Zobacz pełną wersję : Cykl Meta 100 tabsow + 10/15 strzałów omki + Deca 10 strz.
Witam! Mam pytanko co sadzicie o cyklu: Meta 100 tabsow + 10/15 strzałów omki + Deca 10 strzałów 200mg/ml? Jak rozsadnie to wziaść? Pzdr
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
Witam! Mam pytanko co sadzicie o cyklu: Meta 100 tabsow + 10/15 strzałów omki + Deca 10 strzałów 200mg/ml? Jak rozsadnie to wziaść? Pzdr
Moj staz to 2 lata, celem mojego cyklu jest zdobycie masy i siły. Nigdy wcześniej nie stosowalem SAA. Moj wiek to 23 lata waga:80kg
1-5 metka 15 mg ED
1-10 omka 250mg E7
1-10- deca 200mg E7
niezapomnij o odbloku,diecie,i dodatkach do cyklu ,pozdro
Jak dla mnie to nie powinieneś na początek tak ostro startować zwłaszcza że jeszcze nie brałeś SAA. Zreguły bierze sie 100 tabsów mety i dieta. Juz przy tym powinno być dobrze. A szarpać sie z takim dość mocnym cyklem meta oma deka to przegięcie. Może by było dobre na 3 cykl. ome i deke zostaw sobie na pozniej.
na pierwszy cykl to wez sama mete mozesz dodac do niej tescia ale bez tej omki i deki na pierwszy cykl
na początku od samej mety bedziesz miał duze efekty , a po tym mozesz zarzucic ten cykl co pisałeś
niemysli nikt z was czasem proponujac mete na sam poczatek ,wbrew pozorom to wcale nie najlzejszy specyfik.....a np deca w dawce 200mg e7 i test 200 mg e5-7 to wcale nie jakis hardcore na 1 raz
Każdy myśli że meta jest najbardziej lajtowa ale to tylko z tego względy że jest najbardziej popularna przez swoją cene.
tak jak wolak pisze tylko dece bym zdecydowanie walił albo 200mg e5d albo 300mg e7d oczywiscie 10tyg