ;/ ale mialem takiego gostka w podstawówce i jego mottem zyciowym bylo "...nie mam nic do czarnych, poprostu ich nie lubie..." kurwa caly czas takie txt walil albo cos w stylu "nie jestem rasista mam nawet kolorowy tv" haha na kazdej przerwie cos mu robilismy :PP skonczylo sie jak przeniosl sie ze zlamana reka do innej szkoly :P ...bo w naszej bylo paur murzynków ale byli zajebiscie sympatyczni!!

noiser
09-12-07, 18:26
tzn to moja historia bo nie chcacy zalogowalem sie na inne konto jakby co to noiserusq to tez ja :PP

Tomasz.
09-12-07, 20:58
Rasizm? Do murzynów nic nie mam, uważam, że powinniśmy im wręcz pomagać. Ale nie jestem za ich emigracją do Europy, a tymbardziej do Polski. W chwili obecnej w Polsce murzyni w większości są ok, ale jakby sprowadzały się ich tysiące, tak jak do Francji czy Anglii, nie byłoby tak wspaniale..

Nuru89
09-12-07, 22:18
To nie zalezy od rasy. Czy biali, czarni, Rumuni czy Chinczyki zawsze znajda sie ludzie ok i sku***syny...

Lukasz_L
10-12-07, 15:20
A co do Żydów, ciekawy jestem co bys zrobil, jakby Twoja Mama była Żydówka?

Deathbreaker
10-12-07, 16:14
No w sumie ja też żydów nie lubię... No i to ich obrzezanie... ;]

47
11-12-07, 11:55
ja tam nic do nikogo osobiscie nie mam nie ciesze sie jedynie ze do polski sie zlatują ukraińce i wschód ale jako do człowieka nic nie mam:whistle: kto wie czy wasz krewny nie byl zydem.
z tym obrzezaniem to nie wiem po co oni to robią xD ałł:sick:

GhosT
11-12-07, 20:55
Jak większość...Nie lubie cyganów bo miałem pare razy z nimi styczność...Po prostu nie lubię i już xD Co do żydów to jest taki osąd że żyd to żyd i jest zły...Ludzie to też człowiek ;/ Do Żydów nic nie mam... A co do Czarnych to lubię ich :) Niestety nie mam nikogo znajomego, ale wydaje mi sie że są fajni ;) No i Gangsta rap .... Sweet :D