Zobacz pełną wersję : Do Oceny!!!!!
witam! w najbliższym czasie mam zamiar zacząć taki cykl prosze o wasza ocene
10 DECI-2 ml - 100 mg/ml
15 testo prolo-100mg/1ml
winko 100 tablet od szóstego tygodnia
do tego cynk magnez witaminki clomid na odblok
i jedno pytanko w sprawie diety czym ma sie roznic od przecietnej diety na mase ?????
WYpelnij profil bo bez tego nikt nie jest w stanie odpowiedziec na twoje pytania:]
WYpelnij profil bo bez tego nikt nie jest w stanie odpowiedziec na twoje pytania:]
jak by to kogos interesowało to mialem kiedyś już 1 cykl z 200 metki ruskiej zjadlem juz troche gainerow i kreatyn nie twierdze ze nic mi po tym nie poszło bo poszło ale postanowiłem zrobić to lepiej.....
Co za wymiary!!!!! LOL i już na takie staki walisz??
Nie wiem jak to możliwe ale ty chyba cale zycie trafialeś na fejki koksu jak i supli bo innego wyjscia nie widze, tyle wszamac i tylko takie efekty LOL
moja rada nie po tym cyklu nie rób odbloku, bo po co nic ci nie wejdzie i tak, wiec ci nic nie spadnie Heeh,
na forum powinien być nowy dział PIASKOWNICA
heh zenek nawet nie pisz takich rzeczy bo jeszcze zrobi tak naprawde i tylko sobie narobi problemow:P
Dobra pomijam fakt tego ze juz sterydy, ale czemu chcesz deke na poczatek??
Za mocny cykl dla CIebie.
Powiem tak dość mocny cykl ale niepowiedział bym aby bardziej szkodliwy niż 200mety.
a ja powiem tak nie którzy sa tu pomocni! a niektórzy to pierdolone pajace co sie kurwa napinają forum jest po to zeby pogadac i wyjasnic pewne niescislosci mało wiem i dlatego pisze to chyba normalne wiec prosze o jakies sensowne odpowiedzi jak macie pierdolić cos o piaskownicy to nie piszcie wcale bo z pewnoscia mi tio nie pomoze elo
coś nerwowy :D może po mecie. ale widać żę mało wiesz skoro po takich cyklach jakoś duży nie jesteś. Pewnie chcesz brać sterydy i to dość mocne żęby przytyć a to zonk. bo do tego trzeba mić diete odżywki i wiedze choćby wyczytana z zaufanych forum i stron internetowych.
podstawa cylku powinien byc tutaj DIETANABOL
heh poszło ale nie tak sensownie nie moja wina że jestem mały chce to zmienić ocenicie ten cykl czy nie??? gdzie moge uzyskac pomoc w sprawie diety >???
jeśli chodzi o cykl to za mało testo w stosunku do decy
Street Fighter
07-10-07, 09:57
dział dieta