bebo88
02-11-07, 14:01
Witam mam 85kg wzrost 183cm staż 3-4 lata brałem przez kilka lat odzywki z dietą teraz chciałem zapodać mój pierwszy cykl na dopingu więc kupiłem sustanon z Pakistanu 5 zastrzyków biore co 5 dni zastrzyk + metke ruską 100tab z czego okazało się że po 2 tyg. braniu metki nic nie przychodzi wiec zakupiłem mete holenderska z EAP ponoć od producenta biorę już 1 tydzień poszło mi siły na klacie ok. 7kg ale masy przez miesiąc czasu 5kg tylko przez miesięczny cykl na koksach to trochę śmiech tak mało kg na odzywkach bym tyle zdobył dobrą jakość miesna. mam do tego diete 3,5g na kmc białka 7g węgli w tym gainer z ultimate + białko biogenix pronologatum 5kg myślę że to 5 kg przyszło mi od tego a Nie od dopingu. osłonki mam typu clomid 24tab, zincentral, aspargin, silimarol70, glucosamine+Msm, omega3, witaminy. Po sestanolu z metą holenderską dokupiłem jeszcze 5 zastrz testosteronu enthant tez z Pakistanu będę go bił co 2 dzień skoro niewidze efektów. po testosteronie zaraz biorę testosteron propionat 15ml z unichema + stanazolol 15 ml z unichema będę bił dawkami 1ml co 2 dzień i propa i stanazolu. Po tym cyklu mam jeszcze ganera + diete + kreatyne + salbutamol . co o tym myślicie jestem na etape 1 strzała Entent i jakoś kijowo tą moją mase widze ;/ trening mam dobry oraz diete bo dałem do sprawdzenia przez forumowiczów. Coś jest nie tak?? Przeciez po 1 miesiącu brania efekty powinny być zadowalające!