Zobacz pełną wersję : rasizm?
http://tworca.org/fakty.html
jakby byly jakies watpliwosci ;)
szkoda życia na kontrowersyjne a nie konstruktywne tematy...
rasistow wystrzeliłbym najchętniej na księżyc :/
Yoshi, badzmy tolerancyjni. Mowmy, ze rasizm jest nie do zaakceptowania itd. Ale od razu ksiezyc? ;>
Do czarnych nic nie mam, ale cyganów bym spakował wszystkich i wypier.dolił na jakoms wyspę.
ReGsio (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=4701) mógłbyś jakoś uzasadnić ten podział?
Do czarnych nic nie mam, ale cyganów bym spakował wszystkich i wypier.dolił na jakoms wyspę.
Mam podobne podejście jak Ty.. Aha i żydów to już nienawidze. Są to złodzieje, bandyci i sprzedawczyki konfidenckie.. Tyle odemnie..
^ mój post nie ma na celu obrażenia innych użytkowników forum oraz ich wyznania ani pochodzenia, to tylko moje zdanie..
czemu czarni są tacy fajni?
fajnie w filmach grają?
fajny rap robią?
co w nich jest lepszego do żydów i cyganów?
Ja powiem za siebie, z cyganami mialem pare razy stycznosc - za kazdym razem bylo nieprzyjemnie.Nie lubie ich i tyle!Do żydów nic nie mam, wiem że nie ma w Polsce ludzi którzy nie mieliby w rodzinie zyda.... . A czarnych? bardzo lubie mam 2 znajomych czarnych i nie traktuje ich w jakis sposós dziwnie.Podsumowując czarny, zólty czy zielony wisi mi to, cyganów nie lubie i chyba nikt tego nie zmieni. Dziękuje i dobry temat
Za cyganami tez nie przepadam ;) a co do rasistów: nienawidze, dla mnie kolor skóry o niczym nie swadczy to nie jest wazne ;/ ale mialem takiego gostka w podstawówce i jego mottem zyciowym bylo "...nie mam nic do czarnych, poprostu ich nie lubie..." kurwa caly czas takie txt walil albo cos w stylu "nie jestem rasista mam nawet kolorowy tv" haha na kazdej przerwie cos mu robilismy :PP skonczylo sie jak przeniosl sie ze zlamana reka do innej szkoly :P ...bo w naszej bylo paur murzynków ale byli zajebiscie sympatyczni!!
tzn to moja historia bo nie chcacy zalogowalem sie na inne konto jakby co to noiserusq to tez ja :PP
Rasizm? Do murzynów nic nie mam, uważam, że powinniśmy im wręcz pomagać. Ale nie jestem za ich emigracją do Europy, a tymbardziej do Polski. W chwili obecnej w Polsce murzyni w większości są ok, ale jakby sprowadzały się ich tysiące, tak jak do Francji czy Anglii, nie byłoby tak wspaniale..
To nie zalezy od rasy. Czy biali, czarni, Rumuni czy Chinczyki zawsze znajda sie ludzie ok i sku***syny...
A co do Żydów, ciekawy jestem co bys zrobil, jakby Twoja Mama była Żydówka?
Deathbreaker
10-12-07, 16:14
No w sumie ja też żydów nie lubię... No i to ich obrzezanie... ;]
ja tam nic do nikogo osobiscie nie mam nie ciesze sie jedynie ze do polski sie zlatują ukraińce i wschód ale jako do człowieka nic nie mam:whistle: kto wie czy wasz krewny nie byl zydem.
z tym obrzezaniem to nie wiem po co oni to robią xD ałł:sick:
Jak większość...Nie lubie cyganów bo miałem pare razy z nimi styczność...Po prostu nie lubię i już xD Co do żydów to jest taki osąd że żyd to żyd i jest zły...Ludzie to też człowiek ;/ Do Żydów nic nie mam... A co do Czarnych to lubię ich :) Niestety nie mam nikogo znajomego, ale wydaje mi sie że są fajni ;) No i Gangsta rap .... Sweet :D