PDA

Zobacz pełną wersję : Deca- prośba o pomoc

NaughtySoul86
29-08-07, 21:17
Witam, na wstępie opowiem troche o sobie :) moja waga normalna to 95 kg przy wzroście 180- staż około 2,5 roku, wcześniej jadłem same odżyweczki plus dieta, teraz aktualnie wruciłem z roboty ( 2 miesiace mnie nie było ) i spadki straszne, waga zleciała do 87 kg wcześniej było nawet 84 ale już troche podciągnołem w góre, w łapie spadło z 43 do 39 i mój plan jest następujący zamierzam teraz na dietce plus odżyweczki gainery kretka i takie pierdołki dobić do mojej poprzedniej wagi a poźniej myśle żeby w końcu zastosować mój pierwszy cykl z koksami, dużo osób na początek chce brać mete ja nie bo nie chce pryszczy, słyszałem że Deca jest najlepsza w stosunku do skutków ubocznych wiec też zamierzam ją sobie kupic ale dopiero jak moja waga wruci gdzies tak do 95 kg i wtedy jade z koksem tylko ja w koksach to jestem zielony powiedzcie mi czy po tym czeba brać coś na odblokowanie czy jak, wolałbym tego z niczym nie łaczyć typu testosteron bo ponoć po teściu może nie stawać, hmm przynajmniej tak słyszałem, jeśli pisze jakieś głupoty to sorry z góry ale tak jak mówie jestem laikiem w tym, moje pytanie jest takie- czy można brać samą dece i czy trzeba coś po tym stosować typu na odblokowanie ?? pozdro i dzięki za pomoc

vold
29-08-07, 21:30
Jeśli deca do do tego musowo testosteron ponieważ sama deca mocno blokuje tak że nie polecam samej, po cyklu odblokowanie konieczne clomid,hcg.

NaughtySoul86
29-08-07, 21:36
ok, a ile tej deci i ile tescia ?? ja chce taki lekki cykl, tak żeby skutki uboczne były minimalne, i jak brać to wszystko i kiedy to na odblokowanie ?? a czy podczas cyklu może być tak że np nie staje ?? wiadomo o co chodzi ;)

vold
29-08-07, 21:50
Jeśli do decy będzie testo i solidny odblok nie będzie problemu.

NaughtySoul86
29-08-07, 21:56
a możesz mi napisać jaka Deca jaki winstrol po ile tego, co na odblokowanie i kiedy i jak to brać ?? i ile na takim cyklu można zrobić masy ?? wiem że to trudno określić ale słyszałem że po jednej ampułce deci powinien byc 1 kg, prawda to ?

Młody_00
29-08-07, 22:24
do deki musisz brac koniecznie jakiegos testa bo pozniej ci fajka nie ustanie. Deki wes sobie z 15-20 strzalow i tyle samo tescia, a z tym ze po jednej apulce idzie 1 kg to bzdura. Jednemu pojdzie kilogram po 1 a innemu po 2 wogule nie pojdzie. Na odblok to clomid, a deke to np. deca durabolin

NaughtySoul86
30-08-07, 00:24
to skora ta deca tak strasznie blokuje to może lepiej samego tescia wziąść ?? co wy na to ??

wolak
30-08-07, 09:55
jezeli wezmiesz deca plus test to o blokowanie sie martwic niemusisz(choc nigdy nic niewiadomo) decy sie nieboj!!

1-10 deca 200mg e7d
1-11 test 200mg e5d(cypio moze byc e7d)
odblok to hcg i clom 24 tabsy

NaughtySoul86
30-08-07, 17:57
No dobra ok czyli jak sie bierze to razem to odblokowanie pomaga, no a co podczasz cyklu ?? przed tym całym odblokowaniem?? można się wtedy normalnie kochać czy są jakieś problemy z erekcją ?? a ten testosteron to omadren ?? tak a co on sam to słaby jest ??