PDA

Zobacz pełną wersję : Do Oceny!!!!!

snoker
04-10-07, 21:50
witam! w najbliższym czasie mam zamiar zacząć taki cykl prosze o wasza ocene

10 DECI-2 ml - 100 mg/ml
15 testo prolo-100mg/1ml
winko 100 tablet od szóstego tygodnia

do tego cynk magnez witaminki clomid na odblok

i jedno pytanko w sprawie diety czym ma sie roznic od przecietnej diety na mase ?????

reman
04-10-07, 22:49
WYpelnij profil bo bez tego nikt nie jest w stanie odpowiedziec na twoje pytania:]

snoker
05-10-07, 08:21
WYpelnij profil bo bez tego nikt nie jest w stanie odpowiedziec na twoje pytania:]

jak by to kogos interesowało to mialem kiedyś już 1 cykl z 200 metki ruskiej zjadlem juz troche gainerow i kreatyn nie twierdze ze nic mi po tym nie poszło bo poszło ale postanowiłem zrobić to lepiej.....

Zenek88
05-10-07, 12:26
Co za wymiary!!!!! LOL i już na takie staki walisz??

Nie wiem jak to możliwe ale ty chyba cale zycie trafialeś na fejki koksu jak i supli bo innego wyjscia nie widze, tyle wszamac i tylko takie efekty LOL

moja rada nie po tym cyklu nie rób odbloku, bo po co nic ci nie wejdzie i tak, wiec ci nic nie spadnie Heeh,
na forum powinien być nowy dział PIASKOWNICA

reman
05-10-07, 12:57
heh zenek nawet nie pisz takich rzeczy bo jeszcze zrobi tak naprawde i tylko sobie narobi problemow:P
Dobra pomijam fakt tego ze juz sterydy, ale czemu chcesz deke na poczatek??
Za mocny cykl dla CIebie.

vold
05-10-07, 15:36
Powiem tak dość mocny cykl ale niepowiedział bym aby bardziej szkodliwy niż 200mety.

snoker
05-10-07, 15:44
a ja powiem tak nie którzy sa tu pomocni! a niektórzy to pierdolone pajace co sie kurwa napinają forum jest po to zeby pogadac i wyjasnic pewne niescislosci mało wiem i dlatego pisze to chyba normalne wiec prosze o jakies sensowne odpowiedzi jak macie pierdolić cos o piaskownicy to nie piszcie wcale bo z pewnoscia mi tio nie pomoze elo

turek019
05-10-07, 18:04
coś nerwowy :D może po mecie. ale widać żę mało wiesz skoro po takich cyklach jakoś duży nie jesteś. Pewnie chcesz brać sterydy i to dość mocne żęby przytyć a to zonk. bo do tego trzeba mić diete odżywki i wiedze choćby wyczytana z zaufanych forum i stron internetowych.

AdRiAn
05-10-07, 20:17
podstawa cylku powinien byc tutaj DIETANABOL

snoker
05-10-07, 20:18
heh poszło ale nie tak sensownie nie moja wina że jestem mały chce to zmienić ocenicie ten cykl czy nie??? gdzie moge uzyskac pomoc w sprawie diety >???

vold
05-10-07, 20:50
jeśli chodzi o cykl to za mało testo w stosunku do decy

Street Fighter
07-10-07, 09:57
dział dieta