PDA

Zobacz pełną wersję : Problem i to duży z cyklem.

bebo88
02-11-07, 14:01
Witam mam 85kg wzrost 183cm staż 3-4 lata brałem przez kilka lat odzywki z dietą teraz chciałem zapodać mój pierwszy cykl na dopingu więc kupiłem sustanon z Pakistanu 5 zastrzyków biore co 5 dni zastrzyk + metke ruską 100tab z czego okazało się że po 2 tyg. braniu metki nic nie przychodzi wiec zakupiłem mete holenderska z EAP ponoć od producenta biorę już 1 tydzień poszło mi siły na klacie ok. 7kg ale masy przez miesiąc czasu 5kg tylko przez miesięczny cykl na koksach to trochę śmiech tak mało kg na odzywkach bym tyle zdobył dobrą jakość miesna. mam do tego diete 3,5g na kmc białka 7g węgli w tym gainer z ultimate + białko biogenix pronologatum 5kg myślę że to 5 kg przyszło mi od tego a Nie od dopingu. osłonki mam typu clomid 24tab, zincentral, aspargin, silimarol70, glucosamine+Msm, omega3, witaminy. Po sestanolu z metą holenderską dokupiłem jeszcze 5 zastrz testosteronu enthant tez z Pakistanu będę go bił co 2 dzień skoro niewidze efektów. po testosteronie zaraz biorę testosteron propionat 15ml z unichema + stanazolol 15 ml z unichema będę bił dawkami 1ml co 2 dzień i propa i stanazolu. Po tym cyklu mam jeszcze ganera + diete + kreatyne + salbutamol . co o tym myślicie jestem na etape 1 strzała Entent i jakoś kijowo tą moją mase widze ;/ trening mam dobry oraz diete bo dałem do sprawdzenia przez forumowiczów. Coś jest nie tak?? Przeciez po 1 miesiącu brania efekty powinny być zadowalające!

ZielonGSM
02-11-07, 14:24
jeszcze żyjesz?? nie pękłeś??

Piotrekksc
02-11-07, 16:33
mylse ze powinienes jeszcze dokupic anapolon:) napewno pomoze. hehe skoro wiecej daja ci suplementy bierz suplementy

HuGsoN
02-11-07, 16:41
O kurde to kasy poszło się ****ć :)
Nie potrafię powiedzieć co jest tego przyczyną.

Seweryn11
02-11-07, 18:08
coś kiepskiego kupiłeś

HuGsoN
02-11-07, 19:43
Albo dieta do bani itp. Poczekamy co powie znawca jakiś :)

vold
02-11-07, 19:53
Jeśli ty chcesz po miesiącu cyklu na suscie która zaczyna działac po 3 tyg wieksze efekty to trudno ale to nie realne poniewz susta działa dobrze dopiero tydzien tak ze trzeba zaczekac, meta pewnie lipna ale i 5 kg n ten okres na długich estrach to i tak nieźle.

Moody
02-11-07, 20:00
Ja jestem na cyklu mety ruskiej wziałem już 70tab w okresie 3 tyg przytyłem 5kg podnosze 15 kg wiecej na klatke ogólnie na treningu nie odzcówam tak zmeczenia jak narazie wszystko ok oczywiscie osłonki dieta białko

polo
02-11-07, 21:00
kase wyrzuciłeś w bloto, a o zdrowiu nie wspomne, jak sie nie znasz to za doping sie nie bierz albo lepiej zapytaj zanim podejmiesz sie koksowania ,

bebo88
03-11-07, 16:58
ok to poczekam narazie do końca cyklu nie będę sie już gorączkował.....